Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το κακό που προκαλούν οι " γιαλαντζί Κυρίαρχοι άνδρες "

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Master-Yoda, στις 5 Φεβρουαρίου 2019.

  1. rea..

    rea.. Contributor

    Προσπαθώ να καταλάβω καλοπροαίρετα και χωρίς διάθεση για τριβές και εντάσεις. Πως ακριβώς νομίζεις ότι βοηθάς τόσο εσύ όσο και ο νηματοθέτης μια περίπτωση βιασμού με νήματα σε ένα φόρουμ?
    Καλή τη πίστει τα μέλη συμμετέχουμε σε μια συζήτηση χωρίς να γνωρίζουμε ότι εξυπηρετεί άλλους σκοπούς από αυτούς που εκφράζει αρχικά στο θέμα και βρισκόμαστε υπόλογοι και κατηγορούμενοι σαν υπερασπιστές βιαστών.

    Αν υπάρχουν όντως αυτά τα περιστατικά, εμείς πως μπορούμε να βοηθήσουμε? Σε τι θα βοηθήσει το θύμα, ένα λαϊκό δικαστήριο, που δεν γνωρίζει και ούτε φυσικά πρέπει να γνωρίζει τις ευαίσθητες λεπτομέρειες του περιστατικού?

    Αναλογίσου με περισσότερη ψυχραιμία την κατάσταση για να καταφέρεις πραγματικά να βρεις τρόπο να βοηθήσεις επί της ουσίας τον άνθρωπο που σε χρειάζεται και όχι σε διαδικτυακές σελίδες χαλαρών συζητήσεων περί καύλας.

    Θα μπορούσες επίσης να ανοίξεις κάποιο νήμα με σκοπό να πάρεις ιδέες και προτάσεις για τα επόμενα βήματα γενικά σε αυτές τις περιπτώσεις, με χαρά να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Τα μανιφέστα και τα γιαλαντζι Κ δεν προσφέρουν τίποτα άλλο παρά μια προσωρινή εκτόνωση οργής μέσα από μπηχτές και υπονοούμενα που μόνο οι ενδιαφερόμενοι καταλαβαίνουν και οι υπόλοιποι κάνουμε μπανιστήρι... εδώ κολλάει το "Ναι. Και?"

    Όχι έτσι, όχι υπόγεια και στοχευμένα, όχι λαϊκά δικαστήρια και παρατράγουδα, που στην τελική, μπορεί να δημιουργήσουν περισσότερη ζημιά σε έναν ήδη τραυματισμένο άνθρωπο.
     
  2. goodevil

    goodevil arcade

    Νομιζω οτι πρεπει να διαγραφει το νημα ολο κ δε το λεω για να βαλουμε τα σκουπιδια κατω απο το χαλί αλλα για να μην τα παρει ο αερας κ δε καταληξουν εκει που αξιζει στη χωματερη.
     
  3. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Το νημα πρεπει να μεινει για να παραμενουν εκθετοι αυτοι που ρίχνουν τη λασπη.
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    αυτό που καταλαβαίνω με όλο και μεγαλύτερη βεβαιότητα, είναι οτι δεν σε απασχολεί η κακοποίηση. ούτε ως γεγονός ούτε ως στάση.
    σε απασχολεί η ομάδα σου, εκείνο με το οποίο ταυτίζεσαι, εκ παρορμήσεως. οι δικοί σου, και οι αντίπαλοι, όπως τους κατασκεύασες στο μυαλό σου.
    αυτόν τον εθνικισμό τον περιέγραψα ήδη, και είναι υπαρκτός και διαπιστώσιμος. δεν έχει καμμιά σχέση με την αντιμετώπιση ούτε με την θεραπεία της κακοποίησης. είναι πηγή κακοποίησης ο ίδιος. αυταναφορικός και υποκριτικός όσο κάθε άλλος εθνικισμός.
     
  5. rea..

    rea.. Contributor

    Δεν συμφωνώ, έστω και με αυτόν τον "περίεργο" τρόπο, υπάρχει μια χρησιμότητα, για όλα τα μέλη, όσον αφορά τους κανόνες ασφαλείας, τόσο στο bdsm όσο και στις διαδικτυακές γνωριμίες. Και μέχρι εκεί  
     
  6. n0mad

    n0mad Dirty Forty

    To 2019 με τους παππούδες να είναι 20 χρόνια ονλαιν και τα πιτσιρίκια στο δίκτυο από τα 5 θα κάνουμε μάθημα ασφαλούς πλοήγησης εδώ;
     
  7. goodevil

    goodevil arcade

    Δε βλεπω εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων καμια χρησιμοτητα παρα μονο αντιπαραθεσεις κατινιες κ μη πω τπτ χειροτερο το θεμα ειναι σοβαρο κ απο την αρχη τεθηκε με λαθος τροπο.
    Οπως κ να χει τη γνωμη μου σαν αναγνωστης λεω αυτοι που ειναι αρμοδιοι ας κρινουν με στοχο το καλο των μελλοντικων αναγνωστων  
     
  8. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    Το νήμα πρέπει να παραμείνει και να απαιτηθούν διευκρινήσεις επί γεγονότων, άνευ προσωπικών στοιχείων φυσικά.
    Εάν δοθούν, δύναται να αποτελέσει μείζον μάθημα κατά 3 τρόπους.
    Πιθανότητα 1. Όντως υπήρξε βιασμός, χωρίς κανένα εισαγωγικό. Κέρδος: ο βαθμός ετοιμότητας των χρηστών θα αυξηθεί.
    Πιθανότητα 2. Υπάρχει "παίζω με τη φωτιά και καίγομαι. Κέρδος: Θα γίνει κατανοητό ότι όταν δηλώνω painslut θα αντιμετωπίζομαι ως pain slut και θα τσούξει ο κώλος μου γιατί έχω απεμπολήσει το δικαίωμα να πω στοπ στη δεύτερη ραβδιά. Αναλογική εφαρμογή σε όλα τα status.
    Πιθανότητα 3. Για άλλη μια φορά ο Χανς Κριστιαν Αντερσεν επισκέφθηκε το φορουμ. Κέρδος: Θα δικαιωθεί επιτέλους ο Κακός Λύκος. Αει σικτίρ και η κοκκινοσκουφίτσα και ο κυνηγός.

    Να θυμίσω ότι 2 δεκαετίες πριν, give or take, υπήρξαν 2 περιστατικά (διαπιστωμένα τουλάχιστον και σε γνώση αρκετών) που από μαλακίες και όχι κακές προθέσεις, κατέληξαν σε σωματικές βλάβες αρκούντως σοβαρές. Ασχέτως του τί έπραξαν τα θύματα, η κοινότητά έθεσε τους "δράστες" στο περιθώριο με τέτοιο τρόπο, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα επαναλήψεως. Φυσικά τότε ζούσαμε, δεν γράφαμε απλά.
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    ισοπεδωτική η ανάγνωσή σας.
     
  10. rea..

    rea.. Contributor

    Εσένα επειδή είσαι αντιρρησίας και ανυπάκουος θα σε ξεκινήσουμε από τα βασικά και θα σε χρεώσουμε.
    Μάθημα 1. Πως ανοίγει τούτο το μαραφέτι. (κόστος μαθήματος 100 ευρώ) 
     
  11. goodevil

    goodevil arcade


    Ισως αλλα καθολου επιφανειακη.
     
  12. n0mad

    n0mad Dirty Forty

    Πάλι αφήσατε απλήρωτο το ρεύμα του σέρβερ;