Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    @all

    Η παλαιόθεν διαφωνία μου σε αυτό το θέμα με τον @underherfeet είναι σφοδρή και καταγεγραμένη. Το να επικεντρώνεται όμως το θέμα σε δική του "λοξότητα" και "εριστικότητα" εκτός από ατελέσφορο, είναι και λίγο άδικο. Το θέμα που θίγει επανέρχεται τακτικά στο φόρουμ από πολλούς και διάφορους, με τέτοια συχνότητα που το καθιστά ντε φάκτο αντικείμενο συζήτησης.

    Θα πρότεινα στους διαχειριστές να δημιουργηθεί ένα νήμα με τίτλο π.χ. "Στο BDSM η Κυριαρχία εξαρτάται από την συναίνεση" ακριβώς με τα εισαγωγικά (για να μην παίρνει θέση ο τίτλος) που θα λειτουργεί εσαεί ως νήμα αναφοράς και ό,τι παρόμοιο να καθοδηγείται προς τα κει.

    Σε αυτό το νήμα θα μπορούν να αναπτυχθούν θέσεις και αντιθέσεις, ερμηνείες και παρερμηνείες, αλλά και να ξεδιπλωθούν ελευθερα οι προσωπικες μαρτυρίες, οι αντεγκλήσεις και τα κατινάζ ώστε με λίγη τύχη να φτάσει και να ξεπεράσει το νήμα με την αφεντ-οπή.

    Νομίζω πως είναι από τις ελάχιστες φορές που γράφω στο τί σκέφτεσαι τώρα, ελπίζω και η τελευταία  
     
    Last edited: 31 Ιανουαρίου 2019
  3. brenda

    brenda FU very much

    Άρα αυτό που λες είναι πως στα νήματα του D/s πρέπει να συμμετέχουν μόνο όσοι είναι σε ενεργό D/s την στιγμή που μιλάμε?
    Πολύ φοβούμαι πως θα πέσει περονόσπορος... 
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    πιθανή μεταμοντέρνα ανάγνωση της φράσης «διερωτώμαι πόσα κιλά μαλάκας είσαι», ολισθαίνει τη συζήτηση στο αν το χαρακτηριστικό μαλάκας συνιστά απαξία και με αυτόν τον τρόπο εμποδίζει να ξετυλιχτεί συζήτηση γύρω απ' την ιδιότητα καθ' αυτή, ή την απόδοσή της.
    παράλληλα επιτρέπει στον «διερωτώμενο» να αφίσταται χορευτικώς της θέσης οτι απέδωσε μαλακία, και να εγκλωβίζει αενάως την αμφισβήτηση του ερωτήματος σε δονκιχοτικό περίβλημα.
    η τεχνική επανέρχεται, πράγματι, τακτικότατα στις συζητήσεις στο φορουμ, από ποικίλες πηγές και προελεύσεις. ανάγκη, για να αναπτυχθεί συζήτηση, στο νήμα που προτείνετε ή σε άλλο ανάλογο ή παρόμοιο, σχεδόν σε κάθε νήμα, είναι «να κουβαλήσει κάποιος λίγα αρχίδια» και να υποστηρίξει ο,τι γράφει, όπως το γράφει.

    αυτά σκέφτομαι, επιστημονικώς.
     
  5. espimain

    espimain Contributor

    Όσα ξέρεις και δηλώνεις για τα νεκταρίνια, είναι σαν κι αυτά που δηλώνεις για το BDSM
    Δηλαδή επιφανειακά , μυθικά, επιπόλαια, αστήριχτα και αποπροσανατολιστικά.
    Βασίζονται στην εικόνα και στον μύθο.
    Το να λες μια σαχλαμάρα και να το γυρνάς στην πλάκα, είναι ένα συνήθειο που δεν βελτιώνει τίποτε.

    Η γενετική προέλευση της Νεκταρινιάς
    Κωνσταντίνος Καζαντζής1, Παναγιώτης Ξαφάκος2 1: ΕΛ.Γ.Ο. “ΔΗΜΗΤΡΑ”, Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων, Τ.Φ.Ο.Δ. Νάουσας 2: Ειδικός Δενδροκόμος, Εθνικής Αντιστάσεως 71, Σκύδρα
    Μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο ορθώς μας ενημερώνει, ότι η νεκταρινιά ή μηλοροδακινιά (καρποί χωρίς χνούδι) είναι μια φυσική μετάλλαξη της ροδακινιάς (χνουδωτοί καρποί) και όχι κάποια ιδιαίτερη διασταύρωση.
    Στην ουσία δηλαδή, τα νεκταρίνια είναι γονιδιακώς ροδάκινα, παρ’ όλες τις διαφορές μεταξύ τους, όπως στην παρουσία χνουδιού, το μέγεθος, το χρωματισμό, κ.λπ.
    Η εμφάνιση των καρπών νεκταρινιάς είναι μια τυχαία εμφάνιση σε κάποιο δένδρο ή κλάδο ροδακινιάς που οφείλεται στη λεγόμενη “οφθαλμική μετάλλαξη”, κατά τη διαδικασία της οποίας, λίγα οφθαλμικά κύτταρα ή ολόκληρος ο οφθαλμός (αν η μετάλλαξη συμβεί αρκετά νωρίς) παρουσιάζουν μεταλλαγμένους χαρακτήρες, από διάφορους φυσικούς (ή και ελεγχόμενους εργαστηριακά σήμερα) λόγους, με συνέπεια τη φαινοτυπική τους εμφάνιση σε ένα τμήμα του δένδρου………………….
    Πηγή: https://blog.farmacon.gr/katigories...tem/2126-i-genetiki-proelefsi-tis-nektarinias

    Νεκραρίνια
    Το επιστημονικό όνομα των νεκταρινιών είναι Prunus Persica Nectarina.
    Διαφέρει από την ροδακινιά στο ότι ο καρπός της δεν έχει χνούδι
    και προήλθε από οφθαλμική μετάλλαξη της ροδακινιάς.
    'Έγινε γνωστή στην Ελλάδα το 100 π.χ.
    Πηγή: http://www.trimis.eu/nectarines_general.html
    ………………………….
    ΝΕΚΤΑΡΙΝΙ … ΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΦΡΟΥΤΟ
    Φρούτο μικρό σε μέγεθος, ζουμερό, πολύ δροσιστικό και με υπέροχη γεύση το οποίο θυμάμαι σαν παιδί πως συνόδευε πάντα τις καλοκαιρινές οικογενειακές μας βουτιές. Ο μύθος που το περιβάλλει αναφέρει πως προέκυψε από μια αλλεργία! Ναι, ο γεωπόνος που ανακάλυψε τη διασταύρωση από την οποία προέρχεται ήταν αλλεργικός στο χνούδι που έχει η σάρκα του ροδάκινου. Μετά από πειράματα, λοιπόν, ο εν λόγω κύριος και συνάδελφος λέγεται πως από το ζευγάρι ροδακινιάς με τη μηλιά μας έδωσε το νεκταρίνι. Τα νεκταρίνια (Prunus Persica var. nectarina) είναι λεία εξωτερικά με αρνητικό πως μωλωπίζονται εύκολα κατά την μεταφορά τους, έχουν χρώμα κόκκινο και σάρκα χρυσοκίτρινη με ωραίο άρωμα.
    Πηγή:
    https://new-deal.gr/nektarini-ena-kata-tychi-frouto/

    ………………………..
    Τα νεκταρίνια είναι το αποτέλεσμα διασταύρωσης μήλου και ροδακίνου και σύμφωνα με τον μύθο δημιουργήθηκαν από κάποιο γεωπόνο που ήταν αλλεργικός στο χνούδι. Τα νεκταρίνια αποτελούν πλούσια πηγή φυτικών ινών και για τον λόγο αυτό θεωρούνται πολύ δραστικά κατά της δυσκοιλιότητας ενώ έχουν ισχυρή ανιοξειδωτική δράση. Πέραν τούτων είναι και μια δροσερή επιλογή φρούτου το καλοκαίρι. Διατηρούνται στο ψυγείο, όχι όμως για πολύ όταν είναι ώριμα.

    Πηγή: http://www.athenarecipes.com/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=570


    Ροδάκινο + Μήλο= Νεκταρίνι, συνδυασμός υγεία που μας δίνει!
    Γνωρίζατε ότι το νεκταρίνι είναι το αποτέλεσμα διασταύρωσης μήλου και ροδάκινου; Εγώ πάντως όχι…

    Πηγή: https://www.life-events.gr/ygeia-epistimi/rodakino-milo-nektarini-ena-trio-ygeia-pou-mas-dinei/
     
  6. espimain

    espimain Contributor

    Καλά κάνεις και τις θυμάσαι.
    Εσύ τουλάχιστον, συνήθως έχεις επιχειρήματα και δεν καίγεσαι να σε παίρνουν στα σοβαρά.
    Λίγο συναισθηματικά άξεστος είσαι μόνο. Αλλά αυτό είναι ίδιον μερικών σημαντικών μυαλών και συγχωρείσαι.
    Έχεις την χαριτωμενιά σου.  
     
    Last edited: 31 Ιανουαρίου 2019
  7. Xarhs

    Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

    Δεν σκέφτομαι τίποτα!

    i am Chillaxing...  
     
  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor


    Ωωω..!
    Σε καταλαβαίνω ρε παιδί μου κι εσένα και όοολους όσους άγχεσθε να σας "παίρνουν στα σοβαρά", αν μη τι άλλο είναι μια ελάχιστη ένδειξη (κολακευτικής/κατ' επίφασιν) αυτογνωσίας όσον αφορά στο αμάρτημα της φαινόμενης σοβαρότητας.
    Που στο δικό σου δηλαδή σκεπτικό (και αναλόγων αντιλήψεων φορέων του), ως φαινόμενη σοβαρότητα, εξ αντικειμένου δεν μπορεί παρά να έχει ως αποδέκτες άτομα που εξ ορισμού δεν είναι δυνατόν παρά να θεωρούνται ή γίνονται αντιληπτά επιεικώς ως περιορισμένης αντιληπτικής εμβέλειας.
    Άρα λοιπόν αποδέχεσαι ότι στο δικό σου αντιλαμβανόμενο πλαίσιο λειτουργίας/δράσης πως λειτουργείς ως αυτόκλητος ταγός/θεματοφύλαξ/αστυφύλαξ/εκπρόσωπος διαμόρφωσης αντίληψης, που κατά συνέπεια θεωρείς πως αποτελεί το κανονιστικό πλαίσιο συμβατότητας συμπεριφοράς ή ορθού αντιλαμβάνεσθαι.

    Πάει να πει πως η επιζητούμενη επίφαση σοβαρότητας, στον βαθμό μάλιστα που επικοινωνείται ως τέτοια, αποκλειστικό της στόχο δεν μπορεί παρά να έχει την απόκρυψη/συγκάλυψη/εξωραϊσμό γεγονότων, συμβάντων ή καταστάσεων, που εκ προοιμίου θεωρούνται -για τους όποιους λόγους- επιλήψιμα/ευκόλως διαστρεβλώσιμα/παρεξηγήσιμα στο κοινό που απευθύνεται.
    Φυσικώ τω λόγω, το "συναισθηματικά άξεστος" (νάτο και το μαστίγιο) δεν μπορεί παρά να αποτελεί το αμυντικό ανάχωμα της αυτοπροσδιοριζόμενης και αυτόκλητης φέρουσας αντίληψής σου.
    Φυσικώ τω λόγω και πάλι, η τσαχπίνικη χρησιμοποίηση του "ίδιον μερικών σημαντικών μυαλών" (κι έλεγα που νάναι το καρότο ρε γαμώτο, σκέτο μαστίγιο, δεν λέει) επιζητά το απυρόβλητον.
    Και στο καπάκι, μπας και δεν πιάσουν τα παραπάνω, νάσου και μια "χαριτωμενιά", για να σιγουρευτεί η απονεύρωση εν είδει σκιτζή οδοντιάτρου.
    Που εν τη μεγαλοσύνη σου απλόχερα επιβεβαιώνεις ως ιεράρχης (του ποιμνίου που πρέπει να αντιλαμβάνεται την επίφαση της σοβαρότητός σου) με μια μεγαλοπρεπή συγχώρεση...

    Σε κάθε περίπτωση τέτοιες προσεγγίσεις, όπως η δική σου, συνεισφέρουν εξόχως εις όποιους αφορούν.
    Ειλικρινέστατα μιλώντας από εμένα είναι πάντα καλοδεχούμενη η όποια, εν μέλλοντι χρόνω, συνεισφορά σου.
     
    __________
    Να υποθέσω πως μόνον οι μικρές αγγελίες που καταλήγουν με το κλασικό "μόνον σοβαρές προτάσεις" είναι σοβαρές..?
    Εξαπανέκαθεν, που έλεγε και η Βασιλειάδου, μού άρεσε η γραβάτα σε κοντομάνικα υποκάμισα, ως επίφαση μιας κάποιας σοβαρότητας...
      
    __________
    Παρομοίως..!
        
     
  9. espimain

    espimain Contributor

    Αγαπητέ @cadpmpc
    Πριν μερικές ημέρες συνέπεσε να παρακολουθήσω μια κουβέντα, όπου αναφέρθηκε, περιστασιακά, το πόσο μελετάς αυτά που γράφεις, μην τυχόν και χαθεί το ποιμαντικό της εικόνας που προβάλεις.
    Αυτήν την φορά το πάλεψες δύο ώρες χρονομετρημένα.
    Πολύ καλός χρόνος.
    Εύγε
           
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Είμαι σίγουρος πως κανείς τους δεν με ήξερε τόσο καλά, ιεράρχα μου...
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  12. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Σε κοροϊδέψανε... Έχει και πιο μεγάλο κουβαδάκι..!