Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πέρα από την καύλα, τι άλλο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Seras Victoria, στις 4 Δεκεμβρίου 2017.

  1. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

     

    Καλά να περάσετε. Εμείς πιο βράδυ σε γιορτές, μια που άνοιξε τέτοια κουβέντα.
     
  2. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Και ισχύει για όλους αυτό που έγραψα και στο οποίο λέτε ότι συμφωνούμε, ανεξαιρέτως.
     
  3. rea..

    rea.. Contributor

    Δεν συμφωνώ ανεξαιρέτως συμφωνώ πολύ ειδικά και για πολύ συγκεκριμένα μέλη που λειτουργούν κατ αυτόν τον τρόπο. Αυτονόητο! Καλή συνέχεια
     
  4. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Όπως έγραψα δεν μου αρέσουν τα ή έτσι ή αλλιώς. Μπορεί κάποιος να γράψει για το τι συναντάται πιο συχνά. Κάτι τέτοιο κάνει ο @espimain. Αλλά αυτό περιορίζει τα πράγματα και έχω ένα κολημα στο να πιστεύω ότι σε αυτό τον χώρο δεν θα έπρεπε να λειτουργούμε έτσι.

    Αν δηλαδή κάποια/ος αποφασίσει να είναι υ επειδή κίνητρο του είναι αποκλειστικά η καύλα τι σημασία έχει; Αν λειτουργεί ως υ μέσα στην σχέση και παραδίδει τον έλεγχο του εαυτού του στον άλλον και έχουν σχέση, όχι παιχνίδι γιατί απλά η καύλα την/τον οδηγεί σε αυτή την απόφαση είναι λιγότερο υποτακτική/ος;

    Γιατί; Επειδή κάποιος το έχει κάπως αλλιώς πολύ συγκεκριμένα στο μυαλό του το πώς πρέπει να είναι το Ντι/ες;
    Δηλαδή φτάσαμε στο σημείο όχι απλώς να αμφισβητούμε την συμπεριφορά μιας υ σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια (κουτάκια) αλλά τώρα βαλαμε κριτή και στα κίνητρα;

    Πόσο ακόμα θα το περιορίσουμε όλο αυτό το υπέροχο πράγμα πια;
    Και γιατί βάζουμε την καύλα τόσο χαμηλά στην κλίμακα μιας σχέσης;
     
    Last edited: 6 Δεκεμβρίου 2017
  5. rea..

    rea.. Contributor

    Αναφέρεσαι στην καύλα - σεξουαλική διάθεση που μετά την εκτόνωση παύει να υπάρχει ή στην καύλα - ηδονή που διαχέεται μέσα στην καθημερινότητα της υποταγής σου για τον Κ σου?
     
  6. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    -Δεν πρέπει, ε ;
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Σε αυτό το *χώρο* ο καθένας λειτουργεί, όπως θέλει,(με τα δικά του βιώματα) δλδ πως "αλλιώς" θα έπρεπε κατά τη γνώμη σου;
     
  8. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Το απαντάω στο αρχικό μου ποστ αυτό. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι έχω την αξίωση να τριγυρίζω παντού και κάθε στιγμή θολωμένη ως μια άλλη λυσσασμενη σκύλα της καυλας (καλά θα ηταν δηλαδη αλλά πρακτικά δεν γίνεται).  

    Χωρίς επισης να θέλω και να υποτιμήσω και την καύλα της στιγμής, η οποία παίρνει άλλη διάσταση όταν νιώθω γενικότερα υπό τον συνεχή έλεγχο κάποιου.
     
  9. rea..

    rea.. Contributor

    Να εδώ μπερδεύομαι.. έλεγχος , χωρίς να επεμβαίνει στην ζωή σου, χωρίς να σου μαθαίνει πράγματα και να καθοδηγεί? .. πως?  
     
  10. Maelstrom

    Maelstrom Premium Member

    Θα χρησιμοποιήσω Α' ενικό επειδή βαριέμαι να τσακώνομαι

    Θα το περιορίσω όσο δεν πάει, θα το βάλω σε κουτάκια και θα επινοήσω ένα σωρό κανόνες, επειδή αν το αφήσω ελεύθερο και ανεξέλεγκτο (όπως θα όφειλα να κάνω) ο καθένας θα μπορούσε να το βιώσει με τον δικό του αυθεντικό τρόπο και να είναι ευτυχισμένος.
    Υπάρχει ένα πρόβλημα όμως. Δεν αντέχω να είμαστε ισότιμοι σε αυτό. Θέλω να υπάρχει ένα σύστημα αξιών - κανόνων βάσει του οποίου θα αξιολογηθώ σε σχέση με τους συναθλητές, και που ενδόμυχα πιστεύω οτι θα μπορούσε να αναδείξει εμένα ως μια αυθεντία. Αν μάλιστα με αναδείξει ως την μοναδική αυθεντία, ακόμα καλύτερα.


    Και βεβαίως την καύλα δεν θα την βάλω στο ψηλότερο σκαλί της κλίμακας (ξανά όπως θα όφειλα), επειδή αυτό που κάνω είναι τελείως intellectuelle και ψαγμένο και δε συμμαζεύεται.
    Αν μπορέσω μάλιστα, θα την εξαφανίσω αφού μια εμπνευσμένη αυθεντία όπως εγώ δεν επιτρέπεται να έχει ένα τόσο ταπεινό στόχο σε οποιαδήποτε βαθμίδα της κλίμακας.
    Παραβλέπω σκόπιμα βέβαια το οτι η καύλα είναι κοινό γνώρισμα όλων των ειδών απο το σαλιγκάρι μέχρι τον homo sapiens και εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι εξαίρεση στον κανόνα.
    Ελα όμως που θέλω να είμαι εξαίρεση. Ματαιόδοξος γαρ.
    Οπότε ναι! Θα εξαφανίσω την καύλα, θα παραβλέψω το homo και θα ντυθώ σκέτο sapiens.

    Καλό ε??
     
  11. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

  12. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Να επεμβαίνει. Αλλά επειδή έτσι γουστάρουμε, όχι επειδή θέλω να με σώσει ή οτιδήποτε παρεμφερές. Αυτό είναι δική μου δουλειά και οφείλω να το κερδίζω μόνη μου, καθημερινά, και αν ποτέ βγαινω και λίγο νικητής μέσα στην προσπάθεια μου να μπορώ να αγαπήσω την νίκη ως δική μου και να βγω να με κεράσω και μια μαργαρίτα.

    Δεν εννοώ με αυτό φυσικά ότι δεν επηρεάζει ο άλλος που έχουμε δίπλα μας την πορεία αυτή, ομως αυτό μπορεί να προκύψει και σε βανιλα καταστάσεις.