Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τοσο δυσκολο ειναι πια να βρεις μια/ εναν κυριαρχη / κυριαρχο ....αφεντρα/αφεντη ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος πιστοςσκυλος, στις 21 Μαρτίου 2018.

  1. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    διατηρω την ελπιδα ότι θα γνωρισω τον ανθρωπο μου , αλλα νιωθω πως εχω κουραστεί να ζω διχως αυτόν ....
     
  2. Raed

    Raed Dazed

    Δύσκολο μπορεί να είναι αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Ένα κ και ένα υ διαλέγουν το ένα το άλλο ανάμεσα σε χιλιάδες ψυχές. Όπως σε κάθε σχέση, έτσι και εδώ, εξαρτάται, εκτός των άλλων, τι, το τόσο μοναδικό είσαι διατεθειμένος να δώσεις που να το θέλει, εν τέλει, ένα κ ή το κ που έχεις βάλει στο μάτι. Αν θέλεις να βγάλεις μόνο τα φετίχ σου, το κόβω δύσκολο ένα κ να γίνει ο προσωπικός ξεγκαυλωτής, μπορείς όμως να πας σε μια pro και να ικανοποιείς τα φετίχ σου άμεσα.

    Με όλο το σεβασμό, επέτρεψε μου να διαφωνήσω μαζί σου. Αν έψαχναν τα 100ευρα δεν θα ήταν εδώ μέσα να κάθονται να γράφουν νήματα και να μοιράζονται εμπειρίες κα.

    Με όλο το σεβασμό, επέτρεψε μου να διαφωνήσω και μαζί σου πάνω στο θέμα του findom. Δεν είναι το κ που ψάχνει το χρήμα ή ελκύεται από αυτό, αλλά το υ που το δίνει σαν ένα είδος ανταλλαγής δύναμης και ικανοποίησης του φετίχ του, ανάλογα το πως λαμβάνει τη δυναμική. Η απώλεια του χρήματος και η δυσκολία στην οποία μπαίνει ο ms/cp είναι το φετίχ. Στο findom το υ μπορεί να λάβει από κάτι έως και τίποτα ακόμα (ripoff) και να το κάνει μόνο από την ανάγκη του να εξευτελιστεί και να νιώσει αδύναμος ή ό,τι άλλο τεσπα. Τα κ που είναι εξαρτημένα από το χρήμα στο findom, δεν είναι τίποτα περισσότερο από τους ίδιους τους ms/cp που αρμέγουν (και συνήθως αποτυγχάνουν στο να έχουν τον έλεγχο της δυναμικής).
     
  3. Persephone_red

    Persephone_red Dark ambient

    Όσο δύσκολο είναι για σένα να βρεις μια Κ τόσο δυσκολο είναι και για μας να βρούμε έναν υ. Υπάρχουν επιλογές χωρίς να είναι όλες αξιόλογες φυσικα. Εφόσον είναι τρόπος ζωής και όχι απλά ένα φετιχ έχει να κανει με την χημεία και τη συννενόηση μεταξύ των ανθρώπων οπως και σε κάθε σχεση.
     
  4. widowmaker

    widowmaker Guest

    Πολλές φορές παίζει και το άλλο σενάριο..να βρεις αυτό που θες και να μην μπορείς να το διαχειριστείς
     
  5. subteo

    subteo Regular Member

    Αγαπητη μου μεγαλο μερος της ευθυνης μπορει να εχει το πατριαρχικο μοντελο που εχει επιβληθει δικτατορικα.Ευθυνη εχεται και εσεις οι Κ οπως και εμεις οι υ,που μπροστα σε μια βιομηχανια που παραγει Femdom φαντασιωσεις δεν εχουμε βγει να μιλησουμε για την καθημερινοτητα ενος τετοιου τροπου ζωης.
     
  6. Bιολογικο ειναι το θεμα και οχι πολιτικο.
     
  7. n0mad

    n0mad Dirty Forty

    Μια φορά σε λουνα παρκ είχα πετύχει με την παρέα μου, μια παρέα τρίτης ηλικίας - ίσως και τεταρτης - κι αναρωτιομασταν τι δουλειά είχανε εκεί.

    Ήταν τόσο αλλόκοτη η εικόνα που δεν την ξέχασα και με την παρέα μου ακόμη το συζητάμε ως από τα γελοία που μας συνέβησαν.

    Τώρα, με τις δεκαετίες να έχουν περάσει η απάντηση είναι απλή, εύκολη και λογική.

    Όσο ζει ο άνθρωπος θα έχει την διάθεση να πάρει μια μπάλα και να ρίξει όσα περισσότερα κουτάκια μπορεί. Ακόμη κι αν είναι η τελευταία του ευκαιρία, θα προσπαθεί.
     
  8. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Η διαχείριση είναι αμφίδρομη.
    Αν κάποιος (Κ ή υ) δεν μπορεί να διαχειριστεί κάτι, είναι κυρίως επειδή δεν το θέλει.

    Όπως και να’χει, σημαντικό ρόλο στα θέλω παίζει και ο χρόνος.
    Τα ατομικά θέλω αλλά και οι ανάγκες μεταβάλλονται και εξελίσσονται με τον χρόνο, εξελίσσοντας έτσι και την ίδια τη σχέση.
     
  9. Slk

    Slk Κερατάς

    Πώς να τις αξιολογήσεις τις επιλογές αφού είστε αρνητική από την αρχή και δεν μιλάω για την αγένεια γιατί εδώ έχω ακουσει επίθετα όπως άρρωστος ανώμαλος κτλ αλλά δεν θα επεκταθω για θα φύγω εκτός τοπικ..
    Όταν δεν δίνει κανείς ευκαιρία σε κανέναν να αξοιολογισει τα ελκυστικά χαρακτηριστικά του κάθε έναν από εμάς ..που δεν είναι απλά ένα φετίχ εφήμερο αλλά τρόπος ζωής ..
     
  10. Persephone_red

    Persephone_red Dark ambient

    Διαφωνώ. Εφόσον αναφέρεσαι σε εμένα προσωπικά σε διαβεβαιώνω ότι έχω δώσει πολλές ευκαιρίες, δεν είμαι χθεσινή στο χωρο. Απλά πολλές φορές πρέπει να προσέχεις τον τρόπο προσέγγισης. Ήμουν πολύ ευγενικη μαζι σου πιστεύω. Απλά πολύ ευγενικά σου εξηγησα ότι δεν ενδιαφέρομαι λόγω διαφορετικων προτιμισεων και σου ευχηθηκα να βρεις αυτό που ψάχνεις. Δεν είναι αρνητισμος αυτό!
     
  11. subteo

    subteo Regular Member

    Δεν φταινε οι Κ γυναικες που δεν δινουν ευκαιριες.Φταιμε ολοι μας που σαν bdsm κοινοτητα καταναλωνουμε ενεργεια για κανονες και πρωτόκολλα και χανουμε την ουσια.Στην Ελλαδα δεν υπαρχει ουτε ενα bdsm club που να μπορουν Κ και υ να γνωριστουν καλλυτερα.Τετοιες ενεργειες δεν τις στηριζουμε και γιαυτο κλαψουριζουμε μετα.
     
  12. Και να υπηρχε ενα τετοιο κλαμπ, θα αφηνε απ΄εξω το 50% του πληθυσμου τουλαχιστον, λογω γεωγραφικης αποστασης.