Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: Υπέρ;... κατά;...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος D. Alessandro, στις 19 Δεκεμβρίου 2015.

  1. tithon

    tithon Contributor

    να βοηθήσω, αφού δυσκολεύεστε:

    η αδυναμία εστίασης στο ερώτημα που έχει διατυπωθεί κατ' επανάληψιν και διευκρινισμένα, η διακηρυκτική εξιδανίκευση προσωπικών σας «φυσικών ιδεατών», ανεπίδεκτων προσαρμογών και υποκαταστάσεων, στη θέση της απομόνωσης του ερωτήματος· η διαρκής ολίσθηση σε στρεβλωμένες προσωπικές αναγνώσεις (όπως σας έδειξαν) διατυπώσεων τρίτων, με επίκληση κατά παραγγελία ισχυρισμών· η επιλεκτική ερμηνεία (για παράδειγμα μιας μαρτυρίας οργανωμένης από χριστιανική εκκλησία γιά την άστοχη διακηρυκτική επιλογή μιας ομοφυλόφιλης μητέρας να εμποδίσει την επαφή της κόρης της με τον φυσικό της πατέρα, και η ανάθεση της εμμονής αυτής σε ερωτικές επιλογές)· οι «αυταπόδεικτες» αλλά αστεία αυθαίρετες αξίες και αξιολογήσεις πολιτισμών και ιστορικών φαινομένων με μόνο στόχο την αυτοεπιβεβαίωση· καταδεικνύουν οτι δεν μπορεί να συγκροτηθεί «αντρικό πρότυπο» (που να το μοιράζονται οι άντρες δηλαδή) με αυτά τα χαρακτηριστικά. υπάρχει μεγάλο πλήθος αντρών που μπορούν να σκέφτονται. στο είδος μας και στα άλλα είδη.
     
  2. To αυτονοητο ειναι αυτο που λεω εγω και το ανοητο αυτο που λες εσυ. Ας κανουμε ενα γκαλοπ εκει περα εξω να δουμε τι λενε οι περισσοτεροι ανθρωποι: Ειναι κακη ή καλη ιδεα η υιοθεσια απο δυο μαμαδες/μπαμπαδες... Οσο για την "κουλτούρα του ογδοντάχρονου χουντικού", τι σχεση μπορει να εχει ενας αθεος pansexual switch με εναν θρησκευομενο, στρατοκαβλο στρειτ; Οση σχεση εχεις εσυ με την κοινη λογικη και με την πραγματικη ζωη προφανως. Δηλαδη καμια σχεση.
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    οκτάχρονου
     
  4. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Αυτό το νήμα είναι πλέον σαν τις επαναλήψεις του "Ρετιρέ" κάθε καλοκαίρι. Αστείο στην αρχή αλλά το αστείο ψόφησε.
     
  5. Κοιταξε να δεις πως εχουν τα πραγματα. Λες συνεχως ψευδη. Τα βιντεο και τα κειμενα και οι μελετες ειτε δεν τις διαβασες, ειτε κανεις πως δεν τις διαβασες. Πουθενα δεν υπαρχουν αυτα που λες. Βρισκεσαι σε παραληρημα και φαντασιωνεσαι, πραγμα πολυ κακο. Στα βιντεο μιλησαν παιδια ομοφυλων γονεων και εξεφρασαν την στεναχωρια που δεν ειχαν γονεις διαφορετικου φυλου. Η αρνηση της πραγματικοτητας ειναι δειγμα μη αντρικου προτυπου, για να σου απαντησω στο ιδιο υφος. Εσυ αρνεισαι την πραγματικοτητα. Βλεπεις ενα βιντεο και αρνεισαι να παραδεχτεις τι λεει διοτι εισαι φανατισμενος και ιδεοληπτικος σε επικινδυνο βαθμο. Υπαρχουν πολλοι αντρες που σκεφτονται. Σε αυτο εχεις δικιο. Εσυ δεν αφηνεις το μυαλο σου να σκεφτει, το εχεις καλυψει με ενα πεπλο ιδεοληπτικης ψυχωσης οτι ταχα μια ιδεα ειναι καλυτερη επειδη ειναι πιο προσφατη/πιο cool/πιο προχω.... Χωρις να σκεφτεσαι ουτε συνεπειες, ουτε τιποτα απολυτως. Σκεφτεσαι ρηχα και νομιζεις πως η ρηχη σκεψη σου ειναι βαθια. Πλανασαι ομως.


    ΟΛΕΣ οι ερευνες για την υιοθεσια απο ομοφυλα ζευγαρια εδιναν αρνητικα αποτελεσματα πριν την πολιτικοποιηση της επιστημης απο διαφορα "λομπι" που εκβιαζαν ωμα μεχρι να παρουν το αποτελεσμα που ηθελαν. Αυτο το λεει και στο βιντεο ενα απο τα παιδια που ηταν υιοθετημενο απο ομοφυλο ζευγαρι. Εχεις το χαρισμα να κανεις "γαργαρα" ο,τι δεν σου αρεσει. Το ερωτημα ειναι μονο ενα: Κοροιδευεις εμενα ή τον εαυτο σου; Αυτο θελω μονο να ξερω. Τιποτα αλλο.
     
  6. Οποιος νομιζει οτι ειναι αστειο θεμα η υιοθεσια παιδιων, πλαναται.
     
  7. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Η παράθεση των απόψεων σε αυτό το νήμα έχει καταντήσει αστεία αλλά μπορώ να καταλάβω γιατί το πήρες αμέσως έτσι.

    Χωρίς παρεξήγηση δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου διότι διαφωνώ μαζί σου και δεν ξέρεις να κάνεις διάλογο. Οπότε σε αποφεύγω.
     
  8. Adults raised by same-sex parents are campaigning against same-sex marriage and gay adoption in a new video... In an anti-LGBTI parenting campaign titled ‘Marriage is our Future’, grown children of same-sex parents speak out against their upbringing, with many saying they support gay relationships – but not equal marriage.

    https://www.gaystarnews.com/article...ak-out-against-same-sex-parenting/#gs.eiQGAW4


    Xουντικοι ειναι και αυτοι, ετσι; Ο,τι δε μας αρεσει, βρηκαμε ταμπελα.
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    ω, έχουμε και περίοδο απολίτικης επιστήμης; θεόδοτης;
     
  10. Διοτι για να κανω διαλογο πρεπει να συμφωνω μαζι σου, ετσι; Οταν δε σε βολευουν τα επιχειρηματα, δεν ξερω να κανω διαλογο... Γνωστο κολπο αυτο αλλα δεν πιανει πλεον.
     
  11. Δεν τα γνωριζες ε; Οτι πολιτικα λομπι παιζουν με κλιματικη αλλαγη, γκει υιοθεσιες, ρατσισμο εναντιον συγκεκριμενων ομαδων κτλ. Τωρα τα ανακαλυψες; Ε δε μπορω να βοηθησω. Εχεις πολυ διαβασμα να κανεις.
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    βέβαια είδα στο νήμα δυό «μελέτες» που έχουν παραγγελθεί από κληρικαλιστικά και θρησκόληπτα ιδρύματα.

    πότε ήταν το «πριν» ρώτησα. εστίασε, όσο μπορείς.