Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. rea..

    rea.. Contributor

    Ναι καταλαβαίνω..
     
  2. Janine

    Janine Regular Member

    Απαντάτε για κάποιο λόγο και στις τρεις σωρηδόν.

    Και με μπερδεύετε και λίγο στην πορεία, αφού λέτε ότι διαφωνείτε "κάθετα" με τον ίδιο άνθρωπο που πήγατε να υπερασπιστείτε. Το κατέδειξε γλαφυρά η @Brigitte αλλά δεν της απαντήσατε. Άρα μας λέτε ότι κακώς έγινε, κατά τη γνώμη σας η προσβλητική δημόσια προτροπή στη @Seras Victoria "να το κοιτάξει αυτό" , χωρίς λόγο. Όπως ακριβώς το περιγράφετε κι από πάνω. Σωστά;
    Γιατί έτσι όπως μας τα λέτε, χαίρομαι πολύ που συμφωνούμε, τουλάχιστον σ' αυτό το σημείο. Θα περίμενε, βέβαια, κανείς να απαντήσετε κι εκεί όπως του "αξίζει". Αφού διαφωνείτε με αυτή τη συμπεριφορά κάθετα και το λέτε ανοιχτά.

    Να επισημάνω μάλιστα, ότι με βρίσκετε επιπλέον σύμφωνη ως προς την ελευθερία του λόγου, έτσι είναι. Κάθε ένας, ειδικά στο ίντερνετ, λέει και προσβάλλει αβέρτα, καλυπτόμενος πίσω από την ελευθερία του λόγου.

    Διαφωνούμε όμως ως προς το "Κυρία αυτός το ξεκίνησε". Μπορεί εσάς να μην σας καλύπτει προσωπικά, αλλά αφού εδώ μιλάμε με ενήλικες και για ενήλικες, θα πρέπει να έχετε υπ' όψιν σας ότι αυτό ακριβώς το "Κυρία αυτός το ξεκίνησε" βρίσκει διάφορες εφαρμογές στον ενήλικο κόσμο. Μια από αυτές ονομάζεται άμυνα.

    Όσο για τα κείμενα, ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτά και μένουν.
     
    Last edited: 29 Νοεμβρίου 2017
  3. dim1

    dim1 ®

    Μέχρι τώρα ήξερα ότι οι τσιγγάνοι και οι καλόγεροι κάνουν τους καλύτερους καυγάδες. Πλέον το φόρουμ έχει πάρει τα ηνία. Ψυχραιμία αδέλφια.
     
  4. Janine

    Janine Regular Member

    ...αλήτες πουλιά;
     
  5. dim1

    dim1 ®

    Ναι. Καρδερίνες!
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ρεμάλια.
     
  7. Janine

    Janine Regular Member

  8. brenda

    brenda FU very much

  9. dim1

    dim1 ®

    "Ο μόνος δρόμος"
     
  10. rea..

    rea.. Contributor

    Θα σας εξηγήσω κάποια πράγματα χωρίς καμία διάθεση για αντιπαράθεση. Αν θέλετε τα δέχεστε, αν όχι σεβαστό, αλλά δεν θα το αναλύσω περαιτέρω, επειδή το θέμα έχει λήξει.

    Υπάρχει διαφορά στην έννοια "σου απαντώ όπως σου αξίζει" με το "σου απαντώ όπως αξίζει στο σχόλιο που έκανες"
    Δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο μέλος ώστε να του απαντήσω όπως του "αξίζει" προσωπικά, αλλά ακόμα και αν το γνώριζα, δεν νομίζω ότι είμαι ο αρμόδιος άνθρωπος που θα κρίνει τι του αξίζει. Και δεν με ενδιαφέρει κιόλας.
    Έτσι αυτονόητα και απλά ( όπως το βλέπω εγώ), το "να το κοιτάξετε αυτό" μέχρι το "δεν ξέρω τι να πρωτοκοιτάξετε" ,έχει επίσης μια διαφορά στα μεγέθη, όταν μάλιστα, προέρχεται από ένα άτομο άσχετο από τον διάλογο, το οποίο διαμαρτύρεται μονίμως για τις επιθετικές συμπεριφορές που δέχεται και αρνείται πεισματικά το σημείο που και η ίδια τις προκαλεί. Εδώ κολλάει το "Κυρία αυτός το ξεκίνησε" ως τακτική - μέθοδος να δικαιολογηθεί μια συμπεριφορά. Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, για το αντίστροφο δεν είμαι τόσο σίγουρη.
    Δεν σχολίασα την απάντηση της Σερας εφόσον αφορούσε την ίδια και δεν είχα κανένα λόγο να ασχοληθώ με την διαφωνία της με τον Ιάγο.
    Ασχολήθηκα και εξήγησα παρακάτω, για το σημείο που διχοτομείται το φόρουμ, κατ εμέ χωρίς λόγο. Τα νήματα και τα θέματα καταστρέφονται με ευθιξίες και εμπάθειες που καταλήγουν σε παράλογες γκρίνιες κτλ κτλ.
    Το συμβάν στάθηκε η αφορμή για να μιλήσω στο μέλος για όλα αυτά, κυρίως για να καταλάβω τον λόγο.
    Και κατάλαβα.
     
  11. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    Ασ’το Ρέα, όταν γράφεις για την πάρτη σου και από μέσα σου, γαμείς και δέρνεις κούκλα μου, αλλά στη σοφιστεία δεν το ’χεις -μα καθόλου λέμε. Γράφει η Σέρας ένα απλό σχόλιο κι ο άλλος που δεν την γουστάρει –επειδή ακριβώς δεν τη γουστάρει- πέφτει απάνω της λες κι είναι σαλάμι Ουγγαρίας εν ώρα απαλλοτριωτικής δράσης στο γειτονικό σούπερ μάρκετ, να την καταβροχθίσει. Τhat’s all folks ! Tα υπόλοιπα είναι αμπελοφιλοσοφίες. Συμπάθειες, αντιπάθειες, όλα κατανοητά και αναμενόμενα. –Και τι έγινε ; (Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να ασχοληθώ με το «ποιος το ξεκίνησε», μου αρκεί το ότι γνωρίζω ήδη ποιός, ποιοί, παρακαλούν όλη μέρα από μέσα τους μπας και ξεκινήσει κάτι, ο,τιδήποτε, για να βρουν την παραμικρή ψευτοααφορμή να ξεδώσουν. Προσωπικά, δε δίνω δεκάρα τσακιστή και δεν κουνάω βλέφαρο, πόσο μάλλον όταν φοράω μάσκα προσώπου –μα για όνομα της Παναγίας βρε κορίτσια, 90 ευρώ τα 60 ml η ρημάδα η Sisley ?
     
  12. rea..

    rea.. Contributor

    χαχαχαχαχαχαχα.. Εντάξει ρε hell raiser!.. Δεν ξαναγράφω σοφιστείες άμα είναι να μου χαλιέσαι έτσι..Σορυ!!