Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί οι γυναίκες προσποιούμαστε οργασμό;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος sotiris, στις 18 Οκτωβρίου 2010.

  1. brenda

    brenda FU very much

    Για ποιον θυμό μιλάς? 
    *Χαίρομαι που το βρήκες ενδιαφέρον, δεν είναι δικό μου πάντως, το έχω διαβάσει απλά.
     
  2. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    Με όλη τη διάθεση για χιούμορ.
    Τρεις άρρενες συγκάτοικοι. Ο Κώστας, ο Παύλος κι ο Τάκης.
    Σαββάτο μεσημέρι, ο Κώστας ενημερώνει τους άλλους δυο ότι περιμένει πρόσωπο το βράδυ, όποτε και θα πρέπει να καθυστερήσουν την επιστροφή τους.
    Πράγματι, επιστρέφουν λίγο μετά την 01:00 και βρίσκουν τον Κώστα αραχτο στη πολυθρόνα με τσιγάρο και ουίσκι. «Τί έγινε μεγάλε;». «Ομορφα. 3 εγώ, 6 εκείνη».
    Επόμενο Σάββατο, σειρά του Παύλου, ο οποίος βέβαια έχει πλέον να ανταγωνισθεί και τον Κώστα. Εμφανίζεται λοιπόν το μεσημέρι, κρατώντας και μια σακκούλα με θαλασσινά , και ανακοινώνει ότι περιμένει σούπερ πρόσωπο το βράδυ, όποτε και χρειάζεται το σπίτι μόνος τουλάχιστον ως τις 03:00.
    Επιστρέφουν λοιπόν την ώρα αυτή οι δυο, και βρίσκουν τον Παύλο ξέπνοο στον καναπέ, να προσπαθεί να πίνει ένα χυμό πορτοκαλι. «Τι έγινε μεγάλε;». «Τέλεια. 5 εγώ , 10 εκείνη».
    Κι έρχεται η σειρά του Τάκη. Ο πήχης πλέον είναι ψηλά. Εκτός από τα φυσικά διεγερτικά, η χημεία πλέον φαντάζει αναγκαία . Η απαίτηση προς τους συγκάτοικους είναι να μην επιστρέψουν πριν βγει ο ήλιος, γιατί το πρόσωπο είναι τουρμπο.
    Λίγο πριν τις 06:30 οι κολλητοί επιστρέφουν και βλέπουν στην είσοδο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον Τάκη σε φορείο, ημιλιπόθυμο. Τρέχουν να δουν τι συνέβη και ο Τάκης ψελλίζει με φωνή που οριακά ακούγεται «17 εγώ .... κι αυτή δεν ήρθε».
    Συμπέρασμα. Έστω και για να υποκριθεί, πρέπει να είναι παρούσα.
     
  3. Dimonius

    Dimonius Εγώ είμαι μην απορείς που δεν είσαι εσύ

    απλά συμβαίνει. οι λόγοι πολλοί.
     
  4. Και δεν ιεραρχείς τους λόγους να τους μάθουμε κι εμείς
     
  5. rea..

    rea.. Contributor

    Σαν βανίλα, έχω υποκριθεί οργασμούς στο παρελθόν. Η προσποίηση οργασμού είναι πολύ συνηθισμένο "σπορ" στο βανιλοσέξ. Θυμάμαι με τις βανιλοφίλες μου να το συζητάμε συχνά αυτό, ακόμα και να το γελάμε. Είναι "σπάνιο φαινόμενο" η βανίλα που δεν έχει προσποιηθεί ποτέ οργασμό.
    Οι λόγοι διαφέρουν κατά περίπτωση. Όσους και αν σκεφτώ κανένας από αυτούς τους λόγους δεν σχετίζεται με την υποτακτικότητα.

    Σήμερα με εντυπωσιάζει το πόσο αβίαστα και απροβλημάτιστα, αδικούσα τον εαυτό μου και την ανάγκη μου με τοξικές βανιλοσυνήθειες. Αφού το κάνουν όλες, που είναι το πρόβλημα? Το πρόβλημα είναι ότι δεν αγαπάμε το μουνί μας. Το βγάζουμε από την εξίσωση της ζωής μας και το κρύβουμε.

    Δεν μπορώ να φανταστώ υ που να προσποιείται οργασμό ( εκτός αν είναι κατόπιν εντολής). Είναι το σήμα κατατεθέν ότι βρίσκεται σε λάθος μέρος, από την στιγμή που δεν απολαμβάνει. Είναι η πιο σημαντική πληροφορία που έχεις για την επιλογή σου.

    Από τα πρώτα μου βήματα ως υ, μου έγινε ξεκάθαρο το πόσο σημαντική είναι η ειλικρίνεια στην ασυμμετρία και στο D/s. Ο πιο βασικός λόγος, είχε να κάνει με την ασφάλεια μου. Αν δεν απολαμβάνω το ξύλο ή την ταπείνωση, στην ουσία κακοποιώ τον εαυτό μου. Συν ότι δεν δίνω τα σωστά μηνύματα σε έναν σαδιστή και αυτό είναι επικίνδυνο.

    Εκτός από αυτό, προσποιούμαι, σημαίνει ότι έχω τον έλεγχο. Για την ακρίβεια, οι ανασφάλειες μου με κυριαρχούν. Αν δεν απολαμβάνω να παραδώσω τον έλεγχο .. ποιος ο λόγος να δηλώνω υ? Είτε δεν είμαι υ είτε είμαι σε λάθος σχέση.

    Αυτές οι "ποιότητες" δεν συνάδουν με το D/s που καταλαβαίνω, ούτε με την ασυμμετρία. Η υποκρισία και το δήθεν είναι ο μεγάλος εχθρός της ελεύθερης σκέψης και του ηδονισμού μας.

    Η μόνη συμβουλή που έχω να δώσω για όποιο υ μπαίνει στον χώρο είναι η ειλικρίνεια και η επικοινωνία. Έτσι ΜΟΝΟ ανοίγουν οι δρόμοι. Δεν έχει νόημα αν δεν είναι αλήθεια. Αδικείς τον εαυτό σου.
     
  6. Πλάκα θα κάνεις που κατηγοροποιεις τον οργασμό
     
  7. rea..

    rea.. Contributor

    Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς?
     
  8. Ο οργασμός έχει να κάνει με τη γυναίκα όχι με τη σχέση
     
  9. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Πολύ καλό. Θα το μετατρέψω σε γιατρός - μηχανικός.  
     
  10. Φενριρ....

    Φενριρ.... Regular Member

    Οταν πρωτόειδα την απαντηση σκεφτικα χμ κ ναι και όχι ναι υπάρχουν γυναίκες π "τελειώνουν," δύσκολα όπως εγώ(όχι όμως όταν αυνανίζομαι) άρα παίζει κ ο σύντροφός έναν μεγάλο ρόλο όπως κ όταν κάτι στην σχέση δεν πάει καλά μια κ σε μας παίζει τον ρόλο του θ έλεγα είναι μια συγκαιρια "φταιξιματων" κατά την δική μ ταπεινή γνώμη
    Αν κ δεν υπάρχει φταίξιμο σ αυτό απλά συμβαίνει
     
  11. Μπορεί να συμβεί όπως συμβαίνουν τόσα άλλα πράματα στο σώμα μου. Σε μια υγιή σχέση δεν υπάρχει φταίξιμο ούτε και ευθύνες, απλά στην ίδια σχέση ο ένας βοηθά στον οργασμού του άλλου . Σε αυτή την υγιή σχέση όσον αφορά τον οργασμό η χρήση βοηθημάτων δηλώνει ανεπάρκεια, που την έχουν αποδεχθεί και οι δύο
     
  12. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Τζησους! Ανεπάρκεια???? Τα βοηθήματα δεν είναι υποκατάστατα, συμπληρώματα είναι και δίνουν εντελώς άλλη αίσθηση. Εντελώς διαφορετική.