Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Θα σε σκουντησω εγώ.
    Το θες ποτιστικο?
    Με πηγάδι?
    Γεώτρηση?
    Για να μαλλιοτραβιουνται τοσο,πα να πει πως είναι πολύ καλά κομμάτια.
     
  2. espimain

    espimain Contributor

    Αγαπητά @cadpmpc μετά από το εύστοχο κείμενο σου, να αναμένεις τον οχετό κακίας σε προσωπικό ή ανοιχτό σε κοινή θέα μήνυμα, αν δεν το έφαγες ακόμη στην μάπα.
    Προφανώς δεν κωλώνεις από τέτοια, αλλά όσο να' ναι έχει κι αυτό την πλάκα του.
    Το ενδιαφέρον είναι σε ποιο παρεάκι θα κατατάξουν τα κατατρεγμένα ξωτικά, του ξεβράκωτου καθωσπρεπισμού και τα καλικαντζαράκια της συνοδείας τους.
     
  3. rea..

    rea.. Contributor

    Αυτό το πλοίο, στην περίπτωση σας, έχει σαλπάρει προ πολλού!

    @Janine .. Λειτουργείτε με προκατάληψη, δεν σας ενδιαφέρει η συζήτηση, δεν διαβάζετε την ουσία της θέσης, αλλά προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να την ακυρώσετε, πως να διαστρεβλώσετε την ουσία. Η οποιαδήποτε απόπειρα συνεννόησης έχει καταδικαστεί εκ των προτέρων, η διάθεση σας είναι εχθρική και σε σημεία, έφτασε τα όρια της μικροπρέπειας.


    Για έναν απλό κοινό νου, η συμπεριφορά "Στο κρατάω μανιάτικο γιατί τότε μου είχες πει αυτό" είναι προβληματική και εμπαθής. Είμαστε οθόνες και γραμματοσειρές. Διατηρούμε εμπάθειες σε τι? Σε ένα ποστ? Σε μια θέση? σε τι μας έβλαψε πραγματικά στην προσωπική μας ζωή? Προς τι η αυτή η όλη δραματουργία? Πως στέκεται κανείς δημόσια και εκφράζεσαι με αυτόν τον ανώριμο τρόπο και απαιτεί να τον σεβαστώ, αφού εκ των πραγμάτων λέει ανοησίες. Αντικειμενικά, επιτίθεσαι σε διαδικτυακές περσόνες, δεν μπορεί να υπάρχει αντιπαλότητα σε προσωπικό βαθμό, εφόσον δεν σε γνωρίζω προσωπικά.

    Οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη περισσότερο της προβολής της "βιτρίνας", χωρίς να έχουν να πουν κάτι επί της ουσίας, είναι μια τοξική συνέπεια της εποχής.
    Ο εντυπωσιασμός για τους αφελείς είναι μια εύκολη υπόθεση. Δημιουργώντας πλασματικές ιστορίες και θύτες από το τίποτα, από το παρελθόν ίσως, από πράγματα που δεν συμβαίνουν στο ΤΩΡΑ, άρα δεν συμβαίνουν.

    Η επιλογή τοποθέτησης είναι ένας μικρός προβολέας. Κάθε φορά γράφουμε με πλήρη γνώση ότι αυτό που γράφουμε θα μας βάλει για κάποιο χ χρονικό διάστημα σε μια δημόσια προσοχή.
    Αυτός ο προβολέας ανάλογα με την περσόνα μας, είτε θα αξιοποιηθεί εποικοδομητικά, προσφέροντας τόσο στον προβαλλόμενο όσο και στους "θεατές" , χώρο για προβληματισμό, για σκέψη πάνω σε ένα κοινό ζητούμενο είτε όχι.
    Η μη εποικοδομητική αξιοποίηση της προβολής, προέρχεται καθαρά και μόνο από την ανικανότητα του εκάστοτε "προβαλλόμενου" να παρέχει οτιδήποτε περισσότερο από ένα φτηνό show, το οποίο όλοι εμείς οι "θεατές" είμαστε υποχρεωμένοι να υποστούμε για όσο διάστημα διαρκεί αυτή η προβολή.

    Οι σωτήρες χρειάζονται θύματα και τα θύματα σωτήρες. Και όλο αυτό για να σταθεί πρέπει να δημιουργηθεί η έννοια του θύτη. Και αυτή είναι η ομάδα σας.

    Εγώ προσωπικά είμαι γαύρος.

    Ευχαριστώ όλα τα υπόλοιπα μέλη που μου έδειξαν ότι υπάρχει ακόμα χώρος στο φόρουμ, για μια υγιή και καλοπροαίρετη διαδικτυακή επικοινωνία. 
     
    Last edited: 30 Νοεμβρίου 2017
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

     
  5. MasterK77

    MasterK77 Regular Member

    Η ιστορια μας εχει παραδειγματα Μαστερ που δεν ειχαν κανενα ακολουθο.Δασκαλους χωρις κανενα μαθητη.Εχει και παραδειγματα Μαστερ που ειχαν 1, 1 000, 10 000, 1 000 000 000 ακολουθους.
    Συνταγη υπαρχει, και δεν υπαρχει. Οπως ενας καλος μαγειρας που εξελιξε την τεχνη του, ξερει συνταγες, αλλα δεν τις ακολουθει.Γνωριζει τοσο καλα τις πρωτες υλες, απο το τι ποσοτητες σε ποια χρονικη στιγμη και κατω απο ποιες συνθηκες θα χρησιμοποιησει, πως αυτες αντιδρουν με αλλες υλες και ποια στοιχεια θα χρειαστει απο την καθε μια, πραγματα τα οποια κανει χωρις ιδιαιτερη σκεψη. Χρειαζεται αλλο ατομο? Ναι, αρχικα ενα εκπαιδευτη, ενα αλλο Μαστερ, οπου θα τον οδηγησει στην επιλογη της εξειδικευσης του αναλογως των ικανοτητων του, στην τριβη με το αντικειμενο του και στην νοητικη του εξελιξη. Μπορει να επιλεξει να εκπαιδευσει αλλα ατομα οταν πλεον η κατανοηση του εχει φτασει σε σημειο που μπορει να εξελιξει τον εαυτο του. Μπορει ομως να μην εκπαιδευσει κανενα και να συνεχισει τον δρομο του προς τον δικο του υπερτατο στοχο.Ειναι σπανιο το ατομο που μπορει να δημιουργηθει σαν Μαστερ χωρις ενα Μεντορα και χωρις βαθια αναζητηση. Ακομα πιο σπανιο το ατομο που δεν ηθελε να γινει και τον δημιουργησαν οι συνθηκες.
    Η οποιαδηποτε σπουδη χρειαζεται αρκετο χρονο μελετης ετσι ωστε να φτασει στο σημειο να 'χαθει', χωρις να χαθει.Να χαθει γιατι οπως οι συνταγες του καλου μαγειρα πλεον δεν ειναι απαραιτητες, αλλα ταυτοχρονα ειναι παρον και συμβαλλει στις δημιουργιες του, οχι πλεον σαν γνωση αλλα σαν βιωμα.

    Καποιοι εξειδικευονται στο σωματικο επιπεδο.Καποιοι στο νοητικο. Ενας μικρος αριθμος επιλεγει μια πιο χρονοβορα και απαιτητικη ολιστικη προσεγγιση, μελετωντας σωματικο, νοητικο, πνευματικο, συναισθηματικο επιπεδο. Το καθε ενα απο μονο του χρειαζεται χρονια για να κατανοηθει σε επαρκη βαθμο, και ο Μαστερ θα χρησιμοποιησει τον καταλληλοτερο τροπο για να σου περασει αυτα που κρινει οτι χρειαζεσαι, στις καταλληλες δοσεις και τον καταλληλο χρονο, αναλογα με την δεκτικοτητα σου. Για να σου δειξει το απειρο μπορει να ξεκινησει απο το μηδεν. Ισως σε οδηγησει στην κατανοηση της απλοτητας, προσφεροντας σου πολυπλοκοτητα. Αν η θρησκεια σου σου εχει μαθει το καλο και το κακο, θα σου μιλησει και για τις δυο αντιθετες συμπληρωματικες δυναμεις. Αν αυτες σου προσφερονται απο την θρησκεια, τοτε θα σου μιλησει και για το καλο και το κακο. Μεσω της φυσης θα σου μαθει την εννοια της παροδικοτητας, το περασμα του χρονου, το πως χαλιναγωγουνται οι ορμες.

    Εαν ρωτησεις ενα Μαστερ για τον θανατο, αυτος μπορει να σου μιλησει για υλη και αντι υλη, πως θρεφεις εσυ την γη και πως η γη τρεφεται απο σενα, την χρησιμοτητα του κενου, την κατανοηση της θλιψης και της χαρας. Δεν θα σου δωσει ετοιμη απαντηση, μονο τα απαραιτητα εγραλεια ετσι ωστε να βρεις εσυ την απαντηση σου.

    Ειναι ολα αυτα αληθινα? Και ναι και οχι. Ο καθενας επιλεγει τον τροπο που διαμορφωνει την ζωη του και τις ζωες των αλλων που ερχεται σε επαφη, με τον δικο του τροπο και τεχνικες εκπαιδευσης / παιδαγωγικης.Θα σε βοηθησει να βιωσεις τα τρια σταδια της αληθειας. Θα ακονισει την κριτικη σου σκεψη ετσι ωστε να μαθεις να χαλιναγωγεις το μυαλο και το σωμα, να εχεις επιγνωση των αναγκων τους και θα σου δωσει αρκετη τροφη για σκεψη αναφορικα με τις πιο σημαντικες αποριες της υπαρξης σου. Ειτε σου δωσει ψαρι να φας, ειτε σε μαθει να ψαρευεις, το κανει με αποτερο σκοπο να σε φερει σε ενα επιπεδο οπου η κριτικη σου σκεψη σε βοηθα με οσα εχεις πραγματικα αναγκη.


    'I am one, who has traveled a little longer upon the Path than has the average student, and has therefore incurred greater responsibilities. I am one who has wrestled and fought his way into a greater measure of light than has the aspirant who will read these lines, and I must therefore act as a transmitter of the light, no matter what the cost. I am not an old man, as age counts among the teachers, yet I am not young or inexperienced. My work is to teach and spread the knowledge of the Ageless Wisdom wherever I can find a response, and I have been doing this for many years. In all the above, I have told you much; yet at the same time I have told you nothing which would lead you to offer me that blind obedience and the foolish devotion which the emotional aspirant offers to the Guru and Master Whom he is as yet unable to contact. Nor will he make that desired contact until he has transmuted emotional devotion into unselfish service to humanity--not to the Master. '
     
  6. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Έλα παραδέξου το, ζηλεύεις που ακόμη και αν το κάνει το κάνει με ποιότητα και με στυλ και όχι τόσο άχαρα και άσχημα και άχρηστα όπως κάτι άλλοι που συμπαθείς και υπερασπίζεις.
    Εντάξει δεν λέω, για το θέμα της εμπάθειας δεν έχεις κάτι να ζηλέψεις, εκεί το κοινόβιο κερδίζει κατα κράτος.
     
  7. rea..

    rea.. Contributor

    ...φακές!!!
     
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Θα ήταν μία καλή επιλογή αν δεν είχα μοιράσει όλο το ξύδι προχθές.
    Τσιπούρα αλανιάρα στο σημερινό μενού να προλάβουν να χρησιμοποιηθούν τα λεμόνια, μη προκύψει να ξοδευτούν και αυτά σε λάθος διαδικασίες.
     
  9. rea..

    rea.. Contributor

    ..οκ
     
  10. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Τι? μόνο αυτό?
    Ούτε καλή όρεξη ούτε τίποτα ?
     
  11. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Έχω μια απορία.
    Αν όλοι παίρνουμε αυτό που μας αξίζει, γιατί κάποιοι παραπονιούνται ότι παίρνουν πράγματα που δεν τους αξίζουν;
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Τότε γτ ασχολείσαι;! Μαζοχισμός λέγεται αυτός, σου αρέσει να ασχολούνται μαζί σ, παίρνεις τα πάνω σου, δε σε αδικώ, μια αυτοεπιβεβαίωση την θες. Αλλιώς θα είχες αποφύγει τις υστερίες, έτσι;

    Έχεις πολλά μέσα σου αλλά λύσε τα , έξω από το φόρουμ, τίποτε άλλο.

      -