Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος MsAliki, στις 3 Ιανουαρίου 2007.

  1. female

    female Contributor




    Άσχετο εντελώς ---
    Χρόνια σου πολλά από τώρα... και...
    Geisha μήπως θα μπορούσες να αλλάξεις χρώμα γραμματοσειράς για να διαβάζονται τα γραφόμενά σου; Όμορφα μεν τα χρώματα, πολύ δυσανάγνωστα δε.  

     
  2. gaby

    gaby Guest

    πραγματικό περιστατικό:

    Πριν από λίγες μέρες η καλύτερή μου φίλη με άκουσε να Του μιλώ στον πληθυντικό στο τηλέφωνο. Ελάχιστα γιατί μετά απομακρύνθηκα για να μιλήσω με άνεση. Αργότερα με ρώτησε αν μιλάμε στον πληθυντικό. Από παρόρμηση της στιγμής της είπα ότι εγώ ναι. Ένιωσε ενοχή και ντροπή που ρώτησε, σα να βρέθηκε μάρτυρας κάποιας ερωτικής σκηνής.
     
  3. Geisha

    Geisha Regular Member

    Απάντηση: Re: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Eυχαριστώ.. θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ ... !  
    Βρήκα χρωματάκια, και είπα να παίξω λιγάκι..  
     
  4. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Δεν το έχω κάνει κι ούτε πρόκειται ποτέ να προβώ σε ανακοινώσεις για το θέμα αυτό καθώς τέτοιου είδους πρακτικές είναι συνυφασμένες στο μυαλό μου με μια ενδόμυχη επιθυμία για επίδειξη την οποία πάντοτε αποστρεφόφουν.Ούτε όμως θα προσπαθήσω να αποκρύψω την αλήθεια σε συζητήσεις που αφορούν το γενικότερο σεξουαλικό τομέα.Αν η κουβέντα κυλήσει στο τί κάνει ο καθένας και πώς το κάνει , τότε θεωρώ υποχρεωμένο τον εαυτό μου να εκθέσω το τί είμαι κι όχι το τί θα ήθελαν ορισμένοι ενδεχομένως να είμαι.Αλλά ούτως ή άλλως , ο στενός μου οικογενειακός και φιλικός κύκλος το έχει πάρει χαμπάρι από αρκετά νωρίς , γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχω το χάρισμα του κρύβεσθε.
    Μέχρι τώρα οι φίλοι μου έχουν αντιδράσει αρκετά καλά και ίσως αυτό να προέρχεται από το γεγονός ότι με έχουν ζήσει αρκετά και έχουν δει τις αντιδράσεις μου κάτω από συγκεκριμένες καταστάσεις , ώστε να έχουν μια αρκετά καθαρή εικόνα για μένα, με αποτέλεσμα να μπορούν να δεχτούν αυτή μου την ιδιότητα , ώντας αποκομμένη από την ψευδαίσθηση των πράξεων κοινωνικής φαυλότητας που υποτίθεται ότι αυτή φέρει.
    Σε κάθε περίπτωση όμως η αναφορά στους φίλους μου περί της ενασχόλησης μου με το χώρο του bdsm (και όχι μόνο) στηριζόταν, στηρίζεται και θα στηρίζεται στη μακροχρόνια προσπάθεια ανάπτυξης ενός αμοιβαίου σεβασμού σε διαπροσωπικό επίπεδο , τον οποίο και χρησιμοποιώ στη συνέχεια σαν ασπίδα ενάντια στην οποιαδήποτε άτυπη κοινωνική προπαγάνδα , που αρέσκεται να βαφτίζει ελαφρά τη καρδία όσους και όσες ξεφεύγουν από ένα οριοθετημένο status quo ως αποκλίνουσες προσωπικότητες.
    Κια για να τελειώνω , να ευχηθώ να αρχίσει ο κόσμος να αντιλαμβάνεται τον συνάνθρωπό του όχι πλέον , υπό το πρίσμα μιας κατηγοριοποίησης βάσει κάποιων χαρακτηριστικών, αλλά στα πλαίσια μιας αυτόνομης ύπαρξης που δύναται εν γένει να υπερκεράσει με το λόγο και τις πράξεις της όλα τα κοινωνικά πρότυπα-σύνολα και τις περιχαρακώσεις που αυτά φέρουν.
     
  5. MasterTheo

    MasterTheo Regular Member

    Χα... πολύ μεγάλο θέμα...
    Πως μπορείς να εξηγήσεις σε κάποιον που του αρέσουν τα μπουζούκια, ότι σου αρέσει η όπερα....
    θα σε κοιτάξει με ορθάνοικτα μάτια σαν της αγελάδας...
    Έτσι με κοίταξε και ο αδελφός μου, ο οποίος είναι μικρότερος και πιό απελευθερωμένος, πίστευα, από εμένα, όταν συζητώντας του ανέφερα τις προτιμήσεις μου...
    Δυστυχώς μόνο άνθρωποι που έχουν κάποια σχέση με αυτό το life style μπορούν να σε καταλάβουν... 
     
  6. zinnia

    zinnia Contributor

    xαιρομαι που την παρομοιωσες με οπερα.. Εχει στο κατω κατω, εκτος απο το δυσκολο του ειδους και κατι απολυτως θεατρικο που αρμοζει αριστα σ αυτον τον ιδιαιτερο τροπο ζωης κι εκφρασης..

    Βεβαια που και που δεν λειπουν και μερικα σκυλαδικα..αγαρμπα, καψουρικα και λουλουδοπεταμενα.. αλλα εγω θα προτιμησω την οπερα..μου ταιριαζει περισσοτερο στο στυλ μου  
     
  7. female

    female Contributor



    Αν το bdsm είναι όπερα αποδεικνύεται για ένα λόγο ακόμα σωστή η επιλογή μου να δηλώνω vanilla. : D

     
  8. gaby

    gaby Guest

    Αν το BDSM ήταν όπερα κι εγώ βανίλλα θα παρέμενα. Ουδεμία σχέση όμως  
     
  9. chemical23

    chemical23 Regular Member

    O blindfold είπε πριν κάτι για Μογκαντίσου.Εγώ θα πήγαινα ακόμη πιο μακρυά.Μαδαγασκάρη και νοτιότερα.Ο κολλητός μου γνωρίζει κάποια πράγματα αλλά στην απέξω.Από εκεί και πέρα ειδικά στην οικογένεια θεωρώ πως δεν θα τολμούσα να αποκαλύψω κάτι.Βέβαια υποψιάζονται ότι μου αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες και συμφωνώ με την Geisha στο ότι εκείνοι σε γέννησαν και σε ξέρουν καλύτερα από τον καθένα ίσως.Αλλά δεν στο λένε για να μην σε φέρνουν σε δύσκολη ή περίεργη θέση.
     
  10. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Όλοι στον περίγυρό μου γνωρίζουν την ιδιαιτερότητά μου, εκτός από την μαμά μου.
    Όλοι με δέχονται όπως είμαι και ειδικά τα παιδιά μου μπορώ να πω ότι είναι περήφανα που η μαμά τους είναι δυναμική γυναίκα.
    Δεν νομίζω ότι και υποτακτική να ήμουν να το έκρυβα.
    Πιστεύω ότι τους άλλους δεν τους αφορά η σεξουαλική μου ζωή, αλλά πως ενεργώ σαν μέλος της κοινωνίας.
     
  11. blindfold

    blindfold Contributor


    μετά έγραψα και κάτι άλλο που αν το συνδυάσεις με την απάντηση του MasterTheo "Πως μπορείς να εξηγήσεις σε κάποιον που του αρέσουν τα μπουζούκια, ότι σου αρέσει η όπερα....
    θα σε κοιτάξει με ορθάνοικτα μάτια σαν της αγελάδας..." δένει απόλυτα την καταδίκη των ανδρών σκλαβών εν ελλάδι...  
     
  12. gaby

    gaby Guest

    Με την έλλειψη μίας BDSM σκηνής με κάποιο βάθος, όλοι είμαστε "καταδικασμένοι" όχι μόνο οι υποτακτικοί άντρες.