Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. lexy

    lexy .ti.va.

    @elfen
    δεν αφορούσε σε εσάς ο ακτιβισμός. Γενικά, πάντως, όταν συνηθίσεις στη μαλακία, η θηριωδία και ο κανιβαλισμός είναι αναπόφευκτα. Θες να το πας ένα βήμα παραπέρα.
    Μπράβο σας για τη στάση ζωής που επιλέξατε. (το εννοώ).
     
  2. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    There is a traveller's truth that says there's no truth at all in a life that's full of holes
     
  3. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Εχω μια απορια. Γενικη.

    Μπορειτε και συννενοειστε ? Δηλαδη, ΚΑΤΑΝΟΕΙ η μια πλευρα αυτα που λεει η αλλη, οπως τα ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ οπως τα ΕΝΝΟΕΙ, οπως τα ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ?

    Η συνδομη μου στην Ανωτατη Φακιρικη εχει ληξει. Δε θελω να την ανανεωσω.
     
  4. AlexanderV

    AlexanderV Contributor



    Θα μας κάτσουμε, θα μας κάτσουμε 
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    True!
     
  6. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Ναι, πράγματι... Αλλά ξέρεις πως είναι. Όσο δεν ξεσπά η φάση με μικρά ερωτικά καυγαδάκια, συσσωρεύεται η πίεση και μετά παίζεις τζόκερ για να προβλέψεις τις πιθανές συμμαχίες και στρατόπεδα από τα απωθημένα όλων προς όλους. Άμα σου λείπει και η ρημάδα η πληροφορία...
     
  7. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Άτιμο και διαβολικό συνάφι... Μπαίνεις μία μέρα χωρίς να γνωρίζεις, και από εκεί που φαντασιώνεσαι τορνευτά γυναικεία κορμάκια, κωλαράκια, βυζάκια και τριανταφυλλένια αιδοία, χωρίς να το καταλάβεις κατακλύζεσαι από ανίερες σκέψεις για σύνολα και υποσύνολα, στατιστικές πιθανότητες, ενδεχομενικότητες, γνωσιαρχίες και αγνωστικισμούς, υπολογισμούς κόστους και οφέλους... Και μια μέρα κοιτιέσαι στον καθρέφτη και αναρωτιέσαι ποιος είναι αυτός ο άγνωστος που αντικρύζεις...
     
  8. Kurabiye

    Kurabiye Regular Member

    Καλησπέρα  
    Υπάρχουν κι αυτοί που εκτιμούν την αισθητική σου και οι δημοσιεύσεις σου συγκινούν κι αγγίζουν κάποιο κομμάτι του εαυτού τους. I , for one, am one of them.
    Μην χάνεσαι.
    Να είσαι καλά!
     
  9. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    A life full of holes by Criss & Carla

     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Το σινάφι του Άριοχ δεν έχει ανάγκη από αυτά, είναι από μόνο του χαμένο στην κοσμάρα του.

    Γι αυτό μας αγαπάτε  

    Fun fact: Έχουμε ελεύθερη βούληση; Έχουμε επιλογές;

    ZF: Δε μας γαμάτε κι εσείς και οι επιλογές σας;
    ZFC: Ναι, και θα το επιλέξουμε γιατί μπορούμε!
    ...

    Και ένα αιώνα μετά ακόμα τσακώνονται.

    True story!
     
    Last edited: 5 Απριλίου 2019


  11. ρέα, η απάντησή που σου έστειλα πριβέ, είναι αυτούσια. βέβαια, μπορείς κι εσύ να συκοφαντείς πως παραλλάσσω κείμενα, τα οικειοποιούμαι ως δικά μου, και λοιπά, αλλά χωρίς επιχειρήματα, όλα αυτά είναι απλώς συκοφαντίες.

    όταν χαρακτηρίζεις "μεγάλη αστοχία" ένα ποστ στο οποίο ο άλλος εκφράζει την προτίμησή του, είσαι προκλητική.
    όταν στη συνέχεια μιλάς για την ανύπαρκτη ή κακή εμπειρία μου με τα σκυλάδικα, χωρίς να με γνωρίζεις, γίνεσαι ακόμη πιο προκλητική.
    όταν εύχεσαι να βρω τον δρόμο τον καλό και να απολαύσω αυτό που εσένα σου αρέσει, γίνεσαι δογματική, δηλαδή ήταν σαν να προσπαθούσες να επιβάλλεις σε κάποιον κάτι που έχει ήδη απορρίψει, επειδή εσύ κρατάς την σοφία και τη γνώση και την υπέρτατη εμπειρία.

    επέλεξα να στο στείλω πριβε και όχι δημοσίως, επειδή έβλεπα από καιρό την μυστηριώδη σφοδρή αντιπάθεια των φίλων σου και δεν ήθελα να δεχτώ δημόσιες βρισιές, όπως και έγινε πρόσφατα απο όλους σας, και απ' ό,τι βλέπω και στο τελευταίο ποστ σου, πάλι ψυχοπαθή με χαρακτηρίζεις με την εγκυρότητα της ψυχιατρικής γνωμάτευσης ενός άγνωστου μέλους κάποιου ερωτικοσεξουαλικού φορουμ που δεν έχει ποτέ μιλήσει μαζί μου.

    όταν λοιπόν διάβασα και το πόνημά σου με τον δημιουργικό οίστρο της "ποιητικής" συκοφαντίας, (επειδή κάπου εκεί έγραφες πως είμαι πολύ χαζή και δεν μπορώ να αρθρώσω λόγο) αποφάσισα να μιλήσω για τα πράγματα απλά και ειλικρινά.

    αυτό το έκανα και για έναν ακόμη λόγο. επειδή έβλεπα περίεργη συμπεριφορά απο μέλη, με μπηχτές και υπονοούμενα, κι επειδή δεν γνωρίζω τι λέγεται στα κουτσομπολιά στις κλίκες και στις μαζώξεις, ήθελα να μάθω την αλήθεια. και σκέφτηκα, πως όταν ένας άνθρωπος φτάνει σε τέτοιο ντελίριο θυμού, όπου εξαπολύει βρισιές, συκοφαντίες και λοιπά αναμενόμενα, θα πει και κάποια αλήθεια.

    όμως δυστυχώς, πέρα απο την εμμονή που έχεις να με βρίζεις, δεν βρήκα κάτι σε επιχείρημα.

    όσον αφορά τα μέλη που μου έκαναν λάικ, δεν τους επέβαλλα και ποτέ με κάποιον εκβιασμό ξερωγω να μου κάνουν λάικ. δεν είπα ποτέ "κάνε μου λάικ, μαλάκα", απλώς σε άτομα που με ρωτάγανε τι με καυλώνει και τι φετιχ έχω, ακριβώς επειδή ήταν άγνωστοι, τους απαντούσα πως ηδονίζομαι με τα λάικ αλέρτ, σαρκάζοντας την ωμότητα της σεξουαλικότητάς τους. όποιος σε αυτή την παιγνιώδη πρότασή μου απαντούσε με βρισιές, έπαιρνε παρόμοια απάντηση κι απο εμένα

    επίσης, μπορεί εσύ και οι φίλοι σου που κορόιδευαν τα ποστ μου να θεωρείτε πως αμαυρώνω την τέχνη μόνο και μόνο επειδή την επέλεγα εγώ, αλλά με τόσον οχετό κακίας που ξαμολήσατε δημόσια, δεν λαμβάνω υπόψιν την άποψή σας για εμένα και πόσο ψυχή εξέφραζα σε αυτές τις επιλογές μου.

    ήμουν δειλή εξαιτίας του bullying και έτσι επέλεγα αυτον τον τρόπο να εκφράζομαι έμμεσα, μέσα απο εικόνες, τραγούδια, κείμενα, ταινίες και συνδυασμό αυτών, επειδή νόμιζα πως έτσι θα γλίτωνα το bullying. όταν όμως, το πράγμα άρχισε να με "βαραίνει", αποφάσισα να μιλήσω με πιο ευθύ τρόπο. και με το πρώτο προσωπικό μου κείμενο που μιλούσε για ένα βίωμα σε νήμα εμπειριών, δέχτηκα αμφισβήτηση, συκοφαντία και bullying με βρισιές χωρίς ποτέ να έχω βρίσει κανέναν σας.


    ..

    σε νήματα αντιπαραθέσεων που λες, δεν πρόκειται ποτέ να γράψω, επειδή το περιβάλλον δεν είναι θετικό, δεν είναι καν ουδέτερο. και εννοώ την παρέα 10 ατόμων που συμμετέχουν και τους άλλους 10 πάνω κάτω που συνδιαλέγονται επιπλέον. δεν μου αρέσουν οι εντάσεις, δεν τη βρίσκω να παλεύω με "δαίμονες", δεν περνώ ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο μου κάνοντας "αποκρούσεις" σε συκοφαντίες και βρισιές.
    ουδέποτε θα μοιραζόμουν κάτι προσωπικό, ένα βίωμα σε χώρο που ένα ποσοστό με θεωρεί ψυχοπαθή, επειδή εάν το έκανα θα είχα όντως ψυχολογικό πρόβλημα
    ή θα αποκτούσα.

    επίσης, δεν υπάρχει περίπτωση να εκθέσω την ψυχή μου μέσω τέχνης και ποίησης, επειδή το νιώθω τελείως παράταιρο σε έναν χώρο να δέχομαι τόσο αβυσσαλέο μίσος και μετά εγώ να αποτυπώνω ευαισθησία και ομορφιά μέσα απο μια εικόνα, ένα ποίημα ή ένα τραγούδι. μου φαίνεται και τώρα που το σκέφτομαι τελείως παράλογο.

    την παρεξήγηση που λες λοιπόν απο το θέμα με τα μπουζούκια, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να την λύσουμε, επειδή όπως αποδείχτηκε, είχε απο πίσω πολλά άλυτα θέματα που καμία σχέση δεν είχαν με τα μπουζούκια. κι όπως είπες με σιγουριά πως εμένα "όλοι ξέρουν τι είμαι", ενώ δεν μου έχουν μιλήσει ποτέ, δε νομίζω πως υπάρχει και λόγος να μου μιλήσουν κάποτε, ας μείνουν με την τόσο έγκυρη άποψή τους, που σ εμένα φαντάζει μοχθηρή, στα όρια του γελοίου.


    υ.γ
    μόλις πήρα και warning, επειδή υπεράσπισα τον εαυτό μου -χωρίς να βρίσω κανέναν- σε βρισιές και συκοφαντίες. όπως φαίνεται, για να είμαι "αγαπητή" στον χώρο, θα πρέπει να δέχομαι βρισιές μουγκά, κάτι το οποίο το θεωρώ αηδιαστικό, παράλογο και αυτοκαταστροφικό.
     
    Last edited: 6 Απριλίου 2019
  12. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Χωρίς καμία διάθεση να αναμειχθώ στις αντιπαραθέσεις μεταξύ σας, υπάρχει κάτι για το οποίο λαχταρώ να πω την γνώμη μου.

    Το φόρουμ δεν είναι ερωτικοσεξουαλικό, πολλά αλλά μπορεί να είναι τέτοιο δεν είναι πάντως.