Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκπαίδευση εν αγνοία..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος alisaxni, στις 16 Ιανουαρίου 2019.

  1. brenda

    brenda FU very much

    Χαίρομαι που βρήκατε το μήνυμά μου αστείο, πάντα απολαμβάνω να διασκεδάζω τους άλλους! 
    Να διευκρινίσω ωστόσο πως, όχι, δεν είμαι δικηγόρος κανενός, δεν είμαι καν δικηγόρος να φανταστείτε.
    Κι όσο κι αν συμφωνώ με την ουσία της διατύπωσής σας, διαφωνώ με το πνεύμα της, λίγο τιμωρητικό, λίγο απαξιωτικό, λίγο επικριτικό, καταλαβαίνετε...
    Ναι, σαφώς και είναι σεβαστή η προσωπική γνώμη του καθένα και σ΄αυτό το μοτίβο, είναι σεβαστός και ο προβληματισμός της κοπέλας που θέτει το ερώτημα.
    Η ''γνώμη του κοινού'' σαφώς και δεν είναι παρά ήσσονος σημασίας, ωστόσο δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απαξιώνουμε την ανάγκη κάποιων ανθρώπων να ακούσουν τις απόψεις των άλλων για ένα προσωπικό τους δίλημμα.
    Αν με ρωτήσετε, εγώ δεν θα το έκανα εύκολα, αλλά δεν κρίνω αρνητικά όποιον το κάνει, προσπαθώ να βάλω τον εαυτό μου στην θέση αυτού που προβληματίζεται και να συνεισφέρω με την όποια γνώση και εμπειρία μου πάνω στο θέμα.
    Όσο για το αν βγάζει στην φόρα τα προσωπικά τους, θα πω πως αυτό αφορά την ίδια και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τα πράγματα, δεν αφορά ούτε εμένα, ούτε εσάς, έκανε μία επιλογή και αν χρειαστεί να πληρώσει κάποιο τίμημα, αυτό θα γίνει, ούτως ή άλλως. Αν κρίνει όμως πως είναι πιο σημαντικό να το πει για να το μοιραστεί και να προβληματιστεί σε διαφορετική βάση, τότε καλά έκανε και το είπε.
    Ποιοι είμαστε εμείς που θα της τραβήξουμε το αυτί γιατί είναι κακό κορίτσι κρίνοντας πως δεν έπρεπε να το δημοσιοποιήσει (που και πάλι, ούτε διευθύνσεις μας έδωσε, ούτε ονόματα, ούτε τηλέφωνα, σιγά την δημοσιοποίηση δηλαδή...)
    Οι ''μεγάλοι έρωτες'', εντός ή εκτός εισαγωγικών, φέρνουν καμιά φορά και μεγάλα διλήμματα, ειδικά όταν μπλέκονται και οι ασυμμετρίες στην μέση. Αν διαβάσατε την απάντησή μου και είδατε την παραίνεσή μου θα προσέξατε πως κι εγώ της συστήνω να το συζητήσει διεξοδικά με αυτόν που πρέπει.
    Δεν με ενδιαφέρει τόσο να καταλάβω τα κίνητρα, γιατί η ερμηνεία τους πάντα είναι υποκειμενική κι όσο κι αν νομίζει ο καθένας ότι τα ξέρει, ποτέ δεν μπορεί να είναι βέβαιος, αλλά το διδακτικό υφάκι πολλών, πραγματικά με υπερβαίνει, αλλά είπαμε, η εντροπία του χώρου το ευνοεί.
    Κατά την δική μου άποψη λοιπόν, -πάντα-, αν έχει κάποιος να πει κάτι καλό και χρήσιμο, ας το πει, αν δεν έχει, τότε ας μην απαντήσει, δεν έγινε και τίποτα. Θεωρώ πως είναι εύκολο να ''την λες'' σε κάποιον που νιώθει ευάλωτος, αλλά δεν το βρίσκω ιδιαίτερα χρήσιμο. Ο καθένας, φυσικά, θα πράττει πάντα κατά πως βούλεται.
    Εύχομαι να απολαύσετε την σημερινή μέρα που είναι γιορτινή. 
    Εύχομαι και στην φίλη μας να βρήκε κάτι χρήσιμο στις απαντήσεις που πήρε. 
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Έχω να καταγγείλω πως αυτός ο @Arioch αφού έφαγε τα ποπκόρνια του, βάζει χέρι στα τσιπς μου...
    Κατά τα άλλα, τα sequel δεν γιένονται σουξέ, αν δεν έχουν το κάτι τις τους...
    Από τα τέσσερα τελευταία, μόνον ένα είχε αυτό το κάτι τις...
    Με τέτοια δεν πάει ο σινεμάς μπροστά...
     
  3. lexy

    lexy .ti.va.

    Αχ το Χιούστον δεν ακούει, δεν ακούει  
     
  4. Thanos320

    Thanos320 New Member

    Μάλλον έχουμε διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης των ερωτημάτων με κάποια μέλη της κοινότητας.

    Για να απαντηθεί ένα ερώτημα στην ουσία του, πρέπει αυτός που θα απαντήσει να μπει στη θέση αυτού που θέτει το ερώτημα.
    Για να απαντηθεί "αντικειμενικά" το ερώτημα πρέπει να μπει στη θέση και των 2 αν αυτό είναι εφικτό.
    Για να μπεις στη θέση αυτού που ρωτάει, ίσως είναι χρήσιμο να λάβεις υπόψιν ότι το μέλος που κάνει "παράπονα" ενώ ήταν στην σχέση εδώ και κάποιο διάστημα και εκπαιδεύονταν "εν άγνοια της", μόλις πριν 2 μέρες δημιούργησε προφίλ. Και 2 μέρες μετά την εγγραφή της ζητάει να κριθεί η συμπεριφορά αλλου ατόμου, έμπειρου στον χώρο σύμφωνα με τα λεγόμενα της, και πιθανού μέλους/ επισκέπτη του forum πάλι σύμφωνα με τα λεγόμενα της.

    Επίσης σε προσωπικά θέματα και όταν μιλάμε για "έρωτα" το να ζητήσεις την άποψη αγνώστων και να την εμπιστευτείς(διαφορετικά πιο το νόημα να τη ζητάς) τι σας λέει;

    Τρέξτε το σενάριο από την άλλη πλευρά τώρα. Έστω ότι γνωρίζετε κάποια / κάποιον. Και έστω ότι αυτή/ αυτός δημιουργεί profil και ανεβάζει την κατάσταση σας. Πως θα σας φαινοταν και τι επιπτώσεις θα είχε στην εξέλιξη της σχέσης σας ειδικά αν γινόταν αναφορά ότι είστε πιθανό μέλος της κοινότητας; Αυτή η κατάσταση δεν έχει να κάνει με BDSM πρότυπα αλλά με οποιοδήποτε κοινότητα θα ανήκε πιθανότητα το άλλο μελος.

    Οι πιο σοφές απαντήσεις ήταν κατά την άποψη μου αυτές που έθεσαν το δίλλημα στο μέλος "αν δε σου αρέσει πλέον η κατάσταση γιατί δεν φεύγεις αντί να αναρωτιέσαι (και να ρωτάς 3ους)".
    Για όσους πιστεύουν ότι είμαι υπερβολικά επικριτικός, σκεφτείτε τον εαυτό σας στη θέση του Κ. Θα τολμούσε να γράψει για να απαντήσει ευθέως στα λεγόμενα της συγκεκριμένης κοπέλας ή θα σας διάβαζε να του ασκείτε κρητική σε μια κατάσταση που έχετε ακούσει μόνο τη μια πλευρά ;
    Επίσης πως μπορείτε να βγάζετε τόσο εύκολα συμπέρασμα, όταν από τη μια πλευρά λέτε σε όλα τα νέα μέλη ότι απαιτείται χρόνος προσπάθεια πειραματισμός και διάβασμα για να εξοικειωθείς με τον χώρο και από την άλλη απαντάτε λες και τα λεγόμενα της αυτοαποκαλούμενης άπειρης είναι 100% σωστά (δεν παρανόησε η ίδια σε τι σχέση έμπαινε από την αρχή).

    Λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι η συγκεκριμένη κοπέλα φαίνεται αγχωμένη από την όλη κατάσταση, προσπάθησα να την προβληματίσω (για αυτό και τα ερωτήματα). Κάποια μέλη προσπάθησαν να αναλύσουν την κατάσταση και να πάρουν το μέρος η να ρίξουν ευθύνες πολύ βιαστικά κατά την άποψη μου.

    Η μόνη που έχει το κλειδί είναι η ίδια και δεν θα βοηθηθεί κάνοντας παρορμητικές κινήσεις...
     
  5. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Υπερεκτιμημένα τα ποπ-κορν. Με καφέ είναι σαφώς απολαυστικότερο.
     
  6. brenda

    brenda FU very much

    Πριν προχωρήσω σε οποιονδήποτε περαιτέρω διάλογο μαζί σας, θα ήθελα να μου επισημάνετε τα σημεία που άσκησα κριτική στον Κ της, για να καταλαβαινόμαστε για τι πράγμα μιλάμε παρακαλώ.
    Μήπως πρόκειται περί απλής παρεξήγησης... 
     
  7. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Πάντως εγώ μπορώ να γράψω μια ιστορία, να κόψει τρελά εισιτήρια ο σινεμάς, να συζητιέται για χρόνια ... χαχαχαχα
     
  8. espimain

    espimain Contributor

    Έχεις δίκιο.
    Και η γραφή σε πλάγιο λόγο και σε τρίτο πρόσωπο δεν κρύβει, αλλά φανερώνει. Και ας λέει εκείνη.
     
    Last edited: 18 Ιανουαρίου 2019
  9. Thanos320

    Thanos320 New Member

    Διάλογο κάνω όταν μιλάω με προσωπικά μηνύματα. Εδώ κάνουμε δημόσια μια συζήτηση/ ανταλλάσουμε απόψεις. Γιατί νομίζετε ότι όλα όσα έγραψα αφορούν μόνο το δικό σας post? 7 σελίδες απαντήσεις και πάμε για 8η.... μάλλον εσείς παρεξηγήσατε .....
     
  10. Thanos320

    Thanos320 New Member

    Έχεις δοκίμασει με ουίσκι .....;;;;
     
  11. brenda

    brenda FU very much

    Φυσικά, συγνώμη για την παρεξήγηση.
    Συνεχίστε απτόητος. 
     
  12. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Κατά σειρά, τα παιχνίδια που αρέσουν στα παιδγιά είναι:
    Το κυνηγητό, το κρυφτό, ο γιατρός, τα μήλα, οι κουμπάρες, το γύρω-γύρω όλοι, και το σπασμένο τηλέφωνο...
    Εδώ τώρα παίζεται το γύρω-γύρω όλοι...