Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"υποταγή με εσωτερικό κίνητρο"

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Libertine SD, στις 13 Ιουνίου 2018.

  1. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    Τότε εμπίπτετε στην ρήση του espimain :"ο καθένας αντιλαμβάνεται μέχρι εκεί που μπορεί" και για να είμαι δικαιότερος "ή μέχρι εκεί που δεν ξεβολεύεται"  
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Όπου νάναι θα φτάσουμε στο "να ανακαλέσετε", μετά στο "ανακαλέστε" κλπ...
    Cute..!
     
  3. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    Ευτυχώς που διαγνώσατε ότι είμαι άτομο μειωμένης αντιλήψεως αγαπητέ και μου αποκαλύψατε την αλήθεια, που μου έκρυβαν από όταν ήμουν μικρός για να μην μου δημιουργήσουν ψυχικά τραύματα... Σας χρωστώ αιώνια ευγνωμοσύνη!
     
    Last edited: 17 Ιουνίου 2018
  4. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    Σας παρακαλώ cadpmpc, εγώ μόλις είχα σημαντική αποκάλυψη αληθείας για μένα. Να μην ανακληθεί τίποτε παρακαλώ, είναι σπάνιοι τόσο ειλικρινείς άνθρωποι γύρω μας, που να μας λένε την αλήθεια για εμάς. Πρέπει να τους εκτιμούμε.
     
  5. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

      
     
  6. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Είμαι καθέτως αρνητικός στην οποιαδήποτε επικοινωνιακή ανάκληση κλπ κλπ...
     
  7. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Αh, όλοι εμπίπτουμε, αναμφίβολα, είναι η φύση του ανθρώπου, Διὸς μεγάλοιο ἕκητι.
     
  8. tithon

    tithon Contributor

    τα άλλοθι είναι ηθικά, και αποτελούν εμπόδια. πρόκειται για την καλλιεργημένη σύγκρουση ανάμεσα στο πηγαίο και το εξιδανικευμένο, το τελολογικό αλλά ατελέσφορο. η πίεση για στροφή προς το «ιδανικό», το επινοημένο και κατασκευασμένο δηλαδή, είναι η ίδια η πέδη του πηγαίου και αυθεντικού. είναι η αποστροφή και απώθηση της αποδοχής. εργαλείο της ηθικής χειραγώγησης είναι είναι και η ιεραρχική ταξινόμηση και η «αριστεία».
    με τις υγείες μας.

    υγ: ο αντιληπτικός περιορισμός αναγνωρίζεται από τη αδυναμία αντίληψης και διαφοροποίησης των δεδομένων και την ανάγκη προσαρμωγής του παρατηρούμενου στα μέτρα του παρατηρητή και του ορισμένου συμπεράσματός του.
     
    Last edited: 17 Ιουνίου 2018
  9. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    Κάθε υλιστική θεώρηση, του Σαδισμού συμπεριλαμβανομένου, διατρέχεται από μία κυρίαρχη ΙΔΕΑ, την οποία περιγράφει ως ιδανική και προσπαθεί, με την όποια προτεινόμενη μεθοδολογία να φέρει πλησίον του εφικτού. Η αριστεία λοιπόν ενυπάρχει σε κάθε φιλοσοφική θεώρηση γιατί κάθε φιλοσοφική θεώρηση πραγματεύεται κάτι ιδεατό. Στην περίπτωση του Σαδισμού το ιδεατόν είναι η απόλυτος ελευθερία. Αυτό επιδιώκει ο Λιμπερτίνος δια του αξιακού μηδενισμού και οφείλει να αριστεύσει επ αυτού για να πλησιάσει τον στόχο του.

    Το ότι η "αριστεία" έχει χρησιμοποιηθεί και ως μέσο ηθικο- κοινωνικής χειραγώγησης δεν καταργεί την αξία της. Επιπλέον, ο μόνος τρόπος κατανόησης του μέσου είναι δια της γνώσης των άκρων. Αν δεν υπάρχει ιδανικό (έστω και θεωρητικά κατασκευασμένο) δεν υπάρχει οδός να πορευτείς, δεν υπάρχει κατεύθυνση και προορισμός.
     
  10. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Και είχα καιρό να ασχοληθώ με την Εγκληματολογία.
     
  11. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    Υπό την σαδική ματιά η έννοια της "υποτακτικότητας" φίλτατε είναι παντελώς μη υφιστάμενη. Περιμένω την ευλογημένη μέρα που κάποια εδώ μέσα θα δηλώσει "κυριαρχούμενη"...
     
  12. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Έχω την εντύπωση πως ούτε η ψυχανάλυση γνωρίζει την λέξη "υποτακτικότητα", αξιολογότατε. Όμως, καμία κυριαρχούμενη που σέβεται Τον που την έχει και την κατέχει δεν θα βγει από μόνη της να δηλώσει κυριαρχούμενη και ο λόγος είναι απλός, δεν μπορεί, ιδίως η κυριαρχούμενη, να νοηματοδοτήσει και μετά να δηλώσει προς όλους τις ενέργειες του Κ που αποσκοπούν στην καθυπόταξή της. Αμφιβάλλω δε αν θα δηλώσει κάτι τέτοιο και ο Κυρίαρχος γιατί σήμερα κυριαρχεί επί της εν λόγω και έστω πως έχει μια σχετική βεβαιότητα για το αύριο, μπορεί να είναι βέβαιος για το αντιμεθαύριο;

    "Υποταγμένη" να δηλώσει και αυτό αν της επιτραπεί και με τον τρόπο που θα της επιτραπεί, το καταλαβαίνω