Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: Υπέρ;... κατά;...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος D. Alessandro, στις 19 Δεκεμβρίου 2015.

  1. Σε εμενα θα κανεις μαθημα; Στην αρχαια Σπαρτη υπηρχε ουσιαστικα πληρες σχολειο ολοημερο γι΄αυτο και τα παιδια ουσιαστικα εφευγαν απο την οικογενεια. Στην υπολοιπη Ελλαδα (βαφτιζεις την εξαιρεση κανονα!) δεν εκαναν αυτο που εκαναν στην Σπαρτη. Το παιδι μεχρι να ενηλικιωθει εμενε με μαμα και μπαμπα και βεβαια τοτε οπως και τωρα, ο μπαμπας κυριως λειπει απο το σπιτι κανοντας τις εξωτερικες δουλειες και γυρναει σπιτι το βραδι, περιπου οπως και τοτε. Η διαφορα ειναι οτι τοτε λογω πολεμων, οι μπαμπαδες ελειπαν και για καιρο απο το σπιτι ενω διαφορετικα επεστρεφαν το βραδι, περιπου οπως γινεται και σημερα.

    Η μορφη της οικογενειας εχει αλλαξει ελαχιστα. ΠΟΤΕ δεν διανοηθηκε καμια κοινωνια να δωσει παιδια υιοθεσια σε ομοφυλα ζευγαρια. Δεν θα βρεις καμια ιστορικη περιπτωση ποτε. Ποιον κοροιδευεις;
     
  2. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Μπρε ΄συ, το εργατικό δυναμικό έχει αλλάξει στα φύλα. Στον κουβαλητή έχεις μείνει του λόγου σου;
    Βάλε μπρε το κωλαράκι σου κάτω να μάθεις δυο-τρία πραγματάκια, έλα παλικαράκι μου και πού να ψάχνει κιανείς εδά για πιπίλες για να σε βάλομε να κοιμηθείς ησυχούλι.
     
  3. Στην αρχαία Ελλάδα συναντάμε για πρώτη φορά ως καθιερωμένο με γενική ισχύ τύπο οικογένειας τη μονογαμική, δηλαδή την οικογένεια με τη σημερινή της μορφή. Η οικογένεια αυτή διακρίνεται από τη σταθερότητα του γαμήλιου δεσμού.


    Η οικογένεια, κατά κανόνα πυρηνική, αποτελούνταν από τον άντρα και τη γυναίκα (τους συζύγους), τα παιδιά (μέχρι τη στιγμή που θα δημιουργούσαν τη δική τους οικογένεια) και τους οικιακούς δούλους. Αυτά ήταν και τα μέλη ενός μέσου αθηναϊκού οίκου στην Κλασική περίοδο.
    Στους βασικούς ρόλους της οικογένειας περιλαμβανόταν η διατήρηση του οίκου, μέσω της γέννησης γνήσιων απογόνων, η πρόνοια για τους ηλικιωμένους και η διατήρηση των ταφικών εθίμων.
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    γιά να κατανοήσετε τον πράγματι φανερό ιδεασμό που περιέχεται στην προσκόλλησή σας
    προσπαθήστε να φανταστήτε ενα ετερόφυλο ζεύγος στο οποίο αυτό που ονομάζετε «αντρικό πρότυπο» θα το εκπροσωπούσατε εσείς ο ίδιος.
     
  5. Αλλαξε το εργατικο δυναμικο στα φυλα; Αληθεια; Τα οικιακα και τον θηλασμο ποιος τα εκανε τοτε και τωρα; Ο αντρας; Τις περισσοτερες ωρες εργασιες εξω ποιος τις ειχε και τις εχει; Για ψαρεμα και κυνηγι ποτε πηγαιναν οι γυναικες και δεν το ξεραμε; Και μη μου πεις για τις μυθικες Αμαζονες ουτε για τη μητριαρχικη μινωικη κοινωνια που ηταν μια (πληρως αποτυχημενη) εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα που προειπα.

    Εσυ τωρα πας να δειξεις στον παππου σου τα αμπελοχωραφα του.
     
  6. Η προσκόλλησή μου και ο "ιδεασμός" μου δεν ειναι τιποτα παραπανω απο τη βιολογικη πραγματικοτητα. Το προβλημα εγκειται στο κομπλεξ και στο μισος των διαφορων "ιδεολογιων" απεναντι στη γυναικεια και στην αντρικη φυση, που επιθυμουν διακαως να μεταβαλλουν ωστε αυτη να γινει συμφωνα με τη δικη τους ψυχωσικη ιδεοληψια.
     
  7. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Φαντάζομαι θα έχετε πηγές για την αποτυχία της μινωϊκής κοινωνίας, πιθανότατα σε γραμμική Α  
     
  8. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Σιγά μπρε μην τρέχω στις Αμαζόνες. Κούνα την κεφαλή τριγύρω που ακόμα ζεις στην εποχή της σκάφης και του κυνηγιού. Δηλαδή όταν κάνει δουλειές του σπιτιού ο άνδρας πάει το παιδάκι/αγοράκι που το θωρεί, καταστράφηκε;
    Ντάξει πάντως, επειδή έχεις ευαισθησίες για τα παιδάκια, οντέ δεις ομόφυλα ζευγάρια με τα τέκνα τους εμπόδισε τα καγκουράκια τριγύρω που θα βρίζουν γιάντα θες να προφυλάξεις το παιδί και καλά θα κάμνεις. Άντε μπράβο παλικαράκι μου.
     
  9. Πω πω χιουμορ.... Ψυγειο!

    Η αποτυχια ειναι αυταποδεικτη. Οι Κρητες δεν καταφεραν ποτε να δημιουργησουν μια τεραστια αυτοκρατορια, διοτι κατι τετοιο χρειαζεται πατριαρχικα προτυπα, οπως αυτα των Μακεδονων, των Ρωμαιων και λοιπων.
     
  10. Ζεις στον κοσμο σου. Εκτος απο το κλεινον αστυ υπαρχουν και οι αγροτικες περιοχες. Εκει το κυνηγι και το ψαρεμα το κανει ο αντρας οπως ακριβως και πριν απο 50000 χρονια. Ακομα και στις αστικες κοινωνιες ομως που ειναι πιο... προχω, παλι το λαστιχο του αυτοκινητου, το μερεμετι και το βαψιμο το κανει ο αντρας ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ. Μη μου πεις για τη Σουλα την κομμωτρια που ειναι εξαιρεση, ΟΚ καλη μου;

    Δουλειες του σπιτιου παντα εκαναν οι αντρες, ειδικα στον κηπο κλαδεμα και ποτισμα. Δεν ειναι καινουρια εφευρεση. Μηπως εχεις πιει κανενα ρακομελο;
     
  11. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Α μιλάς για το χωριό σου και όχι για την υπόλοιπη Ευρώπη.
    Ε εντάξει τότε, αυτές είναι οι λακανικές προσλαμβάνουσές σου και δεν μπορούμε να πούμενε κάτι πάνω σε αυτό  
    Σε τσούζουν κάπως οι αλλαγές που θωρείς αλλά μην τσιρίζεις και όλη την ώρα.
     
  12. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Ξεχάσατε επίσης την Γαλαξιακή Αυτοκρατορία, δείτε πόσο λυπήσατε τον Πάλπατιν.