Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί οι γυναίκες προσποιούμαστε οργασμό;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος sotiris, στις 18 Οκτωβρίου 2010.

  1. lexy

    lexy .ti.va.

    Το "μέτρο" ποιο είναι; Αφορά στη συχνότητα;
    Πως βοηθά, κατά τη γνώμη σου, "να ξεκολλήσει λίγο την κατάσταση"; Το "ηθικό" ποιου;
    Για την ανθρωπότητα γενικότερα είναι αδιάφορο. Για εσένα;
     
  2. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Μία πρόταση παρακάτω μιλάω πως το βλέπω εγώ. Σε κάτι τέτοια θέματα υπάρχει η τάση να γενικεύεται η κατάσταση, οπότε όταν μιλάει μία γυναίκα για την προσποίηση οργασμού για εκείνη δεν αντιπροσωπεύει αυτομάτως κι όλες τις γυναίκες.
    Η ανθρωπότητα συνίσταται από ανθρώπους και κατ'επέκταση των προβληματισμούς των ανθρώπων. Από το "πήρα 10 κιλά" μέχρι "έχασα όλη μου την οικογένεια σε βομβαρδισμό". Δεν λέω ότι όλα τα προβλήματα είναι ισάξια αλλά δεν παύουν να είναι σχετικά με τον άνθρωπο που τα βιώνει.

    Η προσποίηση οργασμού πάντα αφορά εμένα (και με το εμένα εννοώ το άτομο που το επιλέγει) ακόμη κι αν "φταίει" ο παρτενέρ. Είναι μία επιλογή που την κάνει η γυναίκα, θα μπορούσε και να μην την έκανε.
    Το μέτρο είναι και η συνχότητα και ο δόλος που προανέφερα. Εάν μία γυναίκα προσποιείται συνέχεια οργασμό μπορεί να σημαίνει ότι έχει κάποιο θέμα η ίδια ή δεν την ικανοποιεί η σεξουαλική της επαφή συγκεκριμένα.

    Όσον αφορά τις ερωτήσεις σου για τα παραδείγματα που ανέφερα: η κατάσταση ξεκολλάει και για τους δύο -καλώς ή κακώς στο σεξ χρειάζονται τουλάχιστον δύο, βέβαια μπορεί και να μην ξεκολλήσει κι απλά να γυρίσουν κι οι δύο πλευρό και να κοιμηθούν.
    Ή μπορεί να το συζητήσουν, ή μπορεί να αλλάξει στάση, ή να πει κάτι εκείνη την ώρα, ή μπορεί και να προσποιηθεί. Εάν ρωτάς για μένα συγκεκριμένα έχω κάνει όλα τα προηγούμενα και παραπάνω από μία φορές.

    υ.γ. το να "ανέβει το ηθικό" είναι ευφημισμός εξού και τα εισαγωγικά, δεν το αναλύω περαιτέρω από φόβο μην παραγίνω πρόστυχη  
     
  3. lexy

    lexy .ti.va.

    Στην πρώτη παράγραφο, δεν είμαι απολύτως σίγουρη ότι καταλαβαίνω τί εννοείς και τι επιχειρείς να πεις ή να περιγράψεις.

    Η προσποίηση οργασμού, κατά την άποψή μου, δεν αποτελεί επιλογή μα αποφυγή ή μετάθεση κάποιας δυσλειτουργίας - στη σχέση, κυρίως. Ωστόσο, αναγνωρίζω, ότι ο οργασμός δεν είναι το ίδιο σημαντικός για όλους. Αν θες, δεν είναι και το ζητούμενο σε μια συνεύρεση.Η απολαυση, όμως, είναι. Σχεδόν καταλαβαίνω τη δυναμική που η "προσποίηση" μπορεί να προσφέρει -πρόσκαιρα - όμως σκέφτομαι, αν αντί της προσποίησης καταφύγεις στη διεκδίκηση; Ποια θα ήταν η δυναμική; Συνήθως αυτό κρύβει εκπλήξεις, ευχάριστες.
     
  4. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Μπορούμε να δώσουμε πολλούς ορισμούς, προσδιορισμούς και λέξεις παραπλήσιες. Υπάρχει το λευκό ψέμα, υπάρχει η ανακρίβεια, υπάρχει το δε γινόταν αλλιώς. Θα συμφωνήσω με όλα πως υπάρχουν. Αυτό δεν τα κάνει σωστά. Το ψέμα δεν αποκαλύπτεται πάντοτε, όταν συμβαίνει όμως αυτό το ότι πληγώνει είναι το ένα αλλά όχι το σημαντικότερο, οι πληγές κλείνουν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως φθείρει την εμπιστοσύνη κι όταν γυρίσει η κλεψύδρα δεν υπάρχει επιστροφή. Τα κακά προσμετρούνται, τα καλά όχι, απλώς επιβραδύνουν τη ροή της άμμου.
     
  5. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Υπερανάλυση της φράσης "Για την ανθρωπότητα γενικότερα είναι αδιάφορο", καταλαβαίνω πως το λες αλλά διαφωνώ ως προς το αδιάφορο. Εξού και τα παραδείγματα.

    Στα άλλα που ανέφερες συμφωνώ εν μέρει. Το να αποφύγει κάποιος κάποια λιγότερο "οφέλιμη" για εκείνον επιλογή μπορεί να οδηγηθεί σε κάποια άλλη επιλογή. Όχι ο καλύτερος τρόπος να επιλέξει κάποιος να πάρει μία απόφαση αλλά είναι κι αυτή μία επιλογή.
    Η δυσλειτουργία στην σχέση είναι το αίτιο γι'αυτή την επιλογή.

    Συμφωνώ απόλυτα και επίσης συμφωνώ ότι σε μία καλή σχέση η προσποίηση είναι εκ των ων ουκ άνευ.

    Η αρχική απάντηση που έδωσα στον νήμα αφορούσε στο γιατί θα μπορούσε κάποια γυναίκα να προσποιηθεί, και απάντησα ανοιχτά πως ναι δηλώνω ένοχη. Δεν βαυακαλίζομαι με την ιδέα ότι το να προσποιείται κάποια οργασμό είναι ό,τι καλύτερο και πρέπει όλοι να το δοκιμάσουμε κάποια στιγμή στην ζωή μας ( ! ) αλλά δεν το θεωρώ και ταμπού.
     
  6. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Εάν η εμπιστοσύνη στον παρτενέρ φθαρεί όταν σου παραδεχτεί ότι κάποιες φορές έχει προσποιηθεί οργασμό μαζί σου, σημαίνει ότι η εμπιστοσύνη ήταν ήδη φθαρμένη.
     
  7. Enthralling kernel G

    Enthralling kernel G Regular Member

    Άπαξ ? Για πολλούς λόγους καθόλα λογικούς.
    Κατ' επανάληψη ? Για να έχουν να το λένε έπειτα.
     
  8. charlotte

    charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

    Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οι κακογαμημενοι γυρο μας! Δεν εξαιρουνται οι κακογαμημένοι λόγο αγνών προθέσεων.
     
  9. espimain

    espimain Contributor

    Με αφορμή την φράση και μόνο.

    Επί του θέματος τώρα:
    Καιρός είναι να αναφερθούμε και το αν παίζει κανένα ρόλο η προσποίηση οργασμού από μια υποτακτική στη διάρκεια ερωτικής επαφής με τον Κύριο της.
    Νοείται προσποίηση οργασμού ή προσποίηση subspace σε σχέσεις D/s;
    Είναι θέμα φθοράς της εμπιστοσύνης ή έχει επέλθει φθορά της ίδιας της σχέση.
    Δεν ακυρώνεται αυτόματα χαρακτήρας της σχέσης;
     
    Last edited: 21 Μαρτίου 2018
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Παρατήρηση...

    Ο "όρος" "βανίλα" (εισαγωγικά και στις δυο λέξεις) είναι ό,τι πιο τσουβαλιαστικό (συλλήβδην) μπορεί να υπάρξει.
    Λειτουργεί διαχωριστικά σε επίπεδο "εμείς και οι άλλοι", πα να πεί πως η οι μεν ή οι δε είναι για τα πέρα αμπέλια...
    Συνεκδοχικά μπορεί να λειτουργεί μόνο μεταξύ ομιλητών που αντιλαμβάνονται πάαααρα πολλά πράγματα σε μια αρκετά πλατειά κοινή βάση...
    Το γεγονός ότι υπάρχουν ηλίθιοι με περικεφαλαία σε κάθε ομάδα ανθρώπων (συνήθως η κλασική πλειονότητα αυτών που ισχυρίζονται πως είναι μέλη μιας οποιασδήποτε ομάδας) το καταδείχνει με σαφήνεια...
    (Οι "ευγενείς" παραδοχές πως κάποιοι λίγοι σε κάθε όμάδα "χαλάνε την πιάτσα" είναι βαθύτατα υποκριτικές, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, η εξήγηση δεν είναι του παρόντος)....
     
  11. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    @espimain
    Πάλι βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να ρωτήσεις τον ξενοδόχο... Μάλλον τα παθήματα δεν γίνονται μαθήματα.
    Που είδες γραμμένο ότι η προσποίηση οργασμού έγινε κάτω από D/s πλαίσια; Δεν γεννήθηκα ούτε χθες ούτε φύτρωσα σε D/s σχέση. Είχα εμπειρίες και πριν.

    Το γεγονός ότι λες κάτι προσβλητικό και μετά ζητάς να μην προσβληθώ είναι η πιο βανίλα φράση της εβδομάδας.

    edit: και για να μη νομίζετε ότι τρελάθηκα, η παραπάνω μου απάντηση αφορά σε ένα σχόλιο που έλαβα από τον @espimain ο οποίος ανέφερε ότι έκανα την "πιο βανίλα δήλωση της εβδομάδας" και πως μπορώ να μιλώ για προσποίηση οργασμού αφού δηλώνω ότι έχω D/s σχέση. Επίσης συνέχισε λέγοντας ότι δεν κάνει αυτό το σχόλιο για να με προσβάλλει. Σε αντίθεση με τον @espimain που έσβησε τα λεγόμενά του επειδή βλακωδώς δεν χρησιμοποίησα quote τα παραθέτω εδώ διότι τα γραπτά μένουν. Αυτά.
     
    Last edited: 21 Μαρτίου 2018
  12. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Στο διαταύτα, γιατί να μην ανοίξουμε ένα θέμα για προσποίηση οργασμού σε D/s σχέση; Ενδιαφέρον θέμα και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να παραθέσω τις απόψεις μου.