Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. whisperer

    whisperer Regular Member

    Ειμαι της αποψης πως χρειαζεται να συνειδητοποιησουμε ολοι οι συμμετεχοντες μερικα απλα πραγματα :
    -Οταν διαφωνουμε με καποιον αρκει να παραθεσουμε επιχειρηματα,δεν.ειναι αναγκη να επιβαλλουμε οπωσδηποτε και.με καθε τροπο τη γνωμη μας.
    -Οταν εκθετουμε δημοσια τη γνωμη.μας υπαρχει παντα περιπτωση να δεχτουμε κριτικη γι αυτη
    -Αν μας ειναι δυσαρεστο το.υφος της γραφης καποιου απλα τον αγνοουμε
    -Η διαφωνια δε συνεπαγεται αγενεια
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Kαλοσυνη σου...
    Συνηθως τοποθετουμαι σε κατι, ακομα και οταν υπαρχει εστω και μια υποψια περιεχομενου, ακομα και με λελογισμενο ποσοστο θορυβου...
    Επισης ελκομαι και απο μιαν υποψια περιρρεοντος χιουμορ...
    Σε καθε αλλη περιπτωση απλως βαριεμαι.
     
  3. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Δεν έχω να διαφωνήσω σε κάτι από αυτά που αναφέρατε. Μόνο μία διαπίστωση: Μέχρι αυτού του σημείου της πρώτης ουσιαστικά επικοινωνίας μας είχα την πεποίθηση πως δε διέπεσθε από ορισμένη - ή τουλάχιστον ευχερώς διαγνώσιμη - προσδοκία, τέτοια που να εμπλουτίζει τη συνολικότερη στάση σας και με το στοιχείο του ιδεαλισμού παράλληλα προς τον εμφανή ρεαλισμό σας (ό,τι και όπως αν ορίσουμε μία τέτοια φευγαλέα έννοια). Στο βαθμό που ενδέχεται ή όχι να σας ενδιαφέρει, δε σας κρύβω πως η απάντησή σας με εξέπληξε ευχάριστα.

    Εφ' όσον για εσάς το "προϊόν" είναι κάτι περισσότερο από μία στερεότυπη ή εμπεδωμένη συνήθεια, αλλά το διασυνδέετε άρρηκτα με την παρουσία και τη (αν αυτό καθίσταται δυνατό από τη διάθεση των συμμετεχόντων) μεταλαμπάδευση μίας καλλιέργειας τουλάχιστον επιπέδου αυτοσεβασμού, δεν μπορεί παρά η προσπάθειά σας να απολαμβάνει της εκτιμήσεώς μου (ξανά, στο βαθμό που ενδέχεται ή όχι να σας ενδιαφέρει αυτή η πληροφορία).
     
  4. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @AlexanderV : Έχω απαγορεύσει ρητώς και κατηγορηματικώς στον εαυτό μου τις όποιες προσδοκίες αναγνωρίζω όμως πως η ελπίδα (εκείνη στον πάτο του πιθαριού, ξέρετε) ενίοτε καταφέρνει να σκαρφαλώσει, στιγμιαία, μέχρι το χείλος.

    Δεν αφορά ιδεαλισμό αλλά ήθος.

    Είμαι αρκετά μηδενιστής, ίσως για κάποιους υπερόπτης, ώστε να μην με απασχολεί η απόρριψη, όχι αρκετά όμως ώστε να απορρίπτω την εκτίμηση.
     
  5. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Στο θάρρος σας να μιλήσετε προσωπικά θα προσπαθήσω να λειτουργήσω αναλόγως. Γνωρίζω στο πετσί μου αυτό το BDSM προς τον εαυτό. Στην παρούσα βιολογική μου περίοδο βρίσκομαι στη φάση που τον υποχρεώνω να μάθει να μιλάει για τον εαυτό του και να "τσαλακώνεται" με το να επιδεικνύει απλές, καθημερινές συμπεριφορές, όπως οι "κοινοί θνητοί".

    Δεν είναι αναγκαία αρνητική η χροιά ή/και το περιεχόμενο της λέξης. Όλοι μας κατά βάθος μία ιδέα κυνηγάμε. Ο τρόπος είναι που διαφοροποιεί την ποιότητα την αναζήτησης και χρωματίζει αναλόγως/αντιστοίχως και την ιδέα.


    Είναι αναπόφευκτος αυτός ο χαρακτηρισμός για όποιον προσπαθεί να δημιουργήσει το δικό του στίγμα.
     
  6. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @AlexanderV : δεν υπήρξε αξιακή κρίση (αρνητική χροιά) απλώς διασαφήνιση.

    Θεμιτό, αν χρειάζεστε την εγγύτητα.
     
  7. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Ασχολούμαι με το jdsm 28 χρονια. Άτυπα τα πολλα πρωτα χρονια, και συνειδητά τα 10 τελευταία.

    Γιατί μπαινω εδώ μεσα?
    1. Μονο για την πλάκα μου και για την κάυλα μου Έχω κάνει ignore τα 9 στα10 νηματα και παρακολουθώ μόνο το 1/10 των νηματων που πραγματικά με ενδιαφερουν.
    1α . Που και που μαθαίνω κάτι ενδιαφερον εδώ μεσα. Σπανιοτατα συμβαίνει αυτο. Συνήθως ότι ενδιαφέρον μαθαινω, το μαθαίνω από φίλες αφέντρες εκτός του φορουμ.
    2. Λέω τις απόψεις μου εντελώς ανεξάρτητα και δε μου καίγεται καρφί να υποστηρίξω κάποιον ή να με υποστηρίξει καποιος. Ξέρω ότι η συντριπτική πλειοψηφία εδώ μέσα κάνει ακριβώς το ίδιο και ενδιαφέρεται μόνο για την καυλα της (εγκεφαλικη, σωματικη, ψυχικη).
    2α. Δεν ανήκω σε απολύτως καμία φραξια. Ούτε θα ανήκω ποτε. Διότι οι ανήκοντες σε φραξιες είναι τόσο αδύναμοι , που αξίζουν μόνο της πλήρους περιφρόνησης μου ( συγνωμη, αλλα ετσι νιωθω).
    3. Ξέρω ότι καποιοι/καποιες εδω μεσα όταν βρουν τον καλό γάμο θα ξεχάσουν τα παντα για το bdsm και θα συμβιβαστουν με το vanilla πορτοφόλι του πεθερου. Αυτό έχει αποδειχθεί - ευτυχως - επαννειλημμενα (28 χρόνια εμπειρίας στο χωρο).
    4. Σπανιως πηγαίνω σε συναντήσεις γιατί με κουραζει να μιλάω με ατομα που δε γνωρίσω στενά προσωπικά.
    5. Δε θεωρώ ότι κάποιος ξοδεύει το δωρεάν χρόνο του στα χαμένα ή απο αλτρουισμο. Πιστετω ότι το ότι ξοδεύει τον ελεύθερό χρόνο του εδώ μέσα το κάνει γιατί εισπράττει κάτι (σωματική καυλα, Προσωπική ικανοποίηση, αναγνωρισημοτητα, κάλυψη ανασφαλειων, κλπ).
    6. Πιστεύω ότι οι πρωτεργάτες του φόρουμ απλά το κάνανε γιατί τους άρεσε και πότε δεν ετέθη το θέμα "ξοδεύω πολυ προσωπικό χρόνο και έχω πρόβλημα με αυτο".
    7. Έχω ελάχιστες φιλίες από έδω μέσα και είμαι πολύ δύσκολος να κανώ φιλίες από εδώ μεσα.
    8. Εν γενει, και με βάση τη μέχρι τώρα κοινωνική μου εμπειρια, οποιος είναι εδώ μέσα έχει σοβαρό λόγο που είναι εδώ μεσα, και κλαψες και μιζέριες με αφήνουν εντελώς αδιάφορο, όταν τις ακουω.
     
    Last edited: 21 Απριλίου 2019
  8. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Το αντιλαμβάνομαι. Ωστόσο, οι προσδιορισμοί μας του ήθους και του ιδεαλισμού αναπόδραστα είναι αξιακά χρωματισμένοι. Πριν καν ξεκινήσουμε αυτήν τη συζήτηση. Επομένως και η δική μου η υπόδειξη δεν μπορεί να διεκδικήσει περισσότερη/μεγαλύτερη "αντικειμενικότητα" από τη δική σας διάκριση.

    Αναγκαία. Αυξάνει τη λειτουργικότητα της αντίληψης και ποικιλοτρόπως την πιθανότητα τελεσφόρησης των ατομικών φιλοδοξιών.
     
  9. espimain

    espimain Contributor

    Αλήθεια γιατί μας τα λες αυτά;
    Ζήτησε κανένας να αυτοπαρουσιαστείς.
    Έχει καμία σχέση το κείμενο σου με το θέμα του νήματος;
     
  10. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Έχουν τεράστια σχεση. Δε χρειάζεται να βιαστεις να μου απαντήσεις περαιτέρω σημερα. Μπορείς - καλυτερα - να μου απαντήσεις, του χρόνου τέτοια μερα και ωρα.
     
  11. espimain

    espimain Contributor

    "Πλανάσαι πλάνην οικτρά" Αν θεωρείς ότι ο νηματοθέτης δεν ξέρει ποιο είναι το θέμα του νήματος που έχει ανοιξει.
    Καλή χειμερία νάρκη σε περιμένουμε του χρόνου, οπως λες.
     
  12. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Δε θεωρώ τιποτα, οπως έσφαλμενα λες. Κρίνε για τα του οίκου σου και όχι για τα του οίκου μου.
    Η χειμερία νάρκη ήταν ευχή μου προς εσενα, δε χρειάζεται να αντιστρέφεις την ευχη, πες κάτι ποιο πρωτοτυπο.