Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Που μπαίνει όριο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Νόμος' που ξεκίνησε από το μέλος lizard_, στις 3 Μαρτίου 2019.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    @MasterJp Έχει να κάνει με τη φιλοσοφική μου -επηρασμένη από τα μαθηματικά- θεώρηση πως το όριο είναι κάτι που μόνο προσεγγίζεται αλλά δεν πιάνεται, το οποίο έξω από τον κόσμο των μαθηματικών δεν ισχύει.

    Ουσιαστικά το αρχικό ποστ μου ήταν το ισοδύναμο του αναρωτιέμαι φωναχτά.
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    θα σας βρούμε. τον φόβο να 'χετε.
     
  3. GCHL

    GCHL Hijo de la Luna

    Ακόμα κι η ζωή έχει τα δικά της όρια για όλους εμάς τους δύσμοιρους, ματαιόδοξους κι υπερφίαλους εγωκεντρικούς ομφαλοσκόπους ... ματαιότης ματαιοτήτων γαρ για τους επιχειρούντες την επικράτηση αδίστακτα και "παντί τρόπω" ...
       
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor


    Ξεπερνιούνται τη δεδομένη χρονική στιγμή, μετατοπίζονται μετά από αυτήν (αν εκτείνονται ή συρρικνώνονται θα δείξει), σταθεροποιούνται σε κάποια νέα θέση, μέχρι νεοτέρας...
    Η μετατόπιση είναι συνάρτηση της συνειηδητής ή μη επεξεργασίας του βιώματος που προκάλεσε το ερέθισμα.

    ΥΓ: Ορισμός του τι εστί μαθηματικός από ένα πλακατζή φιλόσοφο: Ο τυπάς που μπορεί να σού πει ανά πάσα στιγμή πόσο απέχει η σελήνη από την γη και που τα κάνει κώλος όταν είναι να μοιραστεί ο λογαριασμός μιας παρέας στη ταβέρνα.
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

     
     
  6. tithon

    tithon Contributor

    φτιάξτε μου, ρε παιδιά, έναν αλγόριθμο.
     
  7. Raed

    Raed Dazed

    Ο καθένας μας σίγουρα έχει διαφορετικούς τρόπους να απολαμβάνει τη σεξουαλικότητα και το bdsm. Πιστεύω, ότι συναίνεση δεν είναι μόνο το 1/3 του SSC και δεν είναι πάντα αρκετή. Θα πρέπει να είναι και έγκυρη, δηλαδή θα πρέπει να δοθεί από όλους τους εμπλεκόμενους (και όχι μόνο από το υ), θα πρέπει να γνωρίζουν και οι δυο πλευρές όλα όσα μπορεί να συμβούν και τις τυχόν συνέπειες/βλάβες, δεν θα πρέπει να υπάρχει εξαναγκασμός και θα πρέπει να είναι το υ σε θέση να δώσει τη συναίνεση: διανοητικά, νόμιμα και με κάθε άλλο τρόπο. Διότι σίγουρα δεν είναι όλες οι πρακτικές το ίδιο, δεν έχουν τους ίδιους κινδύνους και δεν δύναται να οριοθετηθούν με τον ίδιο τρόπο.

    Πχ: Αν ένα υ βάζει οικειοθελώς, σε καθημερινή βάση σφήνες για να φτάσει να ικανοποιήσει το Κ του, για να έχει μια πρόπτωση ή για να μπορεί να του γίνει άνετα ένα fisting με τρία χέρια, πρέπει να ξέρουν (rack) ότι αν βάλουν μέσα οτιδήποτε με διάμετρο >10εκ μπορεί να υπάρξει (ημι)μόνιμη βλάβη στα κόκαλα της λεκάνης στην καλύτερη. Το σύστημα το επιτρέπει. Αν πάθει οτιδήποτε ποιος θα φταίει? Το υ? Το Κ? Και οι δυο? Ποιος δεν σεβάστηκε τα όρια, τα οποία οριοθετήθηκαν από ποιόν? Μήπως το όριο εδώ είναι, η κοινή λογική!

    Για να αναφερθώ τώρα και στην gore φωτογραφία μου, (εκτός του ότι υπήρξε συναίνεση για την τιμωρία), την πρώτη ημέρα πονούσα και δυσκολευόμουν να καθίσω, τις επόμενες δυο είχα κάποιες ενοχλήσεις όταν καθόμουν οι οποίες έπαυαν μετά από κάποια λεπτά, την τέταρτη ημέρα δεν ένιωθα καμία απολύτως ενόχληση. Τόσο οδυνηρή ήταν σαν τιμωρία, πάνω κάτω σαν να λέμε διαμελισμός και έντερα στα πατώματα! Την νεκροφιλία δεν την βάζω γιατί δεν είχε pegging, με άφησε χαλαρό στο πάτωμα να συνέλθω, χωρίς aftercare όμως, απλά καθόταν δίπλα μου. Μιλάμε τόσο ανισόρροποι και οι δυο.

    Μάλλον κάπου μπερδεύτηκε η συναινετική ερωτική σκληρότητα της τιμωρίας (αίμα σαν αποτέλεσμα του spanking) με τη γενική άσκηση σωματικού πόνου του σαδισμού. Τιμωρία είναι μια πράξη (βασικά είναι η αντίδραση που μπαίνει σε λειτουργία για να θα διορθώσει μια κατάσταση) για την οποία σίγουρα δεν χαίρεται κανείς σε μα bdsm σχέση αγάπης-εμπιστοσύνης. Το υ απεύχεται την επιβολή της και το Κ την βλέπει σαν αναγκαίο κακό. Αυτό βέβαια συμβαίνει όταν μιλάμε για αληθινή τιμωρία και όχι παιχνίδι ρόλων.

    Δεν λέω, ορισμένοι μπορεί να μην είναι σε θέση να εκτιμήσουν σωστά τους κινδύνους που σχετίζονται με τη συμπεριφορά τους πάνω στο παιχνίδι, πχ λόγω πνευματικών προβλημάτων ή επειδή είναι αναγκασμένοι ή ότι άλλο. Ένα ακόμα όριο μπορεί να είναι η αρχή που αξιολογεί την κάθε συμπεριφορά (DSM-5). Η συναίνεση (και τα όρια) πότε πρέπει να δίδονται από τα συμβαλλόμενα μέρη, μια φόρα στην αρχή της σχέσης? Σε κάθε συνεδρία? ή Κάθε φορά που πρέπει να μπει σε λειτουργία μια τιμωρία? Αυτά.

    Αποφασίστε και πείτε μου, τι είδους (δικές μου) φωτογραφίες με τα kink μου, μπορώ να ανεβάσω σε ένα forum bdsm για να μην θιχτεί κανένας και να μην μου φορέσει ο κάθε δήθεν την ταμπελίτσα του ψυχικά ανισόρροπου (και όχι μόνο)? Θα πρέπει να είναι σύμφωνες μόνο με τους όρους του forum? Θα πρέπει να είναι σύμφωνες με τα γούστα της πλειοψηφίας στο forum? ή Θα πρέπει να είναι σύμφωνες με τα γούστα και την αισθητική του καθενός ξεχωριστά (αυτό να ξέρετε θα μου πάρει καιρό να το πετύχω) στο forum? Ευχαριστώ.
     
    Last edited: 5 Μαρτίου 2019
  8. tithon

    tithon Contributor

    δεν ξέρω γιατί, αλλά νοιώθω πολύ άνετα μ αυτήν τη συζήτηση.
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    από τα πολύ παλιά χρόνια, απ' τα χρόνια των βρυντόσαυρων, εμείς εδώ το διασκεδάζουμε, το χαιρόμαστε, όταν κάποιος σηκώνει το δάχτυλο, και μας αφηγείται κλαίγοντας και τσιρίζοντας τις εξιδανικεύσεις του και τους καθωσπρεπισμούς του. το αντιμετωπίζουμε χαρούμενα, απολαυστικά. καλώς ήλθες.
     
  10. katerina

    katerina Regular Member

    Με το δικο μου προβλημα που για 40 λεπτα και σημερα του μιλουσα στα Γαλλικα...του εβαζα δαχτυλο και με μουτζωνε!!!!
    Θα βρεις λυση!??!?!?
    ολο μελι μελι και τηγανιτα τιποτα, αυτο εχω μονο να καταγγειλω!
     
  11. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Μπορούν πάντα να βρεθούν σε μια open air καφετέρια. Δεν είναι ανάγκη να πηγαίνουμε εκεί όπου δεν μας αρέσουν οι κανόνες που ισχύουν. Εκτός αν δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.  
     
  12. espimain

    espimain Contributor

    +18cm πεσμένες ή σηκωμένες