Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος anastasia, στις 27 Ιανουαρίου 2009.

  1. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Χωρίς να μπορώ να απαντήσω με σιγουριά, πιστεύω πως υπάρχουν Μάστερ. Απλά θεωρώ ότι είναι λίγοι οι πραγματικοί Μαστεράδες. Το σίγουρο είναι πως όποιος ψάχνει, βρίσκει. Αρκεί να ξέρει που να ψάξει. Αμφιβάλλω βέβαια ότι βρίσκονται εδώ μέσα..
     
  2. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Υ.Γ. άλλως αστερίσκος ( στην πρότερη μου παρέμβαση και σίγουρα στο ξεκούδουνο ).

    Αν ποτέ καταλήξουμε σε μια καθολικώς αποδεκτή ερμηνεία των όρων κυριαρχία, δουλεία ( ή και των δυο ).
    Τότε και μόνον τότε, θα μπορούσαμε να δώσουμε μια σίγουρη απάντηση σε ερωτήματα του είδους. ( πέραν του κουβέντα να γίνεται, που έχει πάντα την "κουλτούρα" του. ).

    Αλλά, ίσως και να είχε ένα κάποιο νόημα, αν αποφασίζαμε ποιους ορισμούς της κυριαρχίας, της δουλείας ( ή και των δυο μαζί ), θα θέλαμε ν' ακολουθήσουμε - αν μη τι άλλο σαν μπούσουλα -.
    Τους προϋπάρχοντες/ιστορικούς? Ή τους μεταγενέστερους/bdsmικούς και μόνον?
    Αυτοι οι τελευταίοι θα ήταν δημιουργική αντανάκλαση/προσαρμογή ( λέγε με, ίσως και ευσεβής κοπτοραπτική με μια essence "μεγαλείου" ).

    Δεν χρειάζεται να πλατιάσω, υπολογιστή έχουμε όλοι. Όποιος/α θα είχε την περιέργεια, ας googlαρε ( αν και είμαι βέβαιος, ότι πολλοί/ες θα γνώριζαν ήδη τόσο τις απαρχές των μη βουδουσουμικών κυριαρχίας και δουλείας, όσο και τα επιμέρους χαρακτηριστικά τους, τα πλαίσια εφαρμογής τους, κουλουπού κουλουπού ).
     
    Last edited: 30 Νοεμβρίου 2017
  3. Dapom

    Dapom Contributor

    Απο το 2009 που ξεκινησε το νημα ακομα δεν εχει βγει αποφση;
     
  4. angel42

    angel42 Regular Member

    Υπάρχουν... Α.
     
  5. garfield83

    garfield83 Regular Member

    Να χαμε να λεγαμε μια νυχτα με φεγγαρι!Υπαρχουν Στρουμφακια κλπκλπ.Ο καθενας οτι ψαχνει βρισκει,μπορει για καποια ο Μαστερ να ταιριαζει σε ολες τις περιγραφες τις ανω και για καποια αλλη να μην της λεει τιποτα και για την δευτερη Μαστερ να ειναι καποιος που της πηγαινει ενα τριανταφυλλο καθε πρωι γιατι με αυτο τον τροπο την ''σκλαβωνει''.Σιγουρα ομως δεν υπαρχει η ερωτηση υπαρχουν μαστερ σε να forum bdsm ειναι σαν να ρωταω σε ενα εστιατοριο αν υπαρχει καλος μαγειρας!
     
  6. brenda

    brenda FU very much

    Σε ολόκληρη Αθήνα πάντως ρώτα πόσα εστιατόρια υπάρχουν με αστέρια Μισελέν και θα καταλάβεις την αναλογία.
    Μπορείς αναμφισβήτητα να φας καλά σε πολλά μέρη.
    Άλλο το ένα όμως και άλλο το άλλο.
    Είναι θέμα γευσιγνωσίας ή ελιτισμού;
    Μπορεί εγώ να φάω στην Σπονδή και να ξενερώσω, δε λέω.
    Σίγουρα όμως δεν είναι εύκολο να πω ότι δεν έχει καλούς σεφ, καθώς τους κρίνουν οι "ειδικοί".
    Κάτι τέτοιο παίζει και με το Μαστεριλίκι.
    Νομίζω, πάντα...
     
  7. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Δεν ξέρω αν "πρέπει κάποιος να ξέρει πού να ψάξει για να "τους" βρει" τους Μάστερ ντε, διότι μεταξύ αναζήτησης και ανακάλυψης του Μονόκερου μεσολαβεί η βούληση του καταζητούμενου να εκδηλωθεί, η οποία δεν είναι διόλου δεδομένη. Θα έλεγα, μετά κάποιου λόγου γνώσης, ότι έχει να κάνει κυρίως με το τι εκπέμπει αυτός που θέλει ή αναζητά Μάστερ. Δηλαδή η ερώτηση είναι τόσο εύκολα αντιστρέψιμη και στο "υπάρχουν τελικά Μαστερ" η απάντηση του κάθε ενδιαφερόμενου προς τον εαυτό του ας είναι "είμαι εγώ τελικά σκλάβος;" και "μπορώ να ανταποκριθώ στα ζητούμενα του Μάστερ αλλά και αν ακόμα υποτεθεί ότι μπορώ, θέλω να το κάνω; Και αν θέλω, γιατί θέλω να το κάνω;"
     
  8. widowmaker

    widowmaker Guest

    Εγώ πάλι νομίζω ότι έχει να κάνει με την οπτική του κάθε ατόμου στο θέμα μάστερ. Εξαλλου ένας μάστερ δεν κάνει για όλους. Είναι πως έχει το κάθε άτομο στο μυαλό του αυτή την έννοια είτε είναι Master είτε είναι slave είτε sub.... Με λίγα λόγια τι ζητάει και τι ψάχνει ο καθένας.
     
  9. garfield83

    garfield83 Regular Member

    Η διαφορα σε αυτο ειναι οτι μου λες να ρωτησω ολη την Αθηνα εγω αυτο που λεω ειναι οτι το να ρωτας εδω μεσα αν υπαρχουν μαστερ ειναι σαν να μπεις στο εστιατοριο και να τους ρωτησεις αν ηταν ποτε υποψηφιιοι για μισελεν!!Αυτη ειναι η διαφορα!ΕΙναι σαν να πας στην Σπονδη και να ρωτησεις αν οι Σεφ τους ειναι γαμιστεροι,ε τι περιμενεις να σου απαντησουν ?Οχι οι διπλα ειναι καλυτεροι?!
     
  10. brenda

    brenda FU very much

    Το τι λέγεται με το τι ισχύει είναι δύο δεδομένα συνήθως ασύμβατα, είτε λόγω αμετροέπειας, είτε λόγω ευσεβών πόθων.
     
  11. skia

    skia Contributor

    Και Μaster, και ''master'', και Αφέντες και αφέντες, και σκλάβοι και ''σκλάβοι'', όπως και από όλα τα άλλα και με εισαγωγικά και χωρίς. Ό,τι κάνει του καθενός υπάρχει. Ανάλογα τα stnadards. Δεν γνωρίζω, βέβαια, κατά πόσο αξίζει τελικά να ψάχνουμε τα status όσο θα άξιζε να ψάχνουμε για τη ποιότητα του ατόμου που φορά το κάθε ένα από αυτά ανά περίσταση. Είναι γεγονός ότι όταν μπαίνει κάποιος στην αρχή σε όλο αυτό, πνίγεται από τις πληροφορίες και πολλές φορές χάνεται η μπάλα. Ίσως θα έπρεπε να απλουστεύσουμε αυτή τη διαδικασία, κυρίως μέσα μας. Λέω εγώ τώρα.....
     
  12. garfield83

    garfield83 Regular Member

    Ε αυτη ακριβως ηταν η ενσταση μου για αυτη την ερωτηση εδω μεσα!Γενικα δεν θεωρω οτι ειναι σωστη σαν ερωτηση!