Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

24/7 - πραγματικότητα ή φαντασία?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος lara, στις 4 Ιουλίου 2005.

  1. skia

    skia Contributor

    Ο Αφέντης κι εγώ δεν συζούμε. Λέγοντας υπόδειγμα, εννοώ ότι αν γνώριζαν τη σεξουαλική μου ζωή πιθανά να το θεωρούσαν ως κίνητρο να κάνουν κάποιες επιλογές επηρεασμένα. Το εξήγησα καλύτερα;
     
  2. MrsBorealis

    MrsBorealis Me before you

    Κ πριν μια χαρα το διατυπωσες!
    Εγω ταυτιστηκα  
     
  3. Αγαπητοί μου φανς στο επόμενο επεισόδιο θα σας μάθουμε πως να στολίζετε δημιουργικά και με φαντασία τους δονητες και τα μαστίγια δίπλα στο κουκλοσπίτο της Barbie έτσι ώστε να μεγαλώσει ένα υγιες ψυχικά παιδάκι απαλλαγμένο από τα στερεότυπα και τις οπισθοδρομικές αντιλήψεις του περασμένου αιώνα ,γεμίζοντας το με τις απαραίτητες για την σύγχρονη εποχή γνώσεις .
     
  4. skia

    skia Contributor

    O καθένας έχει το δικαίωμα να μεγαλώνει το παιδί του, όπως εκείνος επιλέγει. Το τι λάθη κάνει τα δείχνει η πορεία.
     
  5. tithon

    tithon Contributor

    εσείς η ίδια ζείτε μαζί με παιδιά, και αναπόδραστα προσφέρετε σε αυτά ένα υπόδειγμα, σε κάθε τομέα της ζωής και της συμπεριφοράς, και εν προκειμένω και για τον τρόπο που συσχετίζεσθε. κρατώντας για τον ιδιωτικό «χώρο» σας, προσωπικές και γιά άλλους γαργαλιστικές λεπτομέρειες. είτε έτσι είτε αλλιώς προσφέρετε ένα υπόδειγμα. είτε ένα υπόδειγμα υποκριτικό, ενοχικό, του οποίου γίνονται ολοφάνερες και στο νήμα οι δυσλειτουργίες που μπορεί να παράγει, είτε ένα υπόδειγμα ειλικρινές και χωρίς διακηρύξεις (όπως επισημάνατε ήδη). μου φαίνεται πρακτικά αδύνατο να μην δώσει κάποιος υπόδειγμα ζώντας με παιδιά. μπορεί να προσπαθήσει, προσχηματικά, να δώσει ένα παραπειστικό υπόδειγμα. απίθανο να μην γίνει αντιληπτό το τέχνασμα. απίθανο να μην εκληφθεί ως υπόδειγμα ενοχής και δυστυχίας. αναφέρεστε στην σεξουαλική σας ζωή. αν κυριολεκτείτε, αυτή δεν αφορά κανέναν, ούτε τα παιδιά σας. αν αναφέρεστε στον τρόπο που σχετίζεσθε στην καθημερινότητά σας, δεν ξέρω τρόπο να μην δώσετε υπόδειγμα, είτε αν τον κρύψετε είτε αν δεν τον κρύψετε.
     
  6. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    το θεμα δεν νομιζω να ειναι το σεξουαλικο μερος της σχεσης.δεν νομιζω επειδη ειναι Μ/ς η D/s η σχεση ο μπαμπας και η μαμα θα εχουν τα εργαλεια πεταμενα παντου στο σπιτι η θα γινονται οργια καθε σ/κ.εξαλλου κανεις δεν ξερει (και δεν θελει να φανταζεται στο μυαλο του)την ερωτικη σχεση των γονιων του 
    αυτο που προσωπικα δεν μου αρεσει ειναι να αποκτησει το παιδι μου προτυπα και παραστασεις που θα του επιβαλλω εγω ισως και ακουσια οπως ο Αντρας ειναι το αφεντικο και η γυνακα ακολουθα(η το αντιθετο)κλπ κλπ.
     
  7. skia

    skia Contributor

    επιτρέψτε μου να ρωτήσω.. έχετε παιδιά;
     
  8. tithon

    tithon Contributor

    αποφεύγω συστηματικά να συζητώ στο φορουμ προσωπικά μου. μπορείτε να συνάγετε, αν χρειάζεστε.
     
  9. skia

    skia Contributor

    Η σχέση μου με τα παιδιά μου είναι αυτή ακριβώς ... σχέση με τα παιδιά μου. Δεν είναι η σχέση με τη κολλητή μου. Δεν συνεπάγεται αναφορά του τι κάνω σε ιδιαίτερες στιγμές ούτε το πώς φέρομαι στις διαπροσωπικές μου σχέσεις. Γνωρίζουν αυτά που πρέπει να μάθουν στο βαθμό που πρέπει να μάθουν. Δεν είμαι της άποψης ότι γονείς και τέκνα είναι φιλαράκια. Προφανώς η εμπιστοσύνη είναι αναγκαίο να υπάρχει, και να νοιώθουν ότι είναι δίπλα τους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν όρια σε κάποια πράγματα. Μπορούν να ρωτήσουν αυτά που θέλουν , και φυσικά θα πάρουν ειλικρινείς απαντήσεις. Γνωρίζουν όμως ποια είναι αυτά τα όρια. Κι εν τοιαύτη περιπτώση άλλο είναι να σου κάνουν ερωτήσεις στα είκοσι, κι άλλο είναι να βλέπουν διάφορα σε πολύ μικρότερη ηλικία. Αλλιώς αντιμετωπίζεις ένα μωρό, αλλιώς ένα νήπιο, αλλιώς έναν έφηβο που ψάχνεται, κι αλλιώς έναν ενήλικα.
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Mε το μπαρδόν δηλαδής -δεν συνηθίζω να πετάγομαι ως πούτσα, μα τι διαφορά μπορεί να επιφέρει στο σκεπτικό του συγκεκριμένου σχολίου, το να έχει ή όχι παιδιά ο σχολιαστής στον οποίον απευθύνεται το ερώτημα..?
     
  11. skia

    skia Contributor

    Ελεύθερα. Γιατί αλλιώς είναι το να έχει κάποιος άποψη θεωρητικά απλά κι αλλιώς να το ζει στη πράξη. Χωρίς παρεξήγηση, ναι; Στα λόγια είναι όλα καλά, αλλά όταν έχουμε και ''πρακτική''; Εκεί είναι όλα ακόμη ιδανικά;
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    υπόδειγμα, αν μου επιτρέπετε, δεν είναι η συζήτηση. η συζήτηση μπορεί να είναι και διακήρυξη. και δεν άκουσα κανέναν να μιλήσει για φιλαράκια.
    υπόδειγμα είναι ο τρόπος που κάνεις κάτι. αν καλεις κόσμο τα βραδυα στο σπίτι και μιλάτε για πολιτική, είναι υπόδειγμα. αν πηγαίνεις σε μπαρακια είναι υπόδειγμα. αν νηστεύεις και πας εκκλησίες είναι υπόδειγμα. αν γίνεσαι έξαλλος οδηγώντας είναι υπόδειγμα. αν κρύβεσαι είναι υπόδειγμα. αν κουτσομπολευεις είναι υπόδειγμα. αν φοβάσαι είναι υπόδειγμα. η κατήχηση δεν είναι υπόδειγμα, συχνά είναι κωμωδία. μπορεί να πέφτω έξω, αλλά νομίζω πως μιλάτε για κατήχηση.