Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαχείριση Χρονου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος subteo, στις 20 Φεβρουαρίου 2019.

  1. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Σε ποιόν να δείξω το οτιδήποτε. Έχω πράγματι ανάγκη για κάτι τέτοιο? Ήθελα να συζητήσω για το περιεχόμενο ή τις τοποθετήσεις επί του θέματος. Δεν αναφερα κάτι επί προσωπικού όπως έκανες εσύ. Κάνε ένα revise λίγο πιο προσεκτικά όμως.

    Και για να εξηγήσω πιο καταφατικά κάτι που δεν καταλαβαίνεις, είναι ότι όταν κάποιος ζώντας M/s 24/7 μαζί με κάποιον άλλον σε οποιοδήποτε τόπο και χρόνο, ο μεν αναλαμβάνει και ο δε αποδέχεται και εμπιστεύεται την παράδοση της ζωής του, και όχι το πουλάκι του μόνο. Σε άλλη φάση εκτός M/s 24/7 είναι διαφορετικά.

    Τέλος μιας και θα λαβω σιωπή όπως ανέφερες αφου το άφησες να παει στο καλό, η διευκρίνηση του vanilla time στο νήμα και ταλαιπωρεί μερικούς, δεν προέρχεται από τον νηματοθέτη, αλλά από τα γραφόμενα ενός βιβλίου που εκείνο σχολιάζουμε. O ορισμός vanilla time προέρχεται από την Κυρία επωνομαζώμενη Mistress Scarlet και όχι από ότι βγάζει το νήμα. Το αν κάποια πάει να βάψει τα νύχια της την ώρα που έχει επιλέξει κάποιος άλλος, σε εκεινη την περίπτωση Κ, είναι κάτι δεδομένο και όχι ελεύθρος χρόνος, ή στον ελεύθερο χρόνο. Σε διαφορετική κατασταση όπως D/s όποτε λάχει, που και που ανά event και συνεδρεια το vanilla time κουμπώνει προσδιοριστικά ως έκφραση κατανόησης μιας κατάστασης. Αλλά πως θα μπορούσαμε να πείσουμε ένα υ ότι σε μια συναναστροφή ή συναλλαγή του με μια/έναν Κ, υπάρχει και ελεύθερος χρόνος, όταν πρόκειται για μια απλή συναναστροφή και μόνο?
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Οι 24/7 σχέσεις δεν δημιουργούνται απο την 1η συνάντηση ή τον πρώτο μήνα, ακόμα κι αν τα άτομα που τις απαρτίζουν, στοχεύουν σε κατι τετοιο. Οι 24/7 δεν αφορουν τοσο πραξεις καθημερινοτητας διαφορετικες, οσο το mindset.

    Ποιος ο λογος λοιπον να εχεις χάρτη για μια 24/7 σχέση, ο οποιος κατ εμέ απλά ζωγραφίζεται στην πορεία μέσα από την αλληλεπίδραση, όταν εκείνο που θα όφειλε να σ ενδιαφέρει είναι αυτό που έχεις κάθε δεδομένη στιγμή άμεσα να αντιμετωπίσεις. Αμα μπαινεις σε μια σχεση πρωτα ελεγχεις αν ειστε συμβατοι. Αυτο γινεται.
    Δεν υπαρχουν πρωτοκολλα ή τελετουργίες ή οτιδηποτε που να ειναι ακριβως ετσι σε όλες καθολικά τις σχέσεις. Κι οταν μπορεις να παραδωσεις τον ελεγχο αναφορικα με το που σε παει, πως σε παει και για ποσο θα σε παει, εισαι ετοιμος γι αυτες μαλλον. Οσο προσπαθεις να βρεις τι κανουν οι αλλοι, περαν του τι μπορει να γινεις θυμα του φαινομένου που ονομάζουμε κοινωνική απόδειξη, δεν αφουγκραζεσαι μεσα σου τι χρειαζεσαι εσυ και πως αυτο εκπληρώνεται μεσα απο το 24/7.
    Για μένα 24/7 είναι απλά μια σχέση μεταξυ συνειδητοποιημενων Ds που κανουν οτι ειναι να κανουν, με πολυ ξεκάθαρα όρια αναφορικα με το ποιος έχει τον Έλεγχο.

    Ας περιγραψω μια καθημερινοτητα απο την πληθωρα των πιθανων.
    Ως υ σε 24/7, οχι σε καστρο με υπηρετες και μερικα μυρια να δουλευουν για μενα, αλλα σ ενα διαμερισμα στην πραγματικοτητα και εργαζομαι για τα προς το ζην. Ξυπνω το πρωι, μπορει να κοιμαμαι απο πατωμα μεχρι διπλα του, ότι έχει επιλέξει το Κ. Πάω τουαλέτα, πλένομαι, φτιαχνω καφε, τον απολαμβανω με το τσιγαρο μου και μετα ετοιμαζω αυτο που γνωρίζω οτι εχω να ετοιμασω για το Κ αν δεν εχει ξυπνησει. Αν εχει πάει τουαλέτα πλένεται και πινει τον καφε που εφτιαξα και είτε τον εχω σερβιρει ειτε τον παιρνει μονος του αν αυτο επιθυμει. Αυτά είναι βανίλλα στιγμες;
     
  3. subteo

    subteo Regular Member

    Αγαπητη λαρα ευχαριστω που μοιραστηκες μαζι μας μια στιγμη της καθημερινοτητας σου.Παρομοια σκηνη μπορει να ζει και ενα βανιλλα ζευγαρι.Τι διαφοροποιει την μια στιγμη απο την αλλη ομως.Οτι στην δικια σου περιπτωση στην ((βανιλλα στιγμη)) υπαρχουν μηχανισμοι κυριαρχιας για να σου θυμιζουν το ειδος της σχεσης που εχεις και οτι ακολουθεις τους κανονες του Κ σου.Το πως θα την ονομασεις εσυ η ο Κ σου αυτη την στιγμη δεν εχει σημασια.Το θεμα ειναι το πως περιγραφεις μια τετοια στιγμη σε καποιον ασχετο με λιγες λεξεις ωστε να καταλαβει οτι το 24/7 δεν ειναι μια απεραντη κινκια.Δυσκολα θα το κανεις χωρις να χρησιμοποιησεις την λεξη βανιλλα.
     
  4. espimain

    espimain Contributor

    Κυριαρχία υποταγή μπορεί να υπάρχει χωρίς το παραμικρό ίχνος κινκιάς.
     
  5. espimain

    espimain Contributor

    Μια βανιλα σχέση όση κινκιά κι αν της βάλει κάποιος D/s δεν γίνεται.
     
  6. subteo

    subteo Regular Member

    Κανεις δεν μιλησε για βανιλα σχεση μονο εσυ espimain.Εγραψα για παρομοιες στιγμες μεταξυ των δυο ειδη σχεσεων.
     
  7. subteo

    subteo Regular Member

    Σιγουρα για παραδειγμα η σχεση του Ταλιμπαν η το Μουλα του Ιραν με την γυναικα του.Θα την χαρακτηριζες ομως 24/7 μια τετοια σχεση?
     
  8. tithon

    tithon Contributor

    κάποιος «άσχετος» φαίνεται να καταλαβαίνει οτι κ/υ είναι μια πολιτικά ορθή συσχέτιση, με επιφανειακές πολιτικές διακηρύξεις, και 20% κινκυ κρεβατοκάμαρα, με ενδεχόμενο επαγγελματικό προσανατολισμό. δεν μοιάζει ακριβής περιγραφή.  
     
  9. espimain

    espimain Contributor

    Οι σχέσεις D/s και Μ/ς μπορεί να είναι εξαιρετικά αγαπητικές και χωρίς σαδομαζοχιστικές πρακτικές.
    Αυτό που τις χαρακτηρίζει είναι η απουσία ανταγωνισμού, η Κυριαρχία του ενός και η υποταγή του άλλου.
    Οι σχέσεις Κυριαρχίας υποταγής δεν ευδοκιμούν σε βάση οικονομικών αντιπαροχών.
    Η Κυριαρχία και η υποταγή ούτε πωλούνται ούτε νοικιάζονται.
     
    Last edited: 23 Φεβρουαρίου 2019
  10. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Vanilla time = παράγγελμα = "ανάπαυση" (όπως λένε στο στρατό) και D/s time = παράγγελμα = "προσοχή" (όπως και πάλι λένε στο στρατό), κάπως έτσι? Ιδίως όταν κάποιος εκτελεί την στρατιωτική του θητεία, και βρίσκεται υπό στρατιωτικό καθεστώς? Στο στρατιωτικό καθεστώς είναι κανείς χαλαρός? Ή έχει δεσμευθεί για κάμποσο καιρό, όσο λειτουρηεί κάτω από εκείνο?

    Όταν είναι στρατιωτικός οποιασδήποτε βαθμίδας, το vanilla time του καθωρλιζεται από άλλους και από την κατασταση την οποια έχει εισέλθει, και παραμένει στρατιωτικός. Όταν γίνει πολίτης μετά την θητεία είναι vanilla και έχει όση vanilla time θέλει να καθωρίζει εκείνος ο πρώην στρατιωτικός. Αυτό λέμε που αντικρούεται όχι με εσένα, αλλά με τα λεγόμενα της Κ Scarlet.
     
    Last edited: 23 Φεβρουαρίου 2019
  11. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Πολυ θσ θελα να ξερα, στις 24/7 σχεσεις, ποσο χρονο περναν πραγματικα μαζι. Π.χ. οταν η σκλαβα ειναι παντρεμενη, με αλλον, εργαζεται, εχει παιδια, δηλ. Συνθηκες πραγματικης ζωης.
    Αντιστροφα, θα θελα να ξερα, η μιςς Σκαρλετ που μιλαει για vanill time στο εγχειριδιο της, ποσο ειναι αυτο? Ειναι το υπολοιπο απο την μια, αντε δυο ωρες που θα κανει το σεσσιονακι της, αναλογα ποσο πλερωνει ο πελατης? Και αντε, ειπαμε για το 24, για το 7 τι γινεται?
     
  12. espimain

    espimain Contributor

    Είναι σύνθετο αλλά γίνεται. (πάντα κατ΄οινονομίαν)
    Αν τα μέλη της σχέσης το βιώνουν, γίνεται και αφορά αυτούς, το πώς.
     
    Last edited: 23 Φεβρουαρίου 2019