Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Master και κοινωνικό status.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος S/M Healing, στις 19 Ιουλίου 2017.

  1. Hankok

    Hankok Hell is empty and all the devils are here!

  2. Σαν τα λεφτα αισθηματα, δεν εχει....
     
  3. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Γαμώτο βρήκες την αγγελία μου... no μασάζ for you!
     
  4. lexy

    lexy .ti.va.


    Σιγά το διαμερισματάκι!

    Άμα δεν έχει μονοκατοικία, σιγά τον Μάστερ  
     
  5. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    Κάρχιες παντού.  
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Γιατί σοκάρεσαι;  
     
  7. lexy

    lexy .ti.va.

    Δεν.
    Απλώς...
     
     
  8. Queen87

    Queen87 Contributor

    Ζούμε στο 2018. Αν ήμασταν π.χ στο 2004 θα έλεγα ότι η τάδε απλά θέλει να μπεί στην υψηλή κοινωνία. Και αν η τάδε κιόλας είχε όλα τα κριτήρια για να την συνοδεψει ένας ανάλογος Κ θα έλεγα με γεία της με χαρά της. Θεωρώ το λιγότερο προσβλητικό και φαντασμένο εν 2018 που υπάρχει κρίση να μηδενίζεται κάποιος Άνδρας επειδή αυτή την περίοδο ο μισθός του δεν ξεπερνάει το βασικό μισθό ή έχει μείνει άνεργος. Είναι άτοπο βάση της οικονομικής κατάστασης της χώρας.

    Καπου διάβασα αλλά δεν μπορώ να το βρώ αυτή την στιγμή οτι:

    Και σε ρωτάω εγώ τώρα... Γιατί δεν μπορεί; η δουλεία δηλώνει Κυριαρχία; ο μισθός; τι ακριβώς; Δηλ κάποιος Alfa Male που ήταν Διευθυντής σε μια πολυεθνική και έπαιρνε 5,000 ευρώ και απολύθηκε δεν είναι πλέον Κυριαρχός; Μην μου πείς οτι αυτός όμως έχει στάτους... γιατί θα σου πώ οτι έχω στον κύκλο μου τέτοιους ανθρώπους που λόγο της μεγάλης προϋπηρεσίας και της ηλικίας δεν μπόρεσαν να ξαναβρούν δουλεία στον ίδιο τομέα και κάνουν οτι βρούν μπροστά τους για να μπορέσουν να ζήσουν την οικογενεία τους. Είναι τελειωμένοι αυτοί; παπαλά ο Κ;

    Και αν σου έλεγα οτι ο σερβιτόρος δουλεύει σε φαστ φουτ στην Σαντορίνη και ο μισθός του είναι 2,000 τότε τι θα έλεγες; Πάλι δεν κάνει για Κ; ή μήπως δεν κάνει γιατί χαλάει την αισθητική μας;

    _________

    Η Κυριαρχία δεν έχει να κάνει με το μεγάλο πορτοφόλι.

    Τι εννοείς όταν λες να παίρνει κόσμο στον λαιμό Του; μιλάμε για την πρώτη γνωριμία έτσι δεν είναι; Σε 6 μήνες μπορεί να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο της ανεργίας και να μπορεί να πάει και παρακάτω αν και εφόσον θέλει οικογένεια. Δεν καταλαβαίνω καν την τοποθετήση αυτή... πιο πολύ μου ακούγεται σαν "ψάχνω χορηγό".

    Μάλιστα... χαιρετίσματα στην υψηλή κοινωνία.
     
  9. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Ναι ζούμε στο 2018 και ένας άνθρωπος που βγάζει 500 ευρώ λέγεται μεροκαματιάρης άνθρωπος! Και δεν λέγεται υποτιμητικά, αναφέρεται κυριολεκτικά! Δεν καταλαβαίνω τι σε ενοχλεί σε αυτό...

    Η κουβέντα για τα φαστφουντάδικα γράφτηκε ως εξής: ότι ένας Κυριαρχικός άντρας αν στα 40 του δουλεύει σε φαστφουντάδικο κάτι δεν έχει κάνει και τόσο καλά. Ένα υψηλοβαθμο στέλεχος των 5000 ευρώ στο παράδειγμα που έφερες που έμεινε από δουλειά ήταν κάκιστος διαχειριστής στα μάτια μου από την στιγμή που δεν προνόησε να κάνει μία καβάτζα ...μία διασπορα κινδύνου...θα διαχειριστει εμένα?

    Δεν συσχετισα προσωπικά την Κυριαρχία με το μεγάλο πορτοφόλι αλλά με την διαβίωση καλυμμένη....σε αξιοπρεπές επίπεδο...
    Όταν λεω "παιρνει κόσμο στο λαιμό του" εννοώ ότι κανένας από τους Κ που υπολήπτομαι δεν ανέλαβε υ σε φάση που ο ίδιος δεν παταγε στα πόδια του απο αίσθηση ευθύνης... Δεν αναλαμβάνεις την ζωή ενός άλλου οταν εσυ ο ίδιος δεν εισαι σε φάση που να πατας στα πόδια σου...αισθημα ευθύνης λέγεται και υπάρχουν μερικοί παντελονάτοι που το έχουν ακόμη... Δεν γίνεται να ειμαστε "βρακι δεν έχει ο κώλος μας γαρύφαλλο τ'αυτί μας"

    Κι ένα ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη θα μπορούσε να μου γαμήσει το μυαλο και να κυριαρχήσει επάνω μου...θα ήταν μία λογική επιλογή για οποιαδήποτε υ πιστευεις? Αν ηταν η κόρη σου αυτο το υ θα κοιμόσουν ήσυχη?
     
  10. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

  11. mad_hatter

    mad_hatter You can always take more than nothing

    αυτο ξαναπες το
     
  12. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    χαμουλης..