Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Dear Diary - S01E07: Η άλωση του φρουρίου της μοναξιάς

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Audiosexual, στις 11 Μαρτίου 2019.

  1. Audiosexual

    Audiosexual Ωχ...

    Είναι καλό να υπάρχει διάλογος και να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και προσλαμβάνουσες. ο @vautrin εξέφρασε την οπτική του σχετικά με το τι συναισθήματα του προκαλεί το κείμενο. Είναι απολύτως σεβαστό αυτό, και για αυτό είμαστε εδώ για να το συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε οπτικές.
     
  2. brenda

    brenda FU very much

    Είσαι τόσο cool... 
    Καλώς ήρθες! 

    Eν μέρει βέβαια, θα συμφωνήσω με τον αγαπητό @vautrin σε ό,τι αφορά τα στερεότυπα, αλλά από την άλλη, είναι χιουμοριστικό και η τύπισσα κατά βάση είναι μελαχροινή  , απλά τα έχει βάψει.
    Φυσικά και αμφισβητώ σε διάφορα σημεία -όπως μπορεί να κάνει άλλωστε οποιοσδήποτε- το σκεπτικό, δεν θεωρώ πως αντανακλά ακριβώς την πραγματικότητα, αλλά είναι σάτιρα, οπότε δικαιούσαι να λες ό,τι σε εμπνέει και φυσικά θα ειπωθούν αλήθειες, όπως και υπερβολές, έτσι δεν γίνεται πάντα? 

    Επίσης ναι, καλό θα ήταν να μαζευτούν όλα τα κομμάτια σε ένα νήμα, να μην τα ψάχνει ο κόσμος δεξιά και αριστερά. Είμαι βέβαιη πως αν το ζητήσεις, οι διαχειριστές θα το κάνουν με προθυμία. 
     
  3. Audiosexual

    Audiosexual Ωχ...

    Καλώς σας βρήκα!

    Για αυτό ακριβώς κάτω από κάθε επεισόδιο υπάρχουν links στο προηγούμενο, επόμενο και πρώτο. Δεν χρειάζεται καθόλου ψαχτήρι. Νομίζω θα ήταν δυσκολότερο για τον αναγνώστη να πρέπει να διαβάζει τα ενδιάμεσα σχόλια μεταξύ των επεισοδίων (όπου btw η σειρά είναι ongoing.. τη γράφω ακόμα) μέχρι να βρει το επόμενο. Επίσης προτιμώ η συζήτηση που γίνεται κάτω από κάθε επεισόδιο να αφορά μόνο αυτό. Αν τώρα αυτό το format σπάει το netiquette του forum, λύσεις βρίσκονται.
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    @Audiosexual
    έχουμε κι εδώ «παρεμβατικούς» που ψοφάνε να πετάγονται να σου πουν τι να κάνεις, πώς να το κάνεις, να σου δίνουν άδεια να γράφεις, να σου αναγνωρίζουν δικαίωμα ή όχι, να σε βρίσκουν καθώς πρέπει ή βολικό, κλπ.
    το διαχειριζόμαστε, όμως. επιβιώνουμε.
    ξανά καλώς ήλθες.
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    A match made in heaven.
     
  6. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Αυτο ειναι καινοτομια, χρησιμη, και μπραβο σου που το εφαρμοσες.  
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αυτό μπορεί να γίνει και σε ένα νήμα όμως και έχει ήδη γίνει αλλού.

    Αν για κάθε chapter σε ιστορίες με συνέχειες ανοίγει και ένα νέο νήμα τότε η περιήγηση στο BDSM art & literature γίνεται αρκούντως προβληματική.

    Επίσης προβληματικό γίνεται αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται και πρέπει κάθε τρεις και λίγο να εμπλουτίζει την λίστα με ignored threads.

    Just my 0.02€ γιατί στο τέλος της ημέρας αυτό είναι απόφαση που αφορά τους διαχειριστές.
     
  8. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Εμενα με τρομαζουν ολοι αυτοι οι ´´πολιτικως ορθοι´´ και η νοοτροπια τους ολοι οι αλλοι να ειναι.. λαθος.
    θυμαμαι, υπηρξε μια εποχη, που οι ´´πολιτικως ορθοι´´ κρεμουσαν κιτρινα αστερια σε καποιους αλλος, για να ξεχωριζουν.
    Και κουβεντα δεν σηκωναν! Επεφτε γιαβολ. Πολυ γιαβολ βρε παιδακι μου. Να το σκεφτουμε λιγο? Να´ίν να´ίν, γιαβολ, γιαβολ. Τοπε ο Τζιμακος...
     
    Last edited: 12 Μαρτίου 2019
  9. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Αγαπησιάρα οπτική.
    Που πράγματι αποτυπώνει την, τουλάχιστον, αντίθεση στην ισοπεδωτική και τσουβαληδόν προσέγγιση της στερεοτυπικής εικόνας του γυναικείου φύλου.
    Από την άλλη είναι πρακτικώς αδύνατον να αρνηθούμε την ύπαρξη του "πακέτου" της "χαζούλας" με ό,τι αυτό περιλαμβάνει, που "ανθίσταται" επίμονα στο να μην είναι "χαζούλα"...
    Οπότε τίθεται το θέμα κατά πόσον η "Μαντάμ Σουσού" μπορεί να τύχει διαφορετικής θέασης/αντιμετώπισης επειδή είναι γυναίκα, ας πούμε σε σύγκριση με τον "ένα βλάκα και μισό" του ίδιου συγγραφέα.
    Ξεχειλώνοντας το θέμα στα όρια, πόσος άραγε ανθρωπισμός μπορεί να χωρέσει στην αντιμετώπιση των δευτερογενών βλακών, επειδή εν αγνοία τους, αποτελούν ως βιομάζα απλώς ένα άλλοθι μόχλευσης ενεργειών, που τίθεται εν αμφιβόλω στους "μοντέρνους καιρούς"..?
    (Το "χαζούλα" ισχύει και για το "ισχυρό" φύλο ως μοντέλο, ασχέτως αν γίνεται λίγο-πολύ bypass λόγω ύπαρξης όρχεων στα σερνικά, για συγγνωστούς λόγους. Τα ίδια να-μη-πω-τι είναι)..!
     
  10. Audiosexual

    Audiosexual Ωχ...

    Αυτό ήταν μαχαιριά στην καρδιά να ξες  
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Όχι πολυαγαπημένε, το how I met your master είναι ήδη στη λίστα με τα favorites!

    Ορίστε και ένα άλλο πλεονέκτημα του single thread: μπαίνει άμεσα στη watch list για να λαμβάνεις άμεσα ειδοποίηση όταν βγαίνει νέο επεισόδιο στα torre.... εεε στο νήμα 
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    εσείς είστε αξύριστος και ακομβίωτος, δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε.