Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το γάντι στις Κυρίαρχες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 17 Νοεμβρίου 2006.

  1. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    να υποθεσω τοτε οτι ο χειροτερος φοβος/αγωνια σου θα ειναι για τον γαμπρο που θα σου φερει ... διοτι το εξυπνο πουλι απο την μυτη , λεει , πιανεται .....  
     
  2. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Επειδη μια απο τις δυο Κυριες ειμαι Εγω αγαπητε Μαυροβασιλη, θα προτιμουσα να διορθωσεις την λεξη "παραληρημα" που αφορα τα γραφομενα μου οπως και επισης να σου τονισω οτι το να υποτιμας τον συνομιλιτη σου επειδη δεν εχεις κατι να πεις....δεν αποτελει σοφια Ανδρος.

    LordDragonal δεν πετω γαντια σε Αληθινους Κυριαρχους οταν αναφερομαι σε Αυτους.
    Πετω ομως μαχαιρια οταν αναφερομαι σε δηθεν "Κυριαρχους" που πουλανε φουμαρα για μεταξωτες κορδελες.
    Κανενας δεν ειναι ικανος να μου υποδειξει η να μου απαγορευσει να γραφω, αυτα που ζω και βλεπω στην καθημερινοτητα Μου. Εσεις (Κ/καποιοι) μπορει να αρεσκεστε στα παραμυθια της Χαλιμας αλλα η πραγματικοτητα δεν παυει να υφισταται.
    Υ.Γ:Την φιλικη σου συμβουλη θα επρεπε να την γραφεις σε γλωσσα που ειναι κατανοητη απο Ολους. Αλλιως παυει να ειναι συμβουλη και παει στα αζητητα.
     
  3. str8_for_strap

    str8_for_strap New Member

    Απάντηση: Το γάντι στις Κυρίαρχες

    ειναι θεμα προταιρεοτητων καθαρα το θεμα της κυριαρχιας και ειδικα στην δικη μας ζωη
    ελπιζω να με καταλαβαινετε
    χαιρετω ολη την γοτθικη κοινωνια!
     
  4. female

    female Contributor


    Αυτό που έχει πάντα πλάκα είναι τα βαφτίσια του εαυτού μας και οι τίτλοι σε αντίθεση με την πραγματικότητα... Το τι πουλάμε, το τι παραμύθι θέλουμε να πουλήσουμε στους εαυτούς μας για να υπάρξουμε σε μια κοινωνία που αρνείται να μας δεχτεί ως είμαστε!

    Μια σεξουαλική πιάτσα που μας απορρίπτει σχεδόν εξ ορισμού, ως εμφάνιση, ως γούστα, ως παρεκκλίσεις, αναγκάζει κάποιους να βαφτιστούν κυρίαρχοι, ας πούμε, για να κρύψουν κάτι για το οποίο ντρέπονται, και πολύ κακώς. Είναι όπως με τους τραβεστί, καταλήγουν να ντύνονται γυναίκες για να έχουν, εκείνοι που βρίσκονται κάτω από τους τραβεστί την ψευδαίσθηση οτι δεν είναι "gay". Μια μικρή, χωριάτικου βεληνεκούς κοινωνία που ελέγχει και απορρίπτει ρατσιστικά σχεδόν τους πάντες!

    Και θέλει προσπάθεια και μαγκιά να πει κανείς πως μπορεί να του αρέσει κάτι, να είναι κάτι, χωρίς να ντρέπεται γι' αυτό, να πει ας πούμε "Είμαι Κυρίαρχος και Ποδολάγνος - μαγκιά μου!" Ή, "Είμαι υποτακτική γιατί αλλιώς δεν βρίσκω με τα δεδομένα μου σε αυτή την κοινωνία μόνιμη σχέση άλλου είδους" Ή, "Είμαι βανίλα γιατί δεν έχω τα κότσια να δοκιμάσω κάτι που θα μου βγάλει άσκημο όνομα", Ή "Φοβάμαι σαν τρελός μην μου αμφισβητήσουν την κυριαρχικότητά μου και έτσι με θεωρήσουν λιγότερο άντρα" . Προσθέστε οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε εδώ κατά βούλησιν.

    Το θέμα έιναι κοινωνικό πρωτίστως, δεν θα έκανα ποτέ προσωπική επίθεση για τις απόψεις του σε κανέναν, το βρίσκω μάταιο... Το κακό με το ρατσισμό είναι οτι αρνείται τη διαφορετικότητα, και οτι τελικά μέσα μας καταλήγουμε να αυτοαναιρούμαστε --- ακόμα και για την ηλικία μας. (Ναι, είμαι όντως όσο έχω δηλώσει, μάλλον από τις γιαγιάδες του φόρουμ!     )

    ΥΓ. Ουδεμία σχέση έχουν οι παραπάνω αναφορές με υπαρκτά πρόσωπα.

     
  5. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    isnogood δεν έχω αγωνία για το τι θα μου φέρει, είμαι σίγουρη ότι θα κάνει σωστή επιλογή και θα την εγκρίνω  
     
  6. female

    η τοποθέτησή σου είναι ίσως και η καλύτερη στο παρών thread
     
  7. G_E

    G_E Contributor

    Re: Απάντηση: Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?

    Κάπως έτσι μιλάνε στα καφενεία ή στα στρατόπεδα και κάποιοι άντρες για τις γυναίκες που τους δόθηκαν. Δεν θεωρώ οτι όποιος έχει ενεργητικό ρόλο σε μια ερωτική σχέση νομιμοποιείται να μιλά απαξιωτικά για τον ερωτικό του σύντροφο.
     
  8. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    No coments.
    Θεωρω οτι ειναι αυτονοητο και δεν ηταν απαραιτητο να διευκρινισθει.
    Αν είναι δυνατον!!! Eννοειται οτι δεν ειναι υποχρεωμενοι, ολοι τα δεχτουν τα κριτηρια μου. Αλλα θεωρω αν μη τι άλλο, Κ/καποιοι που σεβονται τον εαυτο τους να σεβαστουν και την δικη μου αποψη, που σε καμια περιπτωση δεν την εγραψα για να πικαρω, η για να προσβαλω κανενα συγκεκριμενα. Σχολιασα τα κακως κειμενα και that’s all!!
    Δεν καταλαβα γιατι οτι εγραψα το πηρες προσωπικα?
    Καπως θα επρεπε να αναφερθω σε αυτην την μεριδα αυτοαποκαλουμενων "Κυριαρχων" !
    Τωρα αν σε χαλανε οι αναφορες μου προς αυτους....
    Τι μπορω να κανω για σενα?
    Καταδοτης δεν ειμαι να αρχισω να ονοματιζω εναν εναν. Τευτερια αλλωστε δεν κρατω.
    Τις αποψεις μου απο τα συμπερασματα μου ομως τις λεω, και ας μου λες οτι ειναι δειγμα φανατισμου και αλλων που δεν ισχυουν.

    Γιατι ενοχλεισαι η θιγεσαι οταν λεμε τα συκα, συκα και την σκαφη σκαφη?
    Ειναι ολα καλα? Τι θες να μου πεις δηλαδη?
    Οτι ολοι οι Αντρες που δηλωνουν Κυριαρχοι φερνουν τον τιτλο που τους αξιζει?
     
    Last edited: 19 Νοεμβρίου 2006
  9. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Re: Απάντηση: Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?

    KyriosG δεν μίλησα για ερωτικό σύντροφο κάπου , εκτός και δεν το θυμάμαι.
    Μίλησα για σκλάβους ή σκυλάκια όπως εγώ θέλω να τους αποκαλώ.
     
  10. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Εύα, στο χαρακτηρισμό επιμένω μέχρι κεραίας.
    Το γεγονός δε, πως γράφηκαν από εσένα ποσώς δε με χαροποιεί.

    Όπως σου έγραψα και αλλού, δεν επαναλαμβάνω. Όποιος κάμει κέφι να μάθει τις απόψεις μου επί του θέματος, ας ξανοίξει παλαιότερα νήματα- δεν είναι δα η πρώτη φορά που συντάσσονται μανιφέστα περί 'Γυναίκας Θεάς', 'ανάγκης για λατρεία' και λοιπές φαιδρότητες. Αναλογήσου πόσο αντιαισθητικά σουρρεαλιστικό δείχνει σε έναν κυνικότατο μηδενιστή το όλο θέμα και πόσο πλήττω στη σκέψη πως δε θα-ν είναι η ύστερη φορά.

    Τέλος, έχω ήδη αναφερθεί σχετικά με τη γλώσσα που αγαπώ να εκφράζομαι.
    Δε με απασχολεί αν γίνεται κατανοητή ή όχι, όπως και είντα λογιώ τύχη έχουν οι συμβουλές μου.
     
  11. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Re: Απάντηση: Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?

    Αγαπητές μου κυρίες, ας μου επιτραπεί να δηλώσω ότι οι παραπάνω απόψεις σας με εξέπληξαν και με αναστάτωσαν βαθύτατα. Με δυό λογια: τις βρίσκω τελείως Vanilla!

    Σκεφθείτε το: Τι μας επαναλαμβάνετε εδώ, αν όχι επιχειρήματα από αντιπαραθέσεις της εφηβείας μας, όταν αναλωνόμασταν σε ανούσιες συζητήσεις περί της ανωτερότητος του ενός ή του άλλου φύλλου; Απόψεις δηλαδή, που δεν περίμενα να εκφράζονται από γυναίκες της ηλικίας σας (κι εγώ είμαι ανάλογης ηλικίας με τη δική σας, άρα δεν τίθεται ζήτημα "εκεί που είσαι ήμουνα κλπ") και των περιλάλητων εμπειριών σας.

    Δεν θα μακρυγορήσω, πειθόμενος στα κελεύσματα του Mavrobasilis για λακωνικότητα, οφείλω όμως να εκφράσω μιά απορία: Πιστεύετε στα σοβαρά (στ' αλήθεια δηλαδή, όπως πιστεύει κάποιος μέσα του, ασχέτως του τι ποστάρει), ότι ο οποιοσδήποτε άντρας με έμφυτες κυριαρχικές τάσεις θα μπορούσε πράγματι, δυνάμει, να γονατίσει μπροστά στα όμορφα και σέξυ πόδια σας; Γιά ποιό λόγο; Τι θα μπορούσε να επιθυμεί;
    Ειλικρινά χωρίς καμμία απολύτως εμπάθεια ή πρόθεση να υποτιμήσω ή προσβάλλω οποιονδήποτε ή οποιαδήποτε, δηλώνω ότι η επιθυμία μου να συνάψω ερωτική σχέση με κάποια γυναίκα με κυριαρχικές τάσεις, είναι τόση ακριβώς όση και για το να συνευρεθώ μ' έναν άντρα (και σας βεβαιώ ότι είμαι απόλυτα straight!).

    Καταλήγω λοιπόν, φίλτατες SM_Art_Lady και Princess_of_Pain, διευκρινίζοντας ότι τουλάχιστον εμένα (αλλά και όποιον άλλον πιθανώς έχει τις ίδιες απόψεις, τις ίδιες τάσεις και την ίδια ψυχολογία με μένα), ουδέποτε καμμία "Κυρία" δεν θα έπρεπε να ελπίζει ότι θα μπορούσε να μας δει γονατιστούς μπροστά στα σέξυ πόδια της, έστω κι αν, από κάποια βιογεννετική μετάλλαξη είχε τέσσερα από δαύτα. (Και επ' αυτού, Εύα, ανεπιφύλακτα θα το 'βαζα το στοίχημα, κι ας έχεις και ρέντα  ).
     
  12. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?

    Κατι που σιχαινομαι και που συμβαινει διαρκως δυστυχως, είναι και ο λογος που με καλει συνεχεια να βγαζω το φιδι απο την τρυπα λογο ελειψης της υπαρξης και του λογου Κυριαρχων Γυναικων στο forum….Να υποστηριζω την υπαρξη Μας.
    Αναρωτιεμαι ωρες ωρες αν εχω θεση εδω μεσα σε αυτο τον χωρο που τον εχουν κατακλισει αντρες φαλοκρατες (μηδενιστες ως προς την υπαρξη αλλων), γυναικες υποτακτικες με δυναμικο φυσικα λογο και αποψη (τυφλα να εχουν οι Mistress), και υποτακτικοι αντρες, που παρακολοθουν κριμενοι στην ανωνυμια τους η που πετουν που και που κανενα ποστακι περιμενοντας να καταρρακωθουν και να χλευαστουν ακομη και υποτιμητικα η με απαξιωση απο τους Μαστεραδες του forum που ειναι και αυτοι που "γαμουν και δερνουν" Αντρακλες με τα ολα τους ανικανοι να δεχτουν οτιδηποτε διαφορετικο η και ισοδυναμο με αυτους.

    Αυτο που πραγματικα με στεναχωρει και μου λειπει.....ειναι οτι οι αντρες υποτακτικοι δεν εχουν ουτε λογο ουτε και αποψη...Μενουν στις συστασεις και στο καλησπερα σας.
    Φταιω εγω λετε?
    Η ολ΄αυτά που διαβαζουν και ολ΄αυτά που γραφονται τους αποτρεπουν?
    Παροτρυνω πολλους από αυτους να γραψουν και να παρουν μερος στις συζητησεις Μ/μας και ολοι μου λενε το ιδιο…. Εδώ μεσα θα μας κατασπαραξουν, οποτε δεν γραφουμε …αστο.
    Και αυτο συμβαινει κατα κορον, όταν Κ/καποιος-α εχει διαφορετικες θεσεις και αποψεις η σταση ζωης από τις Κυριαρχικες δικες Σ/σας….

    Τελος παντων για αλλη μια φορα θα πω οτι Κυριαρχοι Αντρες με ολη την σημασια των λεξεων και της ουσιας αυτων....ειναι ελαχιστοτατοι και ας δηλωνουν Κυριαρχοι, ειτε αυτο σας αρεσε,ι ειτε οχι.
    Είναι ετσι, τελεια και παυλα.

    Φυσικα το αντιθετο Κυριαρχες Γυναικες ειναι σχεδον ανυπαρκτες οπως διαπιστώνετε. Καλο είναι αυτό για μενα από μια αποψη, διοτι δεν παραπλανουν με τους υποτιθεμενους τιτλους οπως κανουν οι περισσοτεροι Μasters κλπ.

    Μπορειτε να αμφισβητητε και φυσικα εχει ο καθενας ο δικαιωμα να το κανει…ακομα και να στοιχηματιζει (δεν τιθεται θεμα ρεντας εδώ αλλα πραγματικοτητας) ότι τα οσα λεω και υποστηριζω δεν ισχυουν.
    Επειδη όμως ειναι γεγονος ....Δεν θα παψω να τα γραφω και ας θιγουν το αντριλικι Σ/σας ...αν και δεν βρισκω πουθενα λογο αυτο να συμβαινει.

    Δεν ειναι κακο να λατρευει η και να υποτασετε ενας αντρας σε μια γυναικα Κυριαρχη. Το κακο ειναι να νιωθει ασχημα που το κανει η να τον κανετε εσεις να νιωθει ασχημα γι ' αυτο.
    Nαι, και οχι μονο το πιστευω αλλα και συχνα το απολαμβανω.
    Είναι ικανο αυτό από μονο του να αλλαξει την Κυριαρχικη του προσωπικοτητα?
    Όχι φυσικα! Γιατι θα επρεπε να είναι στα μειον ενος Κυριαρχου Αντρα.?
    Το τι θα μπορουσε να επιθυμει, ειναι σχετικο ….απο τα ποδια για τα ποδια και από την λατρεια για την λατρεια αυτου καθε αυτου.
    Σαν Κυριαρχος παντα εχει την ταση να κατακτα η τουλαχιστον να προσπαθει να το κανει με χιλιους τροπους.
    Σιγα το παραξενο και σιγα τον γριφο!
    Θα σας προτεινα να μην σας φοβιζει η πραγματικοτητα.
    Δεν ειναι δα και τοσο δραματικη.
    Καποιοι απλα απολαμβανουν αυτα που Ε/εσεις θεωρειτε απαγορευμενα.
     
    Last edited: 19 Νοεμβρίου 2006