Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το γάντι στις Κυρίαρχες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 17 Νοεμβρίου 2006.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Σε αυτες τις σχεσεις, δεν υπαρχει ανταγωνισμος του στυλ ποιανου ο λογος θα υπερισχυσει...ετσι για το γαμωτο.
    Σε αυτες τις σχεσεις, πανω απ΄ολα υπαρχει σεβασμος στις μεταξυ τους αποψεις και υπερισχυει η γνωμη που εχει ποιο πειστικα επιχειρηματα. Οι διαφωνιες σαφως και υπαρχουν, αλλα ξερουν πολυ καλα και οι δυο, το ποτε πρεπει να κανουν πισω και να μη τραβανε τα ακρα.
    Ειναι και αυτο που λεει η Ασταρτη, ο αλληλοθαυμασμος αλλα και η ανωτεροτητα που κρατουν τις ισοροπιες.
    Φυσικα και ο μεγαλυτερος παραγωντας ολων σε αυτες τις σχεσεις, ειναι ο ερωτας και η αγαπη.
    Χωρις αυτα, δεν λειτουργουν σωστα στις μεταξυ τους σχεσεις, τιποτε απο τα παραπανω.
     
  2. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Το γάντι στις Κυρίαρχες

    Συμφωνώ. Δεδομένου ότι για Εμένα το bdsm συνδέεται κυρίως με το sex, η συνύπαρξη δύο Κυρίαρχων δεν έχει απολύτως κανένα νόημα. Θέλω ο σύντροφός Μου να είναι υποτακτικός. Αν δεν είναι δεν θα μπορέσω να έρθω σε ερωτική επαφή μαζί του και φυσικά δεν Με καλύπτει η λύση ενός τρίτου ατόμου.
     
  3. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?

    Με αφορμή το γεγονός ότι η SM_Art_Lady και η Princess_of_Pain αντέδρασαν στο σχόλιό μου περί ηλικίας ανακάλυψης της σαδιστικής φύσης και επειδή πιστεύω ότι δεν απομακρύνομαι πολύ από το thread θα ήθελα να μοιραστώ μαζί τους, και μαζί με όλους όσους ενδιαφέρονται τα παρακάτω:

    "Δεν υπάρχει τίποτε που να φανερώνει καλύτερα τις ατέλειες των επιστημών που μας κληροδόιτησαν οι αρχαίοι, απ' όσα έγραψαν σχετικά με τα πάθη. Διότι, παρ΄όλο που το θέμα αυτό αποτέλεσε ανέκαθεν αντικείμενο διεξοδικής έρευνας και δεν φαίνεται να παρουσιάζει σοβαρές δυσκολίες (καθώς τα πάθη τα βρίσκουμαι μέσα στον ίδιο μας τον εαυτό και δεν είμαστε καθόλου υποχρεωμένοι να βασιστούμε στην παρατήρηση ενός άλλου για να ανακαλύψουμε τη φύση τους), ωστόσο οι αναφερόμενες στα πάθη διδαχές των αρχαίων είναι τόσο ανεπαρκείς και εν πολλοίς τόσο δυσκολοπίστευτες, ώστε θα πρέπε, για να μπορέσω να διατηρήσω κάποια ελπίδα ότι θα προσεγγίσω την αλήθεια, να απομακρυνθώ απο τις οδούς που ακολούθησαν. Γι αυτό το λόγο θα υποχρεωθώ να γράψω το παρόν έργο* με τον τρόπο που θα πραγματευόμουν ένα θέμα που δεν απασχόλησε ποτέ κανέναν πριν από εμένα."

    *Το έργο είναι 'Τα Πάθη Της Ψυχής' του Rene DesCartes, όπως επίσης και τα παραπάνω σχόλια. (Για όσους δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με φιλοσοφία, πρόκειται για το γνωστό σε όλους Καρτέσιο, δημιουργό των καρτεσιανών απειροδιάστατων συστημάτων αξόνων χ'χ, ψ'ψ,ω'ω...)

    Ο λόγος για τον οποίο, θεωρώ ότι είναι λογικότερο (ή/και αυθεντικότερο) να νιώσεις τη σαδιστική ςου φύση στην προεφηβική ηλικία (ή εν πάσει περιπτώσει στα πρώτα σου ερωτικά ερεθίσματα και πριν αποκτήσεις σεξουαλική δραστηριότητα) είναι το ότι είσαι ανεπηρέαστη από οποιοδήποτε ερωτικό σύντροφο (όπως ανέφερε σαν παράδειγμα ο Ηλίας στο αρχικό post, μερικές φορές αρκεί ένας απελπισμένος σκλάβος, για να νομίσεις πως είσαι σαδίστρια ή Αφέντρα ή ό,τι πιστεύεις πως γεννηθηκες για να είσαι, ή όπως ανέφερε σε κάποιο post η SM_Art_Lady, ο έρωτας είναι ένας λόγος για τον οποίο ενδεχομένως ασυνείδητα να παριστάνεις ότι είσαι Αφέντρα). Επίσης γιατί είσαι ανεπηρέαστη από κάθε είδους ιστοσελίδες-βιβλία-περιοδικά που ευαγγελίζονται τις δικές τους ερμηνείες για τους νόμους που διέπουν τις s/m σχέσεις (στα οποία βλέπω ότι ενίοτε αλληλοπαραπέμπεσθε). Επίσης γιατί είσαι ανεπηρέαστη από κοινωνικούς, οικονομικούς, επαγγελματικούς παράγοντες (επίσης της SM_Art_Lady κάποιο post σωστά αναφέρει ότι τα χρήματα συνειδητά ή μη είναι λόγος για να παριστάνεις την Αφέντρα).

    Ελπίζω ότι τώρα κάλυψα τις δύο συνομιλήτριές Μου. Princess_Of_Pain το βιβλίο του DesCartes διάβασα κατόπιν δικής σου προτροπής, σε προηγούμενο σχόλιό σου.
     
  4. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Dame... Υποθέτω οτι παρεξηγησες κάποια απο τα γραφομενα Μου.
    Ειπα οτι δεν είμαι σαδιστρια περα απο αυτο που βγαζει ο ερωτικος σαδισμος.
    Ειμαι ιδιαιτερα ευαισθητη αλλα ταυτοχρονα και πολυ σκληρη.
    Μια σκηνη s/m σε ενα session (η αν θες πες το και ερωτικη συνευρεση)...μου δινει απιστευτη ικανοποιηση και την απολαμβανω ιδιαιτερα.
    Παντα θα βρω μια καλη "δικαιολογια" (ισως για τον εαυτο Μου), για να εκφράσω με τροπο τα σαδιστικα Μου ενστικτα.
    Κατω απο αυτο το πρισμα εξεφρασα τα οσα εγραψα περι σαδισμου.

    Παντως χαιρομαι που σου εδωσα το εναυσμα για να γραψεις τα οσο διαβασα
     
     
  5. MasteR_PieR

    MasteR_PieR Regular Member

    Απάντηση: Το γάντι στις Κυρίαρχες

    Βρε Εύα μου, ζεις ακόμα με αυτή την ελπίδα ότι ίσως καταφέρεις κάποτε να βάλεις κάποιον Κυρίαρχο κάτω. Δεν έχεις καταλάβει ότι μέχρι τώρα όσοι ντεμέκ Κυρίαρχοι σε έχουν πλησιάσει δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα;Θα 'θελα πολύ όταν πέσει στα χέρια σου κάποιος πραγματικά Κυρίαρχος, που αμφιβάλλω, να είμαι από μια γωνιά να το δώ αυτό  

    Κοίτα μην πεθάνεις με αυτόν τον καημό πάντως γιατί πολύ προσωπικά το πήρες το θέμα. Δεν βγάζει πουθενά. Ασχολείσου με τους σκλάβους σου και άσε ήσυχους τους Κυρίαρχους.

    Όνειρα γλυκα, γλυκειά μου, γιατί μόνο στα όνειρα σου μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο και κόψε τα ληγμένα χάπια.

    Σου εύχομαι ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο έτος.
     
  6. DarkPrince

    DarkPrince New Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?

    Το αρσενικο λιονταρι,ο απολυτος κυριαρχος στους κυνηγους,οταν οσφρανθει την θηλυκη οσμη κατα την περιοδο της αναπαραγωγης,τρεχει πισω απο την λεαινα σαν παλαβο.
    Αυτο τι σημαινει,οτι η λεαινα ειναι το κυριαρχο ειδος?Οτι το αρσενικο ειναι...σκλαβος???
    Μην απομονωνετε μια ειδικη στιγμη για να θεσετε κανονα κ να δημιουργησετε εντυπωσεις!!!
    Γιατι αφου παρει το λιονταρι αυτο που θελει-κ το παιρνει-αυτο που του επιβαλλει η φυση,ολα ξαναγυριζουν στην φυσιολογικη τους ισορροπια.
    Τα αρχεγονα ενστικτα,καποιες στιγμες κυριαρχουν,αυτο κατα εσας αποδεικνυει κατι?
    Α, κ κατι ακομη...
    Θεικη δυναμη???????
    Κοιτα ρε παιδι μου,που συναναστρεφομαι με θεους στην καθημερινοτητα μου κ δεν το ειχα καταλαβει!
    Αμ γι'αυτο μου φανηκε πως η "κατινα",που μαλωνε προχθες στο σουπερ-μαρκετ με την ταμια για τα 5 λεπτα ρεστα,εξεπεμπε μια αποκοσμη λαμψη!!!!Και εγω ειπα θαναι απο την πολλη λακ που εβαλε στα μαλλια!!! 
     
  7. Astarty

    Astarty Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?

    Χωρίς διάθεση να αντικρούσω αυτά που γράφεις αλλά να προσθέσω κάτι στο παράδειγμα που αναφέρεις, θα πω πως το θηλυκό ζώο σε περίπτωση αρσενικού που πλησιάζει αδύναμο και άρρωστο, αποφεύγει να ζευγαρώσει μαζί του και αυτό αποτελεί έναν κανόνα της δαρβίνειας θεωρίας περί φυσικής εξέλιξης. Αναπαραγωγή ενός δυνατότερου, ανθεκτικότερου είδους.
    Αν κυριαρχία είναι το χαρτί της επιλογής, τότε ναι, το θηλυκό είναι το κυρίαρχο.
    Η γυναίκα επιλέγει, ο άνδρας γαμεί, η γυναίκα κυοφορεί και γεννάει.
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?

    Μήπως είναι ώρα να δούμε ποιος είναι ισχυρότερος και δυνατότερος (μήπως και ανώτερος; ) μετρώντας πόσες έχει πηδήξει κάποιος; Έτσι για να έχουμε κι ένα μέτρο σύγκρισης βρε αδέρφια.
    Ίσως και ο Χίτλερ να αναθεωρούσε τις ιδέες του αν μάθαινε περισσότερα από το Δαρβίνο. Zeig....
    No offence  
     
  9. Astarty

    Astarty Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?

    Είναι από αυτά τα περίεργα της ζωής Lost boy που ακόμα και όταν η φύση γέρνει προς την επιβίωση του γερού σωματότυπου, η ύπαρξη ψυχικής δύναμης κάνει την ανατροπή της.
    Άτομα με ειδικές ανάγκες έχουν βάλει τα γυαλιά σε πολλούς "δυνατούς".

    Στους κανόνες πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις.
    Αν και λογίζομαι για ρομαντική, στην βιολογική εξέλιξη του ανθρώπινου είδους αποτελώ παράδειγμα ρεαλισμού.
    Επιβιώνει αυτός που μπορεί να επιβιώσει. Η ζωή είναι αμείλικτη...δυστυχώς.
     
  10. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?

    Τοτε να παρω ενα κουμπουρι και να σε σκοτωσω?
    Σαφως και δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Ακριβως για να μην εξαρταται η επιβιωση μας απο τις ικανοτητες και τις βουλησεις του εκαστοτε δυνατου υπαρχει ο νομος που κατα τον Πλατωνα ειναι "η κοινη του νου διαΝΟΜΗ". Ο σοφος Σολων επισης ελεγε οτι ο νομος ειναι σαν τον ιστο της αραχνης: οι δυνατοι τον σπανε και οι πονηροι τον παρακαμπτουν. Συνεπως ο νομος εξ ορισμου βοηθαει τον αδυνατο μιας και ο δυνατος δεν τον εχει αναγκη για να επιβιωσει.
    Ολως συμπτωματικως βεβαια, συνεχεια διαβαζω τελευταια, για μια σειρα νομων που ενισχυουν το γυναικειο φυλο απο καθε αποψη...απο κινητρα "γυναικειας επιχειρηματικοτητας", νομοι κατα της σεξουαλικης παρενοχλησης...πλαφον γυναικων στους εκλογικους συνδυασμους (τι σαχλαμαρα κι αυτη!) και απειρα ακομα παραδειγματα.
    Αυτα περι της δηθεν γυναικειας ανωτεροτητας...
     
  11. Astarty

    Astarty Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?

    Την διάθεση μπορεί να την έχεις αγαπητέ μου. Όμως σου λείπει η αιτία, αν όχι και η ικανότητα. Άσε δε που έχω φύλακες-άγγελους να με φυλάνε. Τι Κυρά της Λίμνης θα ήμουν! <γελάει>
    Πέρα από τα αστεία όμως, σαφώς για το ανθρώπινο είδος υπάρχει η κοινή-έννομη λογική. Διαφορετικά δεν θα μιλούσαμε για διαχωρισμού ανθρώπου-ζώου.
    Θα χρειαζόμασταν άραγε την περιχαράκωση της γυναικείας ανωτερότητας αν αυτή ήταν αυταπόδεικτη; Δεν νομίζω.

    Και μια ευχή: Ας γράφει συχνότερα ο Στυλιανός, Αη Βασίλη μου. Έχει πράγματα να δώσει στο φόρουμ.
     
  12. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?

    Εβαλες αναλογο γραμμα στην καλτσα κατω απο το τζακι?