Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Μόνος του την έβγαλε, εεεεε εγώ είπα να την φάω.  

    @AuroraBorealis #ρομαντικουλης ε>
     
  2. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    Λοιπόν, κοιτάξτε καλά μην πάει καμία και νοικιάσει αυτό το αίσχος που καλείται "Σλόαν". Η ταινία είναι τρισάθλια, ό,τι χειρότερο έχω δει εδώ και κάνα χρόνο. Σάπιες μπανανόφλουδες και ξυνισμένα βατόμουρα, αυτό παίρνει η ταινία απ' τη Γκλόρια. Σας λέω, μην πάτε και ξοδέψετε το δίευρο, αμαρτία απ' το Θεό, ειδικά όταν έχει προηγηθεί μια καλοθελήτρια -καλή ώρα- να σας προλάβει τα μαντάτα. Αυτή, που λέτε, κορίτσια, η πρωταγωνίστρια δηλαδή, μια ποντικομούρα που κάπου την έχω ξαναδεί, αλλά δεν θυμάμαι που ακριβώς (όχι σε γκαλά, πάντως), υποδύεται μια σαλταρισμένη λομπίστρια, κορυφή στο είδος της -λέει-, που τη θέλουν όλοι για να προωθεί τις καμπάνιες τους. Η τύπισσα είναι ο ορισμός της σκύλας γιάπισσας, που ζει για τη δουλειά της. Όλη μέρα στο πόδι, τη βγάζει με χάπια, και στα γκομενικά ζερό, νουλ, νάδα, νάθινγκ, το απόλυτο τίποτε λέμε. Μόνο στη χάση και στη φέξη μισθώνει έναν "συνοδό" και ξεχαρμανιάζει κάπως. Αυτό είναι όλο. Κατά τα λοιπά, κάνει κάθε λογής βρωμιά, προκειμένου να πετύχει τους στόχους της, τους επαγγελματικούς δηλαδή. Και τους πετυχαίνει, μιλάμε για διάνοια τώρα, όχι για καμιά τυχαία. Με θεωρούσα και με θεωρώ -βασικά όλοι με θεωρούν- αυθεντικά σατανική, αλλά ομολογώ ότι κόμπλαρα κάπως όταν είδα ότι η εν λόγω τύπα με αφήνει πολύ πίσω, σε συλλήψεις και πρακτικές. Παρηγορούμαι στη σκέψη ότι είναι fiction, αλλά από την άλλη, εάν όντως υπάρχει στον πλανήτη έστω και μια τέτοια bitch, τότε θα είμαι για σεπούκου. Τέλος πάντων, ήμουνα και ψόφια, είχα χάσει και εικοσιτρία λεπτά στη χθεσινοβραδινή κουβεντούλα μας, τελικά το έκλεισα το ρημάδι και πήγα για νάνι, χωρίς να δω το τέλος. Υπ' αυτό το δεδομένο, η ταινιοκριτική μου είναι ίσως ολίγον άδικη, αλλά εν πάση περιπτώσει, βασιστείτε στο γνώμη μου, εάν μη τι άλλο στο καλλιτεχνικό μου ένστικτο -όποιος το κάνει δεν χάνει, διαχρονικά.

    Ενώ συμβαίνουν αυτά, ο insider που έχω φυτέψει στο μέτωπο του Gazza, με χθεσινοβραδινό του ρουφιανο-πμ με προειδοποιεί ότι ο τύπος θα με χτυπήσει την Κυριακή με όσα ύπουλα μέσα διαθέτει, προκειμένου να μη χάσει το βάθρο του στο στερέωμα του BFL. Δεν πτοούμαι. Έχω ήδη εκπονήσει σχέδιο στρατηγικά άψογο -μήτε ο Αννίβας δεν σκεφτότανε τέτοια σκηνικά- και είμαι βέβαιη ότι την Κυριακή το βράδυ ο Gazza θα καταρρεύσει στο καναβάτσο, σα να τον χτύπησε αστροπελέκι. Τυφώνας Γκλοριάνα, oh yeah ! Ετοιμάσου σουβλακάνθρωπε να σε κάνω μια χαψιά ! Προειδοποιώ -για να μη λέτε ότι δεν το έκανα- όσους σκοπεύουν να τον υποστηρίξουν, ότι η κυριακάτικη νύχτα θ' αποδειχτεί εφιαλτική για όλους σας. Μια γυναίκα, δύο σουβλάκια, μόνο μία θα σταθεί όρθια κι αυτή θα είναι η Γκλόρια. Ω, ναι !
     
    Last edited: 15 Σεπτεμβρίου 2017
  3. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Δείτε το θρίλερ "έρχεται τη νύχτα" ή "it comes at night" είναι καλό, πολύ καλό, λυπάμαι που δεν μπορώ να πω περισσότερα  

     
  4. gazza

    gazza Regular Member

    ευκολοτατη νικη θα ναι..1.10 το δινει να χασεις  
     
     
  5. mad_hatter

    mad_hatter You can always take more than nothing

    τολμα να ξαναπεις οτι σε γραφω.....
     
  6. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    Θα το δω οπωσδήποτε, σας ευχαριστώ. Εάν τυχόν δεν μ' αρέσει, δεν θ' αναζητήσω ευθύνες  

    Όσο για σένα, μεγάλε χορηγέ των απανταχού σουβλατζήδων, λίγες οι ώρες σου. Θα προλάβω να σε ξεκάνω πριν το κάνει η χοληστερόλη  
     
  7. gazza

    gazza Regular Member

    @Gloriana Majestica ραντεβου Sunday λοιπον ...ο καλυτερος να κερδισει δλδ εγω 
     
  8. daniela100

    daniela100 FREE-DOM

    Θελω να ευχαριστησω δημοσια τους
    Αγαπημενους μου   @conner & @poepoe1800 για την συγκηνιτικη τους προσπαθεια ως προξενητρες να με αποκαταστησουν  
    Ευχαριστω σας.... κ γω στο γαμο σας νερο με το γοβακι θα κερναω  
     
  9. poepoe1800

    poepoe1800 Regular Member

    Χαχαχαχα Είσαι θεά
     
  10. daniela100

    daniela100 FREE-DOM

    Ειμαι η ρουφιανα...αλλα δεν το φωναζω
       
     
  11. bus

    bus

    @Gloriana Majestica @gazza  Τι φλώρικα και πολιτισμένα πράματα είναι αυτά; Αμφότεροι οι διεκδικητές για κλάματα. Zero thrash-talking...Βαρέθηκα 
     
  12. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    τελικα κουφετα θα φαμε?