Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Master και κοινωνικό status.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος S/M Healing, στις 19 Ιουλίου 2017.

  1. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Και παλι δεν υφίσταται κατ'εμε.
    Αποκλείεται κάποιος πρύτανις με στοιχεία υ να βρει την Κ του σε μια κοπελα με λιγότερη μόρφωση ,μια μαθήτρια του ας πούμε  
     
  2. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Προσωπικά δεν έθεσα ως όριο το να βγάζει απαραίτητα περισσότερα...το να έχει καταφέρει στη ζωή του παραπάνω πράγματα από εμένα και το να είναι από τους καλύτερους στο αντικείμενό του είναι σημαντικό για εμενα καθότι δηλώνει σταση ζωής και potential σαν προσωπικότητα...
    Και ναι σαφώς κάποιος που τα κάνει σταθερά σκατά στη ζωή του σίγουρα δεν θεωρω ότι είναι ικανός να διαχειριστεί τη δική μου (δεν μιλάμε για μία στραβή που σε όλους μπορεί να συμβεί προφανώς).
    Αν ο άλλος με το ζόρι ανταπεξέρχεται στις βασικές υποχρεώσεις της ζωής του, κατ' εμε πρώτα πρέπει να λύσει τα δικά του θέματα από το να "παίρνει κόσμο στο λαιμό του".
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    @Lady in Corslet Ακόμα και αν ο όρος σου είναι να μπορεί να στέκεται στο ένα πόδι σαν τον πελαργό για μια ώρα και ταυτόχρονα να παίζει φυσαρμόνικα, ο όρος είναι δικός σου και λόγο έχεις να δώσεις μόνο στον εαυτό σου.
     
  4. -Volt-

    -Volt- Contributor

    δεν είπα ότι συμφωνώ απλώς διευκρίνισα.

    Ωστόσο αν απαντούσα προσωπικά δεν πιστεύω ότι έχουν πολλά σημεία επαφής ο δικηγόρος με τη γυμνάστρια, ο πωλητής με τη γιατρό, εκείνος που διαβάζει μ' εκείνη που βλέπει τηλεόραση. Δεν εννοώ πως δε μπορούν να νιώσουν, εννοώ αυτά που μένουν όταν το πρώτο πάθος υποχωρεί. Και σαφώς τα παλιότερα χρόνια που οι άντρες δούλευαν και οι γυναίκες ήταν κυρίως νοικοκυρές εκ των πραγμάτων δεν υπήρχε αυτή η επιλογή της μόρφωσης για όλα τα κοινωνικά βαλάντια, αλλά σε γενικές γραμμές υπήρχε μια κοινωνική ή έστω βιοτική ισορροπία ( αν υποθέσουμε πως υπήρχαν σημεία επαφής κι επικοινωνία ).
     
  5. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Όσον αφορά στην @Illicit συμφωνώ με την τοποθέτησή σου και το ανέφερα και παραπάνω. Για τα υπόλοιπα το καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να παρακολουθήσεις μία τεράστια ongoing συζήτηση και να διαβάσεις κάθε πόστ.

    Γι'αυτό το ξαναλέω. Όσον αφορά στην επιλογή Κ για τον καθένα μας καπέλο μας ποιόν θα διαλέξουμε. Όταν όμως η συζήτηση μετακυλά στο τι συνίσταται ο Κ για να είναι Κ εκεί χωράει πολύ νερό η συζήτηση
    και ο καθένας μας θα πρέπει να είναι έτοιμος να δεχθεί και τον αντίλογο.
    Ανοιχτό φόρουμ είναι όταν πετιούνται τέτοιες υφής γενικολογίες και αφορισμοί καλό θα ήταν -τουλάχιστον- να μην τις αβαντάρουμε κι από πάνω.
     
    Last edited: 11 Απριλίου 2018
  6. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Δεν αισθάνομαι οτι λογοδοτώ... απλά έχω εμετίσει να βλέπω άτομα να τοποθετούνται για τις προσωπικές τους προτιμήσεις και να βγαίνουν και να τα λιθοβολούν. Οι ποιοι στο κάτω κάτω?
     
  7. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Οταν σταματήσουν να νιώσουν πράγματα ο ένας για τον άλλον και το πρώτο πάθος και ο ενθουσιασμός φεύγει είναι προτιμότερο να φεύγουν απο την οποία σχέση απο το να σέρνονται και ο ένας να διαβάζει και ο άλλος να κοιταει τηλεόραση !
    Γνώμη μου παντα !
     
  8. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Τα μπουζούκια και τα κλαρίνα μοιάζουν κάπως με εκείνο που είχε πει νομίζω ο Larry Flynt του Hustler για τα περιοδικά του:

    Πολλοί τα απορρίπτουν δημόσια αλλά το βραδάκι σπίτι τους τα κρυφοχαίρονται.

    Κάπως έτσι μου μοιάζει και η συγκεκριμένη συζήτηση.
    Πολλοί απορρίπτουν το τι λέει ο άλλος αλλά θα ορκιζόμουν ότι πολλά από αυτά που απορρίπτουν δεν θα τους χάλαγαν να τα είχαν και για αυτούς.

    Άλλο που αυτά για πολλούς δεν είναι ούτε πρωταρχικά ούτε και αρκετά για να κάνουν σχέση.

    Φυσικά περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα που λέει ο κόσμος.
     
  9. espimain

    espimain Contributor

    @Illicit Δηλαδή αν αυτός ο Κυρίαρχος, έχει δυο τρεις υποτακτικές σαν κι εσένα, πόσα ταξίδια στην Ν.Υόρκη πρέπει να κάνει ετησίως;
    Αρχίζει να γίνεται πολύ ακριβό το κυριαρχιλίκι.

    Τελικά κονομάνε καλά λεφτά οι ηθοποιοί !!!!!!!
     
    Last edited: 11 Απριλίου 2018
  10. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Να κι ένα αυθεντικό Κ αρσενικό, ή υπερήφανος χορηγός (Σ.Σ.: διαλέγουμε οπτική γωνία κατά κρίσην), εν ώρα δράσης:



    Επικό γέλιο αλλά και πολύπλευρα διδακτικό συνάμα...  
     
  11. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    έλα ντε... λες και υπάρχει κάτι στο οποίο πρέπει να συμφωνήσουν η να διαφωνήσουν. προσωπική άποψη είπε η κοπέλα. κι αν αυτό λειτουργεί γι αυτήν στους υπόλοιπους περισσεύει... δεν το πάσαρε για κανένα universal truth... και πολύ καλά κάνει και δεν κόπτεται για το τι λέει ο ένας κι ο άλλος κι αν θες τη γνώμη μου πολύ είναι που κάθεται και απαντάει.
     
  12. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    εσύ θα το πληρώσεις σε είδος... μαγείρεμα...