Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: Υπέρ;... κατά;...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος D. Alessandro, στις 19 Δεκεμβρίου 2015.

  1. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Σε κανένα πάνελ ανθρώπων που η λογική τους πάνω στο συγκεκριμένο θέμα γειτνιάζει με την λογική σου στο ίδιο θέμα. Ο λόγος που υπάρχει αυτή η συζήτηση είναι γιατί υπάρχει μία πληθώρα λογικών σε ένα πολύ διευρυμένο μέρος της κοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου εμού και εσού, στο οποίο καταχραστικά η αντίληψη βαφτίζεται ως λογική.

    Ω! μα προς θεού, παρεξηγήθηκαν τα γραφόμενα μου, σε καμία περίπτωση δεν υποστήριξα ότι έχω διαβάσει κάποια τέτοια έρευνα. Ίσα ίσα βασίζομαι στις δικές σου ερευνοερευνιτικές ικανότητες για να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει με αυτό που σου πρότεινα να σκαλίσεις.

    Τα λιοντάρια άστα εκτός, είναι κάτι εξαιρετικά ειδικό για ακριβώς τον αντίθετο λόγο από αυτό που υποστηρίζεις.

    Τα λιοντάρια και οι ελέφαντες είναι δύο είδη θηλαστικών.
    Ξέρεις πόσα είδη θηλαστικών υπάρχουν ?
     

  2. Τα εμφυλα στερεοτυπα για σενα ειναι σε μεγαλο βαθμο εμφυλες πραγματικοτητες για τον υπολοιπο πλανητη. Εκτος αν αλλαξε κατι και οι περισσοτεροι νταλικερηδες δεν ειναι αντρες ενω οι περισσοτερες νοσοκομες δεν ειναι γυναικες. Οχι ε; Τοτε τα στερεοτυπα ειναι τελικα.... πραγματικοτητες.
    Η ψυχαναλυση ποτε δεν ειπε οτι τα δυο φυλα ειναι ομοια αλλωστε. Αυτα ειναι ιδεολογηματα αντιεπιστημονικα, δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα ουτε φυσικα με τις επιστημες (ψυχολογια, βιολογια, ανθρωπολογια κτλ.)
    Το ερωτημα σου δεν ειναι για μενα! Ειναι δικο μου ερωτημα που το εκανα σε αλλον. Μαλλον μπερδευτηκες.
     
  3. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Ο κανονας δεν ειναι το κανονικο βασιακα δεν συμαινει οτι ειναι το σωστο
     

  4. Μα η μονογονεικη οικογενεια ειναι προβληματικη. Ο καλυτερος φιλος μου στο δημοτικο ζουσε μονο με τον πατερα του και ειχε ενα σωρο ψυχολογικα. Τι μου λες τωρα;
     
  5. Ο κανονας ειναι το κανονικο. Αυτο δεν ειναι θεμα προς συζητηση καν. Εχει λυθει ηδη. Το κανονικο ειναι σχεδον παντα και το σωστο.
     
  6. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    ο Γαλιλαιος καποτε ηταν εξαιρεση στον κανονα
     
  7. Τα πανελ που λες αφορουν αφορουν μια μειονοτητα γραφικων και μονο. Αμυδρη μειονοτητα θα ελεγα.

    Τα λιονταρια κανουν ομοφυλα ζευγαρια; Δε νομιζω.... Οταν δεις ενα λιονταρακι υιοθετημενο απο δυο λεαινες λεσβιες ή δυο αρσενικα λιονταρια, ενημερωσε με.

    Ανεφερα ηδη 11 ειδη θηλαστικων που ειναι μονογαμικα και δη, πιο μονογαμικα απο τον ανθρωπο. Υπαρχουν κι αλλα φυσικα. Τα πολυγαμικα ειδη επισης δεν κανουν ποτε ομοφυλα ζευγαρια με... υιοθετημενα. Αυτα δεν υπηρχαν ουτε καν στην αρχαιοτητα στις ανθρωπινες κοινωνιες. Ειναι καινουριες εφευρεσεις και οι περισσοτεροι αναγουλιαζουν και μονο που ακουνε για αυτα.

    Δε μου ειπες ομως για τις ερευνες που λενε οτι τα ομοφυλα ζευγαρια ειναι προτιμοτερα και καλυτερα απο τα ετεροφυλα. Ουτε ενα σχολιο δεν εκανες. Γιατι ετσι;
     
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Το επιστημονικά σωστό δεν είναι πάντα ούτε πάντα ήταν το κανονικό.

    Το λήμμα "κανονικό" έχει συγκεκριμένη ερμηνεία.
     
  9. Ε και; Τι σημαινει αυτο; Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο; Ο Γαλιλαιος ηταν επιστημονας και απεδειξε την θεωρια του.

    Η διαφορα ξερεις ποια ειναι; Οτι οι γκει ηταν παντα εξαιρεση στον κανονα οπως και οι μπαι στους οποιους ανηκω. Ποτε δεν ημασταν ο κανονας. Παντα ημασταν η εξαιρεση, σε αντιθεση με τον Γαλιλαιο.

    Ξερεις για ποιο λογο ο Γαλιλαιος ηταν καποτε η εξαιρεση και μετα εγινε ο κανονας ενω οι μη ετεροφυλοφιλοι και τα ομοφυλα ζευγαρια ηταν και ειναι εξαιρεσεις στον κανονα;

    Διοτι απλα διαλεξες δυο παντελως ασυγκριτα παραδειγματα και οπως ειπα πριν. Ο κανονας ΣΧΕΔΟΝ παντα ειναι σωστος. Οι εξαιρεσεις ειναι λιγες και κυριως αφορουν "αντιχριστιανικες" αντιληψεις που ηταν οντως σωστες. Μια επιστημονικη αστρονομικη ανακαλυψη τι σχεση μπορει να εχει με το βιολογικο ενστικτο της ετεροφυλοφιλιας, μονο εσυ ξερεις.

    Στην πραγματικοτητα, το βιολογικο ενστικτο της αναπαραγωγης ειναι τοσο ισχυρο που πολλοι υποτιθεμενοι γκει τελικα ειναι μπαι και καταληγουν με γυναικα και παιδια. Οι αποκλειστικα γκει ειναι ελαχιστο ποσοστο του πληθυσμου. Αμφιβαλλω αν ειναι πανω απο 1-2%. Οι υπολοιποι μη-στρειτ ειναι στην πραγματικοτητα αμφιφυλοφιλοι.
     
  10. Την οποια ερμηνεια δεν γνωριζεις ομως....

    κανόνας 1 ο [kanónas] Ο2 : I1. α. γενική διατύπωση που αφορά τη μορφή και τις σχέσεις όμοιων φαινομένων.

    κανονικός -ή -ό [kanonikós] Ε1 : που είναι σύμφωνος με ένα πρότυπο, με ένα υπόδειγμα, που δεν παρουσιάζει αποκλίσεις από αυτό. β. που είναι φυσιολογικός, που δεν παρουσιάζει κάποια ανωμαλία:
    γ1. που βρίσκεται κοντά στο μέσο όρο, σε αυτό που θεωρείται φυσιολογικό ή που είναι επιθυμητό:

    Αρα κανονικο εξ ορισμου δεν ειναι ουτε το bdsm ουτε οι μη ετεροφυλοφιλες σχεσεις. Αρα δεν ειμαστε ουτε εμεις κανονικοι. Γιατι σε τρομαζει τοσο πολυ αυτο; Τοσο πολυ φοβασαι τον εαυτο σου;
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δεν μπορείς να παίρνεις το μικρόκοσμό σου για παράδειγμα. Κι εγώ σε μονογονεϊκή οικογένεια μεγάλωσα και δεν είχα κανένα ψυχολογικό ούτε εγώ ούτε η αδερφή μου. Ούτε μία από τις πρώτες μου ξαδέρφες που έχασε τον πατέρα της από καρκίνο όταν ήταν 3 χρονών, ούτε και τρία άλλα ξαδέρφια μου που τα μεγάλωσε μόνα τους η μάνα τους επειδή ο θείος μου ήταν στα νιάτα του ρεμπεσκές.
     
    Last edited: 1 Μαϊου 2018
  12. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Κόψε μπρε την ανάγνωση των φροϋδικών κλανιών να ισιώσεις γιάντα εντάξει, μόνο να σε παίζομε δηλαδίς, έχει και λούνα πάρκ.