Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Που πάνε οι bdsmers μετά τα 50; πόσοι ακομη είναι εδω;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος ilias1, στις 27 Μαϊου 2016.

  1. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

  2. whisperer

    whisperer Regular Member

    Aλλο επρεπε να βαλεις 
     
     
  3. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    μ αρεσαν οι ξετσιπωτες  
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Θέλουν να μας ξεφορτωθούν γι αυτό μας βάζουν deadlines καθώς ως γνωστό στόχος χωρίς deadline λέγεται αλλιώς "ευχή"!
     
  5. Από κάποια ηλικία και επειτα (60 παρά και μετά ..) το σώμα αρχίζει να καταρρέει .. αυτα που συνήθως ανεβαίνουν είναι οι τιμές του ζαχαρου της χοληστερίνης και των τριγλυκεριδιων.. πάρκινσον και Άλτσχαιμερ κάνουν την εμφάνιση τους αργά και σταθερά..σκέψου τώρα να έχεις δέσει το σουμπι και να σε πιάσει κρίσή αμνησίας και να την αφήσεις στο St Andrews cross καμία βδομάδα να υποφέρει σαν τον Χριστούλη .. η φαντάσου να σου έρθει όρεξη για needle play και να αρχίσει να τρέμει το χέρι να την κάνεις σαν εμενταλ ...
    Πέρα από αυτά υπάρχουν και τα εμφράγματα και τα καρδιακά επεισόδιά που έρχονται εντελως απροειδοποίητα ...εκεί δεν θέλω καν να σκεφτώ σενάριό!
    Εκτός από το σώμα όμως που καταρρέει υπάρχει και η ψυχολόγια ...το μυαλό αρχίζει να σκέφτεται περίεργα ..ναι μεν υπάρχει συσσώρευση εμπειρίας σε κάποιες περιπτώσεις και το μυαλό έχει ωριμάσει ...στις περισσότερες όμως ο γερος /γριά ξεμωραίνονται. .. εχουν καταλάβει πως ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα και ψάχνουν απεγνωσμένα για κάτι που θα τους κάνει να νιώθουν ακόμα υπολογίσιμοι ...αυτό βέβαια δεν είναι κακό ..το κακό είναι οταν τους πιάνει πανικός και προσπαθούν να κάνουν μαζεμένα οτι δεν έκαναν στα νιάτα τους. . Αυτό μπορεί να είναι από προσπάθειά αναρρίχησης στα Ιμαλάια μέχρι αγορά ενός "τέρατος" Kawasaki ZX-14R ..καμία φορά ο πανικός τους πιάνει οσον αφορά και το σεξουαλικο. ..και θέλουν ξαφνικά να τραγανισουν όλα τα μωρά 18+ ..θα Μου πεις ούτε αυτό είναι κακό ..οχι βέβαια !η επιθυμία δεν είναι .. κακό είναι οταν για να πετύχουν τους σκοπούς τους παραμυθιάζουν τους εαυτούς τους για το τι μπορούν πλέον να κάνουν με ασφάλεια ..και τι οχι ..
     
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Εκεί που είσαι ήμουνα, εκεί που είμαι θα είσαι.
     
  7. tithon

    tithon Contributor

    αυτό, σε ορισμένους ανθρώπους, φαίνεται πως συμβαίνει πολύ ενωρίτερα. ποιός ξέρει γιατί.
     
  8. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Μην ανησυχείς, έχουσιν γνώσιν οι φύλακες.
    Με τη μασελίτσα μας, κράτσα - κρούτσα, κράτσα κρούτσα... 

     
  9. Mirage2009

    Mirage2009 Non Serviam

    Στο πρώτο σκέλος της ερώτησης. Όχι δεν είναι. Εγώ όπως και πολλοί άλλοι γνωρίσαμε το BDSM πολύ πιο νέοι και παραμένουμε μέχρι τα "-αντα" μας και σχεδόν όλοι όσοι είχα γνωρίσει τότε αν και πολύ μεγαλύτεροι είναι ενεργοί στη κατεύθυνση του BDSM. Το status μας (Master/ slave / Dom / sub κτλ) είναι μέρος της φύσης μας και η φύση δεν μεταβάλλεται με τα χρόνια. Ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε και ερμηνεύουμε κάποια πράγματα ίσως, αλλά η φύση μας όχι.
    Τώρα στο δεύτερο σκέλος, της ερώτησης θεωρώ ότι η συμμετοχή ή όχι στο forum είναι προσωπική επιλογή του καθενός ανάλογα με το χρόνο του και τη σημασία που δίνει σε αυτή και όχι την ηλικία του.
     
  10. RAIN

    RAIN nefelibata

    Στην ηλικία που ξεκινάει το ποστ σου -60+ , οι περισσότεροι άνθρωποι είναι σχετικά υγιείς, ακμαίοι και με σωας τας φρένας.
    Δεν ξέρω αν μιλάς από προσωπικά σου βιώματα και έχεις συγκεκριμένα παραδείγματα μέσα στο κεφάλι σου , αλλά στον δικό μου τουλάχιστον κύκλο οι άνθρωποι απολαμβάνουν τη ζωή ανεξαρτήτως ηλικίας και shit happens ανεξαρτήτως ηλικίας.
     
  11. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Ο πατέρας μου είναι 84, Ξερω ότι μέχρι πριν 5 χρόνια γύρναγε σπίτι και είχε ένα φαρδύ πλατύ χαμόγελο μια δυο την εβδομάδα.
    Σίγουρα δε γύρναγε από την.... Εφορία.   Καμια πιτσιρικα 55++ θα χε.

    Μετά τα 80, του ανέβηκε το ζάχαρο. Μαλλον θα του φυγε η πιτσιρικα.... ή το γυρισε στο πλεκτο.
     
    Last edited: 13 Απριλίου 2019
  12. Χαχαχαχα χαχαχαχα