Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Switch

Συζήτηση στο φόρουμ 'Switches' που ξεκίνησε από το μέλος Queen87, στις 20 Μαϊου 2017.

  1. energizer7

    energizer7 Regular Member

     
     
  2. espimain

    espimain Contributor

    Αν σας αρέσει να παίζετε ρόλους με γεια σας και χαρά σας. Αλλά ούτε κυριαρχική είστε ούτε υποτακτική. Είστε αυτό που σας γκαυλώνει περισσότερο.
    Η καραμέλα του ότι ο switch είναι και από τα δύο, είναι παλιά. Καλύτερα να αποδεχτείτε ότι δεν είστε κανένα από τα δύο.
    Δεν είναι κακό, αν έτσι περνάτε καλά. Απλά απολαύστε το.
    Μην το βαφτίζετε D/s. Switch και D/s κάπου δεν κολλάνε.

    Άλλο φρούτο το ροδάκινο, άλλο φρούτο το δαμάσκηνο και φυσικά άλλο φρούτο το νεκταρίνι.
    Το νεκταρίνι είναι νόστιμο, εμφανίσιμο, αλλά δεν είναι ούτε ροδάκινο ούτε δαμάσκηνο. Έχει την δική του χάρη.
    Δεν είναι μια φορά ροδάκινο και μια φορά δαμάσκηνο. Δεν είναι ποτέ ούτε το ένα ούτε το άλλο.
    Δεν έχετε λόγο να δυσανασχετείτε και να βρίζετε.
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    @espimain

    Ήρεμα βρε παιδί μου...

    Ο τρόπος που ζη κάποιος, ως επιλογή, μπορεί για κάποιους να σημαίνει και μονομανία, πράμα που δεν θα λέγαμε πως είναι και κάτι τις το μεστό και ζουμερό.
    Πα να πεί, πως σίγουρα κάποιος που υποστηρίζει μια ποδοσφαιρική ομάδα, ένα κόμμα ή είναι θρησκόληπτος ή τρελαίνεται για την μόδα ή είναι φιλόζωος ή συλλέκτης έργων τέχνης ή είναι αναχωρητής στο πιο γενικό κιετς, που είναι οικολόγος ή συνομωσιολόγος κλπ κλπ, και ο τρόπος που βλέπει το γίγνεσθαι και το ζην γίνεται αποκλειστικά και μόνον από το "μετερίζι" του, είναι η επιτομή του "κολλημένου", του "ζη στην χώρα του Μά'λμπορο", του μυαλοφυγόδικου, του αλαφροίσκιωτου, του "πειραγμένου", και πολύ εύκολα μπορεί δικαιολογημένα να χαρακτηριστεί από χαζοχαρούμενος έως μπετόβλακας και από ψώνιο έως κουφαλίτσα, για να αναφέρω τους πιο επιεικείς χαρακτηρισμούς (μπορώ να το κάνω και χειρότερο, αλλά δεν χρειάζεται)...

    Οι διάφοροι χαριτωμένοι "τρόποι ζωής" που κατά καιρούς φοριούνταν στο δεξί σαν κόσμημα, που έλεγε και η διαφήμιση, είτε λέγονταν τεχνολογία είτε μοτοσυκλέτα είτε πιώμα είτε φούντα είτε της καύλας του ο χαβάς (έχω κι άλλα) σίγουρα αποτυπώνουν την αδυναμία αντίληψης και σκέπτεσθαι του οποιουδήποτε άνθρωπα, που στην καλύτερη περίπτωση αγκυρώνει την ματιά του εκεί που μπόρεσε και τον βολεύει, στην χειρότερη του άνθρωπα που δεν μπορεί να πάει το πράμα παρακάτω ούτε με σφαίρες.

    Υπάρχουν διάφοροι λόγοι γι' αυτό, ο ποιητής ο καλός το είπε με δυο φράσεις: " Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις" και μας ξεκούρασε από το να τους ψάχνουμε εκεί που δεν νογάμε (που είναι και της μοδός τελευταία)...

    Μπότομ λάιν καλά είναι και το ντιές και το εμές και απ' όλα, αλλά το "Ντιές θρησκεία, θύρα δεκατρία" ή "Ντιές, Εμές, του κόσμου οι πηγές" επιεικώς είναι για τα πέρα αμπέλια...
    Εκτός από αντιαισθητικό, είναι, αν μη τι άλλο, και αντιπραγωγικό...

    Oυφ..!
     
  4. Irain

    Irain New Member

    Ποιος είσαι εσύ που θα πεις ότι δεν έχει λόγο ένας switch να εκφράζει την άποψη του και δεν μπορεί να αξιολογήσει? Εσύ μπορείς να κατανοείς ότι θέλεις μονόπλευρα, για τον άλλον δεν μπορείς να λες ότι καταλαβαίνει λιγότερα-τότε είναι που φαίνεται ποιος κατανοεί περισσότερα. Αν δεν σου αρέσει η άποψη ενός switch πρόβλημα σου και δέξου ότι ο καθένας έχει έναν τρόπο ζωής που είναι δύσκολο να καταλάβεις γιατί περιβάλλεται από πολλές αξίες που ευτυχώς κάποιοι τις κρατάμε ακόμα ψηλά. Σε καμία περίπτωση δε μίλησα υβριστικά σε αντίθεση με το υποτιμητικό μήνυμα για τους switch.
     
  5. Manipulator

    Manipulator Regular Member

    προς τι το μένος με τους ανθρώπους που δηλώνουν switch.... έχετε να χωρίσετε κάτι?
     
  6. espimain

    espimain Contributor

    Πού το είδατε το μένος;
    Μάλλον σε κάποιους από αυτούς θα έπρεπε να κάνετε την ερώτηση.
     
  7. espimain

    espimain Contributor

    Έχουν γραφτεί τόσες φορές αυτά που καταντάει κουραστικό.
    Αυτό που χαρακτηρίζει τους switch είναι η απόρριψη του D/s. Ε όσο κι αν χτυπιέστε D/s δεν κάνετε, γιατί απλά, δεν το καταλαβαίνετε.
    Εναλλασσόμενη κυριαρχία δεν ειναι κυριαρχία. Σαδομαζοχισμός μπορεί να είναι μια χαρά, αλλά σχέση κυριαρχίας υποταγής δεν είναι.
     
  8. Manipulator

    Manipulator Regular Member

    @espimain φίλτατε, δεν έχω διάθεση να λογομαχήσω μαζί σου (και σίγουρα το καταλαβαίνεις αυτό), αλλά τα ποσταρίσματα σου αυτό βγάζουν και δεν καταλαβαίνω το γιατί... Επειδή ένας switch μπορεί να δηλώσει πως του βγαίνει το κυριαρχικό και σας προσβάλει κάτι τέτοιο?
    Εάν δεν κάνω λάθος το switching ανήκει στην "οικογένεια " του bdsm, εκτός εάν μου τα έμαθαν λάθος τότε τα παλιά τα χρόνια, τον περασμένο αιώνα ...
     
  9. espimain

    espimain Contributor

     
  10. Ηλίας

    Ηλίας Γυμνός και ζωντανός, εσείς;

    Όμορφε ένα τραγούδι. Η αγκαλιά μου είναι μικρή, για τη ψυχή σου και αυτή είναι η απάντηση μου στο νήμα.

     
  11. espimain

    espimain Contributor

    Φυσικά και ανήκει στην οικογένεια του BDSM απλά δεν περιλαμβάνει D/s.
    Ανάμεσα σε ένα ζευγάρι δεν μπορεί να εναλλάσσεται η κυριαρχία με την υποταγή. Σε διαφορετικά ζευγάρια γίνεται, σαν ρόλος.
    Το D/s και το Μ/s Θέλουν διακριτή θέση.
    Δεν απορρίπτω το switching, αλλά έχω κάθε δικαίωμα να μην το θεωρώ D/s. Έχετε κάποια ένσταση σε αυτό, θεωρείτε ότι το switching σχετίζεται με το D/s;
     
    Last edited: 26 Ιανουαρίου 2019
  12. espimain

    espimain Contributor

    Μην καλοπιάνετε τα 19χρονα που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα. Εξάλλου όλοι έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο της μεταεφηβείας.
    Ναι μερικοί μπορεί να παραμένουμε σε αυτό το στάδιο, να είμαστε και νάρκισσοι και σεξιστές με μισογύνηδες, αλλά αυτή είναι η γοητεία μας.  
     
    Last edited: 25 Ιανουαρίου 2019