Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: Υπέρ;... κατά;...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος D. Alessandro, στις 19 Δεκεμβρίου 2015.

  1. Δεν υπαρχει κανενας μικροκοσμος μου. Το παραδειγμα που ανεφερα αποτελει κανονα οχι εξαιρεση.
     
  2. Φροιντ; Ε οχι δα.... Εχει μεινει πισω ο Φροιντ και δεν ηταν αυθεντια.
     
  3. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Εντάξει, ακολούθησες το σχίσμα εσύ και ήπιασες τον Λακάν.
     
  4. D Q Juls

    D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

    Jesus Christ superstar!!!
    Τι διαβάζω και δε σωριάζομαι;;;
     
    Last edited: 30 Απριλίου 2018
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Εγώ φταίω που ασχολούμαι με τον κάθε ξερόλα.

    Φιλάκια ρουφηχτά.
     
  6. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Όχι φυσικά,δεν είδα ούτε και θα δω, η διαφωνία μας έγκειται στο ότι δεν κάνουν ζευγάρια, κάνουν αγέλες, και στο ότι τα αρσενικά λιοντάρια δεν μεγαλώνουν παιδιά.
    Από την άλλη είμαι σίγουρος ότι και εσύ που τα ψάχνεις καλύτερα από εμένα δεν θα βρήκες ποτέ pansexual switch λιοντάρι έτσι δεν είναι ? Μήπως θα έπρεπε αυτό να αρχίσει να σε ανησυχήσει κάπως?

    σε συνάρτηση με

    Έχουμε δύο προβλήματα προς επίλυση.
    α) Τα ιδρύματα πέρα του ότι δεν είναι και ο πλέον κατάλληλος χώρος για να μεγαλώσουν παιδιά, έχουν τεράστια αδυναμία να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.
    β) Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι θεωρούν ότι είναι ικανοί και θέλουν να υιοθετήσουν και να μεγαλώσουν παιδιά.

    Από ότι καταλαβαίνω για το δεύτερο είσαι κάθετος, αν ήσουν επιτροπή υιοθετήσεων θα έκοβες ένα ζευγάρι απλά και μόνο επειδή είναι ομοφυλόφιλο χωρίς να δεις οτιδήποτε παρακάτω, μπορεί να ήταν ζευγάρι πολύ μορφωμένων ανθρώπων, καταξιωμένων στην κοινωνία τους, μπορεί να είχαν κάθε μέσο να παρέχουν τα πάντα σε ένα παιδί που θα μεγάλωναν, αλλά δεν γαμιούνται, αφού δεν μπορούν να παρέχουν το έμφυλο πρότυπο δεν είναι ικανοί γονείς. Κατανοητό, αυτός είναι ο batman στο greekbdsmcommunity, εδώ είμαστε για να συζητάμε όχι για να αλλάζουμε ανθρώπους.

    Για το πρώτο με ενδιαφέρει πραγματικά η γνώμη σου ειδικά για μωρά που μεγαλώνουν σε παιδιατρικές κλινικές, μαζί με παιδιά που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας, επειδή δεν υπάρχει ενδιαφέρον παρά μόνο από ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων γυναικών (πραγματική ιστορία της οποίας είμαι γνώστης). Σε αυτή την περίπτωση θα τους τα έδινες ή θα προτιμούσες να παραμείνει εκεί μέχρι κάποιος άλλος να ενδιαφερθεί.


    Κανονικό, με την ορθή ερμηνεία της λέξης, δεν είπα ότι είναι το bdsm, και μάλιστα πιστεύω ότι σε αντίθεση με σένα τρέφω μεγάλο σεβασμό στην έννοια της λέξης κανονικό και φυσιολογικό.

    Δεν με τρομάζει κάτι, πόθεν το συμπέρασμα ?, ίσα ίσα μπορώ να σου πω ότι νιώθω κανονικά άνετα μέσα στα μη κανονικά και μη φυσιολογικά μου.

    Καθόλου δεν φοβάμαι τον εαυτό μου. Μερικές φορές απλά αναρωτιέμαι αν θα ήμουν μήπως πιο ευτυχισμένος αν είχα μία κάπως εμπαθή και τετραγωνισμένη λογική.
    Περίπου σαν την δική σου.
     
    Last edited: 30 Απριλίου 2018
  7. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Ρε φλεϊμιάρικο, φάγαμε δυο κυβικά βιβλιογραφία κατεβατό, ακουμπήθηκαν πάνσεπτες έννοιες απί μέτρω, εκόπησαν ιδέαι παρουσία τοτ πελάτη, έκανε τσαφ η @MauveDelastrange , ξύπνησε το θεριό @AuroraBorealis , κατέβηκαν τα φύλα του βορά και οι κλεφταρματολοί να δούν που έχει νιτερέσο και πας να τη βγάλεις καθαρή με μιάμιση ατάκα...?
    Φτου σου ρε κι άμα ξαναδεις στιφάδο να μού γράψεις σε σφηνοειδή...
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Παλιά στο Τέξας, σεβαστέ Πατέρα.

    Don't get me wrong, I love a good flamewar αλλά πρέπει να σου ανοίγει την όρεξη και ο "οχθρός"

    Μια ματιά στο ένδοξο μνήμα του στραποναρισμένου αφέντη αρκεί για να κάνεις τη θλιβερή σύγκριση.
     
  9. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Ανάποδα.
    Ξύπνησε η Mauve και έκανε τσαφ ο AuroraBorealis
     
  10. Ε οχι και ξερολας. Δεν τα ξερω εγω ολα... Οι πηγες μου ειναι που σου χαλασαν το αφηγημα. Για τα φιλακια ομως ΟΚ. Δεκτα...

    Pansexual θηλαστικα υπαρχουν αλλα οπως και στους homo sapiens αποτελουν το μη κανονικο. Το ξερεις, το ξερω, μενει μονο να το αποδεχτεις, κι ολα καλα.

    Για το ζευγαρι λεσβιων, προσωρινα δεν θα ειχα προβλημα να το φροντισουν, σιγουρα ομως η λυση βρισκεται στο να βρεθει ενα ετεροφυλο ζευγαρι να αναλαβει το μωρο και αυτο μπορει να γινει με καταλληλη προβολη. Γενικα ελλειμα επικοινωνιας υπαρχει και μενουν τοσα μωρα στα αζητητα.



    Σε αντίθεση με μένα τρέφεις μεγάλο σεβασμό στην έννοια της λέξης κανονικό και φυσιολογικο; Το αποκλειω... Εντελως ομως. Κανονικο και φυσιολογικο θεωρειται αυτο που ΔΕΝ κανουμε εμεις και οταν λεω εμεις εννοοω οσους ειμαστε ειτε bdsmers, ειτε μη ετεροφυλοφιλοι, ειτε και τα δυο συνδυαστικα. Ειδικα οταν συνδυαστουν αυτα μαζι, bdsm και παρεκκλισεις απο το ετεροφυλοφιλο, οπως καλη ωρα στη δικη μου περιπτωση, το κανονικο και το φυσιολογικο πανε περιπατο.

    Αρα ενω διατεινεσαι πως τα χεις καλα με τον εαυτο σου, ντρεπεσαι να παραδεχτεις αυτο που ομολογω διχως συστολη. Οτι δεν ειναι φυσιολογικα ουτε κανονικα τα γουστα μου και δεν ειμαι ουτε.... proud, ουτε guilty. Aυτος ειναι και ο λογος που η συντριπτικη πλειονοτητα των γκει που εχω γνωρισει στη ζωη μου και ειναι δεκαδες ατομα, δεν πηγαινουν σε gay pride parade. Δεν εχουν λογο να εξευτελισουν την σεξουαλικη τους ταυτοτητα.
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δεν το βλέπω;

    Επιστροφή στη νιρβάνα μου

    ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ
     
  12. Συνεπώς υπάρχουν transgender και queer θηλαστικά.
    Μάλιστα.