Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. afenthsbikys

    afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

    μ
    με εκανες λιωμα
     
  2. Jemme53

    Jemme53 Regular Member

    Γιατί? Φαίνεται, κάποτε ήσουν μοναδικός που σιμπαθουσε, τώρα συμπαθεί και εμένα))) Απλά τώρα δεν έχει μονοπώλιο.
     
  3. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Είσαι αδυναμία!  
     
  4. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Θα έλεγα ότι η συγκεκριμένη γυναίκα χτυπάει μία χαρά, δείχνει ότι έχει εμπειρία, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να προκαλέσει κάποια ζημιά με τον τρόπο που το κάνει.

    Η εικόνα είναι μία χαρά.
    Κάτι που δεν είναι μία χαρά είναι ίσως μία ελαφριά τάση όχι μόνο να καταδικάζουμε κάτι το οποίο δεν θα μας άρεσε να κάνουμε αλλά να το χαρακτηρίζουμε και επικίνδυνο κιόλας.
     
  5. brenda

    brenda FU very much

    Μάλλον λάθος διάγνωση κάνατε μεσιέ αουρόρα, μια χαρά μας αρέσει να το κάνουμε και ακριβώς επειδή μάς αρέσει, (ή τουλάχιστον μάς άρεσε, ας χρησιμοποιήσω παρατατικό, μιας και είμαι currently inactive στο σπορ), κάτι σκαμπάζουμε, όχι πολλά, αλλά κάτι, ανυπερθέτως.
    Αυτά τα μακριά, αυτοί που με μάθανε εμένα τουλάχιστον να τα χρησιμοποιώ, θέλουνε συγκεκριμένο τρόπο χτυπήματος, για να μην κάνουν ζημία, μιας και κάποια είναι μέχρι και υπερηχητικά, ανάλογα με τον βαρών ή την βαρούσα, λέει, έτσι το χω δει και ακούσει κι εγώ, άρα δεν λέει μόνο, έτσι είναι, με μάρτυρα τα μάτια και τ΄αυτιά μου.
    Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση, να μην μου τα μάθανε καλά, χλωμούλα βέβαια, γιατί το κατέχανε το σπορ.
    Το να μην είδα, ή να μην άκουσα καλά, δεν το συζητώ.
    Παρ΄όλα αυτά, αν εσείς το ξεύρετε καλύτερα, δεν επιμένω, δεν είμαι εμμονική, σε κάθε περίπτωση θα πάω πάσο, αφού εσείς διαγνώσατε ότι βαράει καλά η κιουρία, ποια είμαι εγώ να αντιλέξω? 
    Θα σάς καταλογίσω όμως μια όχι και τόσο ελαφριά τάση να βγάζετε εσφαλμένα συμπεράσματα επί των προθέσεων των άλλων και επί των αρεσκειών τους.
    Πολύ καλησπέρα σας και καλές διακοπές αν δεν φύγατε... 
     
  6. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Μμμμ...
    Καταλαβαίνω τι θες να πεις...
    Κατά καιρούς έχουν αναρτηθεί "φιλμάκια" που είναι επιεικώς για κλωτσομπουνίδια, όσον αφορά σε θέματα επικινδυνότητας, γεγονός που περνά απαρατήρητο από τση πολλοί.
    Είναι γεγονός πως το διαδίκτυο είναι φουλ από τέτοιου είδους παπαριές.
    Πάντως, το συγκεκριμένο "τζιφάκι" με τα 10 καρέ, δεν μπορεί να στοιχειοθετήσει κάποια κακή πρακτική, είναι απλώς φετιχοκαυλάντα...
     
  7. brenda

    brenda FU very much

    Βλέπε παραπάνω. Αν θεωρείς ότι το κρατάει σωστά και ότι βαράει σωστά, πάσο, να μην τα ξαναλέμε, φιλάκια... 
     
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Εσύ είσαι η κυρία Brenda αν δεν απατώμαι και η κιουρία είναι η Lady Jenny, από το lady-jenny.com (παλαιότερα από το mistressladyjenny.com), αν δεν απατώμαι επίσης (και πίστεψε με δεν απατώμαι για τίποτα από τα δύο). Η κιουρία Lady Jenny μαστιγώνει για βιοποριστικούς λόγους, είναι παλιά και καταξιωμένη στον χώρο της, στο παραπάνω gif βρίσκει κώλο από τα 4-5 μέτρα χωρίς να διπλώσει η άκρη, θα με ενδιέφερε η άποψη σου ως χειρίστρια τέτοιου εργαλείου σχετικά με το που θα μπορούσε να καραδοκεί ο κίνδυνος σε αυτό που βλέπουμε.

    Εάν η απάντηση είναι ότι εμένα έτσι μου είπαν αυτοί που μου το είπαν και άρα έτσι είναι παρόλα που και εγώ το κάνω και μπορώ να έχω γνώμη, θα ήταν ίσως μια αχρείαστη σπατάλη χρόνου το να μου το ξαναπεις.

    Τα bull whips που μπορεί τα κορδόνια στις άκρες τους να φτάσουν στον αέρα υπερηχητικές ταχύτητες (αλλά αυτό λέει απολύτως τίποτα), όπως και σε άλλα πιο κοντά single tales, θέλουν πολύ καλό χειρισμό αλλά δεν υπάρχει μόνος ένας και συγκεκριμένος ασφαλής τέτοιος. Δεν έχω ποτέ χειριστεί κάτι τέτοιο ωστόσο το bull whipping είναι κάτι που μου αρέσει να βλέπω γενικά και το έχω δει πολλές φορές και σε πολλά διαφορετικά στυλ μαστιγώματος. Και θαρρώ ότι ως χειριστής άλλων παρόμοια βάρβαρων και περίπλοκων στον χειρισμό εργαλείων και ως παραδοσιακός και χρόνιος λάτρης της πρόκλησης πόνου γενικά μπορώ να έχω μία καλή εικόνα του τι μπορεί να είναι επικίνδυνο.


    Θα διαφωνήσω όσο αφορά "των άλλων" αλλά δεν θα μπορούσα να μην συμφωνήσω ότι τούτο είναι ένα ανησυχητικά συχνό μάλλον φαινόμενο μεταξύ μας, το σε να προκρίνω λάθος. Λυπάμαι για αυτό και εύχομαι ότι δεν θα ξανασυμβεί.


    Φεύγω αύριο αλλά είναι λάθος οι πληροφορίες σου ότι εδώ βρέθηκα για διακοπές, τις οποίες φοβάμαι ότι δεν θα μπορούσε επαρκώς να τις ταξινομήσει έως τέτοιες ούτε το όποιο τερπνό ακολούθησε το ωφέλιμο.
     
  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Μπούμπλε:

    Με αγάπη, πάντα.

     
     
  10. Asteri2602

    Asteri2602 New Member

    χαχαχαχαχαχαχ
    δωσε πονο!!!!
     
  11. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Μπουμπλε...είμαι πρώτη στη λίστα!!!
    Τα μάτια μου έγιναν καρδούλες!
    Να...έτσι:

     
     
  12. mad_hatter

    mad_hatter You can always take more than nothing

    απο τις τελευταιες της λιστας για δυο πραγματα ελπιζω... οτι μεχρι τοτε θα χεις βαρεθει και εγω θα μαι καπου πολυ πολυ πολυ μακρια