Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Ρε γαμωτο δεν ειμαι σε φάση τώρα. Πήρα ένα φοβερό αντικολλητικο τηγάνι και η προσοχή μου έχει στραφεί αποκλειστικά στο σαγανάκι και τα αυγά με μπέικον. Μήπως να σας ενημερώσω την επόμενη φορά που θα μου πέσει το ζάχαρο;  
     
  2. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Πώς φαίνεται η νοικοκυρά!!!
     
  3. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Γελάνε μέχρι και τα άπλυτα πιάτα.
     
  4. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    Kαλώς τα κορίτσια τα όμορφα, όλα μαζεμένα και πάλι επί σκηνής, να ρίξουνε τις ατάκες τους. Τα σπάτε, όλες ! Το χορό σέρνει και σήμερα η Loreliar, το νέο σέντερ μπακ, μεταγραφή της ύστατης στιγμής   και για να δούμε πόσες μέρες θ' αντέξει και δαύτη. Κούκλες μου, σόρρυ που καθυστέρησα, αλλά έχω λαλήσει στη δουλειά, μα την Παναγία δηλαδή, θα κλατάρω. Αξημέρωτα σηκώνομαι κι όλη μέρα στο πόδι. Οπότε μην περιμένετε καμία Σινδόνη απόψε, μπήκα στα γρήγορα για δυό φιλάκια σταυρωτά σε όλες σας (απ' αυτά τα κάλπικα, "Θεά είσαι απόψε, χρυσή μου" κι έτσι) και μετά έχει μπάνιο και ταινιούλα και νανάκια το νωρίτερο, διότι αύριο έχει πάλι ύψωμα Γκολγκόθα για την καψερή την Γκλόρια. Ταινιούλα, είδα τη μισή χτες. Σλόαν λέγεται, και πρόκειται για μια πολύ κάργια, λομπίστρια κι έτσι, σκυλί αγαρηνό. Τώρα, να πω ότι δε μου θύμισε εμένα, ψέμματα θα πω και δεν κάνει μέρα που 'ναι, του Τιμίου Σταυρού, βοήθειά μας και χρόνια πολλά στις εταυρωμένες του bdsm. Καλά, για φωτογραφία ούτε που το συζητώ απόψε, την Κυριακή μπορεί, ΑΝ έχω όρεξη (που θα έχω).

    Λορελάϊαρ μου όμορφη, τι σου ΄κανε γλύκα μου η Γκλόρια και σκούζεις ; Ελπίζω να μην παίρνεις τελείως στα σοβαρά τα σαχλά μου τ' αστειάκια ! Πλάκα κάνουμε, right ? Πλάκα, που βεβαίως με δική σου πρωτοβουλία ξεκίνησε, αν δηλαδή δεν χτυπήθηκα απότομα από αλτσχάϊμερ. Οπότε, στο ίδιο μοτίβο, πλάκα εσύ, δηλαδή εσείς, πλάκα και η Γκλόρια. Ούτε που περνάει από το νου μου ότι το πράγμα έχει άλλη διάσταση πέραν πλάκας. Ούτε που διανοούμαι ότι κορίτσια τόσο πγοιοτικά, τόσο γουστόζικα, τόσο ραφιναρισμένα και ψαγμένα και κουλτουριάρικα θα έπεφταν ποτέ σε επίπεδο σχολιασμού τέτοιο, που θα έκανε ακόμη και της εσχάτης υποστάθμης διαγωνιζόμενες σε δευτεροκλασσάτα καλλιστεία, να αισθάνονται κάτι σαν αιδώ.

    Διότι, υπενθυμίζω, το παρόν νήμα καλείται Μπόντυ, φέις, λεγκς και έχει χαρακτήρα παιγνιώδη και χαβαλεδιάρικο, εάν το 'χω πιάσει σωστά. Είν' ένα μέρος ΄, δηλαδή, για ν' ανεβάζει ο καθείς κι η καθεμία τις φωτογραφιούλες του/της, έτσι για να περνάει η ώρα και να σπάει η μονοτονία. Ποτέ μέχρι τώρα δεν έτυχε να δω να γίνεται τόσος ντόρος και ανάλυση και να 'χαμε να λέγαμε και λύσσα κακιά για τις φωτογραφίες κάποιας άλλης. Και το σίγουρο είναι ποτέ εγώ δεν πήγα στα καλά -μα ούτε και στα κακά- του καθουμένου κάτω από τις φωτογραφίες άλλης να βγάζω τη χολή μου.

    Ακούστε λοιπόν, κοπελάρες μου, πως έχει το πράγμα. Πρώτον, δε δίνω μήτε σεντ για το τι θα γράψετε. Εάν κάποια εκτίθεται, δεν είμαι εγώ, εν τέλει. Ομοίως, δεν δίνω φράγκο -και πραγματικά απορώ πως δεν το έχετε καταλάβει, τόσον καιρό και τέτοιες διάνοιες που είστε- για τη "δημοφιλία" μου στα πέριξ. Ακούστε αυτό : Αν ανεβάσω φωτογραφία μου κι από κάτω ανεβάσει ο Gazza δύο δίπιττα με σως, τζατζίκι και πατάτες, είναι μαθηματικά βέβαιον ότι τα δίπιττα του Gazza θα πάρουν περισσότερα likes. Είναι δεδομένο. Είναι προδιαγεγραμμένο. Είναι σαφές, ξεκάθαρο και πλήρως εξηγήσιμο -και μη με βάλετε τώρα να το εξηγήσω, διότι την εξήγηση την ξέρετε ολες. Λέτε, λοιπόν, εγώ να μην το ξέρω ; Λέτε, όταν ανεβάζω μια φωτογραφία μου, να με νοιάζει εάν θα πάρω έστω και μισό λάϊκ ; Μα καλά, που νομίζετε ότι είμαστε, σε κάνα ίνσταγκραμ ; Τρεις-τέσσερις δεκάδες άνθρωποι μπαίνουν όλοι κι όλοι, και κάνουν λίγο χάζι και τέλος το πανηγύρι. Εξηγήστε επομένως, όχι σε μένα, αλλά στον εαυτό σας, προς τι όλος αυτός ο ντόρος, ΕΙΔΙΚΑ για τις φωτογραφίες της Γκλόριας και καμιάς άλλης. Και σκεφτείτε ότι σας βλέπουν, έστω και οι λίγοι που σας βλέπουν. Σας το λέω ανοιχτά, όχι Ντενίση, και Μενεγάκη να με λέτε κι ό,τι αγαπάτε να με λέτε, προσωπικά δεν κουνάω μήτε βλέφαρο.

    Προτείνω ν' ακολουθήσετε το παράδειγμα της πλειοψηφίας και να μην ασχολείστε με την εικόνα της διπλανής, τουλάχιστον όχι με την εικόνα της, κορίτσια. Και να ξέρετε, οι δυνατές οι γκόμενες, οι εμφανίσιμες, οι γεμάτες αυτοπεποίθηση και -πάνω απ' όλα- οι ακομπλεξάριστες, ήτοι κάτι Αφσάνες, κάτι Τζέζεμπελ, κάτι Σέρας, κάτι Ντανιέλες και ορισμένες ακόμη που προφανώς μου διαφεύγουν, δεν τραβάνε κανένα ζόρι να μου κολλήσουν από κάτω κι ένα like, ακόμη και να μη με χωνεύουνε ως διαδικτυακή περσόνα. Εκείνες πάλι που κιτρινίζουνε από το κακό τους, όταν ποστάρω, ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ αγρίως. Τώρα, άμα θέλετε να μαζεύεστε να κάνετε πλακίτσα, κι εγώ μέσα, no problemo gals, I fuckin' love you all, anyway !   Εάν πάλι θέλετε να μετατρέψετε το νήμα είτε σε πεδίο μάχης είτε σε άτυπα καλλιστεία της συμφοράς, ελεύθερα, δεν είναι δικό μου το κουμάντο, ούτε το νήμα, ούτε το σάϊτ. Απαντήσεις θα παίρνετε πάντως, ως συνήθως και ξέρετε δα ότι δεν είμαι απ' αυτές που χαρίζονται. -Καλά δεν τα λέω ;
     
    Last edited: 15 Σεπτεμβρίου 2017
  5. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Ξέρει κανείς ποιο εφημερεύει;
     
  6. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    -Γιατί, τώρα τις μπάζουν στα επείγοντα τις haters ?  
     
  7. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Χαχαχαχα ναι ναι κατάλαβα χαχαχα haters, επείγοντα, pun με το δικό μου σχόλιο ναι χαχαχαχα πωπω έξυπνο και πνευματώδες!!!!

    Νταξ. -
     
  8. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    χαχα, εγώ το διάβασα "στρίγγλα στρίγγλα", που είναι τα γυαλιά μου;  
     
  9. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    Cool ! Ξέχασες το "κάπου ώπα" !

    Ω, να 'σου κι η άλλη από πίσω. Ακόμη πιο cool ! Wow !
     
  10. tithon

    tithon Contributor

    βρε, μην κάνετε πλάκα, δεν ξέρετε τι προβλήματα έχει ο άλλος.
     
  11. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    A, μην το λέτε ! Μερικά βοούν από χιλιόμετρο !
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    ναι. ναι. μόνον ναι.