Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: Υπέρ;... κατά;...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος D. Alessandro, στις 19 Δεκεμβρίου 2015.

  1. Attila

    Attila New Member

     
  2. Attila

    Attila New Member

    Μα για ολα οσα ανέφερες δεν χρειαζεται να χρεισημοποιησουμε τον ανθρώπινο εγκέφαλο ο οποιος φυσιολογικά μας δόθηκε;η φυση σου δίνει τα όπλα τα οποία τα χρεισημοποιεις εσυ οπως θες.δηλαδη μπορει να σου δοσει χέρια και αντί να τα χρησιμοποιείς για να πιάνεις να τα χρησιμοποιείς για να περπατάς.
    Το πεος μπορει να γονιμοποιεί την μήτρα γιατι ειναι φυσιολογικό.οταν θα βρει ο ανθρώπινος εγκέφαλος τροπο να γονιμοποιεί και τον πρωκτό τοτε θα ειναι ενα μεγάλο βήμα παρόλα αυτα θα ειναι παραφυσιν.μητρα μητερα αλλα μηπως και η ελληνική γλώσσα ειναι οπισθοδρομική;
     
  3. Αν δεν το προσεξες, εμεις ειμαστε μερος της φυσης. Ειμαστε DNA που ουσιαστικα αποτελει εξελιξη της αστροσκονης. Βασικα στο μακρινο παρελθον, πριν απο δισεκατομμυρια χρονια ημασταν ατομα υδρογονου.

    Αλλα τι λεω, προφανως το γνωριζεις αυτο. Μορφωμενος εισαι σιγουρα. Καμια αμφιβολια. Μονο για τις προθεσεις σου διατηρω επιφυλαξεις.

    Οχι φιλε μου. Ειμαστε θηλαστικα σαν τις γατες και τα σκυλια. Η μονη σοβαρη διαφορα ειναι η νοημοσυνη. Κατα τά αλλα ειμαστε πολυ κοντα γενετικα. Ειμαστε μερος της φυσης και οχι εξω ή πανω απο αυτην.

    Στη φυση δεν υπαρχουν θηλαστικα οπου μεγαλωνουν τα παιδια δυο θηλυκα ομοφυλοφιλα, ποσο μαλλον δυο αρσενικα. Επισης στους περισσοτερους ανθρωπους προκαλει αναγουλα ΜΟΝΟ η υιοθεσια παιδιων απο ατομα του ιδιου φυλου. Το αντιθετο δε συμβαινει ποτέ, εκτος αν μιλαμε για φρενοβλαβεις. Αυτο τα λεει ολα.

    Επισης οτι φθασαμε σε σημειο να βγαινουν ερευνες του κ@λου που λενε οτι τελικα οι γκει γονεις ειναι καλυτεροι απο τους στρειτ, εχει ξεφτιλιστει εντελως το θεμα. Το τερματισαν εντελως με τα καραγκιοζιλικια. Ποιος θα πιστεψει τους κομπογιαννιτες πλεον;

    Οσο καλες προθεσεις και να εχει ενα γκει ζευγαρι, δεν θα μπορεσει ποτε να δωσει τα δυο "εμφυλα" προτυπα, ακομα και αν ειναι οι καλυτεροι γονεις του κοσμου.
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Υπάρχει μια ουσιαστική διαφορά: εμείς προσαρμόζουμε το περιβάλλον. Γι αυτό είμαστε η κορυφή της τροφικης πυραμιδας και ας μοιραζόμαστε το 98.9% του DNA μας με τον πιο κοντινό εν ζωή συγγενή μας.

    Στο βαθμό που μπορούμε εμείς ορίζουμε τη φύση.

    Ναι, δεν τα κάνουμε όλα καλά και έχουμε κάνει ένα πλανήτη μπουρδελο. Ταυτόχρονα όμως τον αποικίσαμε χωρίς να περιμένουμε την επόμενη Παγγαία και στο βαθμό που μας επιτρέπει η γνώση μας επεμβαινουμε στις αστοχιες της φύσης.

    Ναι, είμαστε μέλη του ζωικου βασιλείου, είμαστε τριχωτοι πιθηκοι και κουβαλάμε 3,6 δις χρόνια εξέλιξης. Όμως μπορούμε και καλύτερα.

    Το παιδί χρειάζεται αγάπη, φροντίδα και παιδεία. Γιατί δεν μπορεί να τα παρέχει αυτά ένα ομόφυλο ζευγάρι;
     
  5. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    ναι μπορουμε και καλυτερα σιγουρα σε μερικα ακομη δις/τρις χρονια ο ανθρωπος θα ειναι αλλιως μπορει αν ειναι και εμαφροδιτος και να μην υπαρχει διακριση σε αρσενικο και θυλικο

    και ναι το παιδι χρειαζεται αγαπη,φροντιδα , παιδεια τα οποια μπορει να παρεχει ενα ομοφυλο ζευγαρι αλλα δεν νομιζω χρειαζεται Μονο αυτα
     
    Last edited: 30 Απριλίου 2018
  6. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Ούτε ζευγάρι αρσενικό και θηλυκό υπάρχει και αν υπάρχει θα είναι η λαμπρή εξαίρεση δίπλα στο homo sapiens.

    Υπάρχει μία μικρή επιπλέον έρευνα που ίσως να μπορείς να κάνεις. Πολύ πιθανόν να μπορείς να βρεις τον αριθμό των παιδιών που έχουν καταλήξει σε ιδρύματα λόγω ανεπάρκειας ή επικινδυνότητας των ετεροφύλων γονέων τους (σε παγκόσμιο επίπεδο πάντα) και να το συγκρίνεις, ως ποσοστό πάντα, με αυτά που κατέληξαν εκεί από ομοφυλόφιλους γονείς.

    Το αν το έμφυλο πρότυπο είναι σωστό να συνεχίσει να μεταδίδεται είναι υπό συζήτηση πλέον (δυστυχώς ή ευτυχώς δεν ξέρω να σου πω).


    Μετά από τόσα κόκκινες αράδες σε αυτά που έχεις παραθέσει σίγουρα θα βρεις κάτι να ανανεώσεις την υπογραφή σου, στην περίπτωση που έχεις βαρεθεί την υπάρχουσα.
    Λέω τώρα εγώ.
     
  7. Εμεις προσαρμοζουμε το περιβαλλον; Μιλας για το κοινωνικο ή για το φυσικο περιβαλλον κυριως;

    Ποιος ειπε οτι το ομοφυλο ζευγαρι δε μπορει να παρεχει αγαπη, φροντιδα και παιδεια; Εγω ειπα το αντιθετο και οχι μονο μια φορα, αλλα παραπανω απο μια. Δε μιλησα ποτε για ελλειψη αγαπης ή φροντιδας. Ειπα 100 φορες ποιο ειναι το θεμα για μενα! Τα εμφυλα προτυπα του αντρα και της γυναικας.
    Ποια θηλυκοτητα θα "διδαξουν" δυο αντρες γκει στο υιοθετημενο κοριτσακι; Ποια αρρενωποτητα θα μεταδωσουν δυο λεσβιες σε ενα αγορακι, και ουτω καθεξης.
     
  8. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Μιλάς για το κοινωνικό ή για το φυσικό περιβάλλον;
    Γιάντα εγώ ως γυναίκα από "θηλυκότητα" δεν σκαπάζω.
     
  9. Το εαν το εμφυλο προτυπο ειναι σωστο να μεταδιδεται δεν ειναι υπο συζητηση σε κανενα πανελ λογικων ανθρωπων. Προφανως αναφερεσαι σε καποια ιδιαιτερη ομαδα πληθυσμου την οποια δε γνωριζω.

    Για δειξε μας λιγο την ερευνα που λες ο,τι εχεις.... Τα μονα ευρηματα που βρηκα συνηγορουν στο οτι ειναι πιο ακαταλληλα τα ομοφυλα ζευγαρια λογω συχνοτερων χωρισμων κτλ.

    Ούτε ζευγάρι αρσενικό και θηλυκό υπάρχει; Αληθεια; Επειδη δεν παντρευονται τα λιονταρια και οι ελεφαντες σημαινει πως δεν αποτελουν ζευγαρια, οσο καιρο ειναι μαζι αρσενικα και θηλυκα;

    https://www.nationalgeographic.com/animals/photo-ark/pictures/monogamous-animals/


    Monogamy may not be commonplace among all of Earth's creatures, but for a select few, it's the secret to survival. Yπαρχουν ειδη που ειναι πιο πιστα στο ετερο τους ημισυ απο τους ανθρωπους....

    Shingleback skinks (Tiliqua rugosus) roam solo much of the year, but hook up with the same partner each mating season. They often travel in pairs, with the male following the female.

    Αρα κανεις λαθος.... Και οσα ειδη δεν ειναι μονογαμικα δεν κανουν ομοφυλες οικογενειες.
     
  10. Εγω εσυ ή καποιος αλλος μπορει να αποτελουμε εξαιρεσεις. Για τον κανονα μιλαω. Κανονας = κανονικο.
     
  11. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Μπα, είναι πολλά τα άτομα που δεν ακολουθούν ψυχαναλυτικές φορφόρες έμφυλων στερεοτύπων. Χρόνια τώρα η ψυχανάλυση δε αξιοποιείται για επιστημονικές ψυχοπαιδαγωγικές αποδείξεις.
    Ωστόσο, δεν απαντάς στο ερώτημα και δεν πρόκειται και να απαντήσεις.
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Όποια δίνει η μονογονεϊκη οικογένεια όπου το φύλο του γονιού διαφέρει από αυτό του παιδιού. Με το added bonus της ύπαρξης backup.