Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

24/7 - πραγματικότητα ή φαντασία?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος lara, στις 4 Ιουλίου 2005.

  1. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Αρκεί να το θέλουμε πραγματικά. Και να κάνουμε τις θυσίες που πρέπει για αυτο.
     
  2. Ξεκάθαρα φαντασία .
     
  3. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Θα θέλατε να τεκμηριώσετε αυτή την δήλωσή σας;
     
    Last edited: 17 Δεκεμβρίου 2017
  4. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Ξεκάθαρα εφικτή πραγματικοτητα.
     
  5. rea..

    rea.. Contributor

    Δεν πιστεύω στην έννοια της "θυσίας", ειδικά όταν πρόκειται για σχέση ή για κάτι που θέλουμε. Παρά τα όποια ζόρια που μπορεί να υπάρχουν σε μια σχέτιση αυτού του είδους, υπάρχει για να ικανοποιεί αυτήν την ανάγκη. Χωρίς θυσίες, κόπωση, αγκομαχητά και ιστορίες.
    Έχω δει σχέσεις δηλωμένες ως 24/7 που τελικά είναι περισσότερο χόμπυ, και άλλες που είναι κατ ουσίαν 24/7, γιατί πολύ απλά σε μια ερωτική σχέση υπάρχουν άνθρωποι που έτσι μόνο απολαμβάνουν να σχετίζονται. Με αυτήν την αμοιβαία ευθύνη και με αυτήν την δέσμευση ισορροπούν μέσα τους.
     
  6. Soraya

    Soraya Guest

    Για όσους δεν γνωρίζουν τι πραγματικά ειναι και ΔΕΝ ειναι το 24/7 ας ξαναδιαβασουν τις γραμμές του MasterJp

    Το 24/7 κυρίως βρίσκεται μεσα μας και οχι στις πράξεις μας.
    Δεν χρειάζεται να βγαίνουμε με ντουντούκες εξω και να το διατυμπανιζουμε "δείτε ειμαι Αφεντης-δείτε είμαι σκλαβα"
    Ειναι εκει....και δουλεύει 24/7 μεσα μας.
     
  7. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Ρεαλισμός, άρθρο πρώτο

    Ρεαλισμός, άρθρο δεύτερο

    ____________

    Για μένα, το M/s 24/7 είναι κατ αρχήν και σε πολύ μεγάλο βαθμό αντιληπτικό, conceptual δηλαδή. Μια αντίληψη περί M/s 24/7 πάνω στην οποία έχουν συναινέσει, με λόγια και με τις πράξεις τους και έτσι το ζουν, δύο πρόσωπα, ο Αφέντης και η σκλάβα - εννοείται ότι οι συνδυασμοί μπορεί να είνα διαφορετικοί, τροποποιήστε κατά βούληση και αν κρίνετε ότι σε κάποιον άλλο συνδυασμό σκοντάφτει το ότι η βάση και σε μεγάλο βαθμό η εμπειρία είναι αντιληπτική τότε πείτε το να το συζητήσουμε. Το μη αντιληπτικό κομμάτι, κατ' εμέ πάντα, είναι το απτά σαδομαζοχιστικό και η έκτασή του εξαρτάται από το πόσο έχουν ανάγκη οι δύο αυτοί, σε περιβάλλον M/s 24/7 που ικανοποιεί βασικές ψυχικές τους ανάγκες και θεμελιώδεις αντιλήψεις, να το υλοποιούν.

    Χωρίς το αντιληπτικό κομμάτι, χωρίς δηλαδή να αναγνωρίζω και να έχω πλήρως αποδεχτεί ότι κάθε στιγμή είμαι σκλάβα, κάθε στιγμή ανήκω στον Αφέντη και όταν χαλαρώνω πάλι είναι δώρο από τον Αφέντη και φροντίδα, σεβασμός και αγάπη προς εμένα, και αυτό όλο συνεπάγεται ορισμένα πράγματα από μένα κάθε στιγμή, τι κάνω και τι δεν κάνω και πώς σκέπτομαι και λειτουργώ και τι προτεραιότητες δίνω, δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ διόλου σε απαιτήσεις M/s είτε αυτές ήταν 24/7 είτε ήταν στη χάση και στη φέξη. Το βάρος της εντροπίας - να μπαίνω δηλαδή από την μια κατάσταση στην άλλη - θα ήταν τεράστιο, γι αυτό δεν θα μπορούσα. Αν δεν μπορούσα, δεν θα είχα ούτε απόλαυση ούτε αυτοπραγμάτωση στην προσωπική ζωή.

    Ας σημειώσω σε αυτό το σημείο ότι ο "φόρος" M/s, είτε 24/7 είτε χ ώρες/ψ ημέρες που δίνω στο περιβάλλον είναι απόλυτη και ακλόνητη εχεμύθεια ακόμα και σε δεκάτου βαθμού ενδείξεις ότι κάνω M/s (κατ εμέ 24/7), και ο "φόρος" που πληρώνω στο M/s είναι ο χρόνος ξεκούρασης που χρειάζομαι μετά από την μέρα δουλειάς, έντασης, αδιαφορίας όλων για όλους, αδιαφάνειας, κοινωνικού κατακερματισμού και πολιτικής μουγκαμάρας.

    Επίσης, δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι το 2005 που ανοίχτηκε το νήμα, ως κοινωνία, δεν είχαμε ΕΝΦΙΑ, ΕΦΚΑ, taxisnet, ΑΜΚΑ, κατασχέσεις εφορίας και πλειστηριασμούς τραπεζών, και αγοράζαμε αυτοκίνητα πιστεύοντας βάσιμα πως όταν πάλιωναν θα μπορούσαμε να τα αντικαταστήσουμε με άλλα τουλάχιστον ανάλογα. Κατά συνέπεια, το πρόβλημα σήμερα, κατά τη γνώμη μου δεν είναι ότι αναρωτιόμαστε πώς θα κάνουμε M/s 24/7 με παιδιά που πηγαίνουν σχολείο ή νηπιαγωγείο ή παιδικό σταθμό, με οικείο περιβάλλον που αγρόν αγοράζει στο ότι εμείς κάνουμε M/s 24/7 και πως αν μας πούν "έλα μωρέ, αστα τώρα αυτά όλα και πάμε για έναν καφέ να γελάσουμε λίγο", αυτό για μας μπορεί να σημαίνει καμιά εκατοστή από τις κακές με τη βίτσα το βράδυ ή απλά πως "θα έχουμε απογοητεύσει τον Αφέντη", ξέρετε, αυτό που σε άλλα νήματα είναι το πιο σημαντικό όλων αλλά σε αυτό το νήμα πυκνώνουν τα πράγματα και δεν μπαίνει καν στη συζήτηση και με γείτονες που θα ακούν τη βίτσα να σφυρίζει πριν πέσει στον στόχο της και ίσως λίγο τα αντίστοιχα βογκητά πόνου. Το πρόβλημα σήμερα είναι ότι η καθημερινότητα είναι πιο απαιτητική από τον πλέον απαιτητικό Αφέντη. Ίσως γι αυτό οι γείτονες και το οικείο περιβάλλον να σωπαίνουν - έχουν τα δικά τους επιτακτικά προβλήματα να λύσουν και δεν τους νοιάζει τι κάνουμε εμείς με τα μαστίγια και τα άλλα toys που αγοράσαμε προ μνημονίου.
     
  8. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Το σκέφτηκα κι εγώ για τις θυσίες  

    Να τις πούμε επιλογές τότε; Έχω κάνει πολλές, που απέκλειαν άλλα πράγματα - αν μη τι άλλο τον καφέ με τη γειτόνισσα αντί για το task - όχι στο πλαίσιο της σχέσης, αλλά στη βάση του τι είμαι εγώ ως σκλάβα.

    Συμφωνώ, τις ξαναδιάβασα και κρατώ, ως θεμελιώδες, το εντός της παρένθεσης παρακάτω που δίνει τον τόνο στο πώς θα διαβαστούν τα υπόλοιπα.
    Για μένα, τα θεμελιώδη don'ts του M/s 24/7 είναι ότι όλα μαζί δεν γίνονται και ή M/s 24/7 θα έχω ή "καφέ με τη γειτόνισσα" και τα δύο δεν πάνε και χρειάζεται μια καθαρότητα στο τι ζητά αυτός που κάνει Μ/σ 24/7 και τι κάνει ο ίδιος για να το απολαμβάνει.
     
  9. Soraya

    Soraya Guest

    Τα γραφόμενα μπορεί ο καθένας να τα αντιληφθεί και τα τα αναλύσει κατα το δοκούν.
    Γι'αυτό λοιπόν πιστεύω πως και τα.είδη σχέσεων δεν μπορεί να ειναι τα ίδια ακομα κι αν φέρουν τις ίδιες ταμπέλες....
    Ο καθε άνθρωπος το φέρνει στα μετρα του μιας που είμαστε τόσο ίδιοι αλλα και τόσο διαφορετικοί.
    Δεν θα ήθελα να το υπεραναλυσουμε με κορεκτοκορεκτιλες....
    Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τον χρόνο σου
     
  10. Για να είναι πραγματικότητα το 24/7 βδσμακι πρέπει να ισχύουν δύο προϋποθέσεις
    1)24/7
    2)παιδιά
    ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ ! Καλό Ε ?
    Όσοι δεν έχουν μικρά παιδιά και γνωρίζουν μόνο θεωρητικά τις υποχρεώσεις καλό θα ήταν να συζητήσουν με ανθρώπους που έχουν ώστε να πάρουν μια ιδέα .
    Όσοι έχουν παιδιά που μεγάλωσαν και έχουν ξεχάσει πως ήταν το πρόγραμμα Όταν τα παιδάκια ήταν μικρά , ομοίως !
    Πράγματα που διάβασα πιο πάνω μου φάνηκαν από ουτοπικά έως αστεία !Γενικά μικρή σχέση έχουν οι φαντασιώσεις με την πραγματικότητα .. βεβαίως αυτό ισχύει για τους απλούς ανθρώπους σαν εμένα και όχι για τους σούπερ ντουπερ επαγγελματίες θεωρητικούς που θα ήθελαν να είναι πρακτικοί ή για τους πρακτικούς που βιώνουν το βδσμ εκπληρώνοντας μόνο την μια προϋπόθεση από τις δύο !
    Γενικά πάντως (ΕΓΏ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ .! ΚΆΤΣΕ ΝΑ ΤΟ ΤΟΝΊΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΆΒΩ !)δεν το θεωρώ εφικτό . Οι ισορροπίες δεν γίνεται να κρατηθούν , οι υποχρεώσεις αναγκαστικά αλλοιώνουν το σχήμα και κάποια στιγμή παύει να είναι διασκεδαστικό το να χτυπάει η κουδουνα και να τρέχει η /ο σουμπα/ος ενώ οι κούραση η υπερένταση τα νεύρα η συναισθηματική φόρτιση έχουν χτυπήσει κόκκινο !
    Απλά ας παραδεχτουμε ότι οι περισσότεροι ζούμε μια κινκυ ζωουλα με λίγο δουλειά λίγο υποχρεώσεις λίγο οικογενεια λίγο υποταγή λίγο κυριαρχία λίγο 24/7 που ουσιαστικά είναι 8/4 , λίγο πίτα γύρο απ όλα με πατάτες και Ουγγαρέζα !νταξ καλά είναι ! Δεν έχουμε παράπονο !

    Κάπως σαν την θεία μου την Φραξώ που δηλώνει χριστιανή ορθόδοξη και κουβέντα δεν δέχεται για τον Χριστουλη της , και νηστεύει στις νηστείες και στον όρθρο πρώτη μούρη όλη νύχτα και την εξομολόγηση της στον πάτερ Αυγουστίνο κάθε 15 μέρες και τα πάντα όλα! ΑΛΛΆ και το κουτσομπολιό της θα το κάνει κάθε μέρα και την νύφη της θα την κακολογησει στον γιό της γιατί δεν την ήθελε από την πρώτη ώρα που την έφερε ο προκομένος σπίτι και φολα έριξε στον σκύλο της γειτόνισσας γιατί τάχα όταν περνάει της γαυγίζει . . Αλλά κατά τα άλλα 24/7 Καλή χριστιανή !  
    Ο κάθε ένας ας βαφτίζεται όπως επιθυμεί προκειμένουναι να νιώθει ότι ανήκει σε ένα σύνολο ! That's life!
     
  11. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

  12. rea..

    rea.. Contributor

    Χαίρομαι τους ανθρώπους που απολαμβάνουν αυτό που κάνουν, που γιορτάζουν την καύλα τους και μοιράζονται τις στιγμές της ευτυχίας τους στο φόρουμ ακομπλεξάριστα και ελεύθερα!
    Και όταν βλέπω επικριτικά σχόλια, τους χαίρομαι διπλά, που τολμάνε σε έναν κόσμο γεμάτο καχυποψία και αρνητίλα αυτοί να απλώνουν χαρά και έρωτα σαν λιακάδα!
    Δεν θα το ψάξω αν είναι "λογικό",αν είναι "αλήθεια". Δεν θα σπαταλήσω χρόνο από την ζωή μου για να κάνω τον ντετέκτιβ στα κρεβάτια τους.
    Θα απολαύσω την λιακάδα τους.. απλά!