Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bdsm και σατανισμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος fallenangelus, στις 23 Δεκεμβρίου 2014.

  1. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Όπου νάναι καταφτάνει κι o Dawn Βrown κι οι φίλοι του, με κώδικες Da Vinci κι έτσι, και θα τα κάνει γης μαδιάμ όλα...
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Ζητούνται σατανιστές, συνομωσιολόγοι, αποκρυφιστές, ερμητικοί, πεφωτισμένοι κλπ. αμφοτέρων των (βιολογικών) φύλων, για την δημιουργία ταμπλό-βιβάν επί άρματος για το επόμενο καρναβάλι της Πάτρας, με προοπτική να συμμετάσχουν ως γκεστ-σταρ και στο προσεχές καρναβάλι του Ρίο. Οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν βιογραφικό, σε ημερομηνία και ταχυδρομική θυρίδα που θα ανακοινωθεί οσονούπω, που θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από φωτογραφία τους, που να πιστοποιεί των πεποιθήσεών τους το αληθές.
     
  3. espimain

    espimain Contributor

    @S/M Healing
    Εκτιμώντας το ενδιαφέρον σας, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα να διαβάσετε την Νεοελληνική Μυθολογία του Νικολάου Πολίτη, Είναι εγκυρότερος από του Collin De Plancy καθώς και την Επανάσταση των Αγγέλων του Ανατόλ Φράνς (με τον γλαφυρό του λόγο θα ενθυμίζετε και λιγάκι)
    Για την προσέγγιση της μορφής μπορείτε να έχετε και μια καταπληκτική επιλογή, μέσα από την επιστημονική φαντασία. Συστήνω ανεπιφύλακτα το «Οι επικυρίαρχοι» Το τέλος της παιδικής ηλικίας του Άρθουρ Κλαρκ.

    Είναι διαφορετική η αποκρυφιστική προσέγγιση της γνώσης, από την επιστημονική ή την λογοτεχνική.

    Ο Νικόλαος Πολίτης (Καλαμάτα, 3 Μαρτίου 1852 - Αθήνα, 12 Ιανουαρίου 1921) ήταν Έλληνας λαογράφος και καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Θεωρείται ως ο πρόδρομος της επιστήμης της λαογραφίας στην Ελλάδα.

    Ο Ανατόλ Φρανς (Anatole France, πραγματικό όνομα François Anatole Thibault, Παρίσι, 16 Απριλίου 1844 - 12 Οκτωβρίου 1924) ήταν Γάλλος μυθιστοριογράφος και κριτικός (Βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας 1921).

    Ο Σερ Άρθουρ Τσαρλς Κλαρκ (αγγλικά: Sir Arthur Charles Clarke, 16 Δεκεμβρίου 1917 - 19 Μαρτίου 2008) ήταν Άγγλος συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας. Ο Άρθουρ Κλαρκ υπήρξε από του πρωτοπόρους της σκληρής επιστημονικής φαντασίας και συνήθως συγκαταλέγεται στους τρεις σπουδαιότερους συγγραφείς του χώρου, μαζί με τον Ισαάκ Ασίμοφ και τον Ρόμπερτ Χαϊνλάιν. Έχει δηλώσει ότι ο ίδιος επηρεάστηκε περισσότερο από τη λογοτεχνία του Όλαφ Στάπλεντον, κεντρικό μοτίβο της οποίας είναι η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και η σχέση του με τον κόσμο.

    _______________________________________________________________________________________________________________________________

    Το όνομα Baphomet εμφανίστηκε τον Ιούλιο του 1098 σε επιστολή του σταυροφόρου Anselm του Ribemont:

    Sequenti die aurora apparente, altis vocibus Baphometh invocaverunt; et nos Deum nostrum in cordibus nostris deprecantes, impetum facientes in eos, de muris civitatis omnes expulimus.

    As the next day dawned, they called loudly upon Baphometh; and we prayed silently in our hearts to God, then we attacked and forced all of them outside the city walls.
    ----- ----- ----- ------ ----- -----
    Καθώς η επόμενη μέρα ξημέρωσε, έστειλαν δυνατά το Baphometh. Προσευχηθήκαμε σιωπηλά μεσα από την καρδιά μας προς τον Θεό, τότε επιτέθηκε και μας πέταξε όλους έξω από τα τείχη της πόλης. (Ελεύθερη μετάφραση)

    ________________________________________________________________________________________________________________________________
    Πηγή https://en.wikipedia.org/wiki/Baphomet
     
    Last edited: 4 Μαρτίου 2018
  4. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Η ανάρτησή μου είναι πολύ συγκεκριμένη και αφορά ανυπόστατους ισχυρισμούς. Όπως τον τωρινό ισχυρισμό περί "πατρότητας" των δαιμόνων αυτών από τον Collin De Plancy, που έζησε το 1800. Tους δημιούργησε, όπως ήδη ανέφερα, ο Johann Wier, και τους περιγράφει στο Pseudomonarchia daemonum, το 1583.

    Μου φαίνεται βέβαια ότι υπάρχει αντίφαση ανάμεσα στον ισχυρισμό ότι "η πτώση του Εωσφόρου υπάρχει ΜΟΝΟ σε εβραϊκά κείμενα" και όμως είναι "κλεμμένη από αλλού", αλλά δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα.

    Οι περισσότερες θρησκείες έχουν πάρει στοιχεία από άλλες, στην κοινωνική ανθρωπολογία λέγεται θρησκευτικός συγκρητισμός.
    Αλλά δάνεια, αντιδάνεια και προσμίξεις απαντώνται ευρέως ανά τους πολιτισμούς, και όχι μόνο στο πεδίο της θρησκείας. Παράδειγμα οι ελληνικότατες έννοιες βασιλεύς (που εισήχθηκε στα μινωικά από το ακκαδικό pa-si-ia-la), τύραννος και θάλασσα (πελασγικής προέλευσης), ζύθος (εισαγόμενη λέξη και ποτό από την Αίγυπτο - έτσι λέει ο Διόδωρος Σικελιώτης τον Ι αι. μ.Χ.), ανάμεσα σε πολλές άλλες.
    Να υποθέσω ότι και όλα αυτά αποτελούν κλεψιά και έκτρωμα; Άτιμοι αρχαίοι Έλληνες.
     
    Last edited: 4 Μαρτίου 2018
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    @estelwen

    Όλο το χαλάθ εθύ, είθαι παλιοκόλιτθχιο..!
     
  6. lexy

    lexy .ti.va.

    @estelwen
    τι είναι "ακκαδικό";
     
  7. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Η γλώσσα τον Ακκάδιων, Μεσοποταμία, από την τρίτη χιλιετία π.χ. μέχρι 200-100 π.Χ., γραπτά κείμενα σε σφηνοειδή γραφή - πλήρως κατανοήσιμα - από τη μέση της δεύτερης χιλιετίας π.χ.
     
     
  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Οτιδήποτε αναφέρεται στον Ακκαδικό πολιτισμό. Οι Ακκάδες ήταν λαός Σημιτικής καταγωγής που εγκαταστάθηκαν στην Βόρεια Μεσοποταμία την τρίτη χιλιετία παχ. Η σταδιακή επέκταση της αυτοκρατορίας τους έφτασε σχεδ'ον μέχρι τον Περσικό κόλπο. Επιβλήθηκαν των Σουμερίων και επέβαλαν και τη γλώσσα τους και μάλλον διαμόρφωσαν, στο πιο λειτουργικό, την σφηνοειδή γραφή.
     
  9. S/M Healing

    S/M Healing Et Ιn Arcadia Εgo

    Eμένα δεν με απασχολεί το να με διορθώσει κάποιος, ίσα ίσα αν ξέρει κάτι παραπάνω και με διορθώσει, θα μάθω κι εγώ παραπάνω πράγματα. Με απασχολεί όμως το "πώς" γίνεται αυτο. Αν απο την αρχή της επικοινωνίας ο συνομιλητής μου, ειρωνεύεται και κοροϊδεύει, αρχίζω να καταλαβαίνω οτι ο στοχος του είναι να κάνει το "έξυπνο" και μάλιστα με "κατινίστικο" τρόπο και όχι να με διορθώσει. Εσας ο στόχος σας ποιός είναι; Να με διορθώσετε; Nα με κοροϊδέψετε; Η και τα δύο, να με διορθώσετε κοροϊδευτικά; To βασικό μήνυμα που ήθελα να δώσω στο παιδί που δημιούργησε το νήμα είναι ο "σατανάς" δεν υπάρχει και όταν λέω οτι είναι ιουδαϊκή επινόηση εννοώ οτι το δανείστηκαν απο την δυιστική θρησκεία του Ζωροαστρισμού και μετά βλέπουμε τον Ιουδαίο Μωησή στην βίβλο να παρουσιάζει τον "σατανά" με την μορφή του φιδιού κλπ.
     
    Last edited: 4 Μαρτίου 2018
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

  11. S/M Healing

    S/M Healing Et Ιn Arcadia Εgo

    Οι περισσότερες θρησκείες έχουν πάρει στοιχεία από άλλες, στην κοινωνική ανθρωπολογία λέγεται θρησκευτικός συγκρητισμός.
    Αλλά δάνεια, αντιδάνεια και προσμίξεις απαντώνται ευρέως ανά τους πολιτισμούς, και όχι μόνο στο πεδίο της θρησκείας. Παράδειγμα οι ελληνικότατες έννοιες βασιλεύς (που εισήχθηκε στα μινωικά από το ακκαδικό pa-si-ia-la), τύραννος και θάλασσα (πελασγικής προέλευσης), ζύθος (εισαγόμενη λέξη και ποτό από την Αίγυπτο - έτσι λέει ο Διόδωρος Σικελιώτης τον Ι αι. μ.Χ.), ανάμεσα σε πολλές άλλες.
    Να υποθέσω ότι και όλα αυτά αποτελούν κλεψιά και έκτρωμα; Άτιμοι αρχαίοι Έλληνες.[/QUOTE]
    Kατ αρχάς δεν μιλαμε για την γλώσσα. Η αρχαία ελληνική ας την πούμε θρησκεία δανείστηκε απο κάπου;
     
  12. cadpmpc

    cadpmpc Contributor