Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. mad_hatter

    mad_hatter You can always take more than nothing

    αν σου πω ναι σε ολα τι θα πεις?!
     
  2. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Με λες τρελή;;;; 
     
  3. mad_hatter

    mad_hatter You can always take more than nothing

    Οχι βεβαια σου λεω τα θελω ολα και συμφερω  
     
  4. Iagos

    Iagos Contributor

    Βγήκα να πετάξω τα σκουπίδια και είδα έναν μυωξό να πατάει έναν κόνδορα Καλιφόρνιας.

    Αποφάσισα να μην αναμιχθώ και να περιμένω να παρέμβει το αόρατο χέρι της Αγοράς.
     
  5. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Δεν έπιασα το reference , κρίμα για μένα.
     
  6. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Η κουλτούρα του αντιεξουσιατικού χώρου δείχνει να είναι ένα εξαιρετικό κοινωνικό case study.
    Αρχίζω να ψιλομετανιώνω που μόλις περιστασιακά και επιδερμικά έχω προσπαθήσει να το κατανοήσω.


    Κάψτε τους καπιταλιστές!

    Οι SOS Refugiados είναι μια οργάνωση βάσκων αντιεξουσιαστών η οποία δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα του προσφυγικού. Στα πλαίσια της λογικής αυτής παραχώρησε πριν λίγο καιρό ένα βανάκι σε Έλληνες αλληλέγγυους με σκοπό να μεταφέρονται τρόφιμα, ρούχα και άλλα αγαθά σε πρόσφυγες που βρίσκονται στη χώρα μας. Εδώ πρέπει να τονίσω πως το βανάκι αυτό έφερε πάνω του φαρδιά πλατειά το έμβλημα της οργάνωσης καθώς και την επιγραφή: «Οι λαοί για τους λαούς» στα αγγλικά και τα βασκικά.

    Φευ όμως. Στην Ελλαδάρα ζούμε! Και ναι, βρέθηκαν άνθρωποι που το βανάκι αυτό το έκαψαν. Και προσοχή: Δε μιλάμε για τίποτα χρυσαυγίτες ή «αγανακτισμένους κατοίκους». Το βανάκι το κατέστρεψαν ολοσχερώς άτομα που αυτοχαρακτηρίζονται «αναρχικοί». Ένας από δαύτους έγραψε χαρακτηριστικά στο Indymedia: «Κάποιοι αντικαπιταλιστές έκαψαν ένα βαν που μετέφερε καπιταλιστικά αγαθά σε κάποιους που κατά κύριο λόγο έχουν σαν όνειρο να πάνε να ζήσουν στην καπιταλιστική Δύση (και κυρίως στην βαριά βιομηχανοποιημένη). Αν οι πρόσφυγες θέλουν τα αγαθά ας πάνε με τους εξεγερμένους να τα πάρουν, αν δεν πάνε δεν χρειάζεται να έχουν αλληλεγγύη άνθρωποι που έχουν το καπιταλιστικό όνειρο στην ψυχή τους».

    Έτσι είναι, φίλοι μου. Στα μάτια των ανθρώπων αυτών οι πραγματικοί, οι πούροι, οι βεριτάμπλ καπιταλιστές είναι οι πρόσφυγες. Οι οποίοι αντί να κάτσουν να πεθάνουν στη χώρα τους έχουν το θράσος να κυνηγάνε καπιταλιστικά όνειρα στην Δύση (πόσο πανομοιότυπο είναι το αφήγημα αυτό με το αντίστοιχο των νεοναζί ρατσιστών!). Οπότε τους καίμε (έστω και μεταφορικά- προς το παρόν δηλαδή…). Και αυτούς και όσους προσπαθήσουν να τους βοηθήσουν.

    Προφανώς οι εμπρηστές- μηδενιστές της ιστορίας μας δεν χαρακτηρίζουν ολόκληρο τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Υπάρχουν όμως. Και είναι πολλοί. Και έχουν και υποστηριχτές. Πως βάπτιζαν τον Μεσαίωνα οι καλόγεροι του κρέας ψάρι για να θεωρούν πως νηστεύουν; Έτσι και εκείνοι βαπτίζουν τα πάντα «Καπιταλισμό». Μόνο και μόνο για να καλύψουν το κενό που έχουν στο κεφάλι τους.

    πηγή : liberal.gr
     
  7. Iagos

    Iagos Contributor

    Νομίζω πως είμαι σαφής...  
     
  8. Iagos

    Iagos Contributor

    Κάπου διάβασα πως ένας επί της γης εκπρόσωπος του θεού είπε για τη νομοθέτηση της δυνατότητας αλλαγής φύλου ότι ......«αυτά είναι παλαβά πράγματα».

    Το σωστό είναι να παραμείνουμε αφοσιωμένοι σε λογικά πράγματα, όπως ότι υπάρχει ένα ανώτατο ον, που μετά από δισεκατομμύρια χρόνια ανίας αποφάσισε να φτιάξει τον κόσμο, του πήρε έξι μέρες, την έβδομη ξεκουράστηκε, αλλά ενδιάμεσα είχε φτιάξει το τελειότερο από τα όντα, στο οποίο όμως ξέχασε να φτιάξει ταίρι και του έκοψε ένα κομμάτι για να το φτιάξει, και μετά του έδωσε μια λίστα με δέκα πράγματα να μην κάνει, αλλά επειδή τα έκανε τιμώρησε όλα τα όντα μέχρι 38ης γενιάς, αλλά το έκανε από αγάπη, και μετά για να τους ξετιμωρήσει έστειλε τον γιο του, που δεν ήταν γιος του, στη Γη, με σκοπό να τον σκοτώσουν και έτσι να συγχωρεθούν, αλλά μετά έπρεπε να ξανασυγχωρεθούν που τον σκότωσαν, με την απλή μέθοδο της βρώσης ψωμιού που είναι το σώμα του και της κατάποσης κρασιού που είναι το αίμα του, όμως όποιος δεν το κάνει θα καίγεται σε καζάνια, αλλά δεν ξέρουμε αν το ψωμί πρέπει να είναι ζυμωμένο ή όχι για να είναι το σώμα του και στη βάση αυτού του θεμελιώδους ερωτήματος διασπάστηκαν οι εκκλησίες και έγιναν πόλεμοι και σκοτώθηκαν άνθρωποι και τελικά δεν ξέρουμε αν πρέπει να το ζυμώνουμε ή όχι για να μη μας καίνε στα καζάνια.

    Όχι στις «αλλαγές φύλου» και τέτοιες παλαβωμάρες......
     
    Last edited: 19 Σεπτεμβρίου 2017
  9. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Αν μου επιτρέπεις μια διόρθωση, για το ιστορικό της υπόθεσης, ένα πράγμα όχι δέκα. Τα δέκα ήρθαν μετά.
    Να μη φάει μήλο από συγκεκριμένη μηλιά.

    Στην ουσία ο εξουσιαστής Θεός της αγάπης τιμώρησε την καλύτερη δημιουργία του επειδή ο ίδιος είχε διαφορές με κάτι αντιεξουσιαστές στον παράδεισο που σύστησαν συμμορία με αρχηγό τον αναρχικό ως προς τα θελήματα του θεού Σατανά που παρέσυραν την καλύτερη και σοφότερη δημιουργία του να κάνει το λάθος για να του την σπάσουν και για το γαμώτο απέναντι στην εξουσία της αγάπης. Μαλώνουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια, τι μου θυμίζει αυτό άραγε?

    Το κακό είναι ότι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την κατάπτωση του ανθρώπου από τον παράδεισο στην γη όπου έγινε ο διαρκής και μοναδικός στόχος και του εξουσιαστή θεού και του αντιεξουσιαστή και αναρχικού διαβόλου. Άντε τράβα βγάλε άκρη.

    Στην συνέχεια ο εξουσιαστής θεός της αγάπης 2017 χρόνια πριν, έστειλε ένα κομμάτι του εαυτού του, το υιό του, για να θυσιαστεί στο όνομα του εαυτού του. Και αυτό ήταν το σημαντικότερο πράγματα που έκανε ποτέ για την καλύτερη και πιο σοφή του δημιουργία. Κάτι σαν τρώω εγώ για να χορτάσουν τα πεινασμένα μου παιδιά.

    Αυτό και αν δεν είναι αγάπη.
     
  10. Iagos

    Iagos Contributor

    @AuroraBorealis την επόμενη φορά που θα ασχοληθείς με ανάρτηση μου είτε με παράθεση είτε με σχόλιο είτε με αναφορά στο nick μου θα το θεωρήσω παρενόχληση και δεν θα είμαι τόσο ευγενικός μαζί σου

    Μεγάλο παιδί είσαι νομίζω πως κατάλαβες

    Δεν θα πω τίποτε παραπάνω

    Αυτά και αλλού τα σχόλια σου

    Με εμένα δεν γουστάρω να ασχολείσαι
     
  11. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    @Iagos,

    πόθεν έσχες το συμπέρασμα ότι θέλω να είσαι ευγενικός μαζί μου? είναι ξεκάθαρο ότι το ακριβώς αντίθετο επιδιώκω αλλά πάντα σε κόσμιο επίπεδο, ξέρεις εσύ.

    Με σένα όχι δεν θα ξαναασχοληθώ, θα σεβαστώ την επιθυμία σου. Αλλά με την γνώμη σου, και τα σχόλια σου και τις φιλοσοφίες σου, λυπάμαι Iagos, μου είναι αδύνατο να μην ασχολούμαι.

    Και θα ασχολούμαι.
     
  12. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Λέω πως δεν το αντιλήφθηκα. Ήσασταν-δεν ήσασταν σαφής.
    Και κρίμα για μένα.
    Αν φάνηκε ως ειρωνεία, δεν ήταν αυτή η πρόθεση μου.
    Μου αρέσει να αντιλαμβάνομαι όσα γράφετε, πολλά από αυτά τέρπουν το πνεύμα μου.
    Εάν δεν έχετε τη διάθεση να εξηγήσετε, το σέβομαι.
    Καλό σας βράδυ.