Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: Υπέρ;... κατά;...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος D. Alessandro, στις 19 Δεκεμβρίου 2015.

  1. tithon

    tithon Contributor

    το «πρόβλημα», η θεμελιώδης αντίφαση, σωστότερα, θα γίνει ακόμη πιο φανερή αν προσπαθήσετε να φανταστείτε αυτό που σας πρότεινα.
     
  2. 7,5 δις. ατομα υπαρχουν σε ολη τη Γη. Η Ευρωπη ειναι ουτε το 9%. Δεν αντιπροσωπευει την υφηλιο. Αλλα και για Ευρωπη να μιλαμε.... Η Ευρωπη εχει βαρεθει και εχει σιχαθει τις ιδεοληψιες των ακραιων που αγαπας και αλλαζει πλευρο. Μαλλον δεν ειδες τις τελευταιες εθνικες εκλογες σε Βρετανια, Γερμανια, Ιταλια, Σουηδια, Γαλλια κτλ. Κουραστηκε ο κοσμος με τους ηλιθιους
     
  3. Για αναλυσε το λιγο να δω που το πας... Ειμαι περιεργος να δω τι νομιζεις εσυ πως πρεσβευω εγω.
     
  4. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Άτσα και Ασιολάτρης ο λακανικός  
    Σύνελθε μπρε ζουζουνέλι  
     
  5. Εγω Ασιολατρης; Τι αλλο θα ακουσω ο δυσμοιρος. Τελικα αποφασιστε ρε παιδια. Ο Ιagos και η Brenda με εβγαλαν Αδολφο, εσυ με βγαζεις Ασιολατρη, τελικα τι ειμαι; Ποιος ειμαι; Που πορευομαι;
     
  6. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Πορεύεσαι στην ακρούλα γιάντα όσο και αν κουνάς το κωλαράκι δε θα σε δείρουμε για να φτιαχτείς   
     
  7. Δεν πειραζει! Και να μη με δειρεις εσυ, θα με δειρει καποια αλλη!
     
  8. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Σε αυτό ναι θα συμφωνήσω καθότι υπάρχουν πολλές μορφές συνύπαρξης ή και κατά μόνας όπου ενδείκνυται να ανατραφεί ένα ή και περισσότερα παιδιά.
    Από πολυερωτικά σχήματα αρμονικής συνύπαρξης μέχρι μεμονωμένα άτομα.
    Πέρα, όμως, από την υιοθεσία το να αναπαραχθεί ένα παιδί είναι μία αρκετά πιο προσβάσιμη διαδικασία πέραν της φυσικής αναπαραγωγής λόγω της τεχνολογικής προόδου γι'αυτό και υπάρχουν αρκετά ομόφυλα ζευγάρια με τέκνα μέσω παρένθετου προσώπου.
    Το γραφειοκρατικό και νομικό πλαίσιο είναι ουσιαστικά εκείνο που θα πρέπει να δρομολογηθεί καθότι οι επιφανείς αρμόδιοι επιστημονικοί φορείς προτάσσουν διαφορετικές παραμέτρους εύρυθμης πορείας στην ανατροφή ενός παιδιού όπου δεν έχουν να κάνουν με το φύλο και τον σεξουαλικό προσανατολισμό.
     
  9. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    1. Όχι στο βαθμό που το καταφέρνει ο homo sapiens.
    2. Φυσικά και αστοχεί. Μια επίσκεψη σε μια παιδιατρική μονάδα μπορεί να σε πείσει για του λόγου το αληθές.
    3. Το ορίζω έχει την έννοια του ότι χρησιμοποιώ τους μηχανισμούς της προς ίδιο όφελος. (Πχ πράσινη επανάσταση).
    4. Εδώ υπάρχει παρερμηνεία. Με το "μπορούμε και καλύτερα" δεν εννοούσα ότι μπορούμε να κάνουμε καλύτερο design (και αυτό σηκώνει από μόνο του κουβέντα) αλλά μπορούμε να επιδείξουμε διαφορετική συμπεριφορά από αυτή που επιβάλλουν τα ένστικτά μας.
     
  10. tithon

    tithon Contributor

    η μέθοδος που σας πρότεινα βοηθάει στην κατανόηση οτι η αδυναμία εστίασης, η επιφανειακή, επιλεκτική και αποσπασματική συρραφή δεδομένων, η αναζήτηση «αυταπόδεικτης» επιβεβαίωσης, η διακηρυκτική εξιδανίκευση, η διαρκής ολίσθηση σε ασύνδετα και αντιφατικά καταφύγια, δεν συγκροτούν «πρότυπο», όποιο όνομα και να δωθεί στο «πρότυπο».
     
  11. Kαταλαβα... Προτιμας την αοριστολογια διοτι δεν προκειται να αρθρωσεις ενα λογικο και τεκμηριωμενο επιχειρημα με συνοχη, που να μη βασιζεται σε διαστρεβλωση λογων ή ψευδη.
     
  12. rea..

    rea.. Contributor

    Παρατηρόντας όλη αυτή τη μάχη μεταξύ αυτονόητου και ανόητου, την οποία απόλαυσα, μου γεννήθηκαν κάποιες σκέψεις που θα ήθελα να μοιραστώ.
    Ο γιαλαντζί μπάτμαν και οι όμοιοι του δεν είναι κάτι εξωπραγματικό και ασυνήθιστο. Είναι κάτι που πολλοί από εμάς συναντάμε καθημερινά στη ζωή μας. Είναι μέσα στο περιβάλλον μας, μεγαλώσαμε σε αυτές τις νοοτροπίες και με κάποιες μορφές αυτή η ασχήμια βρίσκεται μέσα μας. Κάτω από τους φόβους μας και τις ανασφάλειες μας, τους δισταγμούς μας και τους φραγμούς μας υπάρχει συχνά ένας βανιλοδικαστής, το εμπόδιο μας είμαστε εμείς, εμπόδιο στην ελεύθερη ζωή, στην χαρά στην καύλα στην απόλαυση.

    Αυτή η κουλτούρα του ογδοντάχρονου χουντικού, εμένα προσωπικά με έχει εξαντλήσει, έχω πάψει από καιρό να προσπαθώ να τους εξηγήσω ή να τους κάνω να καταλάβουν. Πάντα ήξερα ότι ήταν λάθος, ακόμα και όταν δεν καταλάβαινα το γιατί, το ένιωθα. Ένιωθα το κακό και το μικρόψυχο, το δυσλειτουργικό,το ανθυγιεινό, το αφύσικο.
    Κυρίως όμως ένιωθα μόνη, ήμουν μια μετάλλαξη της "κανονικότητας".
    Αυτή η νοοτροπία, αυτοί οι άνθρωποι με οδήγησαν σε μια ψυχική απομόνωση. Τους επέτρεψα να με βλάψουν να με κάνουν να αισθάνομαι ανώμαλη σε πολλά επίπεδα. Να αισθάνομαι μέχρι και τρελή, όταν ξεκάθαρα ο γιαλός ο ίδιος ήταν στραβός.

    Αλλά βλέποντας αυτό το νήμα και διάφορα ανάλογα, χαίρομαι πραγματικά γιατί να που τελικά δεν είμαι μόνη. Υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται σαν και μένα ..και πολύ καλύτερα από εμένα.

    ...Ω Απόλαυση!