Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικεία αντιζηλία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Katemou, στις 12 Μαϊου 2019.

  1. rea..

    rea.. Contributor

    Πόσες μούντζες έχω ρίξει σε φίλες για αυτήν την ατάκα. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου την φασκελώνω και ακόμα την βρίσκω μπροστά μου!

    Στην επόμενη, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ξεράσω πάνω της κανονικά..και ούτε συγνώμη δεν θα πω.
     
  2. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Αξιοποίησες, είτε ηθελημένα είτε αθέλητα, το πλεονέκτημα που προσφέρει ο όρος "ρύθμιση", ο οποίος αφορά τόσο σε κατ' αρχήν επέμβαση (ανεξαρτήτως επιτυχίας του εγχειρήματος ή όχι) στα "αυτοφυώς" διαιωνιζόμενα χαρακτηριστικά, όσο και σε εκείνα που συνιστούν προϊόν περιβαλλοντικών εγγραφών.
     
  3. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Πράγματι, αγαπητέ, η έρευνα και παρατήρηση σε αυτά τα πεδία, όπως και τα εξ αυτών απορρέοντα πορίσματα, είναι κυρίως (όχι, ωστόσο, εξ ολοκλήρου) επισκοπικά. Αλλά αυτό δεν οφείλεται σε "εγγενή" αδυναμία των πεδίων αυτών, αλλά μάλλον σε "περιβαλλοντική" επίδραση: Βλέπετε, κάποιοι θεωρούν τον άνθρωπο "ιερό" ζώο/έννοια, μία ξεχωριστή και ξέχωρη κατάσταση από την υπόλοιπη φυσική ενότητα, με αποτέλεσμα να έχουν εγείρει ένα εκτενές και πυκνό πλέγμα νομικών διατάξεων, διεθνών συνθηκών και συμβάσεων που περιορίζει ή εξ ολοκλήρου απαγορεύει τον πειραματισμό επί του ανθρώπου. Κατά συνέπεια, ούτε η πειραματική ψυχολογία μπορεί ανεμπόδιστα να συγκροτήσει και διεξαγάγει πειράματα μελέτης του φάσματος αντιδράσεων του ατόμου ή της ομάδας, ούτε φυσικά η γενετική να αξιοποιήσει το ανθρώπινο γονιδίωμα για να δοκιμάσει/διασταυρώσει υποθέσεις ή υποψίες.
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Tσου..!
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Πού το είπα αυτό..?
    Μάλλον κάτι δεν έγινε αντιληπτό..!
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Η Στατιστική είναι κλάδος των Μαθηματικών.

    Ευχαριστώ.
     
  7. rea..

    rea.. Contributor

    Ομολογώ πως δεν σκόπευα να αναλύσω γονιδιακά την ζήλια της σούμπας. Το αντίθετο μάλιστα, προσπαθούσα να εξηγήσω στον @Arioch, ότι δεν συμφωνώ με την αιτιολογία "αποδέχομαι το έμφυτο" σε κάτι που ρυθμίζεται τεχνητά από το περιβάλλον μας σε ζώα και ανθρώπους, επειδή υπάρχουν καταγραφές από τον καιρό που είμαστε γλυκές "μαϊμούδες".
     
    Last edited: 15 Μαϊου 2019
  8. Όλες αυτές οι φιλοσοφικές, ακαδημαϊκές συζητήσεις και οι υπεραναλυσεις τι προσφέρουν; Πολλές ερωτήσεις που γεννούν κι άλλες ερωτήσεις και ακόμα περισσότερες. Μην ξεχνάτε ότι ο διαβόητος Νίτσε πέθανε μέσα στην τρέλα και στην θλίψη. Γιατί άραγε...; Η ψυχανάλυση και η κατάθλιψη είναι δυτικό φαινόμενο. Γιατί άραγε...; Νο2. Όταν υπάρχει ένα θέμα, όπως η ζήλια στο συγκεκριμένο νήμα, πως μπορεί κάποιος να το εξετάσει; Πως μπορεί κάποιος να το παρακολουθήσει, καθαρά να ξεδιπλώνεται; Να κάθεται να συζητάει γι αυτό; Να διαβάζει φιλοσοφικά και βιβλία ψυχολογίας; Να ακούει κάποιον άλλον να μιλάει γι αυτό; Να το κρίνει; Να ξεφεύγει απ αυτό; Κάνοντας αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό μας, θα βρούμε και τις κατάλληλες απαντήσεις.
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    η αριθμητική είναι;
     
  10. MrEntropy

    MrEntropy Regular Member

    Με την Στατιστική μπορείς να αποδείξεις τα πάντα, ακόμα και την αλήθεια!!!
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Ω ναι, λέγεται θεωρία αριθμών. Δεν ξέρω που έχει διαμορφωθεί η άποψη σου για τη στατιστική ωστόσο είναι πέρα για πέρα λάθος.
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    ευχαριστώ.