Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σε ευχαριστω

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Elvira, στις 27 Ιανουαρίου 2007.

  1. Elvira

    Elvira Regular Member

    Βρηκα αυτο που εψαχνα παντα. Την εκπληρωση των ονειρων μου. Εισαι παντα εκει για μενα αν και τοσο μακρια.Ακομα και εκεινες τις μερες που δεν μου Επιτρεπεις να Σε ακουσω η να Σε διαβασω Σε νιωθω παντα διπλα μου, κοντα μου. Η υποταγη μου προς Εσενα ειναι οτι πιο φυσικο και ομορφο εχω ζησει. Ολα ηρθαν τοσο ομορφα τοσο με τη σειρα τους και τιποτα τοσο πιεσμενο.Δεν καταλαβα καν ποτε και πως τελειωτικα Σου παραδοθηκα, λες και δεν εκανα τιποτα αλλο ποτε. Σε ακολουθω παντου, Σε υπακουω παντου. Πραγματα που πριν απο λιγο καιρο μου φαινονταν τοσο δυσκολα η ακατορθωτα ακομα για μενα, τωρα πια εχουν εξαφανιστει. Δεν θυμαμαι πια πως ηταν η ζωη μου χωρις Εσενα και εγω ξαναγεννιεμαι μεσα απο Εσενα, μεσα απο τα θελω Σου και τις δικες Σου αναγκες. Ειναι τοσο ομορφο. Ξυπναω καθε πρωι με ενα χαμογελο και κοιμαμαι παλι με αυτο οπως και να μου Εχεις φερθει οτι και να Εχεις ζητησει απο εμενα. Ειμαι ευτυχισμενη τοσο απλα. Ευτυχισμενη ξεροντας πια γιατι τοσα χρονια ενιωθα σκλαβωμενη στο ιδιο μου το κορμι στο ιδιο μου το σωμα. Ευτυχισμενη γιατι ξερω πως η αισθηση που ειχα ολα αυτα τα χρονια πως κατι μου λειπει ηταν αληθινη και αυτο που μου ελειπε ηταν η αληθινη απελευθερωση του εαυτου μου, αυτη την απελευθερωση την βρηκα μαζι Σου, μου την χαρισες Εσυ και αληθεια κανενας αλλος δεν θα μπορουσε να το κανει. Σε αγαπω, αλλα ολα αυτα δεν τα νιωθω μονο γιατι Σε αγαπω. Σε αγαπω γιατι μου χαριζεις ολα αυτα που νιωθω τοσο απλοχερα. Σε αγαπω για αυτο που Εισαι. Σε αγαπω γιατι μπορεις να Εισαι ο Κυριαρχος μου.
    Η υποταγη μου προς Εσενα ειναι τοσο φυσικη και ομορφη και τοσο ολοκληρωτικη. Τοσο οσο δεν θα μπορουσα ποτε να φανταστω ποτε. Μου ανοιξες μια πορτα του εαυτου μου που υπεθετα πως υπαρχει αλλα ετσι δεν την ειχα φανταστει ποτε. Το κορμι μου, την ψυχη μου, το μυαλο μου τα βιωνω τοσο διαφορετικα. Εκεινο το λεπτο σκοινι που εγραψα σε ενα αλλο μυνημα μου νιωθω αληθεια πως υπαρχει και με δενει μαζι Σου καθε στιγμη. Εισαι εκει, ειμαι κοντα Σου καθε στιγμη. Σε αγαπω με ολη μου την ψυχη, το μυαλο με ολο μου το ειναι και δεν θα μπορουσα να κανω αλλιως αφου Εσυ Εισαι ο Κυριος του ειναι μου. Οτιδηποτε κανω και σκεφτομαι το οποιο δεν περιεχει Εσενα γινεται καθε μερα και πιο ανουσιο και πιο χαζο. Ειναι πια πραγματα που πριν απο λιγους μηνες μου εδιναν ακομα χαρα αλλα τωρα πια ειναι αβασταχτα οταν δεν Σε περιεχουν.

    Σε ευχαριστω
     
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Σε ευχαριστω

    Aγαπημενη μου ~α π α λ η~ιδιοκτησια, εισαι διπλα μου και σου κρατω το χερι γιατι πραγματικα το αξιζεις, εισαι τοσο γλυκια, τοσο υπακουη,τοσο * θ η λ υ κ ο *,εισαι η καλυτερη υποτακτικια (σκλαβα) απο οσες εχω γνωρισει στην ζωη μου, γιατι εισαι αυθεντικη και ποτε δεν αρνηθηκες να κανης πραγματικοτητα καθε μου *θ ε λ ω* οσο ακραιο και να ειναι αυτο, γι' αυτο αλλωστε εισαι και η ~ε κ λ ε κ τ η~μου σκλαβα,και οχι καποια σκλαβα μου.
    Αγαπη μου εισαι το *α π ο λ υ τ ο ~ υ π ο τ α κ τ ι κ ο ~ θ η λ υ κ ο*, εισαι οτι ονειρευομουνα, εισαι το αλλο μου *μ ι σ ο*που εψαχνα, σου υποσχομε οτι δεν θα σταματησω ποτε να σε Κυριαρχω και να σε καθοδηγω, κρατωντας παντα το χερι σου οταν εση βυθηζεσε και χανεσε, στην απεραντη ομορφια της σχεσης μας.

    Υ. Γ. Σορυ παιδια που χρησιμοποιησαμε των χωρο σας, για κατι προσωπικα δικο μας.
     
    Last edited: 27 Ιανουαρίου 2007
  3. Maley

    Maley Contributor

    ..μπραβο παιδια..τετοια να ακουω..
     
  4. Jiannis

    Jiannis Regular Member

    Απάντηση: Σε ευχαριστω

    Συμφωνω και επαυξανω με τον αγαπητο Maley. Και οπως εχεις αναφερει αγαπητε σε αλλο θεμα παλι του Περρη και της μικρης του "ισσοροπημενοι ανθρωποι τετοια κειμενα βγαζουν".

    Παιδια σας ευχομαι τα καλυτερα
     
  5. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Αχ ..έχω λιώσει!!! Μα τι κατάθεση ψυχής είναι αυτή!!!
    Masterperris είναι σα να σε βλέπω από μια μεριά..ακόμα χαμογελάς..
    χαχαχχαα
    ααααααχχχχ  
     
  6. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Σε ευχαριστω


    Παρακαλούμε Masterperris, κάντε δουλειά σας ακάθεκτοι. Εμείς θα κάνουμε πως δεν διαβάζουμε τίποτα
     
  7. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Σε ευχαριστω

    Κουτσομπολα μου εση..... 
    Εχε χαρη που ειμαι η αδυναμια σου, και εισαι και δικια μου αδυναμια .......