Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προς αποκατάστασην

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Vasileys, στις 12 Ιανουαρίου 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Vasileys

    Vasileys Regular Member

    Δυστυχώς αγαπητέ Masterperris δέν είδα τη διεύθηνση του mail σου ώστε να σου απαντήσω απ ευθείας και να μήν ενοχλήσω το foroum. Όμως θεωρώ το αίτημά σου δίκαιο καί ευχαρίστως να σε αποκαταστήσω ως πρός τα αίτια που δημιούργησαν αυτή την απαράδεχτη αναστάτωση. Απάντησες στο χαιρετισμό μου προσωπικά σε εμένα με ειρωνίες του τύπου ...καλώς το σωτήρα των φτωχών και αδυνάτων και παρόμοιες ειρωνίες στις οποίες θεώρησα πρέπον να μήν απαντήσω. Συνέχησες όμως πάλι τις ειρωνίες σου (πράμμα που ουδόλως με άγγι3ε) με αποκορύφωμα τη συμβουλή σου να το ψάξω το πράμμα διότι προφανώς ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ πως οι άτυχες sub που ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝΤΕ ΒΑΝΑΥΣΑ στα χέρια ΚΑΠΟΙΩΝ που δηλώνουν Masters, το ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΥΝΤΕ ΚΙ ΟΛΑΣ!!! Και πάλι είπα να δωσω τόπο στην οργή να τελειώσει αυτή η ιστορία. Όμως εσυ συνέχησες και μίλησες στη ΣΑΠΦΩ την οποία γνωρίζω προσωπικά και την αγαπώ πάρα πολυ, της μίλησες ειρωνικά για μένα..που ειναι ο Vasileys σου..την κοπάνησε ο σωτήρας του forum, πράμμα που δεν ειχες ΚΑΝΕΝΑ δικαίομα να κάνεις. Οπότε μου έδωσες ο ίδιος το δικαίωμα να σε ονομάσω...ποιός είσαι εσύ που θα μιλάς με αυτό τον τρόπο στους δικούς μου φίλους?? Μέ τη σαπφω είχα ήδη μιλήσει μην ανησυχείς, δε θα ζητούσα την άδειά σου να το κάνω. Εν πάσει περιπτώσει νομίζω πως σε κάλυψα και διλύθηκαν οι όποιες λανθασμένες εντυπώσεις δημιουργήθηκαν για το άτομό σου. ΤΩΡΑ στο κυριότερο. Δέ χρειάζεται να κουραζεσαι για να με βρείς, θα σε απαλλάξω αμέσως απο τον κόπο , να σου λύσω και την απορία όσον αφορά τις ΚΟΤΕΣ. Ευτυχως για σένα είμαι αθήνα όπως κι εσύ. Θα με βρείς πανεύκολα λοιπον. Απλά στο επόμενο mail που θα στείλεις βάλε και τη διεύθηνση του mail σου να σου δωσω τις πληροφορίες που χρειάζοντε. Και μία διευκρίνηση για το nick μου. Το nick αυτό δέν ήταν δική μου επιλογή. Είναι δώρο απο τους φίλους μου πολλοί εκ των οποίων βρίσκοντε εδώ και το γνωρίζουν. Το αποδέχτηκα πρός τιμήν τους, και σου εύχομαι και οι δικοί σου φίλοι να σου χαρίσουν κάτι ανάλογο. Ελπίζω να σε κάλυψα φίλτατε. Ο κομπλεξικός και όλα τα άλλα που ανάφερες "Vasileys"
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Το mail του Masterperris βρίσκεται αυτόματα αν πάτε στο νικ του Masterperris και πατήσετε αριστερό κλικ. Η τρίτη επιλογή από το μενού που προκύπτει είναι να στείλετε αυτόματα mail στον Masterperris. Το ίδιο ισχύει και για τον Masterperris ως προς εσάς.

    Παρακαλώ πολύ να προτιμήσετε αυτή την επιλογή. Θα μας βοηθήσει όλους.

    ΥΓ. Κατανοώ και σέβομαι το πρόβλημα που θέσατε. Δυστυχώς, οι γυναίκες που γίνονται θύματα δεν μιλάνε σχεδόν ποτέ. Και θα ήθελα να μη σκεφτόμουν τί γολγοθά έχει ν ανέβει μία πραγματική υποτακτική ή σκλάβα στην ψυχή, μέχρι να δεχτεί ότι ο Σημαντικότερος γι αυτήν Άνθρωπος στον κόσμο την έχει κακοποιήσει και μάλιστα πολύ σοβαρά.
     
  3. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Προς αποκατάστασην

    Off topic?
     
  4. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Re: Απάντηση: Προς αποκατάστασην

    Όχι, closed!!
     
Thread Status:
Not open for further replies.