Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Master of Disaster. Τα Μαστορια της Συμφορας. Εγχρωμον, Ακαταλληλον.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Alpha Wolf, στις 1 Μαρτίου 2019.

  1. Queen87

    Queen87 Contributor

    Τι σημαίνει... κάποιος έχει χρόνια στο χώρο; Δεν το κατάλαβα ποτέ... Αυτό δηλώνει εγγύηση; Θα νιώσω δηλ ασφάλεια αν μου εγγυηθεί κάποιος οτι είναι ακίνδυνος;
    Ας υποθέσουμε οτι έχω D/s και είμαι με αυτόν τον άνθρωπο 10 χρόνια... είμαι στον χώρο; έχω εμπειρία;
    Ας υποθέσουμε πάλι οτι έχω D/s αλλά ο συντροφός μου είναι πολυερωτικός και με μοιράζεται ή τον μοιράζομαι... είμαι εμπειρή στο χώρο;
    Το να παρεβρίσκεσαι σε κάθε event
    1ον. Σε κάνει κοινωνικό και τπτ παραπάνω.
    2ον. Δηλώνει οτι δεν είσαι επιλεκτικός γιατί δεν επιλέγεις να γνωρίζεις κάποιον/α συγκεκριμένα αλλά θέλεις απλά να ανοίκεις σε μια μάζα και να δηλώσεις οτι είσαι και εσύ του χώρου.
    3ον. Μπορεί και να σε πώ λιγούρι... αλλά who cares... εγώ είμαι γυναίκα... τους μη επιλεκτικούς πάντα έτσι θα τους βλέπω.
     
    Last edited: 2 Μαρτίου 2019
  2. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Ομολογουμένως, εύστοχη τοποθέτηση, βασίλισσα μου.

    Αρχικά είχα εκφράσει μια υπόθεση, ότι διάφοροι Master of Disaster, Μάστορια της της Συμφορας, παρεισερχονται στον '' χωρο'' μέσω φόρουμ - αλλά γιατί όχι και συναντήσεων- τσιμπολογανε προθημες και άπειρες, παραβιάζουν safeword και διαδικασίες του bdsm και ξαφανιζονται πάλι στη Λήθη του Χρόνου, γιατί απλούστατα κάνεις δεν τους γνωρίζει...

    Στο σπίτι σας θα βάζατε περαστικούς και πλανόδιους, μόνο επειδή φοράνε μπλου τζην, όπως κι εσείς, και αυτό σας.... '' ενωνει''.?
    Αλήθεια?
     
  3. rea..

    rea.. Contributor


    Προφανώς και υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε αυτόν που είναι χρόνια στον χώρο από τον "ουρανοκατέβατο" που δεν ξέρεις από που κρατάει η σκούφια του. Ποτέ δεν είσαι "ασφαλής", αλλά έχεις μειώσει σε κάποιο βαθμό το ρίσκο που πάντα υπάρχει, εντός και εκτός χώρου βδσμ.

    Οι νέοι του χώρου, όπως κάποτε και οι παλιοί, χτίζουμε στο βίωμα την εμπειρία μας και την καλή ή κακή "φήμη" μας.

    Προφανώς και υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε αυτούς που έχουν μια συμμετοχή και εκτός οθόνης, από τους οθονάτους που δηλώνουν ό,τι θέλουν και κανείς δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει.

    Το να έχεις μια ενεργή σεξουαλική ζωή δεν σε κάνει λιγούρη και σίγουρα υπερέχουν από αυτούς και αυτές που ψάχνονται μόνο για ένα γρήγορο χύσιμο σε οθόνες και τηλέφωνα.

    Η κοινωνικότητα και η ενασχόληση με το "σπορ" . Δεν κατατάσσει κανέναν αυτόματα σε κατηγορία "μη επιλεκτικότητας". Αυτά τα συμπεράσματα είναι αυθαίρετα και παράλογα.

    Ο ηδονιστής το ζει και το απολαμβάνει όσο περισσότερο μπορεί. Οι υπόλοιποι ας το κρίνουν από τον καναπέ τους.
     
  4. Queen87

    Queen87 Contributor

    Μιλησά εγώ πουθενά για αυτόν που κρύβεται πίσω απο μια οθόνη; Μιλησά πουθενά για cyber?

    Αλήθεια, ποιά η διαφορά; Δηλ αυτός που είναι επιλεκτικός και αφιερώνει χρόνο σε ένα συγκεκριμένο άτομο τον κάνει λιγότερο έμπειρο απο αυτόν που πάει σε συναντήσεις; Μήπως τα έχετε τσουβαλιάσει λίγο στο μυαλό σας;
    Ο Κάθε άνθρωπος μπορεί να συμπεριφερθεί σαν καθρεύτης ανάλογα με το τι ερεθίσματα του δίνουμε εμείς. Για εσάς ένας Κ μπορεί να είναι άγιος και για μένα ο χειρότερος εγκληματίας. Έχουμε διαφορετικά μέτρα και σταθμά... Θα ήμουν ανόητη αν άκουγα τις εγγυήσεις των γύρο μου.
     
  5. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Και αντίστροφα, τις '' κριτικες''.
     
  6. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Ακόμη μια απολυτότητα. Η συμμετοχή κάποιου σε εκδηλώσεις - έτσι κατανοώ να χρησιμοποιείτε την λέξη event στην διατύπωσή σας, όχι στενά με την έννοια "public play parties", για την οποία ήδη μίλησα - δεν υποδηλώνει τίποτε άλλο εκτός από την ίδια την συμμετοχή, ούτε κοινωνικοποίηση.

    Οι λόγοι που μπορεί να επιλέξει κανείς να συμμετέχει σε συναντήσεις είναι πολλοί, από αυτούς που αναφέρατε μέχρι περιέργεια και απλή διασκέδαση - πάω με την παρέα μου, συνδυάζω γραπτή εικόνα με πρόσωπο - μέχρι ξεκαθάρισμα λογαριασμών ("θα βρω το άτομο που με είπε κουτσή κατσίκα και θα του πω δυο λογάκια"   ).
    Με τον ίδιο τρόπο είναι πολλοί οι λόγοι που επιλέγει κανείς να μην πάει. Ένας από αυτούς, και όχι αμελητέος, η στρυφνή γεωγραφία της Ελλάδας. Άλλος, ότι οι συναναστροφές κάποιου γίνονται πρόσωπο με πρόσωπο. Άλλος, οι ιδιαιτερότητες του καθένα. Εδώ, παράδειγμα, είχα εξηγήσει παλιότερα για ποιόν λόγο δεν θα πήγαινα σε συνάντηση που θα γινόταν κάπου. Έχει και άλλους προφανώς.

    Σημαντικό είναι να μην δαιμονοποιούμε.
     
  7. Queen87

    Queen87 Contributor

    Ας μην ξεχνάμε οτι εδωμέσα εχω χαρακτηριστεί ως "Κυριαρχή". Πρέπει με την απολυτότητα μου να δώσω τέτοια "σημάδια".

    Πέραν της πλάκας δεν είναι κακό να πάς σε ένα event. Είναι κακό όμως (κατ'εμέ... με συγχωρείτε ε; ) να δηλώνεις οτι δεν το ζείς άμα δεν πηγαίνεις σε συναντήσεις.
     
  8. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Παρατηρήσεις - απορίες.
    Πρώτη, η αιώνια, ας αφήσουμε επιτέλους στην άκρη την εξίσωση άπειρος=χάνος. Ότι κάποιος είναι άπειρος σε οποιοδήποτε πεδίο δεν σημαίνει τίποτε από μόνο του.
    Δεύτερη, αν με "πρόθυμα" εννοείτε βιαστικά άτομα, δεν παραβιάζουν και τα ίδια τις διαδικασίες όχι μόνο του bdsm, αλλά κάθε συνετής επιλογής;
    Τρίτη, αν ούτε και οι συναντήσεις, όπως λέτε, παρέχουν ασφάλεια, δεν επανερχόμαστε στην πρωταρχική σημασία σύνεσης και ευθύνης προσωπικών επιλογών;
     
  9. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Συμφωνω στο πρωτο και δευτερο. Καταλαβαινουμε ολοι και ολες την φραση ´πανω στον ενθουσιασμο´ και ας μην ξεφυγουμε.
    Σχετικα με το τριτο, δεν ειπα οτι δεν παρεχουν ασφαλεια, ειδικα οι τυπου ´´συναντηση στο καφε ο Εναστρος Ουρανος´´. Ειναι ασφαλη, απο τη φυση και το ειδος τους.

    Τοποθετηθηκα ως εξης. Λογω της κοινονικοποιησης των ένδιαφερομενων´ χτιζεται ενας μηχανισμος προστασιας που βασιζεται μεταφορικα στο ´φημη και πελατεια´.
    Ενας παντελως αγνωστος απλα εξαφανιζεται. Τι εχει να χασει.

    Υποτιθεται οτι κυκλοφορουν black list στα φορουμ. Κατα ποσο αυτα ειναι αντικειμενικα και αξιοπιστα και κυριως... αδιαβλητα, πολυ το αμφιβαλλω.
     
  10. Queen87

    Queen87 Contributor

    Στο εξωτερικό αν κάποιος μπεί black list μπαίνει σε όλα... το γνωρίζουν οι απαντές... στην ελλάδα δεν νομίζω οτι υπάρχει κάτι τέτοιο. Αν φάει κάποιος black list στο fet ας πούμε... η φήμη μπορεί να φτάσει μέχρι εμάς... αλλά εδώ δεν τρώει black list.
     
  11. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Καλα, στο φετ τρως μπλακ λιστ επειδη εισαι εκτος συγκεκριμενου πολιτικοποιημενου γκρουπουσκουλου....
     
  12. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Τζέναραλι σπίκινκγ, δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης, ποιος/α την έχει μεγαλύτερη την εμπειρία, ή ποιος/α το ζει καλύτερα από τον άλλον.
    Επιλογές είναι όλα. Τόσο τα άτομα που επιλέγουμε να σχετιζόμαστε, όσο και το αν συμμετέχουμε ή όχι σε (ανοιχτές ή κλειστές) συναντήσεις, events, parties, κλπ.
    Αν κάποιος νιώθει πλήρης κι ευτυχισμένος να το ζει μόνο με τη σχέση του και να μην συναναστρέφεται κανέναν άλλον, ποιος μπορεί να του πει ότι δεν είναι ευτυχισμένος;

    Στις περιπτώσεις όμως που κάποιος θέλει να γνωρίσει και να συναναστραφεί (σε φιλικό ή όποιο άλλο επίπεδο) με έτερα άτομα,
    το καλύτερο και ασφαλέστερο που έχει να κάνει είναι να συμμετέχει σε συναντήσεις.

    Έτσι, δεν θα βασίζεται στη διαίσθησή του μόνο από τα ωραία κείμενα ή τις ωραίες φώτο που του παρουσιάζει ο άλλος.