Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Που πάνε οι bdsmers μετά τα 50; πόσοι ακομη είναι εδω;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος ilias1, στις 27 Μαϊου 2016.

  1. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Εγώ πάλι δεν έχω θέμα με τις μαλακίες που γράφονται.
    Μπορώ να πω πως το διασκεδάζω κιόλας.
    Με αυτές που γίνονται πράξη έχω θέμα.
     
  2. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Απ'οσο γνωρίζω,δεν έχετε προσωπική επαφή μαζί της,οπότε αυτό το κομμάτι δε σας αφορα και άρα δε χρειάζεστε επεξήγηση πάνω σε αυτό.
     
  3. Pain-Inducer

    Pain-Inducer Premium Member

    Τόσος χαμος τοσες σελίδες .τόσες παρεξηγησεις τόσα μα τόσα σε μια τόσο απλή ερωτηση .τι κάνουμε εμείς οι παλιοί. Διασκεδάζουμε εδώ . Εδώ μέσα απλα ζούμε κατι που λίγοι μπορούν .δεν μιλάω για σεξ το σεξ το ειχαμε το έχουμε και θα το εχουμε αλλά εδώ δεν είναι θέμα το σεξ .είναι ο τρόπος ζωής. Και αυτός δεν αλλάζει από την ηλικία .απλά βελτιώνεται . Και λόγω πλέον εμπειρίας είμαστε καλύτεροι από ότι πριν από 20 25 χρονια
     
  4. rea..

    rea.. Contributor

    Υπάρχουν και αυτοί που επιλέγουν τα "νεαρά μουνάκια" γιατί πιστεύουν ότι τα συνομήλικα "μουνιά", έχουν παλιώσει. Αυτοί που αντιλαμβάνονται τους ανθρώπους σαν κρέατα, δεν τους αξίζει να αντιμετωπιστούν αναλόγως από την όποια σοκολάτα? Από όποιον μπαίνει στην διαδικασία να ασχοληθεί μαζί τους.
    Η αισθητική μας δεν θα περιορίσει κανέναν, άρα ούτε το πιτσιρίκι που θα διαολοστείλει τον "μπάρμπα" , ούτε τον "μπάρμπα".

    Είναι μια μάχη που δεν μας αφορά. Περί ορέξεως ..κτλ .

    Ζωντανός για μένα όμως, είναι ένας άνθρωπος που έχει φρέσκο μυαλό και δεν χρειάζεται τα "νιάτα για να νιώσει νέος". Αυτός ο πανικός είναι συχνά και το άκρως αντίθετο τις ζωντάνιας.
    Υπάρχουν τόσοι οργασμοί, με τόσες εκτάσεις και βάθη στο σώμα μας! Με μικρότερους, με μεγαλύτερους, με συνομήλικους... με ανθρώπους που γουστάρουμε να απολαύσουμε. Τόσο απλά. Οι πραγματικά ζωντανοί άνθρωποι μπορούν να αντιλαμβάνονται πέρα από την νοοτροπία του "κρέατος".


    Είναι αυτονόητο ότι κάθε ηλικία έχει να προσφέρει στο bdsm.Tο ύφος των απαντήσεων της @sokolata δεν βλέπω σε τι διαφέρει από την αρχική ερώτηση.

    "Που πάνε οι bdsmers μετά τα 50?"... σοβαρά τώρα?

    Αν είναι θεμιτό να υπάρχει αυτή η ερώτηση εδώ και τόσες σελίδες , τότε είναι θεμιτό να υπάρχει και αυτή η απάντηση. Δεν συμφωνώ με την απάντηση αλλά ούτε και με την επίθεση που δέχεται. Έχει θέση και έχει δικαίωμα να υπάρχει. Και είναι μια θέση που γενικά επικρατεί, εντός και εκτός βδσμ. Και μέχρι κάποιο σημείο αντιμετωπίστηκε με ουσιαστικά επιχειρήματα και όχι με οργή.

    Άρα @lizard_ την "κόφτει" όσο κόφτει όλους όσους τοποθετήθηκαν και τοποθετούνται σε κάθε θέμα του φόρουμ, χωρίς να χρειάζεται να δώσει λογαριασμό για το αν και τι μπαίνει στον κώλο της σε κανέναν μας.
     
    Last edited: 14 Απριλίου 2019
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Παρακαλουνται τα ...αξιοτιμα μελη της "14 Φλεβαρη" να ανατρεχουν στις προηγουμενες ανακοινωσεις των παρακλαδιων τους για αποφυγη μεταξυ τους παρεξηγησεων και πειθαρχικο ελεγχο απο τον Αι Βαλεντινο, μεγαλη η χαρη του...

    Ομοιως παρακαλουνται οι " αποστασιοποιημενοι" και λοιποι "ισαποστασιτες" να μην εκτιθενται για το γνωστο οκαζιον πουκαμισο της Ελενης...

    Επιφασεις, "νομισματα", παρολες ξεκουδουνες ανευ ερεισματος δεν γινονται δεκτα απο το ταμειο ως κιβδηλα η εωλα...

    Μπιζ ανκορ ιν φουα σ' ιλ βου πλε...
     
  6. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Οι γεροντολαγνες να πεθάνουμε δλδ;
     
  7. tithon

    tithon Contributor

    αρκεί το κρέας να μην είναι κάπου στα 50-60
     
  8. Mirage2009

    Mirage2009 Non Serviam

    Εδώ, εδώ !!!!! Είμαι έτοιμος.
     
     
    Last edited: 14 Απριλίου 2019
  9. Dapom

    Dapom Contributor

    Παντως κάποια μηνύματα είναι πολύ διασκεδαστικά.

    Και για να το πω με ενα απλό παράδειγμα που θα μπορούν να το καταλάβουν και αυτοί που μας διασκεδάζουν.

    Είναι σαν να προτρέπεις κάποιον με "επιχειρήματα" να μην παει διακοπές σε ένα μέρος το οποίο ούτε καν γνωρίζεις που είναι.
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Γεροντολαγνες σκετες, ελευθερες η υπανδρες..?
    Συνειδητοποιημενες η χυμα στο κυμα..?
    Τα ερωτηματα δεν εχουσι ρατσιστικο χαρακτηρα...
    Απλως σκοπο εχουν να προστατευσουν ακκιζομενους 50+ που οψιμως θενε να ξεσκονισουν η να φρεσκαρουν κανα φλογκερ κανα κροπι κανα δισκο-τραπεζακι για καμια πλατη που βρεθηκε σε κανα παταρι καθ' υπερβασιν της προσωπικης τους αξιοπρεπειας για το, σωστα μαντεψατε, γνωστο πουκαμισο...
     
  11. tithon

    tithon Contributor

    αν εννοείτε οτι οι αφορισμοί για την ηλικία των 55-60 στρέφονταν κατά συγκεκριμένου 58ρη, μόνον, εξαιτίας προηγούμενων προσωπικών διαφορών, καταλαβαίνω, περίπου, τι εννοείτε.
    καταλαβαίνω όμως καλύτερα τις κριτικές που δέχτηκε αυτή η στάση, ως στενή, δυσφορική, κουτσομπολίστικη, στερημένη, και αναζητούσα πρόφαση να εκφράσει προσωπική δυσφορία ανεξαρτήτως οποιουδήποτε άλλου παράγοντα.
    η ζήλια δεν είναι δικαιολογία.
     
  12. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    ανέλαβες και την υπεράσπιση της σοκολάτας τώρα, εκτός του gaza?