Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. lotus

    lotus Silence

    Πολύ συγκινημένη μου έφυγε ένα δάκρυ
     
  2. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

  3. lotus

    lotus Silence

  4. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Σκεφτομαι οτι τωρα λες φτηνες δικαιολογιες  
     
  5. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Συνέπεια λόγων και πράξης ...Σπάνιο , πολύ-πολύ σπάνιο
     
  6. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    δυσκολη εξισωση 
     
  7. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

  8. RAIN

    RAIN nefelibata

    Το πλοίο έφυγε.... 
     
  9. Xarhs

    Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

    Κυριακη 9:30 και ....ξύπνησα ${^?^£<¥{^?$^{$?^##[%{%]%]
     
  10. daniela100

    daniela100 FREE-DOM

    Καταντα αστειο να πιανομαστε απο λεξεις κ να χανουμε το νοημα. Λεμε κατι μονο για να την " πουμε" στον αλλον. Και φυσικα παντα φταιει ο αλλος. Και μετα διερωτωμεθα γιατι δεν μπορουμε να κανουμε μια σοβαρη συζητηση, οταν θελουμε διαιτητες.
    Τσ τσ τσ tragic το μυαλο να μην χρησιμοποειται καλοπροεραιτα αλλα για μηχανοραφιες.
    Φιλοσοφωντας Κυριακατικα  
     
  11. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    **** ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018 για ποδοσφαιροφιλους και βδσμοφιλουα για Αφεντρες και υπο


    Οι Ρωσίδες χούλιγκαν που φτιάχνουν έναν οπαδικό στρατό ώστε να πλακώνονται με τους άντρες!

     

    Στο Euro 2016 ο πλανήτης σοκαρίστηκε από τις σκηνές των Ρώσων χούλιγκαν που έδερναν ανελέητα τους Αγγλους, σε μια απόβαση στη Μασσαλία που περιγράφηκε από όλους σαν προαναγγελία για το τι θα ακολουθούσε δύο χρόνια μετά.
     Γυναίκες που ανήκουν σε γκρουπ με ονόματα όπως Female Mob, Slavyanki Gang, Regional Girls, Siege Girls... Γυναίκες που είναι, όσο απλά ακούγεται, ultras. Ή μάλλον χούλιγκαν. Ετοιμες να παίξουν ξύλο με άλλες γυναίκες σε δάση της Ρωσίας, αλλά έτοιμες και να «υποδεχθούμε στην πατρίδας μας τους ξένους», όπως έγραφαν απειλητικά μέσω facebook πριν δύο χρόνια, καθώς καμάρωναν τα... κατορθώματα των Ρώσων στη Γαλλία. Από τότε άρχισαν και τα εντατικά μαθήματα ώστε να είναι έτοιμες για το Μουντιάλ, με το μίσος για τους αντιπάλους και τα ναζιστικά πιστεύω τους να τις κατευθύνουν.

    Αυτό είναι κάτι που το ξέρουν όλοι, ασχέτως αν οι ίδιες δεν το διαφημίζουν συνεχώς, προτιμώντας να στέκονται στην αγάπη για την ομάδα τους ή στη βοήθεια που δίνουν στα αντρικά γκρουπ των ομάδων τους, κυρίως με τα γκράφιτι που αναλαμβάνουν. Προς το παρόν, άλλωστε, δεν είναι 100% έτοιμες για να τα βάλουν, στο ξύλο εννοούμε, με αντρικά γκρουπ αλλά ο στόχος τους είναι να φτάσουν και σε αυτό το επίπεδο. Χαρακτηριστικές για το πώς σκέφτονται, άλλωστε, είναι οι δηλώσεις της Βικτόρια, ηγέτιδας του γκρουπ Slavyanki Gang, σε βρετανικά ΜΜΕ το 2016, όταν στη Μασσαλία έπεφτε τρελό ξύλο από Ρώσους προς Αγγλους.


    «Θα τους βρούμε και να τους τιμωρήσουμε»
     
    «Δεν υπάρχει ιστορία στα γυναικεία γκρουπ, εμείς είμαστε που το ξεκινάμε. Αρχισα στους ultras και μετά αποφάσισα να οργανώσω ένα γυναικείο γκρουπ. Κατά τη γνώμη μου, δεν μπορούν μόνο οι άντρες να κάνουν αυτή τη δουλειά, μπορούν και οι γυναίκες. Βοηθάμε τους άντρες ultras με το να κάνουμε γκράφιτι, αλλά από εκεί και πέρα, σε όλα τα άλλα θέματα, είμαστε διαφορετικά γκρουπ», εξήγησε η νεαρή Ρωσίδα και συνέχισε: «Ο αντρικού χαρακτήρα τύπος αγάπης μας για την ομάδα μας ή μίσους για τους εχθρούς μας, είναι αυτό που μας ωθεί στη βία. Εγώ, επαναλαμβάνω, αρχικά μπήκα σε αντρικό γκρουπ, όπου έμαθα πολεμικές τέχνες. Στα social media συχνά βλέπω άσχημες λέξεις για εμάς αλλά στην πραγματική ζωή όλοι είναι σιωπηλοί. Και στο μέλλον σχεδιάζουμε να τους βρούμε και να τους τιμωρήσουμε για όσα λένε για εμάς».

    Με προσωνύμια όπως «Εύα Μπράουν», όπως είναι αυτό της Γιούλια Σεργκέεβα, 22χρονης Ρωσίδας που ανήκει στους Steel Monsters, το πού κινούνται ιδεολογικά και πώς σκέφτονται, είναι εμφανές σε όλους.


    «Μας ξέρουν μας σέβονται»
     
    «Η προπόνηση είναι το βασικό για εμάς. Ολα τα κορίτσια μας είναι από διαφορετικά αθλήματα, κάποιες είναι και πρωταθλήτριες. Κάθε κορίτσι του δικού μας γκρουπ σπουδάζει ή δουλεύει, αλλά συνεχίζει να προπονείται κανονικά». Οταν δεν έχουμε αντιπάλους να ασχοληθούμε, σχεδιάζουμε γκράφιτι και υποστηρίζουμε την ομάδα μας στο γήπεδο. Δεν είμαστε η μεγαλύτερη γυναικεία συμμορία σε αυτό τον κόσμο, αλλά όσοι μας ξέρουν μας σέβονται. Κάνουμε σχέδια για περισσότερη δράση στο μέλλον, στο δάσος αλλά και εκτός δάσους. Μια μέρα θα δείξουμε και στις εξέδρες την αξία μας», καταλήγει η Βικτόρια των Slavyanki Gang, δίνοντας από τότε, καλοκαίρι του 2016, ραντεβού στη Ρωσία για φέτος...

    Ακόμη και αν ο Πούτιν έχει φτιάξει το μηχανισμό ώστε να μη γίνει τίποτα, να μην ανοίξει ρουθούνι δηλαδή, οι Ρώσοι και οι Ρωσίδες χούλιγκαν είναι θηρία στο κλουβί.
     
  12. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Σημερα το προγραμα ειχε χυλοπίτες ... Τυχαιο ? Δεν νομιζω !!!