Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

  2. periandros_

    periandros_ Regular Member

    Κλαυσίγελως .

    Από τη μια , ορισμένοι μετέρχονται κάθε μέσο , προκειμένου να πηδήξουν και από την άλλη κάποιοι που ακόμα δεν έχουν καταλάβει τίποτα ή κάνουν πως δεν , σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διασώσουν το κύρος , που ποτέ δεν είχαν .
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Homō hominī lupus est
     
  4. AlexanderV

    AlexanderV Contributor


    Ξέρεις να μου χτυπάς φλέβες... Και φυσικά, μέρα με τη μέρα, στα δισεκατομμύρια πια που γινήκαμε, φαίνεται ολοένα και περισσότερο πως βαδίζουμε για bellum omnium contra omnes
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Ναι, αλλά συνεχίζεις να μη μου κάθεσαι... Ή να μη σου κάθομαι εγώ.

    Θα μας κάτσουμε επιτέλους;;;
     
  6. τελικά, άλλαξα γνώμη. αποστασιοποιούμαι από τέχνη και ποίηση, ταινίες, ποίηση κινκυ, ποίηση παρακμιακή, τραγούδια με bdsm υπόνοιες, τραγούδια που ακούω και τη βρίσκω και λοιπά καλλιτεχνικά και θα μιλάω για θέματα φλέγοντα και μόνο.

    καταρχάς, νιώθω ήδη πολύ χαρωπή, μιας και αυτό το νήμα δεν έχει λάικ.

    κατά τα λοιπά,
    σε παρακαλώ ρεα, μην ανακατεύεις το σοβαρό θέμα των λάικ στην φλέγουσα αντιπαράθεση μας που πυροδοτήθηκε από το ιερό θέμα των σκυλάδικων.
    έχω εμπειρίες απο σκυλάδικο που λες, έχω πάει στα "φεγγάρια" στις αλυκές, και έχω χορέψει και τσιφτετέλι στην πίστα. οπότε, πληγώθηκα πάρα πολύ όταν είπες πως δεν έχω ολοκληρωμένη εμπειρία, επειδή είχε πολύ χαβαλέ η όλη φάση(όχι και τόσο, βέβαια, όσο τα λάικ), με τα λαμέ, τα ντερτια, τους κλαρινογαμπρούς και τα αθώα κοριτσάκια σαν εμάς, που επιτέλους βιώναμε το απόλυτο.

    επίσης πληγώθηκα που έκρινες πολύ αυστηρά, σαν έμπειρη σνομπ δασκάλα, το ποστ μου ως αστοχία, και μάλιστα μεγάλη. κι έτσι όπως μου ευχόσουν να μεταλάβω κάποτε την υπέρτατη σκυλαδικοεμπειρία, ένιωσα κάτι σαν χλεύη, κάτι σαν απόρριψη ξερωγω, το οποίο ευτυχώς στην πορεία διαψεύσθηκε.
    δηλαδή, ευτυχώς που διευκρίνισες πως μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζες τίποτα για μένα, πέρα απο την τέχνη και την ποίηση βέβαια που ποσταρα, και την οποία ο φίλος σου κι ο φίλος του συχνά πυκνά "στόλιζαν" συνήθως με φιγούρες από τον αθάνατο ελληνικό κινηματογράφο..!

    οπότε, ναι, με ξενερώνουν τα σκυλάδικα. αλλά όχι, δεν είμαι του μεσοπολέμου. γουστάρω black metal, rap, synth-punk darkwave, celtic, post-industrial dark ambient και όλα αυτά τα σκοτεινά που δεν χορεύονται και πολύ στην πίστα.

    αλλά δε σ έβρισα. δεν μίλησα για καναν ψυχωτικό ελέφαντα, τίποτα αχνιστά σκατά φερειπείν, you sick fuck kserwgw, κανα ψεύτικο βλήμα, άξεστο και τόσο ηλίθιο που μόνο απο κοπυ πέιστ να μπορεί να έχει φωνή, μίλησα για θράσσσος και επαναλαμβανόμενη καζούρα από την παρεούλα που όντως είχα μπλοκάρει και με ιγκνορ, αλλά όχι από καναν σνομπισμό του ταχα υποδεέστερου,
    μόνο από ανάγκη να αυτοπροστατευθώ από τον οχετό που εισέπραξα εν χορώ αργότερα.

    υ.γ
    εντιτ

    ...μ έκανες κι έψαξα και το βρήκα!
    : )

    ""..θρασύτατη και γελοία προσπάθεια "νουθεσίας" σχετικά με τα μουσικά ενδιαφέροντα των έτερων αγνώστων, ντεμεκ κεκαλυμμένη πίσω απο κίβδηλα χαμογελάκια εξαπολύοντας και.. "κριτική" περί μεγάλης αστοχίας σχετικά με την όποια μη "συμμορφωμένη" με τα δικά μας ενδιαφέροντα έκφραση. κλασικό δείγμα χαμηλής ποιότητας χαβαλέ, με την γνωστή πλέον παρεούλα, την οποία χαιρετώ μεσ' από τις σελίδες των ignored μελών που μια χαρά αυξάνονται, μιας και δεν πρόκειται ποτέ να ενδιαφερθώ για trash "διαλόγους", ούτε να επιβάλλω στον κάθε αδιάφορο τα δικά μου γούστα, ενδυόμενη και ταχα ενδιαφέρον περί αναθεώρησης: P """

    υ.γ 2
    είπαμε, πλάκα έχουν τα λάικ, αλλά όχι να περνούσα τον γολγοθά της όπως έχει γίνει τώρα εγγραφής με επιβεβαιώση κινητού, επαλήθευση εικόνων, και λοιπά και λοιπά, ώστε να αυξήσω τα άτομα που μου κάνουν λάικ. δεν είμαι μαζόχα με αυτή την έννοια....!
     
    Last edited: 5 Απριλίου 2019
  7. @methodrone
    το θύμα με το ζόρι το βγάζεις εξω , στην αρχη μες την καταθλιψη ποτο τσιγαρο σκεψεις ακουει τον στιχο και βουρκωνει , προς μολις η νατασα βαλει δυσκολα με την απλη φραση ''' δεν τον γαμας τον μαλακα '' ανεβαινει στο τραπεζι και η ζωη συνεχιζεται ......λεμε τωρα  
     
  8. @whisperer θα μπορούσε να θεωρηθεί τρολία σε ένα θέμα που αναθεματίζουν τον έρωτα να προτείνεις αυτό το τραγούδι !   
     
  9. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Σας βρίζουμε? Όχι. Δεν σας βάζουμε καν στο Στόμα Μας. Άνθρωποι....
     
  10. Είναι προφανές ότι δεν συνεννοηθήκαμε.

    Όπως και να' χει, καλημέρα.
     
  11. και δεν το εξηγείς να μάθω
     
  12. και το μυαλό μου επαναφέρει την οσμή της καιόμενης σάρκας ,
    ναι ρε ΑΝΘΡΩΠΟΣ