Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bdsm και σατανισμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος fallenangelus, στις 23 Δεκεμβρίου 2014.

  1. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

  2. tithon

    tithon Contributor

    σατανάδες ειν' αυτοί οι κ.
     
  3. greekbdsmcommunity illuminati exposed  
     
  4. S/M Healing

    S/M Healing Et Ιn Arcadia Εgo

    "Σατανάς" ουσιαστικά δεν υπάρχει. Είναι μια επινόηση των Ιουδαίων που έχει πολλαπλούς σκοπούς. Αν παρατηρήσεις την μορφή του "Μπαφομέτ" θα δεις να έχει το κεφάλι του θεού Πάνα, να κάθεται οκλαδόν και να κρατάει το κυρήκειο του Ερμού. Επίσης το ένα του χέρι δείχνει πάνω και το άλλο κάτω ( Ερμής Τρισμέγιστος, "όπως πάνω ,έτσι και κάτω") και τέλος αριστερά και δεξιά βλέπουμε την σελήνη ( θεά Εκάτη). Είναι εξόφθαλμη η προσπάθεια δαιμονοποίησης των αρχαίων θεοτήτων (και ειδικά των Ελληνικών) τις οποίες απεικόνισαν στην μορφή του "Σατανά". Έτσι κατάφεραν να προπαγανδίσουν τον λαό να μην πιστεύει στους αρχαίους θεούς και δεύτερον τους έβαλαν υπο την εξουσία τους θεού τους Ιεχοβά. Επιγραμματικά αναφέρω οτι ο "δαίμονας" "Μπελφεγκόρ" ουσιαστικά είναι ο Βάαλ που είχε βωμό στο όρος Φεγκόρ. Ο "δαίμονας" "Αμών" είναι ουσιαστικά ο Άμωνας που λατρευόταν στις Θήβες. "Σατανάς" λοιπόν δεν υπάρχει. Το νεότερο χριστιανικό ιερατείο συντήρησε την ύπαρξή του ως φόβητρο, για να έχει κάτι απο το οποίο θα "προστατέψει" το πόιμνιό του. Επίσης βολεύει πάντα ν έχουμε έναν "κακό" να του τα φορτώνουμε όλα. Για όλα ένας "σατανάς" είναι που μας παρασύρει! Δεν υπάρχει κακό φίλε μου. Το κακό το δημιουργεί ο άνθρωπος με την άγνοιά του και την βλακεία του. Πίστευε στον Θεό σου και μην ασχολείσαι με το ποίος ειναι "κακός" και ποιός είναι "καλός". Να θυμάσαι ότι ΟΛΟΙ μας είμαστε Ψυχές προς εξέλιξη. Και αυτός ο Πλανήτης ειναι η πρώτη μας "πίστα".
     
  5. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Η εικόνα του Baphomet επινοήθηκε από τον Alphonse Louis Constant, aka Éliphas Lévi Zahed, γάλλο μυστικιστή, γύρω στο 1860. Γραπτή αναφορά στον Baphomet ΔΕΝ υπάρχει στη Βίβλο ή σε κανένα άλλο εβραϊκό κείμενο, και εμφανίζεται πρώτη φορά εκτεταμένα σε πρακτικά από δίκες ενάντια σε Ναΐτες Ιππότες, αρχή του 1300. Είναι ενδιαφέρον ότι στις ομολογίες των ιπποτών, οι οποίες χρειάζονταν στον βασιλιά Φίλιππο IV της Γαλλίας για πολιτικούς λόγους, και που χρειάστηκαν ως ενθάρρυνση παρατεταμένα βασανιστήρια, καταγράφονται με προφανή προθυμία λατρείες διάφορες, από γάτες μέχρι το κεφάλι του Ιωάννη Προδρόμου, αλλά, οϊμέ, όχι κερασφόρες θεότητες, ούτε περιγραφές τους. Μόνο ένα όνομα, και αυτό πιθανόν παραφθορά (ή παράκουσμα; δύσκολα να μιλάς καθαρά χωρίς δόντια ή με καμμένη γλώσσα) του ονόματος Mohammet.

    Παρακάτω.

    Ba’al δεν είναι το όνομα μιας συγκεκριμένης θεότητας. Στις βορειοδυτικές σημιτικές γλώσσες σήμαινε κύριος, αφέντης, και χρησιμοποιούταν ως χαρακτηρισμός πολλών θεοτήτων (Ba’al Hammon, Ba’al Berith, oh, και Ba’al Zebub). Στην συγκεκριμένη, ο φίλος μας ο Belphegor είναι ο Ba’al Pe’or, "ο κύριος του όρους Pe’or", ένας μωαβίτης θεός που δεν έχει σχέση με τον γνωστότερο στους δυτικούς ουγκαριτικό Ba’al [Hadad]. Tον έκανε δαίμονα ο ολλανδός δαιμονολόγος Johann Wier το τέλος του 1500.

    Αμών, τώρα. Στην Βίβλο αναφέρονται ένας βασιλιάς Αμών, σε όχι ιδιαίτερα καλές σχέσεις με τον Ιεχωβά, εντούτοις απλός βασιλιάς, και οι Αμμωνίτες, λαός που ζούσε κοντά στη Νεκρά Θάλασσα. Ως δαίμονας ο Αμών έχει πατέρα τον απάνω αναφερόμενο δαιμονολόγου Wier. Δεν έχει σχέση με τον αιγύπτιο θεό Ἄμμωνα, sorry, απλή συνωνυμία.

    Ωραίες οι αμπελοφιλοσοφίες πάντως, έχουν πλάκα.
     
    Last edited: 4 Μαρτίου 2018
  6. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    @estelwen

    Τέτοια γράφεις και τα διώχνεις τα τσαμένα, παλιοκόριτσο..!
     
  7. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Να κάτσουν ήσυχοι ήσυχοι στις πεντάλφες τους, μην τους αμολήσω τους 69 δαίμονες άρχοντες φίλους μου.    
     
  8. rea..

    rea.. Contributor

    Google και φλωριές! Κατέβασα εφαρμογή ζόρικη και αιμοβόρικη estelwiki.. 
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    μην τα δαιμονίζετε, δεν βλέπετε πως τα φέρνετε σε δύσκολη θέση; γωνιακή.
     
  10. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Εμένα πολύ θα με ενδιέφερε ένα νήμα που θα ειχε τέτοιες πληροφορίες για να μαθαινω και γι αυτα που δεν γνωριζω ακομα αρκετα. Ευχαριστω kathavra.

    Αν καθονταν ομως ησυχοι, δεν θα ειχα εγω την ευκαιρια να μαθω αυτα που εγραψες διορθωνοντας τον. Οποτε να μην καθονται, για να μεταδιδεται η γνωση αυτή και σε όσους δεν την κατέχουν, αλλά την βρίσκουν ενδιαφέρουσα, σαν κι εμένα.

    Ευχαριστώ.  
     
  11. espimain

    espimain Contributor

    Αγαπητή @lara
    Κάνε υπομονή.
    Όπως πάμε, σύντομα θα δούμε και θέμα BDSM και κόσμος του Κθούλου.
    Εκεί θα έχεις πρόσβαση σε πληροφορίες και γνώση για το BDSM του τρόμου.      
         
     
  12. S/M Healing

    S/M Healing Et Ιn Arcadia Εgo

     
    Last edited: 4 Μαρτίου 2018