Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια φορά κι έναν καιρό...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος vautrin, στις 8 Ιουνίου 2018.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Είναι η φύση των πραγμάτων αυτή. Δεν είναι ούτε καλό, ούτε κακό. Απλά είναι.

    All of this has happened before, and it will all happen again.
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

  3. brenda

    brenda FU very much

    Τι ψάχνετε να βρείτε, απορώ.
    Τα σεντούκια της θύμησης που λέει και το τραγούδι, ανοίγουν όταν το σήμερα είναι χειρότερο από το χθες.
    Ή μήπως όχι;
     
  4. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Αγαπητέ @vautrin δεν υπήρχε περίπτωση να ανεβάσεις μετά από τόσα χρόνια νήμα και να μην καταθέσω τον οβολό μου. Δηλαδή τι οβολό, μιλάμε για ποσότητα επιπέδου χορηγίας και βάλε, όπως βλέπεις.

    Από τη στιγμή που μια άχρωμη, άοσμη άγευστη και κυρίως ξεδοντιασμένη(και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς) εκδοχή του bdsm έγινε της μόδας εδώ και κάμποσα χρόνια και το bdsm ως όρος έπαψε να παραπέμπει ευθέως σε κάτι γενικά βδελυρό ανώμαλο και άρρωστο, ήταν επόμενο στην ανθρωπογεωγραφία του παρόντος συζητητηρίου να αυξηθεί δραματικά το ποσοστό των «είδα φως και μπήκα».
    Αυτό από μόνο του δεν είναι κακό. Η συγκεκριμένη κατηγορία πάντα ενδημούσε στα καθ’ημάς.
    Το πρόβλημα το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα το φαινόμενο που περιγράφεις δημιουργήθηκε από την στιγμή που αυτή η κατηγορία μελών θέλει και μπορεί να δίνει τον τόνο, τον ρυθμό και να ορίζει τη θεματολογία των συζητήσεων.
    Συνήθως και κατά την αντίληψη μου η επιθυμία προς τούτο απαντάται σε όσους το bdsm είναι, στην καλύτερη, το αλατοπίπερο της ερωτικής τους ζωής και σχεδόν ποτέ σε όσους(αποδεικνύεται στην πορεία πως) είναι σαράκι και ντρόγκα.
    Ο καθένας λοιπόν είναι ελεύθερος να γράψει ότι του γουστάρει, όπου του γουστάρει, να τρολάρει, να προσβάλλει επί του προσωπικού, να ανεβάσει και να συζητήσει θέματα που ούτε στο cosmopolitan δεν θα είχαν θέση, αλλά επί των οποίων ο πάσα ένας εύκολα μπορεί και έχει άποψη να εκφράσει.
    Αυτό συμβαίνει κατά τη γνώμη μου για δυο λόγους.
    Ο πρώτος λόγος είναι ότι δεν υπάρχει πλέον το «αντίπαλο δέος». Ακούγεται βαρύγδουπο αλλά δεν είναι. Πρόκειται απλώς για 20-30 μέλη τα οποία γνωρίζεις καλά και από μια ευτυχή και διόλου τυχαία συγκυρία βρέθηκαν και δραστηριοποιήθηκαν εδώ κατά τα πρώτα 5-6 χρόνια της μπελ επόκ όπως λέμε του community.Φυσιολογικά και αναμενόμενα κάποια στιγμή και σταδιακά αποχώρησαν, με την εξαίρεση κάποιων όπως εσύ που ακόμα τριγυρίζουν στα πέριξ παραμένοντας κατά βάση και επίσης αναμενόμενα σιωπηλοί πια.
    Δεν αντικαταστάθηκαν και δεν θα μπορούσαν να αντικατασταθούν εύκολα. Οι τυχόν επίγονοι ,στερούμενοι του ανάλογου ειδικού βάρους, συνήθως πνίγονται ανάμεσα στα αγριόχορτα και επιλέγουν και αυτοί τη σιωπή.
    Ο δεύτερος λόγος είναι ότι σε ένα ανοιχτό στους πάντες και στα πάντα forum για το bdsm, όπου το μόνο που ενδιαφέρει κατά βάση είναι η επισκεψιμότητα(άρα καρδιές δε χαλάμε), μπορούν να το κάνουν. Πάντα μπορούσαν και πάντα επιχειρούσαν κάποιοι να το κάνουν. Η διαφορά είναι πως τώρα υπάρχουν μόνο αυτοί.

    Πώς θα μπορούσε να αλλάξει αυτή η κατάσταση? Αλλάζοντας αυτό που ουσιαστικά δεν άλλαξε ποτέ, δηλ τους κανόνες και το πλαίσιο λειτουργίας του forum.Δεν νομίζω πως κάτι τέτοιο είναι η επιθυμία αυτών που αποφασίζουν.
    Οπότε σκέφτομαι πως δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να κατακάτσει ο κουρνιαχτός μπας και κάτσει αλλού η μπίλια.Αν είμαστε εδώ γύρω για να το δούμε...

    Η ζωή αλλάζει φίλτατε, δίχως να κοιτάζει τη δικιά μας μελαγχολία όπως έλεγε και ο Σαββόπουλος.
     
  5. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Και να θέλουμε η μπίλια να κάτσει αλλού (που δεν αμφιβάλλω ότι θέλουμε) ξέρουμε που θέλουμε να κάτσει;

    Απόψεις υπάρχουν υπερβολικά πολλές, θέσεις απέναντι στα πράγματα δεν βλέπω... Κι αυτό με κάνει πάντα να ανησυχώ.
     
    Last edited: 12 Ιουνίου 2018
  6. Vakhos

    Vakhos Regular Member

    Συμφωνώ με τον @Stalker πως αν άλλαζαν οι κανόνες λειτουργίας του φόρουμ, θα μπορούσαμε να μιλάμε ξανά για bdsm φόρουμ, και σίγουρα δεν βλέπω και εγώ διάθεση από τους διαχειριστές να το κάνουν.

    Να πω όμως πως δεν μου πάει η μοιρολατρεία στη ζωή, και αν κάτι δεν μου αρέσει προσπαθώ να το βελτιώσω, σύμφωνα πάντα με τη δική μου οπτική. Δεν περιμένω να δω που θα κάτσει η μπίλια σαν αμέτοχος θεατής. Αυτό για μένα είναι η αιτία του κακού. Πιστεύω στην ύπαρξη αρκετών ανθρώπων που έχουν να εκφέρουν βδσμική άποψη και τους καλώ να το κάνουν πιο συχνά.

    Ένα φόρουμ αναπνέει με απόψεις και ιδέες που δεν είναι ανάγκη να μας βρίσκουν πάντα σύμφωνους. Οι αντίθετες απόψεις σε βάζουν σε προβληματισμό. Εγώ @Stilvi δεν πιστεύω πως οι πολλοί θέλουν να κάτσει η μπίλια αλλού, γιατί απλά δεν τους αφορά το φόρουμ. Οι υπόλοιποι οι λιγότεροι τι κάνουμε; Αν κοιτάμε αμίλητοι από τη γωνία, δεν θα αλλάξει τίποτα.

    Όσο γι'αυτούς που λένε πως είναι σημεία των καιρών όλο αυτό και πως γίνεται παντού και είναι η εξέλιξη των πραγμάτων, να θυμίσω πως υπάρχουν και αντίστοιχα βδσμικά φόρουμ που δεν γίνεται τόσος χαβαλές, άρα υπάρχουν άνθρωποι να το υποστηρίξουν.
     
  7. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Πολυ σωστος ο @Vakhos

    +λιγα λογια με πολυ ζουμι

    Καλημερα
     
  8. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Εμένα προσωπικά δεν με χαλάει πάντα ο χαβαλές, η σοβαροφανεια μου σηκώνει την τρίχα κάγκελο. Ούτε μου αρέσει η λογική "κάθε περσι και καλύτερα" αλλά με το πέρασμα ικανου χρονικου διαστήματος ακόμη και οι νεκροί δεδικαιωται
     
  9. Vakhos

    Vakhos Regular Member

    Μωρέ όλα χρειάζονται, το μέτρο χάθηκε και είναι απαραίτητο το άτιμο.
     
  10. espimain

    espimain Contributor

    Αναλογίσου μήπως η παρουσία σου συντελεί στον χαβαλέ που δεν χαλάει εσένα, κατά πως λες, αλλά το φόρουμ.
    Οι "νεκροί δεδικαίωνται" και για το φόρουμ θα μπορούμε ίσως να πούμε κάποια στιγμή ότι "δεδικαίωται" ώς νεκρό.
    Προς το παρόν αρκούμαστε στο "Το φόρουμ εάλω"
    Άντε και καλά σαράντα.
     
  11. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Πάντα με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι σχεδόν ποτέ δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ αλλά βγάζεις δικά σου συμπεράσματα που τα υποστηρίζεις μέχρι θανάτου. Μην αλλάξεις ποτέ espimain seriously!

    Όσο για το αν χαλάω το φόρουμ, η ομάδα έχει πάντα τον τρόπο της να σε καθιστά ανεπιθύμητο. Όταν το νιώσω θα την κάνω με ελαφρά don't worry.
     
  12. espimain

    espimain Contributor

    Συ Είπας