Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαχείριση Χρονου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος subteo, στις 20 Φεβρουαρίου 2019.

  1. subteo

    subteo Regular Member

    https://msscarletuk.wordpress.com/
    Στειλε μυνημα και ρωτησε την. 
     
  2. espimain

    espimain Contributor


    Όλα ξεκινάνε από το εισαγωγικό μήνυμα του νηματοθέτη σε άλλο νήμα.

    Μετά από αυτό κάνει συνεχείς αναφορές σε κάποια Mistress Scarlet και στο manual της. Καταλήγοντας ν’ ανοίξει το παρόν νήμα και να ζητά την άποψη των μελών του φόρουμ για αυτά που γράφονται σ΄αυτό το manual.
    Εκ πρώτης φαίνεται ( το λέει και ό ίδιος) ότι ζήτησε από την prodoma του, έξτρα υπηρεσίες, οι οποίες εκτός του ότι στοιχίζουν, ζορίζουν κιόλας. Με την προσπάθεια αποδοχής των ιδεών της Mistress Scarlet φαντάζεται ότι δικαιώνεται στις αντιδράσεις του, σε αυτά που του λέει η prondoma του.
    Ρωτάει στο φόρουμ και επιτίθεται αγενώς σε όποιον του απαντάει με τρόπο που δεν τον δικαιώνει στην φαντασίωση του, να έχει δηλαδή σχέση 24/7 με την επαγγελματία που τον εξυπηρετεί στα φετίχ του, αλλά διασφαλίζοντας και την ιδεολογική τεκμηρίωση της αποφυγής των δύσκολων ή ακριβών υπηρεσιών.
    Δεν φτάνει που θέλει να του παρέχονται οι επί χρήμασι υπηρεσίες, με τον βολικό τρόπο που γράφει αυτό το Mistress Scarlet manual, αλλά θέλει να το επιβεβαιώσει και μέσα από το φόρουμ.
    Το ότι τα μέλη του φόρουμ, δεν μπαίνουν στο τριπάκι της ικανοποίησης του φετίχ του, τον ενοχλεί και κάνει εμφανή την δυσαρέσκεια του.
     
    Last edited: 23 Φεβρουαρίου 2019
  3. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Ξερεις πολλες φορες θαρω πως βλεπω τη ρωμαίίκη Συγκλητο.
    Αγορευει ο ενας Συγκλιτικος, επικαλειται τους Θεους. Τον χειρικροτουν.
    Ανεβαινει στο βημα αλλος, επικαλειται τους Φιλοσοφους. Τον αποθεωνουν.
    Σηκωνεται τριτος, αγορευει και αναφερεται στο ενδοξο παρελθον. Η Συγκλητος τριζει συθεμελα.

    Αξαφνα μπαινει ο Καισαρας. Ετοιμαστειτε για εκστρατεια. Θελω 100.000 ανδρες και 1.000.000 χρυσα φλουρια.
    Μα δεν εχουμε, του λενε χαμογελκαστοι οι Συγκλητικοι. Ειναι αδυνατο Καισαρ και το ξερεις. Αδυνατον!

    Λιγο καιρο αργοτερα, ο Καισαρας κανει μαχες και οι Συγκλητικοι αγορευουν.
    Ετσι γινοταν παντα. Αυτοι εχουν δικιο κι αυτος κανει τη δουλεια του.
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    άκομψο πράγμα η μπανάνα σε ψυγείο. μαυρίζει.
     
  5. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Με την σειρά μου θα το αφήσω εδώ κατανοώντας ότι γινεσαι αλοιφή για κάλους από τις ευαισθησίες σου. Αν και μετά από ένα πρόγραμμα πίπα=κώλου 'οπως ανάφερες, είναι ακέραια υποχρέωση οποιουδήποτε Κ να μην σου έδινε vanilla time, αλλά να σε προετοιμάσει για την επόμενη πίπα-κώλο κατάσταση, άφηνε να ξεκουραστείς και να κάνεις μπιντέ γαι να ήσουν καθαρούλης για ότι η/ο Κ επέλεγε. Στις υποχρεώσεις σου είναι και εκείνο.

    Όσο για το vanilla time που σχολιάζουμε είναι ένας εύκολος ορισμός και μόνο που δεν σημαίνει κατάσταση, όπως το figging για παράδειγμα διαφορετικά θα μπορούσε να λεγόνταν bananning εφόσον ασκείται η ίδια λειτουργεία, αλλά για να διαχωρίσουμε τις λειτουργείες μεταξύ τους λέμε ότι στο figging διεισδύεται μια πιπερόριζα ενώ στο bananning μια μπανάνα. Η κατάσταση είναι διαφορετική.

    Στην κατάσταση εισδοχής μιας πιπερόριζας σ΄ένα κωλαράκι, τότε εκείνο καίγεται και τζούζει αφόρετα, ενω στης μπανάνας το κωλαράκι απλώς ίσως ψιλοπονέσει λίγο στην αρχή της εισδοχής της και ίσως δροσιστεί, αν η μπανάνα προέρχεται απευθείας από ένα ψυγείο. Να λοιπόν που κάτι βγήκε από την συζήτηση. Δεν ξέρω αν μπορείς να νιώσεις φανταστικά την εισδοχή μιας πιπερόριζας και μετέπειτα μιας κρύα μπανάνας, αλλά ακούγεται σαν μια ωραία ιδέα.

    Μην μου γράψεις τι ένιωσες με την εν λόγο ιδέα, και ούτε να την γευτείς σε vanilla time μόνος σου αν δεν ενημερώσεις την Κ σου πρώτα για να σου πεί τι να κάνεις εντός της καθημερινότητάς σου που δεν με αφορά.
     
  6. subteo

    subteo Regular Member

    Δεν επιτεθηκα σε κανεναν και αυτα που λες δεν καθρεπτιζουν την πραγματικοτητα και σιγουρα κανενας δεν σε εχρισε εκπροσωπο του φορουμ ο καθενας εχει την αποψη του.Ας μεινει ο καθενας στην αποψη του.Να σου θυμισω οτι το bdsm το ψαχνω απο το 2001 τοτε που δεν υπηρχε η bdsm κοινοτητα στην Θεσσαλονικη και στην Ελλαδα γενικοτερα.Και παλι δεν τα γνωριζω ολα.Απλα θεωρω οτι απομωνοσες μια φραση την διαστρεβλωσες μονο και μονο για να αποδειξεις το μεντοριλικη σου.
     
  7. espimain

    espimain Contributor

    Όλα είναι γραμμένα και όλοι μπορούν να καταλάβουν.
     
  8. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Μα μέσα στο μυαλό μου αυτό το νήμα? Μέσα όμως, όχι μαλακίες.

    Ξύπνησα σήμερα το πρωί και σκεφτόμουν:

    "Ξυπνάω στις 6:30, πάω δουλειά στις 8, γυρίζω στις 7 το απόγευμα, άιντε το σούπερ μάρκετ, αίντε το μαγείρεμα (λολ - ξέρετε εσείς), αίντε να πιείς ένα καφέ για απόγευμα, πήγε 11 και τώρα τι? Εχουμε και να δαρθούμε και να βογκάμε και σεξ και κάνει κρύο και πονάνε και λίγο οι αμυγδαλές μου και είμαι κ αξύριστη και φοράω και εσώρουχο που μου αγόρασε η μάνα μου στη λαική του Κορυδαλλού θάταν δε θάταν 2008?"

    Και ειλικρινά δυσκολεύομαι. Και ενώ πάρα πολύ συχνά νιώθω *απόγνωση στη τοποθεσία D/s* θα συνταχθώ με την σύντροφο @estelwen και το παρακάτω:

    Οπότε ναι, άσχετα από τα συμβάντα, άσχετα από το εσώρουχο από τη λαική, άσχετα από τα πάντα όλα το D/s είναι εδώ δυνωμένο ενατό (αν δεν ξέρετε τι ειναι το δυνωμένο ενατό είναι το generation gap).
     
  9. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Σοβαρά τώρα;  
     
  10. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Μα τι στο πούτσο σε κάνει τάγκ άμα γράψω μαγείρεμα? Άστο να πάει στο διάολο και συ και στη τελική ναι ακόμα και οι κονσέρβες θέλουν ζέσταμα και δε φυτρώνουν μέσα στο σπίτι από κάπου πρέπει να τις φερω πωωωωωω.
     
  11. subteo

    subteo Regular Member

    Μια ερωτηση στους επικριτες μου.Εγραψε πουθενα η Mistress Scarlet οτι στο vanilla time δεν υπαρχουν οι μηχανισμοι κυριαρχιας και οι κανονες ενος 24/7?
     
  12. espimain

    espimain Contributor

    Κανένας δεν είναι επικριτής σου. Όλα είναι στο μυαλό σου.