Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δεν θα περάσει ο αντιπαστιτσισμός!
     
  3. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Τουλαχιστον θα συνενοουμαστε!
    Δε θα λεει ο ενας ´´λουκανικο´´ και θα χαστουκιζει η αλλη ´´προστυχε´´
    και θαρχεται τριτος και θα πει ´´ώωω θελω κι εγω τους αριθμους του λοττο´´

    Φορουμ και Πχιοτητα!  
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Κάποιος κέρδισε 4,κατι μυρια στο Τζόκερ και δεν ήμουν εγώ.

     
  5. lexy

    lexy .ti.va.

    Μ'αρέσουν αυτά τα σνομπίστικα  
     
  6. Sofia__

    Sofia__ In A Relationship

    Κύριε @AuroraBorealis γνωρίζετε τι διακριτικός άνθρωπος είμαι .
    Δεν θα εξέθετα ποτέ πρόσωπα και καταστάσεις ...

    ( θα σας τα γράψω ολα και με ολες τις λεπτομέρειες σε pm  )
     
  7. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Μου ήταν μία συναρπαστικά διαφωτιστική παραπομπή αυτή του Τιθών και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό (ευχαριστώ σας ω! @tithon). Από μικρό παιδί μία σημαντική διαφωνία με τους συνομήλικους μου αφορούσε το πρόσωπο του Ηρακλή. Εκείνοι τον είχαν για ήρωα, εγώ λίγο που είχα σπαστεί άσχημα και αμετάκλητα όταν πετάχτηκε από το πουθενά και απελευθέρωσε τον Προμηθέα που βίωνε την τιμωρία του daddy Δια και μου χάλασε την αθώα παιδική μου τσοντοφαντασίωση, λίγο που από μικρός το μαύρο πρόβατο αριστερά καργαρισμένης οικογένειας τα πήγαινα καλύτερα με την εξουσία, τον είχα για κόπανο.

    Με έκπληξη λοιπόν και μειδίαμα στα μούτρα ανακαλύπτω ότι ο μυθικός ήρωας των ηρώων, ο ροπαλοφόρος ημίθεος που σκότωσε την λερναία ύδρα και τον λέων της Νεμέας και πουτσκάνισε οτιδήποτε φέρων οπη είχε την ατυχία ή τύχη να βρεθεί στον δρόμο του, ο ΗΡΑΚΛΗΣ του Δία και της Αλκμήνης, εγγεγραμμένος στα μητρώα αρρένων της Θήβας (καλό παιδί και άξιο παλικάρι) υπήρξε συνειδητοποιημένο σκλαβί α' διαλογής στην αυλή της χήρας του Τμώλου (από όνομα και μόνο βγάλε συμπέρασμα).

    Νιώθω δε ιδιαίτερα απογοητευμένος με την ελληνοχριστιανική παιδεία μου που διαρκώς ανακαλύπτω ότι στην καλύτερη τα μισά μας μαθαίνανε. Εντάξει ρε άνθρωποι μας φλομώσατε στην εικόνα του σφίκτη καρανταντάν με το ρόπαλο στο χέρι και την λιονταρίσια ποδιά στους ώμους, βάλτε και μία απεικόνιση με γυναικεία ρούχα και το ρόπαλο στον κώλο στα τέσσερα να σφουγγαρίζει τα μάρμαρα να έχω να την τρίβω στα μούτρα κάτι ηρακληδέων γνωστών μου κάθε φορά που θα πηγαίνουμε Καυταντζόγλειο και θα γίνεται της Ομφάλης. Αν όταν ανέβουν κατηγορία εξακολουθεί να υπάρχει super league βεβαίως.


    Αυτή την συζήτηση είχα καμιά βδομαδούλα πριν με φίλο φιλόλογο, γλωσσολόγο και ρομαντικό σφυροδρεπανάκια σε βαθμό αυτισμού. Αναφέρθηκε σε κατάλοιπα παραγώγων του καπιταλισμού που έχουν ριζώσει στον ερωτισμό μας εμποτίζοντας τον με άθλιο καταναλωτισμό και αγοραίο φτηνό χαρακτήρα. Θα ήθελα πολύ να το ρωτήσω πως γράφεται σε γραμμική α' το αρκτικόλεξο ΔΠΚΥΣΜ (δεσμά πειθαρχία κυριαρχία υποταγή σαδισμός μαζοχισμός) μπας και το έπαιρνα πρέφα σε κανα μουσείο τώρα που απέκτησα το χόμπι αλλά δυστυχώς σταμάτησε να συζητάει μαζί μου τέτοια θεματολογία όταν στην ίδια συζήτηση υποστήριξα την ορθότητα του λόγου του βάσει του ότι τα πάντα είναι καπιταλισμός ακόμη και ο Μαρξ ο ίδιος ως μία εντεταλμένη κατασκευή τους συστήματος προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως stress test,αναπτύσσοντας και την ανάλογη επιχειρηματολογία περί τούτου.

    Τώρα πρέπει να βρω άλλον με τέτοιες γνώσεις και δεν πρέπει να είναι πολλοί.

    Γαμώ την ατυχία μου αγαπητέ cad.

    Και fuck the system.
     
    Last edited: 8 Απριλίου 2019
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Ω! μα οποία παρεξήγησις!
    Ουδόλως σκοπός μου ήταν να αφήσω να εννοηθεί η οποιαδήποτε μομφή ή αμφισβήτηση της διακριτικότητας σου αγαπητή Παβλίνα.

    Σπρώξε pm, περιμένω
     
  9. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Eμ, έχεις τρελαθεί στις κοπάνες, εμ δεν έκανες και καμιά επανάληψη, για να ξες πως αυτό που σού υπενθυμίζει ο @tithon, έχει πρωτογραφει το '07 δω μέσα...

    Κοίτα, τα πιο πολλά της κείμενα της γραμμικής Β' αναφέρονται σε προμήθειες τροφίμων, κανάς από τρόφιμα και ποτά, ίσως ξέρει κάτι περ'σότερο (το ρ'σ είναι αξάν τρέντυ)...

    Άσε το άλλο με τον "ίδια γεύση"... Να προσέχεις, μη σε πει και τίπουτας για μίνες-σατελίτες και πάθεις κανά ντουβρουντζά. Λένε κάτι τέτοια περίεργα αυτοί...

    Ιιιι... Με ενθουσιάζουν αι συνομωσίαι, πολύ καύλα είναι, κούκλα αυτή με τον Κάρολο, ααα, το καλό να λέγεται...

    Οι "γριές" είναι καλά παιδιά. (Μονον από αυτους άκουγες σχόλια τύπου "Εξαιρετικός ο κύριος Λάκης Παπαϊωάννου σήμερα, κρίμα το παιδί, να χάνει τα μαλλιά του από τόσον νέος")...

    Δεν διαβλέπω καμιάν ατυχία... Οτιδήποτε fuck, καλό είναι, όλοι το λένε, και πρέπει και σπανίως χρειάζεται...
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Προτείνω εφεξής την σύνταξιν των αναρτήσεων εις την προ Κοραήν λογίαν καθαρεύουσα.
    Γιέα..!
     
  11. Amoreisa

    Amoreisa Regular Member

       
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    επιπλέον, και προς επίρρωσιν του ισχυρισμού οτι δεν είναι εισαχθείσα ιδέα η ασυμμετρία, αλλά είναι εισαχθείσα και νεόκοπη (κατά @cadpmpc) η περιβολή της με καθωσπρεπισμό μόνον, σας θυμίζω οτι μιά από τις κατευθύνσεις της ενθαδε αναφυηθήσης φιλοσοφίας οφείλει την ύπαρξη της ακριβώς στην ασυμμετρία. η ξανθίππη οδήγησε τον σωκράτη στην στωϊκή φιλοσοφία, χωρίς την συναίνεσή του, αλλά με την συγκατάθεσή του (έννοιες που λατρεύουν να συγχέουν οι φασίζοντες πουριτανοί εισαγόμενοι). η δυσφορία οδηγεί στην εξιδανίκευση, μάθαμε από την συγκεκριμένη ασύμμετρη σχέση, απ' το όνειρο του σωκράτη για την ύπαρξη ενός «ανώτερου κόσμου», του κόσμου των ιδεών, χωρίς ξανθίππη. ξερού κόσμου, φευ. χωρίς βαρθολίνειους.

    ότι δικαιολογία μπορεί, φαντάζεται ο καθένας για να συμμορφωθεί στις επιταγές του πουριτανισμού. τα στερεότυπα δεν είναι ποτέ αβάσιμα, απλά ξεχειλώνουν.