Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ψεύτικα προφίλ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Illustration, στις 24 Μαρτίου 2018.

  1. Master NK

    Master NK Regular Member

    Καλη ιδεα!..αλλα θα προτεινα κατι πιο ευελικτο, οπως που θα ταιριαζε καλυτερα σε ατομα που δεν θα ηθελαν να φαινετε πουθενα το προσωπο τους για ευνοητους λογους. Αρχικα να μπορουνε να κανουν log-in και να μπορουν να διαβασουν τα παντα για ενημερωση-γνωση[πιθανον καινουργια ατομα στον χωρο], αλλα οταν θα πανε να πουνε το παραμικρο να χρειαζετε verification με αριθμο οπως το λεει Her toy η ημερομηνια-ονομα-status [ετσι δεν θα μπορει να αλλαζει ονομα-status καθε λιγο] αλλα η φωτο να εχει πχ στηθος η καποιο αλλο σημειο του σωματος που θα χαρακτηριζει το φυλο χωρις φυσικα κατι προστυχο. Αυτη η φωτο θα ειναι η πρωτη φωτο που θα εχει καθε προφιλ ορατη και δεν θα εχει το δικαιωμα να σβησει μονον οταν θα διαγραφετε το προφιλ. Ετσι το φορουμ θα αποκτησει καλη φημη για τα ατομα που εχει ως γνησια και οχι ενα καρο με fake και ανυπαρκτα προφιλ οπου μπορει να εχει επισκεψημοτητα αλλα το ολο θεμα ειναι μια τρυπα στο νερο που στο τελος κανεις δεν θα παταει.
     
  2. n0mad

    n0mad Dirty Forty

    Σεβαστείτε τον κόπο των ανθρώπων που τρέχουνε δεύτερο προφίλ. Πολλοί δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε αξιοπρεπώς ούτε το πρώτο.
     
  3. Master NK

    Master NK Regular Member

    Αν ο σκοπος του ειναι να τρεχουνε μαλλον ειναι σε λαθος μερος...φυσικα θεωρωντας το σχολιο σου ως καλαμπουρι, απαντω αντιστοιχως....χαχαχα!
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Χαχα καλό . 
     
  5. n0mad

    n0mad Dirty Forty

    Εννοείται είναι χιούμορ καθώς οι κεραίες μου είχανε πιάσει μεχρι και 15+ ακαουντ με εναν ιδιοκτητη.
     
  6. Master NK

    Master NK Regular Member