Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Arioch : Το forum είναι όντως μια πλατφόρμα επικοινωνίας, ο χαρακτηρισμός όμως "Μια απλή πλατφόρμα επικοινωνίας είναι σε μια θεματική κοινού ενδιαφέροντος" φρονώ πως υποτιμά όλους εκείνους που ξόδεψαν καλοπροαίρετα όχι ευκαταφρόνητο αριθμό δυσεύρετων ωρών συνεισφέροντας στο Resources & Tutorials και όχι μόνο, και βλέπουν, τον λόγο σήματος προς θόρυβο να μικραίνει διαρκώς.
     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    @MasterJp Αναγνωρίζω ότι υπήρξα ισοπεδωτικός, έχετε δίκαιο.
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Ωραίοι τύποι είσαστε... Μφφφ...
    Να διαβάζω τ' αξημέρωτα για λόγους σήματος προς βαβούρα, να με πιάσουν τα σεχταριστικά μου και τα μυστήριά μου...
    Ομμμμ...!
     
  4. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Πραγματικά, δεν κατανοώ το γιατί, αντί να ασχοληθείτε σοβαρά με το θέμα -όπως έπραξε, ψύχραιμα, παρακάτω ο @MasterJp- χαζοτρολάρετε, χλευάζοντας τα "χαζά" των β. πραστείων (ενώ, ουσιαστικά, χρησιμοποιείτε το λεξιλόγιο και το επίπεδό τους), μειώνοντας αγωνιστάς της αριστεράς και αποδομώντας -εκτός από εμάς τους lifestylers- τα άτομα που διαθέτουν υψηλή κουλτούρα, εν γένει...

    Δεν αναφέρομαι σε -και ούτε κατηγορώ για- κάτι πιο βαρύ από "χαζοτρολάρισμα". Χρησιμοποίησα επίτηδες τον όρο, διότι μπορώ να διακρίνω μια κάποια χιουμοριστική διάθεση. Εφόσον, όμως -σε πλάκα ή εκτός- οι αφορισμοί αφορούν στο lifestyle και επιπλέον επειδή, χωρίς σαφείς διευκρινίσεις, μέσα σε μία απάντηση διαβάζω για "φασιονοθύματα" [sic], κατ'αρχήν επιστρέφω το "σιχτίρ" εις την νιοστήν, για να μην πω κάτι πιο βαρύ...

    Η απορία μου, ομολογώ, πως μετετράπη σε έκπληξη όταν αποπειραθήκατε να "κόψετε" το χαζοτρολάρισμα και να εκφέρετε -έστω με συνεχιζόμενη χιουμοριστική διάθεση- μία προσωπική άποψη για τα όσα εγράφησαν στο νήμα. Πως μπόρεσε να σας διαφύγει το ότι "αν το μουνί σέρνει ή όχι καράβια" δεν έχει καμία σχέση με το θέμα της συζήτησης? Θέλατε απλά να το αναφέρετε και βρήκατε την ευκαιρία? (χαλώντας, βέβαια την ροή της συζήτησης και... ψιλοπροσβάλλοντας)?

    Ειλικρινά, δεν σας έχω για τέτοιο, οπότε είπα να σας ρωτήσω αντί να παρεξηγηθώ...
    Αναμένοντας την απάντησή σας (για να μου λυθούν οι απορίες και όχι για να... νευριάσω)!!!
     
  5. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Κατάλαβα γιατί ο Δρακουλας δεν αντέχει να βλέπει τα μούτρα του στον καθρέφτη.
    Απορώ απορω μ αυτούς κι αυτές που τον αντέχουν. Κάτι θα τους προσφέρει.
    Καραμελιτσες? Τσιχλοφουσκες? Αιώνια σφυγιλη επιδερμίδα? Πραγματικά απορώ.
     
  6. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Αγαπητέ @MasterJp,
    είναι μάλλον αναπόφευκτη συνέπεια της αύξησης της ζήτησης ενός προϊόντος. Από εκεί και πέρα, το ερώτημα των δημιουργών/διαχειριστών του προϊόντος λαμβάνει την εξίσου αναπόφευκτη διλημματική υπόσταση:
    "Εισάγω παραμέτρους που καθιστούν δυσχερέστερη την πρόσβαση στο προϊόν, φιλτράροντας την ποιότητα της ζήτησης, με ό,τι συνεπάγεται η μείωση της ποσοτικής πρόσβασης ή αποδέχομαι την αυξανόμενη ζήτηση, την εντάσσω στον προγραμματισμό του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην ποιότητα του προσφερόμενου προϊόντος" ?
     
  7. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Επί της ουσίας, θεωρω ότι ο
    @Master Electro-pain κινείται στο πλαίσιο που στηρίζεται η Κυριαρχία Ms Ds.

    Χαριτωμένους αυτόσχεδιασμούς και παρερμηνευεις από ημιμαθείς θα πρεπε να τους αντιμετωπίζουμε με δύο τρόπους. Όπου δεν πίπτει λόγος πιπτει ράβδος. Είπα και τους δύο. Πόσες φορές θα λέμε τα Ιδι και τα ίδια. Δεν είναι όλα για όλους/ες. Άμα δεν έχω ιδέα τι τρώνε στις στεπες της Μογγολίας, δεν μπορώ να έχω άποψη αν θέλει ροζ αλάτι ιμαλαιων η πράσινο γιαπωνέζικο καφτερο το φαΐ τους. Δεν είναι θέμα δημοκρατίας, και οτι θελουμε λέμε. Αυτά είναι επιχειρήματα για το προνηπιο . Είναι θέμα επαφής (η μη) το περιβάλλον.

    Ότι έχουμε αναγάγει την ουρανομηκη φλυαρία, ανοησίες εκτός θέματος και τα σιχτηριστικα παραλήρηματα σε πτυχιακή εργασία δικονομικης λογοτεχνίας, με ξεπερναει.
     
    Last edited: 21 Απριλίου 2019
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Disclaimer: Η οπτική μου είναι του έξω από το χορό

    Είμαι στο χώρο ή γύρω από αυτόν κοντά 20 χρόνια. Μου πήρε 15 από αυτά να καταλάβω ότι ο χώρος αυτός με γοητεύει αλλά δεν μου κάνει υπό την έννοια πως ούτε το D/s ούτε το M/s είναι του γούστου μου. Αυτό το ταξίδι αυτογνωσίας έγινε με σύμμαχο αυτό το forum και ο θόρυβος ήταν το ίδιο σημαντικός με το σήμα. Για μένα γνώση που δεν καταχτάς είναι γνώση που δε σου μένει.

    Καταλαβαίνω από τη μεριά μου και τον @Master Electro-pain που νευριάζει και τον @MasterJp που πικραίνεται γιατί πολλοί άνθρωποι έχουν ξοδέψει το πολυτιμότερο συνάλλαγμα που διαθέτουν, το χρόνο τους, για να κάνουν αυτό το "χώρο", ό,τι και να είναι αυτός ο "χώρος", πιο προσβάσιμο, για να διώξουν το "here be dragons" από τις χαρτογραφήσεις του.

    Ωστόσο στο τέλος της ημέρας είναι όπως περίπου τα έγραψε ο @AlexanderV
     
    Last edited: 21 Απριλίου 2019
  9. espimain

    espimain Contributor



    Ένα φόρουμ είναι ένας τόπος επικοινωνίας, που υπάρχει γιατί κάποιος θέλει και παρέχει το προνόμιο σε άλλους να συμμετέχουν σε αυτό.

    Πάντα αυτός που προσφέρει το προνόμιο της συμμετοχής, ενδιαφέρεται για την επισκεψιμότητα, αλλιώς θα έστηνε ένα blog που είναι τζάμπα κι ελέγχεται ευκολότερα.
    Η επισκεψιμότητα μερικές φορές είναι ανάλογη με την ποιότητα του εκφραζόμενου λόγου, μέσα σε ένα φόρουμ και άλλοτε ανάλογη με την ευτέλεια του εκφραζόμενου λόγου.
    Υπάρχουν φόρα «ειδικού ενδιαφέροντος» που για να προσελκύσουν και να κρατήσουν ποιοτικούς επισκέπτες, πληρώνουν ειδικούς, με το κομμάτι (ανά ποστ ή ανά αριθμό λέξεων) για να εξασφαλίσουνε περιοδική εμφάνιση αξιόλογων μηνυμάτων, με στόχο την ανάπτυξη ανάλογης ποιότητας συζητήσεων και απώτερο σκοπό την αύξηση του αριθμού ανάλογης ποιότητας επισκεπτών.
    Υπάρχουν και φόρα που στοχεύουν στην ανεξέλεγκτη αύξηση της επικεψιμότητας, επιτρέποντας τον υποβιβασμό και την ευτέλεια των συζητήσεων.

    Οι συμμετέχοντες στις συζητήσεις απλώς απολαμβάνουν το προνόμιο που τους παρέχεται και μάλιστα δωρεάν. Δεν έχουν το δικαίωμα (εκτός αν τους παραχωρηθεί) να αξιολογήσουν τις προθέσεις του παρόχου του προνομίου. Ως εκ τούτου το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι είτε να απέχουν, είτε να ανέχονται τις όποιες κακοήθειες ή σαχλαμάρες γράφονται υπό την ασυλία που εξασφαλίζει σε κάθε σαχλαμάρα, ο στόχος της ανεξέλεγκτης ποιοτικά, αύξησης της επισκεψιμότητας.

    Με λίγα λόγια:
    Το παρόν φόρουμ λειτουργεί με έναν τρόπο πάρα πολλά χρόνια.
    Σε όποιον αρέσει κάθετε και σε όποιον δεν αρέσει φεύγει.
    Θεωρώ ότι υπάρχει και η περίπτωση να προστατευθούν τα σοβαρά και αξίολογα νήματα από τους όποιους σοβαρούς συμμετέχοντες σε αυτά, απομονώνοντας και μη απαντόντας στις σαχλαμάρες. (Ομολογώ ότι είναι πολύ δύσκολη αυτού του είδους η εγκράτεια)  
     
    Last edited: 21 Απριλίου 2019
  10. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    αφού δεν έχει διαφήμιση...
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

  12. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    @Arioch, εισαι από τους λίγους, ισως ο μόνος, που κατανοεί ότι η συναρτηση δεν ορίζεται όταν ο παράνομαστης είναι μηδέν. Οι περισσοτεροι/ες επιμένουν, και λόγω άγνοιας αλλά και ξερολισμου, και τελικά αναρωτιωνται με τ αποτελέσματα που βγάζουν.... Αν αναρωτιωνται.