Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως να κερδισεις εναν εγκεφαλικο ανθρωπο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος TzepetoPetro, στις 14 Αυγούστου 2017.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Συντάσσομαι μέχρι και με τις τελείες σου.

    * Η συνείδηση του τι κάνουμε, μπορεί αρκετές φορές να μην μας γλυτώνει απ' την "πίκρα". Αλλά σίγουρα δεν μας σπρώχνει απ' τα σύννεφα.
    Και όπως είπε κάποτε κάποιος "μόρτης" : Δεν είναι η πτώση που σε σκοτώνει, αλλά η πρόσκρουση με το έδαφος.  
     
  2. TzepetoPetro

    TzepetoPetro Bdsm is art, just open ur heart and start paint

    Τα λες πολυ ομορφα φιλε μου!!! Και αναλβανω το μεριδιο ευθηνης μου που δεν προσπαθησα ιδιαιτερα στο ραντεβου αυτο!! Προτιμουσα να την αφηνω να μιλαει μονη της!
     
  3. Skylite

    Skylite I don't want to specify

    Κοβε , αν τυχει και ξαναβρεθεις και γινει βουτηρο η εγκεφαλικη.. ειναι ηταν υ δικο σου, η οτι ηθελες τεσπα( τα πολλα της λογια κατι δειχνει να ψαχνουν σε σενα περισσοτερο απο sex) προδιαγεγραμενα ή αν διαφορετικα υπαρχει εντονη ελξη σκεψου σοβαρα να γινεις swicth , σκεψου το σοβαρα, προσωπικα αμφιβαλω αν ενα ατομο που ειναι τοσο απαιτητικο να επιτρεπει παντα να εχεις εσυ τον ελεγχο .
    σε ταλαιπωρει τοσο πολυ ωστε να το θεσεις ερωτημα στο φορουν συγκεκριμενα , σκεψου , ανελυσε και ισως αναθεωρησε το πως την βλεπεις σαν χαρακτηρα ή το statous σου , με καθε καλη μου προθεση...
     
    Last edited: 5 Σεπτεμβρίου 2017
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Σε έπρηξε? :- )
     
  5. TzepetoPetro

    TzepetoPetro Bdsm is art, just open ur heart and start paint

    Δεν εψαχνα απαραιτητα απαντηση στο ερωτημα αυτο!! Ηταν κατι που μου ετυχε και ισως υπαρχουν ομοιοπαθεις που να θελαν βα το συζητησουν
     
  6. TzepetoPetro

    TzepetoPetro Bdsm is art, just open ur heart and start paint

    Αν εσενα σου ελεγε ασταματητα εγω εγω εγω εγω τι θα εκανες?
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Εγώ: 1 χαστούκι
    Εγώ: 2 χαστούκια
    Εγώ: 3 χαστούκια
    Εγώ: 4 χαστούκια

    Κι αν συνέχιζε κι άλλα, σκληρό? *-*
     
  8. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Να κάνω μια υπόθεση βάσει των "ψίχουλων" που μας άφησες? Έτσι για το κάλτσιουρ.
    Η κοπελιά κατάλαβε, ότι μαζί σου την έπαιρνε και απλά, δε δίστασε να γεμίσει το ντεπόζιτο του εγωισμού της με την προσοχή σου.
    Αφού το φούλαρες, "θυμήθηκε" ότι είχε σχέση ή ότι δεν θα γούσταρε περιπέτειες. Ας της έκανες "εγκεφαλικά κούκου" ( δηλαδή, να της σέρβιρες την "παραμύθα", που θα είχε πλάσει στο μυαλό της, δίχως βέβαια ένα συγκεκριμένο πρωταγωνιστή. Εκείνο που μετράει, είναι το σενάριο της. Ποιος θα το "ανέβαζε", είναι δευτερεύων ) και να έβλεπες για πότε η σχέση της θα έμενε στης λήθης το πηγάδι ( αν δεν τον σούταρε κιόλας ).

    Με κάθε συμπάθιο για την κοπελιά, που δεν την γνωρίζω ( και πάντα βασισμένος στα "ψίχουλα" που προανέφερα ), εγώ τουλάχιστον δεν είδα τίποτε το εγκεφαλικό ή το ξεχωριστό.
    Τουναντίον, είδα για νιοστή φορά την ταινιούλα που παίζεται καθημερινά σ' άπειρους "κινηματογράφους" παγκοσμίως και σίγουρα εδώ και ν χρόνια ( με τον ρόλο του "θύτη" και του "θύματος" να μην κοιτάζει φύλο ).

    Υ.Γ.

    Το "παιχνίδι" ήταν χαμένο, απ' την στιγμή που μπήκες στη διαδικασία/trip/πες την όπως θες, να την κερδίσεις. Γιατί "υποβίβασες" τον εαυτό σου ( έννοια σου κι αυτό είναι κάτι, που "οσφραίνεται" ). Κι αυτό μάλλον είναι μεγάλο "αντικούκου".
     
  9. TzepetoPetro

    TzepetoPetro Bdsm is art, just open ur heart and start paint


    Ακομα και με ψιχουλα πετυχες διανια!!! Το παιχνιδι το.εχασα απο οταν μου ειπε να την παρω τηλ.την μερα που γνωριστηκαμε και εγω την πηρα 4 μερες αργοτερα
     
  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Κοίτα, αν δεν απατώμαι, μάλλον βασίστηκες στα λόγια της μονάχα ( δηλαδή, ότι είναι εγκεφαλικός άνθρωπας ) και μάλιστα πολύ γρήγορα.
    Να σου πω κάτι? Κάποτε στο μακρινό παρελθόν, κάποια μου είχε πει, ότι ήταν μισή νυχτερίδα ( δώσε βάση, φαίνεται αστείο αλλά έχει το "δίδαγμα" του ).
    Μέχρι να την δω ( που δεν την είδα ποτέ ), να κρεμιέται απ' το ταβάνι με το κεφάλι προς το πάτωμα ή να βγάζει ήχους εν είδει sonar, δεν την πίστευα.
    Μάλλον ήμουν τυχερός, γιατί σύντομα αποδείχτηκε πως ήταν απλά ζαβό. - Τουτέστιν, τριβή που λέγαμε πριν κάποιες σελίδες σ' αυτό το νήμα και κριτική σκέψη. Όπως και χαλινάρι στις ορμές και στους ενθουσιασμούς. Ξέρω, ότι δεν είναι εύκολο, κυρίως αναφορικά με τους δεύτερους, αλλά "σώζει ζωές" -.

    Το παιχνίδι το χάνεις, αν και όταν- κι αυτό το γνωρίζεις μονάχα εσύ -, προσπαθείς να γίνεις κάποιος που δεν είσαι, για να "κερδίσεις" την εκάστοτε "λεία" σου.
    Γιατί αυτομάτως την βάζεις σε θέση ισχύος.
    Οι τακτικές, τα "κόλπα" κουλουπού κουλουπού, έχουν την πλάκα και το γούστο τους, αλλά πιάνουν σπανίως και όταν συμβαίνει, τα αποτελέσματα τους εξατμίζονται πολύ γρήγορα.

    * Είμαι φανατικός αναγνώστης του Cosmopolitan απ' τα γεννοφάσκια μου - αυτό για όσους το χλευάζουν χαχα -. Άλλο αν δεν ακολούθησα ποτέ τις συμβουλές του.
    Κάτι που θα σου πρότεινα να κάνεις κι εσύ. Δηλαδή, ότι και αν σου λέμε, γράψε μας στα παράπια σου. Είπαμε, με δανεικά κόλλυβα κηδεία δεν γίνεται.
    Θα φας τα μούτρα σου - όπως όλοι - και ίσως κάποτε να μάθεις - το για σένα σωστό -. Σκέψου, ότι πολλοί μας γεράσαμε και απ' τα "παθήματα" μας, μάθημα δεν πήραμε.  
     
    Last edited: 5 Σεπτεμβρίου 2017
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Σε 14, όχι 4μέρες να μάθει να κάνει μαγκιές, το "εγκεφαλικό" τη μάρανε.
     
  12. TzepetoPetro

    TzepetoPetro Bdsm is art, just open ur heart and start paint


    Χααχαχα οχι βρε δεν καταλαβες!! Πριν βγουμε ραντεβου δεν την πηρα τηλ!! Δηλαδη γνωριστηκαμε ενα μεσημερι, και μου ειπε να την παρω το βραδυ τηλ αλλα εγω δεν την πηρα